Heavywash
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 2.591
Η παλιά με επαγγελματικές φωτογραφίεςΚαλησπέρα παίχτες,
Η Σαντρα του Κηφ.30 είναι η παλιά κοπέλα ή είναι καινούργια;
Η παλιά με επαγγελματικές φωτογραφίεςΚαλησπέρα παίχτες,
Η Σαντρα του Κηφ.30 είναι η παλιά κοπέλα ή είναι καινούργια;
Κρίμα το κορμί...Αν έκανε έστω τα βασικά, θα μου τον έτρωγε το μισθό...
Πάλι καλά
Ρίχνει πόρτα η Καταλεγια; αφού όλοι μπαίνουν![]()
Άμα γίνω λίγο τρέντι και αποκριάτικος και πάω στην Καταλέγια θα με βάλει δωμάτιο άραγε;
Αν υπάρχει η αγγελία στείλε την σε πμ καθώς το νήμα είναι για στούντιο ευχαριστώ εκ των προτέρωνΕμφανισιακά είναι όπως την βλέπεις αν και έχω να την δω καιρό
Καλό σώμα
Στις υπηρεσίες δεν γνωρίζω καθώς αυτή εχει παίξει και ως call girl
![]()
Μαλβινοχρυσαρτεμις
ετοιμη να μοιρασει φολες![]()
Να την στείλουμε στο Σίλικον Βάλλευ να την κάνουν το πρώτο πορνοσαϊμποργκτο πακέτο είναι πραγματικό
αλλά...χρειάζεται αντικατάσταση εγκεφάλου δυστυχώς
έχει καεί ο τωρινός.
ναι και η μηχανή AI που θα εγκατασταθεί θα έχει παραμέτρους όπως:Να την στείλουμε στο Σίλικον Βάλλευ να την κάνουν το πρώτο πορνοσαϊμποργκ
...και ανθεκτική στα κωλοσκάμπιλα θα προσέθετα.ναι και η μηχανή AI που θα εγκατασταθεί θα έχει παραμέτρους όπως:
υποτακτική
υπάκουη
σαγηνευτική
ήμερη
ευγενική
δεκτική
δοτική
επικοινωνιακή
λάγνα
...
να μάθει η μηχανή πρώτα όμως, να εκπαιδευτεί, μη βγει και γίνουν τίποτα φάλτσα και γκέλες.
ολόσωστα!...και ανθεκτική στα κωλοσκάμπιλα θα προσέθετα.
Η μισή ώρα στο deluxe πόσο πάει;Ένα πολύ ωραίο βράδυ Κυριακής που ξεκίνησε με επιλογή Νάντιας στο Τριγγέτα σε πρόγραμμα των 70€ και συνέχεια μετά σε Deluxe με τον κοριτσαρο Μαραια σε μισάωρο πρόγραμμα. Η Μαραια πραγματικά σε πολύ μεγάλα κέφια...!!! Απολαυστική εμπειρία για μια ακόμη φορά μαζί της!
Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι![]()
Μαλβινοχρυσαρτεμις
ετοιμη να μοιρασει φολες![]()
12Με βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
Δεν είναι ενεργή η αγγελίαΑν υπάρχει η αγγελία στείλε την σε πμ καθώς το νήμα είναι για στούντιο ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητεςΜε βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
Τυλιξε το 50αρι στη πουτσα σου και βαρα μαλακια καλυτερα θα περασεις θα σου μεινει και το 50αριΜε βάση απ το 1 μέχρι το 10 , τι βαθμό της δίνεις στο φολιασμα τυπε μου ?? Για πειτε γιατί με τρώει ο κωλος μου να φυτιλιασω ένα 50αρι
Εσύ πόσα φεγγάρια μετράς;Αναλογα αν θα πας με τα νερα της και πως θα την διαχειριστείς.Προσωπικα εχω περασει καλα με πολυ προσπαθεια και χαβαλε! Γενικα παιζεις με πιθανοτητες![]()
Κλαίω ρε συ...Τυλιξε το 50αρι στη πουτσα σου και βαρα μαλακια καλυτερα θα περασεις θα σου μεινει και το 50αρι![]()