Νέα

ΊσαΜπέλλα Χωρίς ...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίς η' Με , διακορευσεις

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Συναγωνιστές, περιστατικό με την εν λόγω τον Σεπτέμβριο. Αφού μπήκαμε δωμάτιο για πολλοστή φορά, της είπα να αράξει και θα τις τα κάνω εγώ όλα (αγαπούλης εκείνη τη μέρα), αφού την έκανα turbo εκεί που έτριβε το μουνί της στην πούτσα μου, την πιάνει και τη βάζει μέσα. Σκαλώνω αλλά προφανώς συνέχισα λόγω καύλας. Πήγα σε αφροδισιολόγο την επόμενη μέρα και μου είπε πως για να υπάρχει εικόνα για ΣΜΝ πρέπει να περάσουν 2 μήνες. Έως τότε λοιπόν πήγα εκ νέου και για να μη μηδενίσω τον χρόνο την πήρα με... το αποτέλεσμα, κανένα ΣΜΝ δεν κόλλησα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μέχρι να περάσουν αυτοί οι 2 μήνες εμένα με έτρωγαν οι σκέψεις ότι μπορεί κάτι να έχω και το χειρότερο, έκανα ελεύθερο σεξ με τη σύντροφό μου με κίνδυνο εάν είχα κάτι να τρέχαμε (δε μπορούσα ξαφνικά να εμφανίσω προφυλακτικό ενώ κάναμε χωρίς). Το ξέρω είναι εξαιρετικά δελεαστικό ναι, από την τρομάρα μου όμως και το πιθανό κακό που θα μπορούσα να έχω προκαλέσει σε δικό μου άνθρωπο και φυσικά σε μένα ειλικρινά δεν αξίζει. Συνοψίζοντας όσοι την πήρατε ακάποτα το Σεπτέμβρη λογικά είστε κομπλέ (εννοείται τσεκάρετε) οι υπόλοιποι ελπίζω να μην έχετε κολλήσει τίποτα. Δεν προσέχουν όλοι παιδιά...
Τεράστιο ρίσκο πήρες φίλε. Αν την κολλούσες και την κοπέλα θα ήταν πολύ χειρότερα και θα είχες διπλές τύψεις. Άλλο να μην φοράς ζώνη, άλλο να καις κόκκινο. Εμένα αυτό που με κάνει να έχω σκέψεςι με τη συγκεκριμένη εκδιδόμενη είναι ότι από μόνη της δεν βάζει καπότα χωρίς να το προτείνει κάποιος (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον), μήπως έχει βρει το μυστικό της αθανασίας;;;;;

eρωΔιός

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Κριτικές
3
Like
145
Πόντοι
0
Τεράστιο ρίσκο πήρες φίλε. Αν την κολλούσες και την κοπέλα θα ήταν πολύ χειρότερα και θα είχες διπλές τύψεις. Άλλο να μην φοράς ζώνη, άλλο να καις κόκκινο. Εμένα αυτό που με κάνει να έχω σκέψεςι με τη συγκεκριμένη εκδιδόμενη είναι ότι από μόνη της δεν βάζει καπότα χωρίς να το προτείνει κάποιος (τις περισσότερες φορές τουλάχιστον), μήπως έχει βρει το μυστικό της αθανασίας;;;;;
Έχεις δίκιο τύπε, ωραίος ο παραλληλισμός σου, ξεκάθαρο σφάλμα, ευτυχώς στάθηκα τυχερός, τώρα πάω δεξιά λωρίδα στα σίγουρα

Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
6.448
Πόντοι
3.810
Εγώ βλέπω ότι είμαστε υποκριτές... Τάχα μου μας πιάνει το άγχος για τη σύντροφο...
Σώπα ρε .. όταν παίρνουμε τις πουτανες ακάποτα που είναι το ενδιαφέρον για τη σύντροφο;
Παρτακιδες είμαστε... Κοιτάμε να περνάνε εμείς καλά κ μετά το παίζουμε έννοια κ ενδιαφέρον...

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
14.067
Πόντοι
3.246
Γιά μενα τριτωσε το κακό μάγκες απόψε....
Έσπασε προφυλακτικό, Durex Invisible....
Ερε πουστη μου!
Ήταν ανάγκη;;;
Γαμω το thread που άνοιξα... Γρουσουζιά!!!!

