Νέα

Κόμμα Καρυστιανού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (7 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ψηφίζετε Καρυστιανου?

• Ναι

Ψήφοι: 194 45,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 232 54,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    426

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.662
Πόντοι
2.046
Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
Και στο θρεντ των ηλεκτρικων αυτοκινητων εγραφες συνεχεια
Ο Σαούλ γενικα ειναι της ακυρης συζητησης,θα πουμε μαυρο θα πει άσπρο θα πούμε άσπρο θα πει γκρι και θα ψαξει παντα να αναιρει τους αλλους.
Δεν εχει γνωσεις απλα οτιδηποτε γραψει κάποιος θα ψαξει να βρει κατι να τον αναιρεσει,αυτον τον φτιαχνει και γι αυτο ζει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
αφου δεν εχεις ηλεκτρικο, χαζομαρες εγραφες
Και γιατί να έχω? είναι ιδιαίτερη τιμή να έχεις ηλεκτρικό?

οι χαζομάρες ποιες ήταν? ότι τα ηλεκτρικά θα χρειαστούν αλλαγή μπαταρίας?

αν θες να διαφημίσεις το τέσλα σου μπορείς να απευθυνθείς στον τρανσίσιον που είναι fun.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Α-Ω

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
676
Πόντοι
81
Και γιατί να έχω? είναι ιδιαίτερη τιμή να έχεις ηλεκτρικό?

οι χαζομάρες ποιες ήταν? ότι τα ηλεκτρικά θα χρειαστούν αλλαγή μπαταρίας?

αν θες να διαφημίσεις το τέσλα σου μπορείς να απευθυνθείς στον τρανσίσιον που είναι fun.
Ε, ειναι σαν να εχω γραψει 80 ποστ σε θρεντ για μασατζιδικα χωρις να εχω παει ποτε σε μασατζιδικο

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
676
Πόντοι
81
ε ναι γιατί αν είχα πάει θα το διαφήμιζα με κάθε τρόπο :coffee:
Τι διαφημιση ρε ανθρωπε, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου εγραψα ως κατοχος
Οπως στα θρεντ των κοριτσιων καποιος γραφει την εμπειρια του και οχι παπαρολογιες που προερχονται απο ατομα που ΔΕΝ τις εχουν συναντησει

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
Τι διαφημιση ρε ανθρωπε, την ΕΜΠΕΙΡΙΑ μου εγραψα ως κατοχος
Οπως στα θρεντ των κοριτσιων καποιος γραφει την εμπειρια του και οχι παπαρολογιες που προερχονται απο ατομα που ΔΕΝ τις εχουν συναντησει
Και είναι τόσο βαρυσήμαντη αυτή η εμπειρία που είπες να την μεταφέρεις και στο νήμα της καρυστιανού? :coffee:

Εγγρ.
4 Μαΐ 2026
Κριτικές
1
Like
388
Πόντοι
21
και εσύ ζαν τέσλα έχεις? :2funny:
Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
31.135
Πόντοι
7.046
Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό σε βάθος χρόνου, στα επόμενα 4 χρόνια ας πούμε. Μακάρι να τα καταφέρει, αν και το απόστημα στην Ελλάδα δύσκολα θα σπάσει, γιατί όλοι είναι μέρος του, λίγο - πολύ.

Η Μαρία Καρυστιανού κατέθεσε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος​

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
30.298
Πόντοι
6.256
Τα τεσλα ειναι για τους φλωρους"ενα αμαξι να λειτουργεί απο μια οθονη ταμπλετ ειναι αηδια
Εγω εχω bmw 520e60 με τον παλιο τον 2.2 κινητήρα εξακυλινδρο 200 ίππους βελτίωμενο
Αυτο το αμαξι θελει χερια και αρχιδια να το οδηγησεις με πισωκινηση και οφφ το esp
ναι θυμάμαι ότι το είχες γράψει στο όνομα του παππού σου γιατί δεν το δικαιολογείς γιατί δηλώνεις άνεργος γιατί παίρνεις επιδόματα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom