Νέα

ΊσαΜπέλλα Χωρίς ...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίς η' Με , διακορευσεις

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.482
Πόντοι
11.915

SilkenFlame

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2016
Κριτικές
4
Like
2.131
Πόντοι
496
Μιλήστε μια φορά σοβαρά
Μα, ειλικρινά, και εσένα τα θέλει ο πισινός σου. Τι περιμένεις δηλαδή; Αν σπάσει ή κάτι με ιερόδουλη που κάνει κρεμπιέδες και πας σε αυτήν, η προσευχή, ο γιατρός και οι εξετάσεις είναι το λιγότερο. Τι θα σου πουν παραπανω τα έμπειρα μέλη του μπου που δεν θα δείξουν οι εξετάσεις και ο γιατρός; Και αν πας εκεί, τουλάχιστον τρία προφυλακτικά να έχεις, να είσαι καλυμμένος, άφοβα.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: oKsa

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
434
Πόντοι
36
Εγώ θα την πω τη μαλακία μου πάντως και έχει να κάνει γενικά, όχι με την συγκεκριμένη κοπέλα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν φοβάμαι για εμένα. Έκανα τον περασμένο μήνα εξετάσεις που βγήκαν όλες καθαρές, Κάνω κάθε μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο για είμαι απόλυτα σίγουρος και αποφάσισα να περάσω σε φάση αποχής. Δεν θέλω να κουβαλάω άγχη και μαλακίες.

Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι υπάρχουν ακάποτα από άτομα που έχουν κάνει κρεμπιέδες μέχρι και σε ζάκια. Οπότε θα περιμένω ένα εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί (άποψη μου πάντα) πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει κανένα μπαμ στο τέλος και θα τρέχει κόσμος. Παρόμοιο ήταν το κλίμα και το 2012 αν θυμάμαι καλά και έγινε τότε ο κακός χαμός και έτρεχε κόσμος.

kostakis27

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
136
Like
12.482
Πόντοι
11.915
Εγώ θα την πω τη μαλακία μου πάντως και έχει να κάνει γενικά, όχι με την συγκεκριμένη κοπέλα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν φοβάμαι για εμένα. Έκανα τον περασμένο μήνα εξετάσεις που βγήκαν όλες καθαρές, Κάνω κάθε μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο για είμαι απόλυτα σίγουρος και αποφάσισα να περάσω σε φάση αποχής. Δεν θέλω να κουβαλάω άγχη και μαλακίες.

Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι υπάρχουν ακάποτα από άτομα που έχουν κάνει κρεμπιέδες μέχρι και σε ζάκια. Οπότε θα περιμένω ένα εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί (άποψη μου πάντα) πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει κανένα μπαμ στο τέλος και θα τρέχει κόσμος. Παρόμοιο ήταν το κλίμα και το 2012 αν θυμάμαι καλά και έγινε τότε ο κακός χαμός και έτρεχε κόσμος.
Τύπε γάμησες ακα κανένα πρεζακι :think::rockon:

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Δεν πλησιάζω τύπε, ωστόσο εδώ μέσα παίζουν πολλά
Κ εδω και εξω παιζουν πολλα και τα χουμε κανει κ εγω κι εσυ και ολοι.Τα υπολοιπα πμ (αυτο κανουμε ολοι).Κ ποσοι διαβαζουν κ απλα δε λενε τι εκαναν κ το παιζουν ηθικοι η ανηθικοι,δε βγαινει ακρη.Απλα καποια στιγμη τρως κοκομπλοκο κ λες θα προσεχω απο δω και περα.Ειτε λογω κατι καλυτερου στη ζωη μας ειτε λογω συνηδειτοποιησης πραξεων και το τι θελουμε στη ζωη μας τελικα.Γι αυτο οι τσακωμοι ειναι περιττοι.Αλλα που να εξηγουμε τα ανεξηγητα.Τα θελαμα τα καναμε,μετα θελαμε να τα σταματησουμε και τα σταματησαμε.Οταν κανουμ εξετασεις η θεραπειες κ ειμαστε μετα ξανα οπως πριν αρχισουμε,δε θελουμε να ''ξαναπεσουμε'',εχουμε αλλο αισθημα απο κει κ περα,πιστευω ετσι το βιωσαμε οι περισσοτεροι που θελησαμε την αλλαγη.Κ παλι θα πεσουμε σε μαλακιες σε πολυ μικροτερο βαθμο πιθανων η καθολου.

Lion king

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
161
Πόντοι
6
Αυστρία παίζει χωρίς σε πολλές ιερόδουλες. Μην παθαίνετε την πλάκα σας επειδή 1-2 το κάνουν χωρίς στην Αθήνα.

Οποίος ενδιαφέρεται ας ψάξει ohne service και θα καταλάβει τι εννοώ.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ξέρουμε αν έχει κολλήσει κάνεις τίποτα από την συγκεκριμένη?
Γτ χθες όπως την γαμαγα μου έσπασε η Καποτά
Και τώρα φοβάμαι
Canesten αρχικα, για σιγουριά...
Την γαμάγες απο το Μουνι και έσπασε,Ε;
Όταν σας λέω,ότι είναι το πιο στενό (γυναικείο?) μουνι στην πιάτσα, δεν με ακούτε...

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.637
Πόντοι
491
Φιλιππιδου 11 κατω,απογευμα
Πιστεύω όλοι μας την έχουμε δώσει έστω και 1 φορά την ιζα .. μάλλον κάτι βάζει ή κάτι κάνει και δεν κολλάει κάτι και επίσης γουστάρει πολύ

145

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Οκτ 2025
Κριτικές
73
Like
4.083
Πόντοι
2.906
Πιστεύω όλοι μας την έχουμε δώσει έστω και 1 φορά την ιζα .. μάλλον κάτι βάζει ή κάτι κάνει και δεν κολλάει κάτι και επίσης γουστάρει πολύ
Δε ξερω,δε δοκιμασα

AnaCobra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2026
Κριτικές
4
Like
1.519
Πόντοι
481
Messenger_creation_D80F58FB-71EC-44EB-86AB-9115407DA18E.jpg

nikos708

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
144
Like
11.689
Πόντοι
25.186
Ρε αδέρφια τόσα ατυχήματα (σπάσιμο καποτας) που έχω διαβάσει εδώ ξεπερνάνε και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.... Αφού λέω να πάω να δοκιμάσω και εγώ αλλά να πάω στάνταρ ακαποτα μην τυχών και μου σπάσει χαχαχαχα

Tony111

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2026
Κριτικές
16
Like
1.637
Πόντοι
491
Ρε αδέρφια τόσα ατυχήματα (σπάσιμο καποτας) που έχω διαβάσει εδώ ξεπερνάνε και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.... Αφού λέω να πάω να δοκιμάσω και εγώ αλλά να πάω στάνταρ ακαποτα μην τυχών και μου σπάσει χαχαχαχα
Ναι μυστη με προσοχη όμως να τα ρίξεις στο κολαντερο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom