Νέα

ΊσαΜπέλλα Χωρίς ...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Χωρίς η' Με , διακορευσεις

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Το νήμα δ
Δηλαδή ρισκάρεις τα στερνά σου για να τον χώνεις ακάποτο στη Φυλής;

Μηδένα πρὸ τοῦ τέλους μακάριζε:woldman:
Φιλιάτε, το νήμα δημιουργήθηκε και προσφέρεται για καταγραφή σχετικών εμπειριών. Δεκτή και λογικά εκφράζεται η κριτική σου. Είναι σύμφωνη με τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Στο πρώτο post αναφέρω ότι απλά και απροειδοποίητα σαλταρε και έκατσα πάνω μου. Έκανα κάτι για να το σταματήσω; Όχι;
Μαλακάς; Ναι!!!!

Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει σαν φαινόμενο, στατιστικά/αναλυτικά και συμπεριφοριολογικα...

Με την Μικαέλα οφείλω να ομολογήσω ότι έγινε συνειδητά. Σε φάση... παίζαμε..
I dare you...
...Και χλατς!!!!

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Με σεξεργατρια το πολυ 2-3 φορες ακα τσιμπο...να μπω ακα οχι δεν το εχω κανει. Θα μου πεις αυτες που ειχες γκομενες η ακομα και σχεσεια και έμπαινες ακα ηξερες τι ειχαν η με ποιον ειχαν παει πριν απο σενα? Οχι αλλα νιωθεις μια πιο ασφαλεια παρα πανω απο κοπελα που ειναι σεξεργατρια. Αυτα τα λιγα απο μενα.

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
46
Like
9.157
Πόντοι
9.195
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Γιά μενα τριτωσε το κακό μάγκες απόψε....
Έσπασε προφυλακτικό, Durex Invisible....
Ερε πουστη μου!
Ήταν ανάγκη;;;
Γαμω το thread που άνοιξα... Γρουσουζιά!!!!

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Γιά μενα τριτωσε το κακό μάγκες απόψε....
Έσπασε προφυλακτικό, Durex Invisible....
Ερε πουστη μου!
Ήταν ανάγκη;;;
Γαμω το thread που άνοιξα... Γρουσουζιά!!!!
Και του χρονου και του χρονου!!:priest::priest::2funny::2funny:

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
2.123
Πόντοι
441
Όποιος παίζει σκόπιμα με τις πιθανότητες αργά η γρήγορα θα το φάει το κεφάλι του.
Οι απόψεις "μόνο σε μένα το έκανε γιατί ήθελε να με νιώσει" είναι για γέλια και για κλάματα.
Μην αφήσετε 10-20 λεπτά ακα΄ποτης ευχαρίστησης με τάνα να σας "ακολουθεί " για καιρό.....
Ναι υπάρχουν θεραπείες για τα περισσότερα αλλά η ταλαιπωρία και το ψυχολογικό στρες που θα φάτε δεν αξίζει.

Ακόμα και να σπάσει το προφυλακτικό έχει την επικινδυνότητα του ,αλλά τουλάχιστον εκεί καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μία στοιχειώδης πρόληψη από την αρχή.....
Για αυτό όπως απαιτούμε εμείς από τις σεξεργάτριες να είναι καθαρές και με εξετάσεις ε΄τσι πρέπει να κάνουμε και εμείς τακτικά για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο...
τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο.

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Με σεξεργατρια το πολυ 2-3 φορες ακα τσιμπο...να μπω ακα οχι δεν το εχω κανει. Θα μου πεις αυτες που ειχες γκομενες η ακομα και σχεσεια και έμπαινες ακα ηξερες τι ειχαν η με ποιον ειχαν παει πριν απο σενα? Οχι αλλα νιωθεις μια πιο ασφαλεια παρα πανω απο κοπελα που ειναι σεξεργατρια. Αυτα τα λιγα απο μενα.
Αυτο που λες ειναι ψυχολογικό …. Ετσι πιστεύεις αλλά για σκέψου πόσες ανάποδες πουτσες έχει πάρει μια επαγγελματίας και μετά έχει Ελέχθη για ΣΜΝ και πόσες ένα απλό ξεκολακι που μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ εξετάσεις …;

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.736
Πόντοι
216
Παντός υπήρχε και παλαιότερα ανάλογο θέμα για ρομαντικά γαμισια (έτσι ήταν το συνθηματικό) αλλά νομίζω πως μπαναριστηκε γιατί είχε ξεφύγει… είχε μεγάλη απήχηση πάντως

