Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

oKsa

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2024
Κριτικές
1
Like
521
Πόντοι
21
120 εχω την εντυπωση με φουλ υπολοιπο προγραμμα...λογω δασμων...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Who is she???

Καλημέρα,

Για Βριλησσου 60 και 46 ξέρει κάποιος τιμές για ωριαίο;
Βριλησου 60 Αντιγόνη λένε ότι είναι καινούρια μιλφαρα έχει πάει κανένας να μου πει ?

termi26

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2022
Κριτικές
4
Like
733
Πόντοι
81
Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
9.250
Πόντοι
6.286
Μαρίνα Καρέα 30, προϊστορικά βέβαια.
πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.589
Πόντοι
6.795
πςςςς που το θυμήθηκες αυτόν τον υπερμούναρο????? γενάρη φλεβάρη του 2009 την γαμούσα κώλο μουνί στον όροφο του καρέα....είχε σπάσει και η πότα στο κωλογαμήσι....απόλαυση!!!!!! από τους ωραιότερους πάτους έβερ...
υπερθεματίζω,
καλές εποχές, άγιες κοπέλες, τυχεροί όσοι τα ζήσαμε.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.589
Πόντοι
6.795
Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
και λεφτά αξίζει και γούστα και που να την πετύχεις με τις αδελφές ψυχές της, τη Μαλβίνα, Άρτεμη, Αρετή...εκεί να δεις.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Ομαδα καλησπερα , γνωριζει κανεις να μου πει αν η χρυσα στα κηφισου αξιζει τα λεφτα της ;
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.589
Πόντοι
6.795
Αν θεωρείς το 50αρικο βαριά και σημαντική επένδυση ή έχει βγει με κόπο αστο...
Αν δεν σε χαλάει η πιθανότητα να το κάψεις, τότε έχει απαντήσει ο Clint : do you feel lucky punk ?
Αν σου βγει όμως το ρίσκο, δεν είναι άσχημα (νεαρό, δροσερό και όμορφο κοριτσάκι).

να πάει το παληκάρι με ωτασπίδες, τις καλές, τις βιομηχανικές όμως, ίσως έτσι να επιβιώσει η στύση, αν επέλθει.

anacondablyat

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2024
Like
258
Πόντοι
0
Οντως, φιλε istoria , συμφωνώ με τον συνάδελφο , αν η στύση σου εξαρτάται απο τις μαλακίες που πετάει η καθεμία ΜΗΝ πας. Μην ασχολείσαι με το άθλημα και βγεις με ψυχολογικά τραύματα απο την καθε τυχάρπαστη που κάνει χαβαλέ/ σε δοκιμάζει/ της την βάρεσε/ την εκλασε το αισθημα / είναι πιωμένη/ ειναι μαστουρωμένη / είναι ανάδρομος / εκλασε μια πεταλούδα στο Τόκυο κτλ...

putanium

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2023
Like
68
Πόντοι
0
Ήμουν με την μηχανή για δουλειές στην Ν.Φιλαδέλφεια και αφού τελείωσα είπα να πεταχτώ στο 64 που είναι πάνω από τον Κηφισσο.Χτυπαω κουδούνι μπαίνω μέσα ή υποδοχή ευγενέστατη μπορώ να πω μου,λέει σήμερα έχω την Leyla σαλοναρισε η κοπέλα μοντελε κορμί πιπίνι περίπου στο 1.70.Εκεινη την στιγμή ήμουν έτοιμος να βγάλω το 50αρικο αλλά μου φάνηκε πολύ ψυχρή στο σαλοναρισμα σε φάση χάρη κάνω που είμαι εδώ μέσα και αποχώρησα.Ισως ξαναπεράσω γιατί ήταν ωραίο μουνακι!!
Ωραία γυναίκα την έχω πάρει στο συγκεκριμένο στούντιο κανα ενάμισι χρόνο πριν. Εντυπωσιακή γυναίκα στο σαλοναρισμα. στο δωμάτιο όσο θυμάμαι διεκπεραιωτική . Ούτε κακή ούτε καλή. Για μια φορά λες το δίνω το 50ρι.

911-Toninno

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
31
Like
1.310
Πόντοι
5.845
Ακολουθησε το πρωτο σου ενστικτο, ειναι σωστο!!!! Αν ομως η εμφανιση ειναι το βασικο συστατικο μιας πετυχημενης συνεδριας, φυτιλιασε το το 50ρικο

iron addict

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Κριτικές
2
Like
2.866
Πόντοι
446
Η ζενια ρε παιδες τι λεει,σουλουπωθηκε καθολου εβαλε κανα κιλο; Απτο βριλισου 60 πανω και παλια στο 46

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
64
Like
9.433
Πόντοι
5.436
Ακολουθησε το πρωτο σου ενστικτο, ειναι σωστο!!!! Αν ομως η εμφανιση ειναι το βασικο συστατικο μιας πετυχημενης συνεδριας, φυτιλιασε το το 50ρικο
σωστόν. Υπόψη δε ότι η ψυχρή στο σαλόνι είναι απίθανο να σου βγει θερμή στο δωμάτιο, το αντίθετο είναι πιο πιθανό.

donp4679

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαρ 2024
Κριτικές
21
Like
822
Πόντοι
1.011
καλησπερα, δεν εχω παει ποτε σε στουντιο. εχετε να μου προτείνετε κοπελες που αξιζει να δωκιμασω;

kafros63

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2022
Like
72
Πόντοι
0
καλησπέρα τύποι
νέος αλλά παλιός μετά από πολύ καιρό αποχής, είπα να επιστρέψω στην ενεργό δράση.

εχω σταμπάρει τζενη μαυρομαλα απο Αλιεν. έχουμε εικόνα ή πάω καταδρομέας;
Οι φωτογραφίες δεν πρέπει να είναι δικές τις αλλά αν προσθέσεις 5-8 κιλά (και στήθος) δεν είσαι πολύ μακριά.
Μέσα στο δωμάτιο είναι καλή, πολλά προκαταρκτικά, δε δυσανασχετεί και αν σου αρέσει το (καλό) μπλα-μπλα περνάς άφοβα
Τέρμα επαγγελματίας και ψυχρή αν και όχι παλτό.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
261
Like
13.587
Πόντοι
20.705
Πρωινή Κυριακάτικη εκδρομή:
Η Λάνα του Κροκεών δεν είναι άλλη από την παλαίμαχη μασατζού ουκρανέζα Γιάννα από Λέλας Καραγιάννη. Μαζί της η καλλίγραμμη ξανθούλα Λϊα
Στο Κηφισού 30 ένα ξέκωλο πιπίνι η Χρύσα με τρομερό κωλαράκι

Tararas1234

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2019
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Καλησπέρα, η Λαουρα από κασσανδρας είναι κάπου τώρα ;;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom