Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 657K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (9 μέλη και 34 επισκέπτες)

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
807
Πόντοι
81
Εισαι και μορφωμένος, α ρε κερατουκλη ΚΑΚΗ ΝΥΧΤΑ
Φίλε μου, μάλλον έχεις πολλά ψυχολογικά θέματα να επιλύσεις..... Σου εύχομαι να τα ξεπεράσεις και να αναρώσεις σύντομα. Από τα βάθη της καρδιάς μου περαστικά σου!

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Φίλε μου, μάλλον έχεις πολλά ψυχολογικά θέματα να επιλύσεις..... Σου εύχομαι να τα ξεπεράσεις και να αναρώσεις σύντομα. Από τα βάθη της καρδιάς μου περαστικά σου!
Έχω έναν καλο ψυχίατρο και βύσμα να σε κλείσω στο καλύτερο δωμάτιο αμα θες αντε με.κουρασατε ολοι αγσπουληδες

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
807
Πόντοι
81
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Εγώ έχω έναν καλό παπά να σε διαβάσει....
Εμείς σε κουράσαμε εσύ μας τα πρηξες...
Λοιπόν σε.ολους τους αγαπουληδες...όποιος έχει πρόβλημα.ειμαι παραλια στο ΑΧΙΛΕΙΟΝ ελάτε να κουβεντιασουμε και να σας κεράσω γαλατακι αμα.δεν. ειναι .αργα και σας.αφηνει η μαμά σας

anonX|

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2025
Κριτικές
3
Like
676
Πόντοι
301
Λοιπόν σε.ολους τους αγαπουληδες...όποιος έχει πρόβλημα.ειμαι παραλια στο ΑΧΙΛΕΙΟΝ ελάτε να κουβεντιασουμε και να σας κεράσω γαλατακι αμα.δεν. ειναι .αργα και σας.αφηνει η μαμά σας
Δεν έχει καλές κριτικές στο tripadvisor αυτό, bro.

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.731
Πόντοι
37.562
Μαθε πως γραφετε πρωτα και μετα κοιτα να πουλησεις μουρη..
Και σιγα τη μαγαζαρα που εισαι,μην ψαρωσουμε!

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Μαθε πως γραφετε πρωτα και μετα κοιτα να πουλησεις μουρη..
Και σιγα τη μαγαζαρα που εισαι,μην ψαρωσουμε!
Πως γράφεται βρε σαχλαμαρα,απο πότε έχεις να κατέβεις παραλιακη ούτε καν ξέρεις που ειναι το συγκεκριμένο,...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.731
Πόντοι
37.562
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
205
Πόντοι
21
Διαβασε στην αποδειξη....
Με.ολα αυτά αγαπουληδες,ευχαριστώ γιατι ακι με.διασκεδαζετε εμένα και την παρέα.μου και πήρα 2 βραβεία στο φόρουμ για like kai μυνηματα...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΧΙΛΕΙΟΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΦΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.326
Πόντοι
11.246
dont-feed-the-trolls.jpg

Argi boyr

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Like
9
Πόντοι
0
Ένας αλλά λέων, κι όλοι εσείς τυριά,
δε σηκώνω πλέον άλλη μαχαιριά...

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.114
Πόντοι
4.936
Τέλος, επειδή έχω γνωρίσει μόνο την @Irida_msg προς το παρόν και είναι ένα υπέροχο παιδί, πέρα από εργαζόμενη, πιστεύω πως έκανε μια επιλογή που πέρα από το επαγγελματικό κομμάτι έχει βρει μια κοπέλα που έχει την αντίστοιχη ποιότητα και στις υπηρεσίες αλλά και ως άνθρωπος.
Προσυπογράφω 1000%

• Like
Αντιδράσεις: barock
OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.314
Πόντοι
1.046
Με.εσενα δεν έχω τίποτα σε συμπαθώ και πολυ κιόλας,με.τους αγαπουληδες που και καλά σε γλύφουν και σε υποστηρίζουν έχω να κανω
Σ' ευχαριστώ γι ' αυτό @Γκαβλιαρογατος , εγώ ομολογουμένως τα έχω χάσει λίγο με αυτά που έχουν ειπωθεί.

