You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 78K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 237099
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 502
- Πόντοι
- 280
Η επίσημη σελίδα του Κηφισού αναβαθμίστηκε πριν 1 με 2 βδομάδες. Αρκετές κοπέλες εξαφανίστηκαν.Που εξαφανίστηκε απ τον Κηφισό η ;
Μήπως άλλαξε όνομα ή αναβαθμιστηκε.
Τι αναβάθμιση έκανε; Την ίδια μαλακια βλέπω που είχαν και πρινΗ επίσημη σελίδα του Κηφισού αναβαθμίστηκε πριν 1 με 2 βδομάδες. Αρκετές κοπέλες εξαφανίστηκαν.
Διαγραμμένο μέλος 237099
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 502
- Πόντοι
- 280
Στις κοπέλες εννοώ κάποιες τις αφαίρεσε.Τι αναβάθμιση έκανε; Την ίδια μαλακια βλέπω που είχαν και πριν
Α-Ω
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 6.571
- Πόντοι
- 6.795
είναι μέχρι να δηλώσει την παρουσία της η νέα ¨ηγεσία¨ και να ξαναξεκινήσει να κυλάει το ρευστό, αλλαγές φρουράς κλπ.μας τα χουνε κάνει τσουρέκια οι Κλουζώ της ΕΛΑΣ με τις επιχειρήσεις-αρετή![]()
Nikolas2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2024
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.711
- Πόντοι
- 721
Επίσκεψη χθές για την Εύα στο studio. Θεσσαλίας 136 υποδοχή απο την ευγενική υπηρεσία Η ΕΥΑ πάρα πολύ καλή στις υπηρεσίες της αρκετά προκαταρκτικά όπου κατεληξαν σε ένα ελευθερο στοματικό ακολούθησε ένα 69 το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσω είχαμε δύο στάσεις όπου στο ιεραποστολικό ειρθε και το τέλος ευχάριστη κοπέλα τις είπα θα ξαναβρεθούμε και μου γνεψε πονηρά λέγοντας μου ότι τις άρεσε η συνάντηση
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Ρε φιλαράκι επειδή δεν ξέρω ρώτησα...αν ξέρεις και μου πεις καλώς τώρα αν δεν θες τι να σου πω εγώ...επειδή δεν ξέρω ρώτησα δεν μπορώ να πάρω τσάρκα όλα τα στούντιο να την βρω...λίγο αλληλεγγύη δεν βλάπτειΚατάλαβες τώρα πιστεύω γιατί δεν θέλω να πω.
Ούτε εγώ ξέρω.Ρε φιλαράκι επειδή δεν ξέρω ρώτησα...αν ξέρεις και μου πεις καλώς τώρα αν δεν θες τι να σου πω εγώ...επειδή δεν ξέρω ρώτησα δεν μπορώ να πάρω τσάρκα όλα τα στούντιο να την βρω...λίγο αλληλεγγύη δεν βλάπτει
Trifilakiaaas
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 305
- Πόντοι
- 21
Ούτε εγώ ξέρερωτευμεν
Ερωτευμένος είσαι με το κορίτσι και δεν λεςΟύτε εγώ ξέρω.
Ναι. Με άλλη μια. Απ τις πολλές.Ερωτευμένος είσαι με το κορίτσι και δεν λες
Ρε παίδες, μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα, πέρασα με Καταλέγια, η οποία ναι έχει γίνει όντως μουνάρα και είναι με διαφορά τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα αθηναικά στούντιο. Οι υπηρεσίες της ουσιαστικά οι ίδιες με ότι θυμάμαι πριν από 2 περίπου χρόνια, που είχα να την επισκεφτώ. Η μεγάλη παραφωνία είναι η εκνευριστική τσα2, η οποία στο 10 λεπτο (!) δυνάμωνε τη μουσική.
mauros gatos
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 41
- Like
- 4.095
- Πόντοι
- 3.820
Και η πουτάνα στο κόλπο είναι, της αύξησης της έντασης της μουσικής στο δεκάλεπτο εννοώ, δεν είναι πρωτοβουλία της 2τσαςΡε παίδες, μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα, πέρασα με Καταλέγια, η οποία ναι έχει γίνει όντως μουνάρα και είναι με διαφορά τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα αθηναικά στούντιο. Οι υπηρεσίες της ουσιαστικά οι ίδιες με ότι θυμάμαι πριν από 2 περίπου χρόνια, που είχα να την επισκεφτώ. Η μεγάλη παραφωνία είναι η εκνευριστική τσα2, η οποία στο 10 λεπτο (!) δυνάμωνε τη μουσική.
Ναι, το υπέθεσα και εγώ.Και η πουτάνα στο κόλπο είναι, της αύξησης της έντασης της μουσικής στο δεκάλεπτο εννοώ, δεν είναι πρωτοβουλία της 2τσας
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 642
- Πόντοι
- 1.525
Καλησπέρα παίχτες,
Η Σαντρα του Κηφ.30 είναι η παλιά κοπέλα ή είναι καινούργια;
Με τρώνε τα χέρια να πάω με Αντριάνα (ή Λιλλυ αν και την κραζουν τελευταία) λόγω εμφάνισης κυρίως σε ωριαίο ή θα τα κλαίω τα 150 € ;
Η Σαντρα του Κηφ.30 είναι η παλιά κοπέλα ή είναι καινούργια;
Με τρώνε τα χέρια να πάω με Αντριάνα (ή Λιλλυ αν και την κραζουν τελευταία) λόγω εμφάνισης κυρίως σε ωριαίο ή θα τα κλαίω τα 150 € ;
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 642
- Πόντοι
- 1.525
120 € τα 30 λεπτά;Ρε παίδες, μετά από αποχή σχεδόν ενός μήνα, πέρασα με Καταλέγια, η οποία ναι έχει γίνει όντως μουνάρα και είναι με διαφορά τουλάχιστον από πλευράς εμφάνισης, ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την εποχή στα αθηναικά στούντιο. Οι υπηρεσίες της ουσιαστικά οι ίδιες με ότι θυμάμαι πριν από 2 περίπου χρόνια, που είχα να την επισκεφτώ. Η μεγάλη παραφωνία είναι η εκνευριστική τσα2, η οποία στο 10 λεπτο (!) δυνάμωνε τη μουσική.
stebaba
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 12
- Like
- 642
- Πόντοι
- 1.525
Αν έκανε έστω τα βασικά, θα μου τον έτρωγε το μισθό...![]()
Μαλβινοχρυσαρτεμις
ετοιμη να μοιρασει φολες![]()
Πάλι καλά
50 τα 10’.120 € τα 30 λεπτά;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 284K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις