Νέα

ΊσαΜπέλλα Χωρίς ...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Χωρίς η' Με , διακορευσεις

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    37
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ο204

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2026
Like
93
Πόντοι
0
Μακριά από μας...:think:

Έχω θέσει τον εαυτό μου σε mode:
Απλό Πρόγραμμα!!!!
Να ξαναγίνω απλός, ουσιαστικός, ταπεινός.

Πολλά από τα κορίτσια αυτά, του απλού, είναι και τα πιο φρέσκια. Δεν είναι Μαραμένα και Κατσιασμενα η' χοντρά η' Με ΜεταΠορνικο Συνδρομο..ακόμα..:headbang:

Μοσχωμυριστα!!!:springsmile:
Που έγραψε και ο φίλος...
Ούτε εγώ μπαίνω αν δεν υπάρχει φρεσκάδα...
Δεν μπαίνουμε όπου κι όπου
Ο καθένας παίρνει τα ρίσκα του και τις απολαύσεις που συνεπάγονται

Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Like
574
Πόντοι
80
Η βασική ψυχολογική θεωρεία για τα κίνητρα μιας γυναίκας να γίνει πόρνη, πέρα και πάνω από την ανάγκη, λέει ότι πηγάζει στο βαθύ μισος για τον Άντρα.

Εν τω μεταξύ η Ισα γύρισε. Δούλευε σήμερα στο Φιλιππισταν.
Εχω αποστροφή πλέον για αυτά τα δυο βρωμοσπιτα στη Φιλιππίδου και οι κοπέλες που δουλεύουν μέσα είναι οι τελευταίες που φταίνε για αυτό.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Εχω αποστροφή πλέον για αυτά τα δυο βρωμοσπιτα στη Φιλιππίδου και οι κοπέλες που δουλεύουν μέσα είναι οι τελευταίες που φταίνε για αυτό.
Ενυπάρχει μια ΨυχοΣωματικη Ρυπαροτητα στην ατμόσφαιρα...
Η Σάρα, η πρωινή, π.χ. είναι καλό παιδί, αλλά...

eρωΔιός

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Κριτικές
3
Like
145
Πόντοι
0
Συναγωνιστές, περιστατικό με την εν λόγω τον Σεπτέμβριο. Αφού μπήκαμε δωμάτιο για πολλοστή φορά, της είπα να αράξει και θα τις τα κάνω εγώ όλα (αγαπούλης εκείνη τη μέρα), αφού την έκανα turbo εκεί που έτριβε το μουνί της στην πούτσα μου, την πιάνει και τη βάζει μέσα. Σκαλώνω αλλά προφανώς συνέχισα λόγω καύλας. Πήγα σε αφροδισιολόγο την επόμενη μέρα και μου είπε πως για να υπάρχει εικόνα για ΣΜΝ πρέπει να περάσουν 2 μήνες. Έως τότε λοιπόν πήγα εκ νέου και για να μη μηδενίσω τον χρόνο την πήρα με... το αποτέλεσμα, κανένα ΣΜΝ δεν κόλλησα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μέχρι να περάσουν αυτοί οι 2 μήνες εμένα με έτρωγαν οι σκέψεις ότι μπορεί κάτι να έχω και το χειρότερο, έκανα ελεύθερο σεξ με τη σύντροφό μου με κίνδυνο εάν είχα κάτι να τρέχαμε (δε μπορούσα ξαφνικά να εμφανίσω προφυλακτικό ενώ κάναμε χωρίς). Το ξέρω είναι εξαιρετικά δελεαστικό ναι, από την τρομάρα μου όμως και το πιθανό κακό που θα μπορούσα να έχω προκαλέσει σε δικό μου άνθρωπο και φυσικά σε μένα ειλικρινά δεν αξίζει. Συνοψίζοντας όσοι την πήρατε ακάποτα το Σεπτέμβρη λογικά είστε κομπλέ (εννοείται τσεκάρετε) οι υπόλοιποι ελπίζω να μην έχετε κολλήσει τίποτα. Δεν προσέχουν όλοι παιδιά...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Συναγωνιστές, περιστατικό με την εν λόγω τον Σεπτέμβριο. Αφού μπήκαμε δωμάτιο για πολλοστή φορά, της είπα να αράξει και θα τις τα κάνω εγώ όλα (αγαπούλης εκείνη τη μέρα), αφού την έκανα turbo εκεί που έτριβε το μουνί της στην πούτσα μου, την πιάνει και τη βάζει μέσα. Σκαλώνω αλλά προφανώς συνέχισα λόγω καύλας. Πήγα σε αφροδισιολόγο την επόμενη μέρα και μου είπε πως για να υπάρχει εικόνα για ΣΜΝ πρέπει να περάσουν 2 μήνες. Έως τότε λοιπόν πήγα εκ νέου και για να μη μηδενίσω τον χρόνο την πήρα με... το αποτέλεσμα, κανένα ΣΜΝ δεν κόλλησα. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως, μέχρι να περάσουν αυτοί οι 2 μήνες εμένα με έτρωγαν οι σκέψεις ότι μπορεί κάτι να έχω και το χειρότερο, έκανα ελεύθερο σεξ με τη σύντροφό μου με κίνδυνο εάν είχα κάτι να τρέχαμε (δε μπορούσα ξαφνικά να εμφανίσω προφυλακτικό ενώ κάναμε χωρίς). Το ξέρω είναι εξαιρετικά δελεαστικό ναι, από την τρομάρα μου όμως και το πιθανό κακό που θα μπορούσα να έχω προκαλέσει σε δικό μου άνθρωπο και φυσικά σε μένα ειλικρινά δεν αξίζει. Συνοψίζοντας όσοι την πήρατε ακάποτα το Σεπτέμβρη λογικά είστε κομπλέ (εννοείται τσεκάρετε) οι υπόλοιποι ελπίζω να μην έχετε κολλήσει τίποτα. Δεν προσέχουν όλοι παιδιά...

