Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες....και να ταν μονο αυτος![]()
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες....και να ταν μονο αυτος![]()
Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!

κακο που της εκανεεεεεες![]()
![]()
αν ημουν οπως η καυλα στο αβαταρακι μου δεν θα σε παρεθετα καν!Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Διαβάζει τις Μεμοθεωρίες μάλλονeve εισαι παρα πολυ ευγενικη![]()
αμα διαβαζες μεμοθεωριες, θα ηξερες οτι αυτο που σε κανει ξεχωριστο ειναι να μη φερεσαι σαν τους αλλους...
η ευγενεια ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα που δυστυχως εκλειπουν, και αυτο ακριβως το κανει ξεχωριστο....
Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...Γλύκα αν είσουν όπως είναι η καυλα στο αβαταράκι σου θα σε ρεγουλάριζα ευχαρίστως και με όσα έλεγες.
Τώρα όμως ......
ΠΙΚΡΑ!!!
Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?:o :o :o :o
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?
Και μάλιστα τα πόδια της δεν ακουμπούν στο έδαφος ... τρίβεται για τα καλά πάνω του ...
κακο που της εκανεεεεεες![]()
![]()
![]()
![]()
αν ημουν οπως η καυλα στο αβαταρακι μου δεν θα σε παρεθετα καν!
![]()
![]()
![]()

Θέλεις να πείς αν την είχε πιο χοντρη και μπροστά?Για μένα αυτή η άτιμη η ουρά είναι όλη η καύλα ...
Μπλιαχ ...Θέλεις να πείς αν την είχε πιο χοντρη και μπροστά?![]()
Μπλιαχ ...
Έτσι όπως είναι , δεν είναι κορυφαίο κάλεσμα για το κωλαράκι ?
Σίλβα σ' αρέσει η ουρά της ;
Εσύ , τι σχέση έχεις με τον πειρασμό ;ναι,ειναι η προσωποποιηση του πειρασμου βασικα!![]()
Μάλλον είναι ο κάτοχος του κέρατου!Εσύ , τι σχέση έχεις με τον πειρασμό ;

Κάποιο κέρατο διαβόλου είναι τυχερό ...κολλητη!![]()
Τι καβαλάει είπαμε η κοπέλα ?
Και μάλιστα τα πόδια της δεν ακουμπούν στο έδαφος ... τρίβεται για τα καλά πάνω του ...
Κάνοντας παρέα με τη Λουκρητία ξέρω μόνο για αγγελάκια . Τον δαιμονικό τύπο της σίλβας δεν τον γνωρίζω ... και τον φοβάμαι ...ρε συ, ολόκληρο διάβολο δεν τον είδες..;;
Κάνοντας παρέα με τη Λουκρητία ξέρω μόνο για αγγελάκια . Τον δαιμονικό τύπο της σίλβας δεν τον γνωρίζω ... και τον φοβάμαι ...
Σίλβα , πως μπορώ να ξεπεράσω τους φόβους μου ...
Θέλω να ακούσω τη συμβουλή σου ... η φωτιά είναι αναγεννητική ... νοιώθω όμως ότι στην αρχή χρειάζομαι κάποια βοήθεια ...παιξε με τη φωτια του διαβολου!!!
..κι ας καεις!
Θέλω να ακούσω τη συμβουλή σου ... η φωτιά είναι αναγεννητική ... νοιώθω όμως ότι στην αρχή χρειάζομαι κάποια βοήθεια ...