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Αυτο που λες ειναι ψυχολογικό …. Ετσι πιστεύεις αλλά για σκέψου πόσες ανάποδες πουτσες έχει πάρει μια επαγγελματίας και μετά έχει Ελέχθη για ΣΜΝ και πόσες ένα απλό ξεκολακι που μπορεί να μην έχει κάνει ποτέ εξετάσεις …;
Ισχυει και αυτο που λες αλλα αν αναλογιστείς ποσοι οικοι η ποσες ιεροδουλες ειναι παρανομες εκει δεν χρειάζονται εξετάσεις οποτε παμε στο μια η άλλη

kseskoufotos

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2025
Like
7
Πόντοι
0
Τύπε Mala καλό θα ήταν να αποφεύγεις ακάποτα, σε όλες τις εκδοχές τους. Γιατί όταν πας στον γιατρό και σου πει ότι π.χ. έχεις κολλήσει το κακό στέλεχος HPV που προκαλεί καρκίνο στη μήτρα στις γυναίκες και στα μπαλάκια στους άντρες, τότε θα μασήσεις... αλλά δεν θα υπάρχει undo.
αν ενοης αυτο που λεν να κανουν οι ανιληκες εμβολιο, ακουσα απο τον κουβελο οτι δεν ισχυη και για τους αντρες τουλαχιστον αυτο του καρκινου

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Τελικά η Ιζα ξέχναγε με πολλούς την καπότα πάνω στο κομοδίνο. Μην σας παρασέρνει η καύλα τις στιγμής και μην σκέφτεστε ότι είστε οι μοναδικοί με τους οποίους το κάνει η εκάστοτε κοπέλα.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Τελικά η Ιζα ξέχναγε με πολλούς την καπότα πάνω στο κομοδίνο. Μην σας παρασέρνει η καύλα τις στιγμής και μην σκέφτεστε ότι είστε οι μοναδικοί με τους οποίους το κάνει η εκάστοτε κοπέλα.
Αφού δεν μας αρρώστησε όλους, πάλι καλά!!!

:(:angry::(

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Συνηθως αυτες που το κανουν με πολλους χωρις καποτα κατι εχουν.... :priest::priest::priest:

Μακρια απο τα ακαποτα.

Γαμηστε υπευθυνα.
Και υπάρχει περίπτωση πολλές να το κάνουν από κακία, ενώ ξέρουν ότι κάτι κουβαλάνε γιατί κρύβουν μίσος για τους πελάτες.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.859
Πόντοι
48.067
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Και υπάρχει περίπτωση πολλές να το κάνουν από κακία, ενώ ξέρουν ότι κάτι κουβαλάνε γιατί κρύβουν μίσος για τους πελάτες.
Η βασική ψυχολογική θεωρεία για τα κίνητρα μιας γυναίκας να γίνει πόρνη, πέρα και πάνω από την ανάγκη, λέει ότι πηγάζει στο βαθύ μισος για τον Άντρα.

Εν τω μεταξύ η Ισα γύρισε. Δούλευε σήμερα στο Φιλιππισταν.

ο204

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2026
Like
93
Πόντοι
0
Με γυναίκα εκδιδόμενη μια φορά μου έχει τύχει να κάνω χωρίς και αυτό μετά από συζήτηση. Και πάλι δεν την μετράω γιατί η συγκεκριμένη έκανε αρπαχτη για να μαζέψει κάποια χρήματα που χρειαζόταν.. δεν είναι του χώρου.
Με τρανς μου έχει τύχει αρκετές φορές.. περίπτωση σαν του @MALA BARISTA όμως μια φορά που δεν ήταν τόσο σκληρός κ δεν έμπαινε.. έβγαλε την καποτα και καβάλησε χωρίς...
Υπάρχουν κ περιπτώσεις βέβαια που η χρήση καποτας ήταν αδιαπραγματευτη.

giorgos_07

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
1.026
Πόντοι
6.120
Με γυναίκα εκδιδόμενη μια φορά μου έχει τύχει να κάνω χωρίς και αυτό μετά από συζήτηση. Και πάλι δεν την μετράω γιατί η συγκεκριμένη έκανε αρπαχτη για να μαζέψει κάποια χρήματα που χρειαζόταν.. δεν είναι του χώρου.
Με τρανς μου έχει τύχει αρκετές φορές.. περίπτωση σαν του @MALA BARISTA όμως μια φορά που δεν ήταν τόσο σκληρός κ δεν έμπαινε.. έβγαλε την καποτα και καβάλησε χωρίς...
Αυτα ειναι καλο να μην γίνονται :woldman:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Αυτα ειναι καλο να μην γίνονται :woldman:

Μακριά από μας...:think:

Έχω θέσει τον εαυτό μου σε mode:
Απλό Πρόγραμμα!!!!
Να ξαναγίνω απλός, ουσιαστικός, ταπεινός.

Πολλά από τα κορίτσια αυτά, του απλού, είναι και τα πιο φρέσκια. Δεν είναι Μαραμένα και Κατσιασμενα η' χοντρά η' Με ΜεταΠορνικο Συνδρομο..ακόμα..:headbang:

Μοσχωμυριστα!!!:springsmile:
Που έγραψε και ο φίλος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom