Νέα

Irida

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Irida_msg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 631K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (2 μέλη και 1 επισκέπτες)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
10.480
Πόντοι
7.095
Ε ναι γι ' αυτό τα κάνω όλα αυτά (τις φωτογραφίες...) για να σας ζεσταίνω :smiling-face-with-heart-eyes:
Εντωμεταξυ έτσι κρύο που έβγαλε είναι για χουχουλιασμα αγκαλίτσα :grin::smitten:
Κρύο κρύο καιρός για τριο

vasagia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
280
Χρωστάω μια κριτική στην Ίριδα. Εύκολη συνεννόηση μέσω viber, διευκόλυνση και ενημέρωση ότι τελικά μπορούσε νωρίτερα το ραντεβού, κάτι που αποδέχτηκα με χαρά. Δύο ώρες απόλυτης χαλάρωσης και επαγγελματικό μασάζ με όλο της το κορμί. Ακούραστη, μεοθοδική και με στόχο να σε ικανοποιήση. Νορμάλ εμφάνιση, μια καθημερινή γυναίκα αλλά πρέπει να είσαι πολύ ανάποδος για να περάσεις άσχημα μαζί της. Εγώ αφέθηκα στις υπηρεσίες της και δε με χάλασε καθόλου. Διακριτική και μετρημένη στο social γνωρίζει πότε να μιλήσει και τι να πει, εμένα μου έβγαζε μια σιγουριά ότι ψυχολογεί τον πελάτη. Όντως προσπαθεί να δημιουργήσει μια εμπειρία κι όχι να κάνει απλά ένα ραντεβού με υπηρεσίες.

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
781
Πόντοι
81
Συνάντηση με την Ίριδα και το μόνο που έχω να πω είναι πως η κοπέλα είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η. Αφέθηκα στα μαγικά της χέρια (και όχι μόνο) και πραγματικά ένιωσα κάθε φορά που με άγγιζε ότι "σκάναρε" τα εσώψυχά μου! Ίριδα το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτό που ένιωσα....

ΥΓ: Ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι....:wink:

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.948
Πόντοι
1.046
Χρωστάω μια κριτική στην Ίριδα. Εύκολη συνεννόηση μέσω viber, διευκόλυνση και ενημέρωση ότι τελικά μπορούσε νωρίτερα το ραντεβού, κάτι που αποδέχτηκα με χαρά. Δύο ώρες απόλυτης χαλάρωσης και επαγγελματικό μασάζ με όλο της το κορμί. Ακούραστη, μεοθοδική και με στόχο να σε ικανοποιήση. Νορμάλ εμφάνιση, μια καθημερινή γυναίκα αλλά πρέπει να είσαι πολύ ανάποδος για να περάσεις άσχημα μαζί της. Εγώ αφέθηκα στις υπηρεσίες της και δε με χάλασε καθόλου. Διακριτική και μετρημένη στο social γνωρίζει πότε να μιλήσει και τι να πει, εμένα μου έβγαζε μια σιγουριά ότι ψυχολογεί τον πελάτη. Όντως προσπαθεί να δημιουργήσει μια εμπειρία κι όχι να κάνει απλά ένα ραντεβού με υπηρεσίες.
Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ..!!! :smiling-face-with-heart-eyes:♥️

OP
OP
Irida_msg

Irida_msg

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
7.948
Πόντοι
1.046
Συνάντηση με την Ίριδα και το μόνο που έχω να πω είναι πως η κοπέλα είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η. Αφέθηκα στα μαγικά της χέρια (και όχι μόνο) και πραγματικά ένιωσα κάθε φορά που με άγγιζε ότι "σκάναρε" τα εσώψυχά μου! Ίριδα το ευχαριστώ είναι λίγο για αυτό που ένιωσα....

ΥΓ: Ελπίζω να κατάλαβες ποιος είμαι....:wink:
Σ' ευχαριστώ πολύ..!!! :smiling-face-with-heart-eyes:♥️

ΥΓ: Χμμμμ...Δώσε μου ένα στοιχείο παραπάνω... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom