Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Που εξαφανίστηκε απ τον Κηφισό η ;
Μήπως άλλαξε όνομα ή αναβαθμιστηκε.

Εγγρ.
18 Νοε 2023
Κριτικές
8
Like
502
Πόντοι
280
Που εξαφανίστηκε απ τον Κηφισό η ;
Μήπως άλλαξε όνομα ή αναβαθμιστηκε.
Η επίσημη σελίδα του Κηφισού αναβαθμίστηκε πριν 1 με 2 βδομάδες. Αρκετές κοπέλες εξαφανίστηκαν.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
6.571
Πόντοι
6.795
μας τα χουνε κάνει τσουρέκια οι Κλουζώ της ΕΛΑΣ με τις επιχειρήσεις-αρετή :angry:
είναι μέχρι να δηλώσει την παρουσία της η νέα ¨ηγεσία¨ και να ξαναξεκινήσει να κυλάει το ρευστό, αλλαγές φρουράς κλπ.

Nikolas2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2024
Κριτικές
4
Like
2.711
Πόντοι
721
Επίσκεψη χθές για την Εύα στο studio. Θεσσαλίας 136 υποδοχή απο την ευγενική υπηρεσία Η ΕΥΑ πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες της αρκετά προκαταρκτικά όπου κατεληξαν σε ένα ελευθερο στοματικό ακολούθησε ένα 69 το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω είχαμε δύο στάσεις όπου στο ιεραποστολικό ειρθε και το τέλος ευχάριστη κοπέλα τις είπα θα ξαναβρεθούμε και μου γνεψε πονηρά λέγοντας μου ότι τις άρεσε η συνάντηση

Trifilakiaaas

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2024
Like
305
Πόντοι
21
Κατάλαβες τώρα πιστεύω γιατί δεν θέλω να πω.
Ρε φιλαράκι επειδή δεν ξέρω ρώτησα...αν ξέρεις και μου πεις καλώς τώρα αν δεν θες τι να σου πω εγώ...επειδή δεν ξέρω ρώτησα δεν μπορώ να πάρω τσάρκα όλα τα στούντιο να την βρω...λίγο αλληλεγγύη δεν βλάπτει

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
Ρε φιλαράκι επειδή δεν ξέρω ρώτησα...αν ξέρεις και μου πεις καλώς τώρα αν δεν θες τι να σου πω εγώ...επειδή δεν ξέρω ρώτησα δεν μπορώ να πάρω τσάρκα όλα τα στούντιο να την βρω...λίγο αλληλεγγύη δεν βλάπτει
Ούτε εγώ ξέρω.

Jjjaz

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
0
η κασσανδρας ξανα ανοιξε η ακομη κλειστη ?

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
833
Πόντοι
86
Ρε παίδες, μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα, πέρασα με Καταλέγια, η οποία ναι έχει γίνει όντως μουνάρα και είναι με διαφορά τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα αθηναικά στούντιο. Οι υπηρεσίες της ουσιαστικά οι ίδιες με ότι θυμάμαι πριν από 2 περίπου χρόνια, που είχα να την επισκεφτώ. Η μεγάλη παραφωνία είναι η εκνευριστική τσα2, η οποία στο 10 λεπτο (!) δυνάμωνε τη μουσική.

mauros gatos

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
41
Like
4.095
Πόντοι
3.820
Ρε παίδες, μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα, πέρασα με Καταλέγια, η οποία ναι έχει γίνει όντως μουνάρα και είναι με διαφορά τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα αθηναικά στούντιο. Οι υπηρεσίες της ουσιαστικά οι ίδιες με ότι θυμάμαι πριν από 2 περίπου χρόνια, που είχα να την επισκεφτώ. Η μεγάλη παραφωνία είναι η εκνευριστική τσα2, η οποία στο 10 λεπτο (!) δυνάμωνε τη μουσική.
Και η πουτάνα στο κόλπο είναι, της αύξησης της έντασης της μουσικής στο δεκάλεπτο εννοώ, δεν είναι πρωτοβουλία της 2τσας

Revlimit

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
14
Like
22.304
Πόντοι
6.896
1740130411010.jpeg

Μαλβινοχρυσαρτεμις :wanker::wanker:
ετοιμη να μοιρασει φολες :tooth:

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
642
Πόντοι
1.525
Καλησπέρα παίχτες,

Η Σαντρα του Κηφ.30 είναι η παλιά κοπέλα ή είναι καινούργια;

Με τρώνε τα χέρια να πάω με Αντριάνα (ή Λιλλυ αν και την κραζουν τελευταία) λόγω εμφάνισης κυρίως σε ωριαίο ή θα τα κλαίω τα 150 € ;

stebaba

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Κριτικές
12
Like
642
Πόντοι
1.525
120 € τα 30 λεπτά;

Nongrata

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
761
Πόντοι
81
1000019263.jpg

Άμα γίνω λίγο τρέντι και αποκριάτικος και πάω στην Καταλέγια θα με βάλει δωμάτιο άραγε;

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom