Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
kalo den lew....an kai protimw to subculture ;)
biastika ligo me to video....
auto einai kalutero ;)

σιγουρα θα σε θυμαμαι γιατι το συγκεκριμενο εχει αρωμα ian kurtis....kai mias kai piasame N.O. pare kai auto na me 8umasai ;)
Ωραιο αυτο θα το σημειωσω στο μπλοκακι μου να το λεω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αν ενα πραγμα με κανει πραγματικα χαρουμενη αυτο ειναι να λυνονται οι παρεξηγησεις με τροπο ομαλο...τοτε ανεβαινω ενα σκαλακι σαν ανθρωπος και νιωθω οτι δεν ειμαι απλα μια εικονα απ την οποια ο καθενας εικαζει οτι θελει αλλα οτι η καλη θεληση στο τελος πιανει τοπο και δικαωνεται...
σιγουρα θα σε θυμαμαι γιατι το συγκεκριμενο εχει αρωμα ian kurtis....

αααα μα εδω εχει αρχισει και γινεται ωραιο θεμα!!!!κι αυτο απο μεναγεια σου ρε eve που θυμηθηκες τον ian!!!![]()
![]()
να σου αφιερωσω κι εγω αυτο :
![]()
αααα μα εδω εχει αρχισει και γινεται ωραιο θεμα!!!!κι αυτο απο μενα
ΣΕ ΠΑΩ ΜΙΑ REBOUND!!!!Τρελα οι Bauhaus!!!!! Αλλα μη νομιζεις οτι θα σ΄αφησω ετσι.........
ΣΕ ΠΑΩ ΜΙΑ REBOUND!!!!
Ο ΓΕΩΡΓΟΥΛΕΑΣ ΖΕΙ!!!και ενοειτε βαζει κ τη μανα του να πληρωσει εισοδο!!!! ο τζονυ εχει χαθει...παω ενιοτε οχι συχνα παιζει και μια κολητη μου μουσικη τωρα εκει...ελα ρε ατομαρα!!! πας και στην υπογα???
εχω χροοοοοοονια να παω.....αλλα καποτε υπηρξα θαμων.....
επισης εχω ακουσει οτι εχει αλλαξει πολυ απο μουσικη......
εχεις παει τελευταια? ο ηλιας ζει??? χεχεχεχε
η τεκιλα απο μπιτονι π γραφει βοτκα κ το οθισκυ απο λαμπα πετρελαιου!!!! τον τυπο δεν τον ξερω,,,σκαει πολυς κοσμος απο παλια παντωςτα ποτα φανταζομαι ακομα μπομπες ε......
και δε με λες.....τον frontman (χαχαχαχαχ) τον ξερεις???
αν μου πεις οτι πηγαινει ακομα, μπορει να το σκεφτω να παω να πεθανω στα γελια
ναι πεσ μασ και κροσ τωρα...οτι βυζι μου εδωσαν οι ορμονες αυτο το βυζι εχω..και μεχρι τωρα δοξα το θεουλη καλα πορευομαι!!!!καλέ εσύ είσαι άβυζη :-