Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.282
Πόντοι
746
Δε νομίζω ρε παίκτη, μάλλον για κανένα στέκι Αφρικανών μου κάνει. Δεν έχω μπει ποτέ μέσα όμως, αν κάποιος συναγωνιστής το έχει επισκεφτεί ας μας διαφωτίσει.
Άκουσα ότι παίζει πατάρι με χώρο για ξεβίδωμα,μην φανταστείς τίποτα υπερλούξ καταστάσεις,λέμε για καλτίλα πρός υπερκαλτίλα φάση.
Στρωματσάδα και έτσι.
Ίσως να τσεκαριστεί.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
210
Like
5.290
Πόντοι
16.055
Ποτέ δεν είχε καβάτζα ο Σκαραβαίος. Ομως, παλιότερα τουλάχιστον, οι περισσότερες εκεί μέσα βιζιτάρανε, οι Ρουμάνες και οι Ρωσίδες τουλάχιστον. Περίμεναν ουρά τα ταξί στην Μαυρομιχάλη και τις φόρτωναν μία-μία
Αλλά μέσα στο μαγαζί δεν γινόταν κάτι
Γι αυτό και αν δεν ήταν γερό πορτοφόλι ο πελάτης δεν έρχονταν ούτε γειά να πουν. Κάθονταν στη μπάρα κι έπαιζαν με το κινητό τους
Βιζιτάρανε με πελάτες από το μαγαζί ή με εξωτερικούς??Πάντως αν καθόσουνα στο απέναντι καφέ για μπανιστήρι σου φεύγανε τα μάτια από το θέαμα. Τώρα κατάλαβα γιατί.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.458
Πόντοι
3.506
Βιζιτάρανε με πελάτες από το μαγαζί ή με εξωτερικούς??Πάντως αν καθόσουνα στο απέναντι καφέ για μπανιστήρι σου φεύγανε τα μάτια από το θέαμα. Τώρα κατάλαβα γιατί.
Μπατσοφωλια ήταν το συγκεκριμένο μαγαζί.

max1199

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Like
81
Πόντοι
0
Ο Σκορπιος στη Νοταρα λειτουργει παντα ; Ξερει κανεις απο προσφατα τι παιζει; για να μην κατεβαινω μεχρι πειραια απο μακρια

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
1
Ο Σκορπιος στη Νοταρα λειτουργει παντα ; Ξερει απο προσφατα τι παιζει; για να μην κατεβαινω μεχρι πειραια απο μακρια
λειτουργει
υπάρχει ένα τραπέζι που γινονται παιχνιδια , δεν ξερω τι , δεν εχω δοκιμασει , ο χωρος είναι αρκετα ανοιχτος και όλα φαινονατι οπότε δεν ξερω μεχρι ποσο και τι μπορει να γινει
το υπολοιπο είναι καναπεδες και εξαρτατι απο το κερασμα σου και απο την κοπελα

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.183
Πόντοι
6.495
Το έχω κόψει... πεταμένα λεφτά...με πολύ λιγότερα αλλού...διάβασε εδώ μέσα...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.342
Πόντοι
6.615
Άκουσα ότι παίζει πατάρι με χώρο για ξεβίδωμα,μην φανταστείς τίποτα υπερλούξ καταστάσεις,λέμε για καλτίλα πρός υπερκαλτίλα φάση.
Στρωματσάδα και έτσι.
Ίσως να τσεκαριστεί.
Φίλε τίμια τώρα, εγώ παρότι έχω μεγάλη αδυναμία στις μαύρες εκεί μέσα δεν τολμάω να πατήσω!

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.342
Πόντοι
6.615
λειτουργει
υπάρχει ένα τραπέζι που γινονται παιχνιδια , δεν ξερω τι , δεν εχω δοκιμασει , ο χωρος είναι αρκετα ανοιχτος και όλα φαινονατι οπότε δεν ξερω μεχρι ποσο και τι μπορει να γινει
το υπολοιπο είναι καναπεδες και εξαρτατι απο το κερασμα σου και απο την κοπελα
Φίλε πόσον καιρό έχεις να κατέβεις; Εγώ δεν έχω πάει τώρα τελευταία αλλά όλα τα παιδιά εδώ μέσα έχουν γράψει επανειλημμένα πως το παλιό μαγαζί στη Νοταρά έχει κλείσει και έχει ανοίξει καινούριος "Σκορπιός" ο οποίος είναι κερασματάδικο

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
202
Πόντοι
1
Φίλε πόσον καιρό έχεις να κατέβεις; Εγώ δεν έχω πάει τώρα τελευταία αλλά όλα τα παιδιά εδώ μέσα έχουν γράψει επανειλημμένα πως το παλιόμ μαγαζί στη Νοταρά έχει κλείσει και έχει ανοίξει καινούριος "Σκορπιός" ο οποίος είναι κερασματάδικο
μα για αυτό λεω, για το καινούριο..οντως είανι κερασματάδικο αλλά την τελευταια φορά που πηγα εχει προσθεθει αυτο το τραπεζι που σας ελεγα

στριπακιας13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
11
Like
1.226
Πόντοι
371
Αν λέτε για τον σκορπιό στην Γράμμου στην Καλλιθέα απλό κερασματάδικο είναι. Είχα πάει στις γιορτές πριν το Πάσχα(πρώτη φορά κιόλας σε κωλόμπαρο) και δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον. 2-3 μεγαλοκοπέλες είχε μόνο(οι άλλες ήταν σε άδεια μου είπαν). Δεν κάνουν κάτι παραπάνω(φραπές-πίπα-σεξ) αν και έχει χώρο επάνω απομονωμένο με λίγα τραπέζια που δεν πατάει κανείς απο οτι κατάλαβα. Απο μουσική κάργα Ελληνάδικο. Ποτά καλά μου φάνηκαν. Το μόνο που άξιζε ήταν μια μπαργούμαν Πολωνή τούμπανο την οποία κέρασα κάτι ποτά μπας και γίνει τπτ εκτός μαγαζιού, αλλά δεν......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom