Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.533
- Πόντοι
- 6.256
και σου έλειψε και είπες να με φωνάξεις να ξανά γράψω?Και στο θρεντ των ηλεκτρικων αυτοκινητων εγραφες συνεχεια
και σου έλειψε και είπες να με φωνάξεις να ξανά γράψω?Και στο θρεντ των ηλεκτρικων αυτοκινητων εγραφες συνεχεια
Ο Σαούλ γενικα ειναι της ακυρης συζητησης,θα πουμε μαυρο θα πει άσπρο θα πούμε άσπρο θα πει γκρι και θα ψαξει παντα να αναιρει τους αλλους.Και στο θρεντ των ηλεκτρικων αυτοκινητων εγραφες συνεχεια
Καλα τι εγραφε στα ηλεκτρικά ηταν για γελια και για κλάματα μαζιαφου δεν εχεις ηλεκτρικο, χαζομαρες εγραφες
Και γιατί να έχω? είναι ιδιαίτερη τιμή να έχεις ηλεκτρικό?αφου δεν εχεις ηλεκτρικο, χαζομαρες εγραφες
και εσύ ζαν τέσλα έχεις?Καλα τι εγραφε στα ηλεκτρικά ηταν για γελια και για κλάματα μαζι
χμ.... δεν είναι κακή ιδέα...Περιμενω να δω ποιον θα πολεμησουν περισσοτερο τα ΜΜΕ. Σαν κριτηριο για το ποιον θα ψηφισω.
ε ναι γιατί αν είχα πάει θα το διαφήμιζα με κάθε τρόποΕ, ειναι σαν να εχω γραψει 80 ποστ σε θρεντ για μασατζιδικα χωρις να εχω παει ποτε σε μασατζιδικο

Και είναι τόσο βαρυσήμαντη αυτή η εμπειρία που είπες να την μεταφέρεις και στο νήμα της καρυστιανού?Τι διαφημιση ρε ανθρωπε, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου εγραψα ως κατοχος
Οπως στα θρεντ των κοριτσιων καποιος γραφει την εμπειρια του και οχι παπαρολογιες που προερχονται απο ατομα που ΔΕΝ τις εχουν συναντησει

Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδιακαι εσύ ζαν τέσλα έχεις?![]()
ναι θυμάμαι ότι το είχες γράψει στο όνομα του παππού σου γιατί δεν το δικαιολογείς γιατί δηλώνεις άνεργος γιατί παίρνεις επιδόματαΤα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp

μόνο καρανίκα;
Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει
Aρα δεν το οδηγάς εσύ, μπορεί κανένας μπαμπάς ή μεγαλύτερος ξάδερφος.Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp
Για δώσε μας ένα παράδειγμα![]()
Δεν μου αρέσει όπως το βλέπω να προχωρά το κόμμα που πάει να φτιάξει...δεν μου αρέσει που βάζει μέσα άτομα που φαίνεται να κινούνται από συμφέροντα της Ρωσίας
παψεΑυτό είναι σύμπλευση με πρωκτοσάλτε?
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?
Όταν μπλέκονται τα αμερικάνικα συμφέροντα σου αρέσει?
Ποια ρωσικα συμφέροντα και αηδιες το ιδιο ελεγαν και για το κομμα νικη θα κάτσει ολόκληρη ρωσια να ασχοληθεί με τα ελληνικα κομματικα νομιζετε η ακομα και η αμερικη η οποιοδηποτε αλλο κράτος?Αυτό είναι σύμπλευση με πρωκτοσάλτε?
Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?
Όταν μπλέκονται τα αμερικάνικα συμφέροντα σου αρέσει?