Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
3.279
Πόντοι
746
Δε νομίζω ρε παίκτη, μάλλον για κανένα στέκι Αφρικανών μου κάνει. Δεν έχω μπει ποτέ μέσα όμως, αν κάποιος συναγωνιστής το έχει επισκεφτεί ας μας διαφωτίσει.
Άκουσα ότι παίζει πατάρι με χώρο για ξεβίδωμα,μην φανταστείς τίποτα υπερλούξ καταστάσεις,λέμε για καλτίλα πρός υπερκαλτίλα φάση.
Στρωματσάδα και έτσι.
Ίσως να τσεκαριστεί.

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
210
Like
5.288
Πόντοι
16.055
Ποτέ δεν είχε καβάτζα ο Σκαραβαίος. Ομως, παλιότερα τουλάχιστον, οι περισσότερες εκεί μέσα βιζιτάρανε, οι Ρουμάνες και οι Ρωσίδες τουλάχιστον. Περίμεναν ουρά τα ταξί στην Μαυρομιχάλη και τις φόρτωναν μία-μία
Αλλά μέσα στο μαγαζί δεν γινόταν κάτι
Γι αυτό και αν δεν ήταν γερό πορτοφόλι ο πελάτης δεν έρχονταν ούτε γειά να πουν. Κάθονταν στη μπάρα κι έπαιζαν με το κινητό τους
Βιζιτάρανε με πελάτες από το μαγαζί ή με εξωτερικούς??Πάντως αν καθόσουνα στο απέναντι καφέ για μπανιστήρι σου φεύγανε τα μάτια από το θέαμα. Τώρα κατάλαβα γιατί.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
13.449
Πόντοι
3.506
Βιζιτάρανε με πελάτες από το μαγαζί ή με εξωτερικούς??Πάντως αν καθόσουνα στο απέναντι καφέ για μπανιστήρι σου φεύγανε τα μάτια από το θέαμα. Τώρα κατάλαβα γιατί.
Μπατσοφωλια ήταν το συγκεκριμένο μαγαζί.

max1199

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Like
81
Πόντοι
0
Ο Σκορπιος στη Νοταρα λειτουργει παντα ; Ξερει κανεις απο προσφατα τι παιζει; για να μην κατεβαινω μεχρι πειραια απο μακρια

newbrdlo@gmail.com

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2023
Like
200
Πόντοι
1
Ο Σκορπιος στη Νοταρα λειτουργει παντα ; Ξερει απο προσφατα τι παιζει; για να μην κατεβαινω μεχρι πειραια απο μακρια
λειτουργει
υπάρχει ένα τραπέζι που γινονται παιχνιδια , δεν ξερω τι , δεν εχω δοκιμασει , ο χωρος είναι αρκετα ανοιχτος και όλα φαινονατι οπότε δεν ξερω μεχρι ποσο και τι μπορει να γινει
το υπολοιπο είναι καναπεδες και εξαρτατι απο το κερασμα σου και απο την κοπελα

pipis93

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2023
Like
259
Πόντοι
21
Εχει περασει κανεις τωρα τελευταια απο λα λουνα?
Να ξερουμε τι παιζει???

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
4.170
Πόντοι
6.495
Το έχω κόψει... πεταμένα λεφτά...με πολύ λιγότερα αλλού...διάβασε εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom