Να είσαι καλά,πρεπει να βοηθάμε ο ένας τον άλλον
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (3 μέλη και 21 επισκέπτες)
Babatunde7
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2025
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Ποιος ψήνεται να παρτουζοσουμε kataleya?
κολαρακι δινει το κοριτσι;Ποιος ψήνεται να παρτουζοσουμε kataleya?
Ποια είναι αυτή; Δεν την έχω δει.Ο @Nongrata ψηνεται λεει![]()
Τελευταία τροποποίηση:
Φύγαμε!!Ποιος ψήνεται να παρτουζοσουμε kataleya?
Εγώ πέρασα τέλεια !!! Στάζει καυλα το μωρό!!!Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 38
- Like
- 6.869
- Πόντοι
- 2.846
Έχουμε επιστροφή της Γιάννας? Είναι η ίδια σε μελαχρινή έκδοση? Είσαι σίγουρος?Πρωινή Κυριακάτικη εκδρομή:
Η Λάνα του Κροκεών δεν είναι άλλη από την παλαίμαχη μασατζού ουκρανέζα Γιάννα από Λέλας Καραγιάννη.
Τελευταία τροποποίηση:
Δοκίμασε Σαμπρίνα Βριλησσου κάτω!Ωραια γυναίκα με τίμιες υπηρεσίες…Καλησπέρα μάγκες,
Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Σαμπρινα (Ισμήνης 2 ) ή Πωλίνα (Βριλησσού 60) ;
Κάποια άλλη εμφανίσιμη με αξιοπρεπείς υπηρεσίες;
Ειδα καποιες φωτο στο site TINA (tin745) πρεπει να εχει φοβερη κολαρα και μπουταρες,βεβαια το προσωπο ειναι καπως...
Αξιζει η οχι για 50ρικο?
Αξιζει η οχι για 50ρικο?
ΟχιΈχει πάρει κανείς μια τίνα από Κηφισού 30 (πηγαίνει και στο 60) αξίζει τα λεφτά ή όχι?
Johnstef
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.169
- Πόντοι
- 2.846
διάβασε σχόλια δυο σελίδες πίσω, σελ. 3845.Έχει πάρει κανείς μια τίνα από Κηφισού 30 (πηγαίνει και στο 60) αξίζει τα λεφτά ή όχι?
lollmao148869
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2025
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Μαγκες ψαχνω για κορασιδα με τριχωτο μουνι απο αθηνα, ειτε CG ειτε απο στοντιο, μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος;
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 602
- Πόντοι
- 1.525
Δοκίμασε Σαμπρίνα Βριλησσου κάτω!Ωραια γυναίκα με τίμιες υπηρεσίες…
Περίπου ηλικία;
Live από Θησεως 365 με την Kataleya!Μπαινει το μωρό με στην καυλα και μου δίνει τα βυζια στο πιάτο που λέμε,δεν χόρταινα να γλύφω.Υστερα πέρασε σκούφο και ξεκίνησε ένα στοματικό καλο σε γενικές γραμμές αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Το θετικό όμως εδώ είναι ότι περνάει και λίγο από μπαλάκια και αφήνει δάχτυλο πράγμα που με έφτιαξε πολύ!Πρωτη στάση από πάνω μου και μετά στα τέσσερα(αμαρτία να μην την πάρεις έτσι)φοβερό το θέαμα και κατάθεση μέσα στο λάστιχο.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε τρέχοντας για το επόμενο δωμάτιο γιατί με το που βγήκα στο σαλόνι περίμεναν 4 άτομα!Μαζευει όλο το χαρτί η τυπισσα όχι ότι έχει τρομερές υπηρεσίες αλλά από θέμα εμφάνισης και μόνο πιστεύω.
Μια φωτογραφία και από το μέτωπο
Μια φωτογραφία και από το μέτωπο
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 279K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 5K