Καταρχάς με την @Nicole , την οποία την γνώρισα και την αγάπησα και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της. Για εμένα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αισθάνομαι πολύ ωραία όταν είμαι μαζί της.
Ούτε καν την έχεις γνωρίσει... Γιατί την μειώνεις έτσι.... Και τι θα πει "κοινοί " άνθρωποι...όλοι άνθρωποι είμαστε ... υπάρχουν και άνθρωποι "special edition" ; Από χρυσάφι ας πούμε;

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε καλόψυψους και κακόψυψους.
Σε αυτούς που αγαπάνε, απλώς επειδή αγαπάνε και αυτούς που δεν αγαπάνε καθόλου και βγάζουν κακια και τοξικότητα.

Εσύ γιατί πηγές από την άλλη μεριά;
Τι σου συμβαίνει και γιατί δεν αγαπάς;

Λες ότι τα έβαλες με αγαπουληδες που με γλύφουν. Εμένα αν με ρωτάς, ένας άνθρωπος ειναι τιμή να χαρακτηριστεί αγαπουλης, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει αγάπη μέσα του. Και είναι ωραίο, είναι καλό αυτό.

Τι θα πει με γλύφουν; Όλοι οι άνθρωποι εκφράζουμε αυτά που έχουμε μέσα μας. Σου φαίνονται πολύ γλυκά αυτά που μου λένε; Ε και αφού είναι , τι να κάνουμε δλδ.! Αφού έτσι είναι.! Και τα λένε επειδή το αισθάνονται.! Είναι απλώς αληθινοί και αυθεντικοί.!

Αναφέρθηκε σε τιμές... Θα σου πω αυτό που έχουμε πει και στο viber και που ισχύει γενικώς. Δεν κάνω διακρίσεις, δεν υπάρχει "ειδική " μεταχείριση. Όλοι από εμένα λαμβάνουν τις ίδιες καλές υπηρεσίες, την ίδια αντιμετωπίση, την ίδια αγάπη, ναι αγάπη , γιατί αγάπη δίνω και ψυχή και πληρώνουν το ίδιο. Δεν κάνω σε κάποιους έτσι σε κάποιους αλλιώς.

Γενικά, μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς μίσος.
Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με κάποια πράγματα, αλλά μην μισείς.

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
8.314
Πόντοι
1.046
1000009513.jpg

:rose: Κάποια πράγματα στη ζωή μας πονάνε. Και καποιες φορές ο πόνος μας κάνει να αντιδρούμε με όχι τόσο όμορφο τρόπο.
Ότι και να είναι, ότι και να έχεις, μόνο η αγάπη γιατρεύει. Και μόνο η αγάπη μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να λύσεις το οποιο πρόβλημα μπορεί να έχεις. Φιλάκια και αγκαλια ✨

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
22.114
Πόντοι
4.936
Σ' ευχαριστώ γι ' αυτό @Γκαβλιαρογατος , εγώ ομολογουμένως τα έχω χάσει λίγο με αυτά που έχουν ειπωθεί.

Καταρχάς με την @Nicole , την οποία την γνώρισα και την αγάπησα και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της. Για εμένα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αισθάνομαι πολύ ωραία όταν είμαι μαζί της.
Ούτε καν την έχεις γνωρίσει... Γιατί την μειώνεις έτσι.... Και τι θα πει "κοινοί " άνθρωποι...όλοι άνθρωποι είμαστε ... υπάρχουν και άνθρωποι "special edition" ; Από χρυσάφι ας πούμε;

Οι άνθρωποι χωρίζονται σε καλόψυψους και κακόψυψους.
Σε αυτούς που αγαπάνε, απλώς επειδή αγαπάνε και αυτούς που δεν αγαπάνε καθόλου και βγάζουν κακια και τοξικότητα.