Τυπε ποσο του μηνος Σεπτεμβρη ητανε να υπολογισουμε σωστα :think:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Ίδια ιστορία φιλε...
Κάποια στιγμή, κάποιος ομως, θα την κολλήσει κάτι, και μετά αρχίζει η αλυσίδα.. Τεσπά!
Φθηνά την γλυτώσαμε, αυτό έχω να πω.
Πέρασα και εγώ δύο γαμάτα μήνες. Και εγώ με σύντροφό. Γάμησε τά!!!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
32.340
Πόντοι
6.236
Αυτοί οι αφροδισιολόγοι, πόσες φορές να έχουν ακούσει την ίδια ιστορία;
Τέλος πάντων, ευτυχώς που γίνονται και αυτά και έχουν δουλίτσα οι άνθρωποι.

eρωΔιός

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Κριτικές
3
Like
145
Πόντοι
0
Τυπε ποσο του μηνος Σεπτεμβρη ητανε να υπολογισουμε σωστα :think:
Περίπου στα μέσα προς τέλη εάν θυμάμαι καλά, φυσικά εκείνη τη στιγμή ήταν ότι καλύτερο. Αλλά δυστυχώς μόνο τότε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Περίπου στα μέσα προς τέλη εάν θυμάμαι καλά, φυσικά εκείνη τη στιγμή ήταν ότι καλύτερο. Αλλά δυστυχώς μόνο τότε...

καλα απο τοτε μεχρι τωρα την εχουν παρει αλλοι 300-400 ακαποτα, οι πιθανοτητες για εϊντζ θα εχουν ανεβει

eρωΔιός

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2026
Κριτικές
3
Like
145
Πόντοι
0
καλα απο τοτε μεχρι τωρα την εχουν παρει αλλοι 300-400 ακαποτα, οι πιθανοτητες για εϊντζ θα εχουν ανεβει
Τύπε μου στη θέση θα το σκεφτόμουν διπλά και τρίδιπλα, εγώ μετά από αυτά δε θα το έκανα. Αν το κάνεις όμως θα με ενδιέφερε να διαβάσω στην κριτική σου την αντίδρασή της. Οι πιθανότητες είναι κατά σου πρόσεχε...

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Τύπε μου στη θέση θα το σκεφτόμουν διπλά και τρίδιπλα, εγώ μετά από αυτά δε θα το έκανα. Αν το κάνεις όμως θα με ενδιέφερε να διαβάσω στην κριτική σου την αντίδρασή της. Οι πιθανότητες είναι κατά σου πρόσεχε...

τυπε ειναι γνωστο γνωστό τοις πάσι οτι δεν παθαινω και δεν κολλαω τιποτα... το καυλι μου καθαριζει απολυμαινει σε οτι μπαινει μεσα

tomahok

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
7.012
Πόντοι
1.406
τυπε ειναι γνωστο γνωστό τοις πάσι οτι δεν παθαινω και δεν κολλαω τιποτα... το καυλι μου καθαριζει απολυμαινει σε οτι μπαινει μεσα
Πως τον πετσοκοψες έτσι ρε μητσε :rockon:

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.942
Πόντοι
26.235
Ακουστε γατάκια

Τα τελευταία 5 χρόνια εχω παρει καμια 15αρια κορίτσια, εσκορτ οχι Φυλης , χωρίς λαστιχο, τις περισσοτερες πολλεπλες φορες. Με καποιες ειχαμε και πολλους κρεμπιεδες.

