Συναγωνιστές, περιστατικό με την εν λόγω τον Σεπτέμβριο. Αφού μπήκαμε δωμάτιο για πολλοστή φορά, της είπα να αράξει και θα τις τα κάνω εγώ όλα (αγαπούλης εκείνη τη μέρα), αφού την έκανα turbo εκεί που έτριβε το μουνί της στην πούτσα μου, την πιάνει και τη βάζει μέσα. Σκαλώνω αλλά προφανώς συνέχισα λόγω καύλας. Πήγα σε αφροδισιολόγο την επόμενη μέρα και μου είπε πως για να υπάρχει εικόνα για ΣΜΝ πρέπει να περάσουν 2 μήνες. Έως τότε λοιπόν πήγα εκ νέου και για να μη μηδενίσω τον χρόνο την πήρα με... το αποτέλεσμα, κανένα ΣΜΝ δεν κόλλησα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μέχρι να περάσουν αυτοί οι 2 μήνες εμένα με έτρωγαν οι σκέψεις ότι μπορεί κάτι να έχω και το χειρότερο, έκανα ελεύθερο σεξ με τη σύντροφό μου με κίνδυνο εάν είχα κάτι να τρέχαμε (δε μπορούσα ξαφνικά να εμφανίσω προφυλακτικό ενώ κάναμε χωρίς). Το ξέρω είναι εξαιρετικά δελεαστικό ναι, από την τρομάρα μου όμως και το πιθανό κακό που θα μπορούσα να έχω προκαλέσει σε δικό μου άνθρωπο και φυσικά σε μένα ειλικρινά δεν αξίζει. Συνοψίζοντας όσοι την πήρατε ακάποτα το Σεπτέμβρη λογικά είστε κομπλέ (εννοείται τσεκάρετε) οι υπόλοιποι ελπίζω να μην έχετε κολλήσει τίποτα. Δεν προσέχουν όλοι παιδιά...