Με ποιά? Εμένα μου έσπασε την πρωτοχρονιά ... ξαι τα μοσα φύγανε μέσα μεχει να το συνειδητοποιησω, έσπασε ακριβώς την στιγμη που τελείωνα, την επομενη εβδομαδα θα κάνω ένα νουκλεϊκο test πως λεγεται.

Ελεγα να αρχισω να παίρνω δικες μου invisible και εγώ αλλα πολλές φορές οταν το έκανα παλιότερα δεν δεχονταν τα κορίτσια, φαντάζομαι φοβουνται μην εχω κανει τίποτα περίεργο, ασε που οι μισες θελουν με γευση ....

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Με ποιά? Εμένα μου έσπασε την πρωτοχρονιά ... ξαι τα μοσα φύγανε μέσα μεχει να το συνειδητοποιησω, έσπασε ακριβώς την στιγμη που τελείωνα, την επομενη εβδομαδα θα κάνω ένα νουκλεϊκο test πως λεγεται.

Ελεγα να αρχισω να παίρνω δικες μου invisible και εγώ αλλα πολλές φορές οταν το έκανα παλιότερα δεν δεχονταν τα κορίτσια, φαντάζομαι φοβουνται μην εχω κανει τίποτα περίεργο, ασε που οι μισες θελουν με γευση ....
Ναι, δεν λένε τα Invsbl σε συνδιασμό με απουσια gel κάτι ξέρουνε αυτές...

zevs555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
2.808
Πόντοι
441
Θέμα Ταμπού. Θέμα Καυτό.

Της έγλυφα το μουνι σε ωριαίο πρόγραμμα.
Της ζήτησα να με χύσει γιατί με καυλώνει πολύ όταν χύνουν οι γυναίκες.
Με ένα Σάλτο, και χωρίς να μου πει τίποτα, με καβαλάει -Χωρις-. Σε τρια λεπτά με είχε χύσει. Συνέχισα να την γαμαω για λίγο έτσι, χωρίς, σε άλλη στάση. Το συζητήσαμε λίγο μετά και μου είπε πρώτη φορά της συμβαίνει. "Ναι, καλά"! σκέφτηκα από μέσα μου.
Όσο και αν ήθελα να ξαναπάω, συγκράτησα τον εαυτό μου και δεν...
Μήπως είχε περίοδο

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Με τόσα ακαποτα πρέπει να είναι πολύτεκνη
Η αναπαραγωγική ικανοτητα της είναι υπό αμφισβήτηση από την πρώτη μέρα που έσκασε μύτη...
Από τον Κωλο δεν συλλαμβάνεις...:shit:

Janjan13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2019
Κριτικές
1
Like
507
Πόντοι
21
Καλησπέρα παιδιά , ερώτηση δέχεται και κρεμπιε στο πωπο ;; Ευχαριστώ

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Καλησπέρα παιδιά , ερώτηση δέχεται και κρεμπιε στο πωπο ;; Ευχαριστώ
Δεν ξέρω φίλε, το πιθανότερο είναι πως ναι...
Τα κάνει όλα.

Ο Ορισμός του:

Puta Barata!!!
Φθηνιαρα Πορνη!!!!

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046

Με την Νικόλ ΜΑ21.
Πες της Durex Invsbl.
Μετά, no gel.
Βάλε την στα 4 στην άκρη του κρεβατιού με κλειστά μπούτια και χύσε μέσα της στο τέλος...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Για την Ιζα δεν είναι το νήμα;
Ένα μικρό μέρος του site έχει πάγια διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις για συγκεκριμένα άτομα, βλεπε Ιζα...
Φροντίζω ανεύθυνα απλά να τις αναπαραξω...
Έχω άποψη για το θέμα, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου.
Απλά αναπαραγω...

Petrouilias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.719
Πόντοι
206
Για την Ιζα δεν είναι το νήμα;
Ένα μικρό μέρος του site έχει πάγια διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις για συγκεκριμένα άτομα, βλεπε Ιζα...
Φροντίζω ανεύθυνα απλά να τις αναπαραξω...
Έχω άποψη για το θέμα, αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου.
Απλά αναπαραγω...
Kαντο λιγο πιο λιανα

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom