Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 159K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (6 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 196 45,6%
  • Οχι

Ψήφοι: 234 54,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    430
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Και στο θρεντ των ηλεκτρικων αυτοκινητων εγραφες συνεχεια
Ο Σαούλ γενικα ειναι της ακυρης συζητησης,θα πουμε μαυρο θα πει άσπρο θα πούμε άσπρο θα πει γκρι και θα ψαξει παντα να αναιρει τους αλλους.
Δεν εχει γνωσεις απλα οτιδηποτε γραψει κάποιος θα ψαξει να βρει κατι να τον αναιρεσει,αυτον τον φτιαχνει και γι αυτο ζει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.533
Πόντοι
6.256
αφου δεν εχεις ηλεκτρικο, χαζομαρες εγραφες
Και γιατί να έχω? είναι ιδιαίτερη τιμή να έχεις ηλεκτρικό?

οι χαζομάρες ποιες ήταν? ότι τα ηλεκτρικά θα χρειαστούν αλλαγή μπαταρίας?

αν θες να διαφημίσεις το τέσλα σου μπορείς να απευθυνθείς στον τρανσίσιον που είναι fun.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Τι διαφημιση ρε ανθρωπε, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου εγραψα ως κατοχος
Οπως στα θρεντ των κοριτσιων καποιος γραφει την εμπειρια του και οχι παπαρολογιες που προερχονται απο ατομα που ΔΕΝ τις εχουν συναντησει
Και είναι τόσο βαρυσήμαντη αυτή η εμπειρία που είπες να την μεταφέρεις και στο νήμα της καρυστιανού? :coffee:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
και εσύ ζαν τέσλα έχεις? :2funny:
Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.315
Πόντοι
7.046
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό σε βάθος χρόνου, στα επόμενα 4 χρόνια ας πούμε. Μακάρι να τα καταφέρει, αν και το απόστημα στην Ελλάδα δύσκολα θα σπάσει, γιατί όλοι είναι μέρος του, λίγο - πολύ.

Η Μαρία Καρυστιανού κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος​

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp
ναι θυμάμαι ότι το είχες γράψει στο όνομα του παππού σου γιατί δεν το δικαιολογείς γιατί δηλώνεις άνεργος γιατί παίρνεις επιδόματα :rockon:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21

Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
4.391
Πόντοι
786

Ποσο μας λείπει ο σύριζα απο κυβέρνηση,τοτε χορεύαμε απο χαρα και με δάκρια συγκίνησης να τρέχουν στο πρόσωπο μας ενω τωρα τα βλέπουμε σε βίντεο και λησμονούμε εκεινα τα χρόνια.
Ο Τσίπρας μας πρόδωσε κακο χρονο να χει
μόνο καρανίκα;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.315
Πόντοι
7.046
Ούλτρα ράιτ γουίγκ φάουντερ λέει ο Δανός ούλτρα Ντέιν. Τον κακό του τον καιρό. Αν κάποιος θέλει να ξεκουμπιστούν οι λαθροϊσλαμίες από την χώρα, είναι ούλτρα ράτι γουίγκ ή ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟΣ άνθρωπος;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.558
Πόντοι
5.506
Aρα δεν το οδηγάς εσύ, μπορεί κανένας μπαμπάς ή μεγαλύτερος ξάδερφος.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
2.079
Πόντοι
506

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.533
Πόντοι
6.256
Αυτό είναι σύμπλευση με πρωκτοσάλτε?

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?

Όταν μπλέκονται τα αμερικάνικα συμφέροντα σου αρέσει?

athinaios44

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
121.619
Πόντοι
24.631

Εσύ δεν έχεις πρόβλημα τα ρώσικα συμφέροντα να μπλέκονται με τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας?

παψε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.917
Πόντοι
16.235
Θα πέσει πολύ γέλιο στην προεκλογική περίοδο όταν βρεθούν μούρη με μούρη στον δρόμο συνεργεία της Ζωιτσας και της Καρυστιανου .
Θα γίνει του ξεμαλλιασματος....:2funny:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21

Ποια ρωσικα συμφέροντα και αηδιες το ιδιο ελεγαν και για το κομμα νικη θα κάτσει ολόκληρη ρωσια να ασχοληθεί με τα ελληνικα κομματικα νομιζετε η ακομα και η αμερικη η οποιοδηποτε αλλο κράτος?
Αυτα πάνε αλλιώς,κοιταχτε κανταφι ασαντ σανταμ μαδουρο κλπ πως η δυση τους εβγαλε απο επάνω...δεν μας κανει σε βγαζουμε με τη βια με επανασταση οικονομικους αποκλεισμούς κυρώσεις κλπ
Οποτε σε εκλογικα ζητηματα και δε κομματικα δεν ασχολούνται,τους νοιαζει η εκαστοτε κυβέρνηση τι εξυπηρετεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom