Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 593
- Πόντοι
- 21
Μιλήστε μια φορά σοβαράΑν ήπιες μια πορτοκάλι φαντα μετά την κατάθεση τύπε,δεν έχεις να φοβάσαι![]()
Μιλήστε μια φορά σοβαράΑν ήπιες μια πορτοκάλι φαντα μετά την κατάθεση τύπε,δεν έχεις να φοβάσαι![]()
Τύπε μη μας προσβάλεις τώραΜιλήστε μια φορά σοβαρά

Μα, ειλικρινά, και εσένα τα θέλει ο πισινός σου. Τι περιμένεις δηλαδή; Αν σπάσει ή κάτι με ιερόδουλη που κάνει κρεμπιέδες και πας σε αυτήν, η προσευχή, ο γιατρός και οι εξετάσεις είναι το λιγότερο. Τι θα σου πουν παραπανω τα έμπειρα μέλη του μπου που δεν θα δείξουν οι εξετάσεις και ο γιατρός; Και αν πας εκεί, τουλάχιστον τρία προφυλακτικά να έχεις, να είσαι καλυμμένος, άφοβα.Μιλήστε μια φορά σοβαρά
Τύπε γάμησες ακα κανένα πρεζακιΕγώ θα την πω τη μαλακία μου πάντως και έχει να κάνει γενικά, όχι με την συγκεκριμένη κοπέλα. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν φοβάμαι για εμένα. Έκανα τον περασμένο μήνα εξετάσεις που βγήκαν όλες καθαρές, Κάνω κάθε μήνα σε δημόσιο νοσοκομείο για είμαι απόλυτα σίγουρος και αποφάσισα να περάσω σε φάση αποχής. Δεν θέλω να κουβαλάω άγχη και μαλακίες.
Αυτό που με έχει προβληματίσει είναι ότι υπάρχουν ακάποτα από άτομα που έχουν κάνει κρεμπιέδες μέχρι και σε ζάκια. Οπότε θα περιμένω ένα εύλογο χρονικό διάστημα, γιατί (άποψη μου πάντα) πολύ φοβάμαι ότι θα γίνει κανένα μπαμ στο τέλος και θα τρέχει κόσμος. Παρόμοιο ήταν το κλίμα και το 2012 αν θυμάμαι καλά και έγινε τότε ο κακός χαμός και έτρεχε κόσμος.

Δεν πλησιάζω τύπε, ωστόσο εδώ μέσα παίζουν πολλάΤύπε γάμησες ακα κανένα πρεζακι![]()
Κ εδω και εξω παιζουν πολλα και τα χουμε κανει κ εγω κι εσυ και ολοι.Τα υπολοιπα πμ (αυτο κανουμε ολοι).Κ ποσοι διαβαζουν κ απλα δε λενε τι εκαναν κ το παιζουν ηθικοι η ανηθικοι,δε βγαινει ακρη.Απλα καποια στιγμη τρως κοκομπλοκο κ λες θα προσεχω απο δω και περα.Ειτε λογω κατι καλυτερου στη ζωη μας ειτε λογω συνηδειτοποιησης πραξεων και το τι θελουμε στη ζωη μας τελικα.Γι αυτο οι τσακωμοι ειναι περιττοι.Αλλα που να εξηγουμε τα ανεξηγητα.Τα θελαμα τα καναμε,μετα θελαμε να τα σταματησουμε και τα σταματησαμε.Οταν κανουμ εξετασεις η θεραπειες κ ειμαστε μετα ξανα οπως πριν αρχισουμε,δε θελουμε να ''ξαναπεσουμε'',εχουμε αλλο αισθημα απο κει κ περα,πιστευω ετσι το βιωσαμε οι περισσοτεροι που θελησαμε την αλλαγη.Κ παλι θα πεσουμε σε μαλακιες σε πολυ μικροτερο βαθμο πιθανων η καθολου.Δεν πλησιάζω τύπε, ωστόσο εδώ μέσα παίζουν πολλά
Canesten αρχικα, για σιγουριά...Ξέρουμε αν έχει κολλήσει κάνεις τίποτα από την συγκεκριμένη?
Γτ χθες όπως την γαμαγα μου έσπασε η Καποτά
Και τώρα φοβάμαι
Φιλιππιδου 11 κατω,απογευμαΠου βρίσκεται αυτή?
Πιστεύω όλοι μας την έχουμε δώσει έστω και 1 φορά την ιζα .. μάλλον κάτι βάζει ή κάτι κάνει και δεν κολλάει κάτι και επίσης γουστάρει πολύΦιλιππιδου 11 κατω,απογευμα
Δε ξερω,δε δοκιμασαΠιστεύω όλοι μας την έχουμε δώσει έστω και 1 φορά την ιζα .. μάλλον κάτι βάζει ή κάτι κάνει και δεν κολλάει κάτι και επίσης γουστάρει πολύ
Iza? Insta?
Ναι μυστη με προσοχη όμως να τα ρίξεις στο κολαντεροΡε αδέρφια τόσα ατυχήματα (σπάσιμο καποτας) που έχω διαβάσει εδώ ξεπερνάνε και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.... Αφού λέω να πάω να δοκιμάσω και εγώ αλλά να πάω στάνταρ ακαποτα μην τυχών και μου σπάσει χαχαχαχα