Εσύ γιατί πηγές από την άλλη μεριά;
Τι σου συμβαίνει και γιατί δεν αγαπάς;

Λες ότι τα έβαλες με αγαπουληδες που με γλύφουν. Εμένα αν με ρωτάς, ένας άνθρωπος ειναι τιμή να χαρακτηριστεί αγαπουλης, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει αγάπη μέσα του. Και είναι ωραίο, είναι καλό αυτό.

Τι θα πει με γλύφουν; Όλοι οι άνθρωποι εκφράζουμε αυτά που έχουμε μέσα μας. Σου φαίνονται πολύ γλυκά αυτά που μου λένε; Ε και αφού είναι , τι να κάνουμε δλδ.! Αφού έτσι είναι.! Και τα λένε επειδή το αισθάνονται.! Είναι απλώς αληθινοί και αυθεντικοί.!

Αναφέρθηκε σε τιμές... Θα σου πω αυτό που έχουμε πει και στο viber και που ισχύει γενικώς. Δεν κάνω διακρίσεις, δεν υπάρχει "ειδική " μεταχείριση. Όλοι από εμένα λαμβάνουν τις ίδιες καλές υπηρεσίες, την ίδια αντιμετωπίση, την ίδια αγάπη, ναι αγάπη , γιατί αγάπη δίνω και ψυχή και πληρώνουν το ίδιο. Δεν κάνω σε κάποιους έτσι σε κάποιους αλλιώς.

Γενικά, μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς μίσος.
Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με κάποια πράγματα, αλλά μην μισείς.
Τι καλοσυνάτη ύπαρξη....
Τυχερός που κατάφερα κ την συνάντησα ...
Σας περιμένουμε στην Αθήνα κοριτσάρες
<3 <3

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
18.162
Πόντοι
3.506
1000009513.jpg

:rose: Κάποια πράγματα στη ζωή μας πονάνε. Και καποιες φορές ο πόνος μας κάνει να αντιδρούμε με όχι τόσο όμορφο τρόπο.
Ότι και να είναι, ότι και να έχεις, μόνο η αγάπη γιατρεύει. Και μόνο η αγάπη μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις αυτό που χρειάζεται για να λύσεις το οποιο πρόβλημα μπορεί να έχεις. Φιλάκια και αγκαλια ✨
Καλό βράδυ ρε καύλα ....Φιλιά :kiss-mark::kiss-mark:

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
44
Like
48.326
Πόντοι
11.246
....εν'τω μεταξυ βλεπω ολοι ειστε Φειδιες κ Πραξιτεληδες εδω μεσα!!! :confused::confused::confused:
"Γλειφω" - "Γλειψιμο" , γαμω την τυχη μου, γαμω, Γλείφω !!!!

Τελευταία τροποποίηση:

gpikasso

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
18
Like
12.701
Πόντοι
7.415
....εν'τω μεταξυ βλεπω ολοι ειστε Φειδιες κ Πραξιτεληδες εδω μεσα!!! :confused::confused::confused:
"Γλειφω" - "Γλειψιμο" , γαμω την τυχη μου, γαμω, Γλείφω !!!!
Ρε μαν αφού δεν έχει διείσδυση το μενού της Ίριδας, τι να κάνουν, μόνο γλείψιμο και χαδακια....

jok

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2011
Like
75
Πόντοι
0
Συνάντηση με τα κορίτσια στο νέο τους πρόγραμμα,σε ξενοδοχείο
Τα έχω συναντήσει μεμονωμένα, ούτε πολλές, ούτε λίγες,ας πούμε αρκετές φορές και πάνω κάτω ήξερα τί θα συναντήσω
Αυτό όμως που απογείωσε την συνάντηση ήταν η μεταξύ τους χημεία.Το "παιχνίδι" είχε τα πάντα όλα.... όσα αναγράφονται στο πρόγραμμά τους και κυρίως πολύ χαβαλε
Εγώ πέρασα πάρα πολύ καλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom