Σ' ευχαριστώ γι ' αυτό
@Γκαβλιαρογατος , εγώ ομολογουμένως τα έχω χάσει λίγο με αυτά που έχουν ειπωθεί.
Καταρχάς με την
@Nicole , την οποία την γνώρισα και την αγάπησα και αποφάσισα να συνεργαστώ μαζί της. Για εμένα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και αισθάνομαι πολύ ωραία όταν είμαι μαζί της.
Ούτε καν την έχεις γνωρίσει... Γιατί την μειώνεις έτσι.... Και τι θα πει "κοινοί " άνθρωποι...όλοι άνθρωποι είμαστε ... υπάρχουν και άνθρωποι "special edition" ; Από χρυσάφι ας πούμε;
Οι άνθρωποι χωρίζονται σε καλόψυψους και κακόψυψους.
Σε αυτούς που αγαπάνε, απλώς επειδή αγαπάνε και αυτούς που δεν αγαπάνε καθόλου και βγάζουν κακια και τοξικότητα.
Εσύ γιατί πηγές από την άλλη μεριά;
Τι σου συμβαίνει και γιατί δεν αγαπάς;
Λες ότι τα έβαλες με αγαπουληδες που με γλύφουν. Εμένα αν με ρωτάς, ένας άνθρωπος ειναι τιμή να χαρακτηριστεί αγαπουλης, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχει αγάπη μέσα του. Και είναι ωραίο, είναι καλό αυτό.
Τι θα πει με γλύφουν; Όλοι οι άνθρωποι εκφράζουμε αυτά που έχουμε μέσα μας. Σου φαίνονται πολύ γλυκά αυτά που μου λένε; Ε και αφού είναι , τι να κάνουμε δλδ.! Αφού έτσι είναι.! Και τα λένε επειδή το αισθάνονται.! Είναι απλώς αληθινοί και αυθεντικοί.!
Αναφέρθηκε σε τιμές... Θα σου πω αυτό που έχουμε πει και στο viber και που ισχύει γενικώς. Δεν κάνω διακρίσεις, δεν υπάρχει "ειδική " μεταχείριση. Όλοι από εμένα λαμβάνουν τις ίδιες καλές υπηρεσίες, την ίδια αντιμετωπίση, την ίδια αγάπη, ναι αγάπη , γιατί αγάπη δίνω και ψυχή και πληρώνουν το ίδιο. Δεν κάνω σε κάποιους έτσι σε κάποιους αλλιώς.
Γενικά, μπορούμε να διαφωνούμε χωρίς μίσος.
Καταλαβαίνω ότι διαφωνείς με κάποια πράγματα, αλλά μην μισείς.