Ουδε[ποτε ειχα καποιο πρόβλημα υγείας και ουδεποτε μου παραπωνεθηκε κάποια κοπέλα.

Αυτο που μου κάνει εντύπωση σε αυτα που διαβάζω ειναι ότι η κοπέλα πηρε την πρωτοβουλία και έκανε την κίνηση να σας πάρει ακαποτα.

Οι δικές μου εμπειρίες είναι ακριβώς το αντίθετο . Εγω παίρνω την πρωτοβουλία και κάνω την κίνηση αν κρίνω ότι η γκόμενα θα κάτσει .............

Μόνο μία περίπτωση θυμάμαι η κοπέλα να πήρε πρωτοβουλία και να το καβάλησε μόνη της. Μαλιστα ήταν και η πιο γνωστη στο ευρυ κοινό....................................................

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Ακουστε γατάκια

Τα τελευταία 5 χρόνια εχω παρει καμια 15αρια κορίτσια, εσκορτ οχι Φυλης , χωρίς λαστιχο, τις περισσοτερες πολλεπλες φορες. Με καποιες ειχαμε και πολλους κρεμπιεδες.

Ουδε[ποτε ειχα καποιο πρόβλημα υγείας και ουδεποτε μου παραπωνεθηκε κάποια κοπέλα.

Αυτο που μου κάνει εντύπωση σε αυτα που διαβάζω ειναι ότι η κοπέλα πηρε την πρωτοβουλία και έκανε την κίνηση να σας πάρει ακαποτα.

Οι δικές μου εμπειρίες είναι ακριβώς το αντίθετο . Εγω παίρνω την πρωτοβουλία και κάνω την κίνηση αν κρίνω ότι η γκόμενα θα κάτσει .............

Μόνο μία περίπτωση θυμάμαι η κοπέλα να πήρε πρωτοβουλία και να το καβάλησε μόνη της. Μαλιστα ήταν και η πιο γνωστη στο ευρυ κοινό....................................................

τυπε πες μας ποιες εσκορτ σου ειχαν κατσει ακαποτα με κρεμπιε να μην τις παρουμε τις βρωμιαρες

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Χύσε μέσα στο μουνι της, όπως είπες. :zfuck:

42 είναι πια.
Δεν θα εχετε γεννητουρια, όσο Καθολικη κάι να είναι...:hi:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 264080
Εγγρ.
8 Δεκ 2025
Κριτικές
22
Like
8.656
Πόντοι
2.046
Διαβάζεις λίγο εδώ μέσα και αναρωτιέσαι : ΚΑΠΟΤΑ ΒΑΖΕΙ ΚΑΜΙΑ;
Εγώ απορώ γιατί αλλάζει δωμάτιο!
Της το έχω πει και όλας.
Χάνει χρόνο!!!

Σε ένα δωμάτιο, στα γόνατα, με το στόμα ανοιχτό.
Με αυτό τον τρόπο, θα έπαιρνε 7 πελάτες την ώρα...:sunglasses:

Αλλά δεν με ακούει!!!!
Την ίδια αντιδραση είχε και όταν της έκανα πρόταση γάμου....
Την ενοχλούσε μου είχε πει το ότι είμαι ήδη παντρεμένος, κά θα ήταν πάντα η ν.2 για μένα...
Δίκιο είχε!!!

srek7

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
82
Like
23.942
Πόντοι
26.235
τυπε πες μας ποιες εσκορτ σου ειχαν κατσει ακαποτα με κρεμπιε να μην τις παρουμε τις βρωμιαρες
Κοστίζει η πληροφορία και δεν μπορείς να πληρώσεις αδερφε.

Αυτα θέλει πολλα λεφτά για να τα βρεις. Μείνε στην κατηγορία σου !!

Αυτά είναι για πουτανιάρηδες , όχι για γατάκια που ρίχνουν ενα ακα απο τύχη και μετα το συζητάνε 10 χρόνια.

ΑΝ φυσικα δεν είναι μούφα η όλη ιστορία

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
613
Like
99.854
Πόντοι
48.067
Κοστίζει η πληροφορία και δεν μπορείς να πληρώσεις αδερφε.

Αυτα θέλει πολλα λεφτά για να τα βρεις. Μείνε στην κατηγορία σου !!

Αυτά είναι για πουτανιάρηδες , όχι για γατάκια που ρίχνουν ενα ακα απο τύχη και μετα το συζητάνε 10 χρόνια.

ΑΝ φυσικα δεν είναι μούφα η όλη ιστορία

τυπε μαλλον εσυ μας πουλας φουμαρα για πανακριβες εσκορτ ...
μαλλον με καμμια χοντρη φαλαινα θα εισαι παντρεμενος και θα τα φανταζεσαι ολα αυτα..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom