Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
38
Like
6.821
Πόντοι
2.836
Πρωινή Κυριακάτικη εκδρομή:
Η Λάνα του Κροκεών δεν είναι άλλη από την παλαίμαχη μασατζού ουκρανέζα Γιάννα από Λέλας Καραγιάννη.
Έχουμε επιστροφή της Γιάννας? Είναι η ίδια σε μελαχρινή έκδοση? Είσαι σίγουρος?

Τελευταία τροποποίηση:

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Καλησπέρα μάγκες,

Έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με Σαμπρινα (Ισμήνης 2 ) ή Πωλίνα (Βριλησσού 60) ;

Κάποια άλλη εμφανίσιμη με αξιοπρεπείς υπηρεσίες;
Δοκίμασε Σαμπρίνα Βριλησσου κάτω!Ωραια γυναίκα με τίμιες υπηρεσίες…

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Έχει πάρει κανείς μια τίνα από Κηφισού 30 (πηγαίνει και στο 60) αξίζει τα λεφτά ή όχι?

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ειδα καποιες φωτο στο site TINA (tin745) πρεπει να εχει φοβερη κολαρα και μπουταρες,βεβαια το προσωπο ειναι καπως...
Αξιζει η οχι για 50ρικο?

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.050
Πόντοι
496
Πριν από 2 χρόνια που την πρωτοπέτυχα μου άρεσε γιατί στήθηκε πολύ καλά για ένα στα όρθια , αλλά ξενέρωσα λίγο με τριχοφυία, μπορεί να ήταν φάση της.

• Like
Αντιδράσεις: adrium

lollmao148869

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
1
Πόντοι
0
Μαγκες ψαχνω για κορασιδα με τριχωτο μουνι απο αθηνα, ειτε CG ειτε απο στοντιο, μπορεί να με καθοδηγήσει κάποιος;

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Live από Θησεως 365 με την Kataleya!Μπαινει το μωρό με στην καυλα και μου δίνει τα βυζια στο πιάτο που λέμε,δεν χόρταινα να γλύφω.Υστερα πέρασε σκούφο και ξεκίνησε ένα στοματικό καλο σε γενικές γραμμές αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Το θετικό όμως εδώ είναι ότι περνάει και λίγο από μπαλάκια και αφήνει δάχτυλο πράγμα που με έφτιαξε πολύ!Πρωτη στάση από πάνω μου και μετά στα τέσσερα(αμαρτία να μην την πάρεις έτσι)φοβερό το θέαμα και κατάθεση μέσα στο λάστιχο.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε τρέχοντας για το επόμενο δωμάτιο γιατί με το που βγήκα στο σαλόνι περίμεναν 4 άτομα!Μαζευει όλο το χαρτί η τυπισσα όχι ότι έχει τρομερές υπηρεσίες αλλά από θέμα εμφάνισης και μόνο πιστεύω.
Μια φωτογραφία και από το μέτωπο

Συνημμένα

• IMG_3437.jpeg
    IMG_3437.jpeg
    3 MB · Εμφανίσεις: 6

adrium

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Ξερουμε καποια απο στουντιο που να εχει ωραιο φυσικο στηθος 3-4αρι?

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
43
Πόντοι
0
Ειδα καποιες φωτο στο site TINA (tin745) πρεπει να εχει φοβερη κολαρα και μπουταρες,βεβαια το προσωπο ειναι καπως...
Αξιζει η οχι για 50ρικο?
Έχει φοβερή κωλάρα, τρελό κορμί, πρόσωπο άσε καλύτερα αλλά μηδές συμμετοχή

• Like
Αντιδράσεις: adrium

mistis04

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Θα προτείνατε όσοι έχετε εμπειρία με Καταλεα για κάποιον που πάει πρώτη φορά σε studio ή θα φυτιλιασω το 50αρι τσάμπα ;

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
726
Πόντοι
81
Live από Θησεως 365 με την Kataleya!Μπαινει το μωρό με στην καυλα και μου δίνει τα βυζια στο πιάτο που λέμε,δεν χόρταινα να γλύφω.Υστερα πέρασε σκούφο και ξεκίνησε ένα στοματικό καλο σε γενικές γραμμές αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας.Το θετικό όμως εδώ είναι ότι περνάει και λίγο από μπαλάκια και αφήνει δάχτυλο πράγμα που με έφτιαξε πολύ!Πρωτη στάση από πάνω μου και μετά στα τέσσερα(αμαρτία να μην την πάρεις έτσι)φοβερό το θέαμα και κατάθεση μέσα στο λάστιχο.Χαιρετηθήκαμε και έφυγε τρέχοντας για το επόμενο δωμάτιο γιατί με το που βγήκα στο σαλόνι περίμεναν 4 άτομα!Μαζευει όλο το χαρτί η τυπισσα όχι ότι έχει τρομερές υπηρεσίες αλλά από θέμα εμφάνισης και μόνο πιστεύω.
Μια φωτογραφία και από το μέτωπο
Πόση ώρα περίμενες για να μπεις; Γιατί οπότε έχω δοκιμάσει, είτε Σάββατο είτε μεσοβδόμαδα έχει ουρές ακόμα και απέξω.

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
565
Πόντοι
81
Πόση ώρα περίμενες για να μπεις; Γιατί οπότε έχω δοκιμάσει, είτε Σάββατο είτε μεσοβδόμαδα έχει ουρές ακόμα και απέξω.
Μπηκα κατευθειαν και ειχε ενα δωματιο μονο!Περασαν 10 λεπτα και ηρθε σε εμενα...Οταν τελειωσαμε εκανα το μπανακι μου,βγηκα και στο σαλονι πετυχα 4 ατομα στους καναπεδες...Βγαλε συμπερασματα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom