Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 300 άτομα (20 μέλη και 280 επισκέπτες)

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Bόλτα στην πρωινή βάρδια υπό την συνοδεία ψιχάλας.Ο καιρός συννεφιασμένος αρκετά,υπέθεσα ότι θα έριχνε καρέκλες αλλά ήμουν τυχερός και μάλλον το έχει φυλάξει για αργότερα.Έγιναν 3 καταθέσεις συγκεντρωτικά η μία καλή και οι άλλες 2 κάτω απο τον μέσο όρο.Οι κάτω απο τον μέσο όρο ασφαλώς ήταν στο Μεταξουργείο.Τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει ότι γενικώς οι κοπέλες με καλές υπηρεσίες έχουν μειωθεί και οι κοπέλες που εργάζονται στην χώρα μας έχουν αρχίσει και κάνουν περικοπές προγραμμάτων φθάνοντας μέχρι και την διακοπή του 69 που άλλοτε προσφέρονταν αφειδώς στα περισσότερα σπιτάκια.Η γενική μου εντύπωση είναι λοιπόν ότι παράλληλα με την οικονομική κρίση υπάρχει κρίση τόσο στην ποιότητα των εργαζομένων κορασίδων όσο και στις προσφερόμενες υπηρεσίες.Όπως καταλάβατε στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να περάσει αυτή η πάγια τακτική που επιχειρείται τον τελευταίο καιρό και να απαιτούμε περισσότερες υπηρεσίες.Αν δεν θέλουν να μας τις παράσχουν τότε πολύ απλά δεν μπαίνουμε στο δωμάτιο μέχρι να βάλουν μυαλό.
Ξεκίνημα απο Αλκιβιάδου 16Α όπου και εργάζονταν η Ρωσόφωνη Αλεξάνδρα,παχουλή νεαρά με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Τις τελευταίες 3 εβδομάδες την πετυχαίνω σταθερά στον στον ίδιο οίκο.Στο 16Β κλασσικά η Πατρίτσια γεματούλα με μικρά στήθη και καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Στο 16Γ ήταν 2 κοπέλες η μία κλασσικά
η Ντάνα που τα απογεύματα εργάζεται με το παλιό της όνομα Λώρη στα Φώκαιας 27.Λεπτή με καστανόμαυρα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά με φουλ πρόγραμμα.Είναι ένα απο τα λίγα αξιόπιστα στανταράκια που μου έχουν μείνει πλέον.Και η δεύτερη ήταν καινούρια κοπέλα απο την Μολδαβία και αυτή με το όνομα Αλίνα.Νεότερη της Ντάνας λεπτή, με ωραίο σώμα και καστανά μαλλιά καρέ.Να διευκρινήσω ότι η κοπέλα είναι καινούρια,δεν μιλάει ούτε Ελληνικά ούτε Αγγλικά.Δεν πρόκειται για την Αλίνα που είχε δουλέψει σχετικά πρόσφατα στο 16Β που ήταν δυναμίτης και πέρασε σαν κομήτης αλλά για άλλη κοπέλα. To πρόγραμμα που ανακοινώθηκε για την Αλίνα δεν συμπεριλάμβανε το πρωκτικό.Πέρασα καλά αλλά να πληροφορήσω ότι η κοπέλα μιας και είναι στις αρχές ακόμα θέλει εκπαίδευση για να ξεδιπλώσει όλο το πηγαίο της ταλέντο που διαθέτει. Συστήνεται μόνο σε έμπειρους που ξέρουν να χειριστούν καταστάσεις απειρίας γιατί αλλιώς δεν θα περάσουν καλά.
Στο Διδυμου 27 ήταν μία κοπέλα με το όνομα Βικτώρια.Δεν ήταν άλλη ασφαλώς απο την γυρολόγο Σοφία/Ρομπέρτα/Μίκυ/Αντζελίνα. Την κοπέλα γατόνι με τα χίλια ονόματα.
Τελευταία σπίτια αναφοράς τα Λιοσίων 91 και Φυλής 74.Για όσους δεν την ξέρουν πρόκειται για κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,νοστιμούλα.
Kάθοδος στο Μεταξουργείο όπου στο Μ.Α 20 στο ισόγειο είχαμε την Άννα απο το Κεραμικού 15 ισόγειο,Κωλοκυνθούς 38 ισόγειο και Ιάσωνος 37 ισόγειο προσφάτως.
Κοπέλα κοντή με κοντά ξανθά βαμμένα μαλλιά τα οποία και έχει ξαναβάψει,κανονικών κιλών με αδιάφορο σώμα.
Στο ΜΑ 22 ισόγειο κλασσικά η Αλβανίδα Ροζαλίντα,μιλφ κανονικών κιλών με μαύρα μακριά μαλλιά και κώλο στο δεκάρικο.Στον όροφο κλασσικά τους τελευταίους 2 μήνες βρίσκουμε την Γιασμίν απο τα Ιάσωνος 1.Κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,κοντή και μελαμψή.
Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήαν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,κανονικών κιλών, κάπως νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα.Στο Ιάσωνος 46 στον όροφο κλασσικά η κοντή κοπέλα με το γυμνασμένο σώμα,ανοιχτούς οφθαλμούς,κανονικών κιλών και μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.Στο Ιάσωνος 46 μεσαίο ήταν Μαρία,νταρντάνα υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους με γυμνό τσιμπούκι και τελείωμα στο στήθος.Γνωστή και σαν Όρκα.Για τους μη γνωρίζοντες η Όρκα είναι είδος φάλαινας-δολοφόνου ακίνδυνη για τον άνθρωπο αλλά πολύ επικίνδυνη για άλλα είδη συμπαθών θηλαστικών (φώκιες,δελφίνια).Δεν είναι λοιπόν το όνομα της οπότε μην κάνετε καμία μαλακία οι χονδρόφιλοι και ρωτήσετε την υπηρεσία στο σαλόνι αν δουλεύει η Όρκα γιατί πολύ πιθανότερο να φάτε στην καλύτερη καμιά βυζιά η κολιά και στην χειρότερη καμιά παντοφλιά η κανέναν πλάστη στο κεφάλι.
Στο Ιάσωνος 46 στο αριστερό ήταν κλασσικά η Μαρία,αθίγγανη,κοντή,λεπτή,με άλουστα καστανά μαλλιά ως τους ώμους,κακή οδοντοστοιχία και μελαμψό δέρμα.Αυτήν την φορά στο σαλόνι ανακοινώθηκε πρωκτικό στο πρόγραμμα χωρίς να ανακοινωθεί το ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Στο Περδίκα 3 ανοιχτό ήταν το αριστερό όπου και δούλευε κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα,κανονικών κιλών με κωλάρα.Γνωστή φυσιογνωμία παρόλο που ανακοινώθηκε σαν καινούρια.Απλό πρόγραμμα.Με αυτήν την κοπέλα πέρασα την τρίτη φορά και ήταν έπιπλο απο τα λίγα. Δασκαλεμένη αρκετά καλά δεν μου έλεγε το όνομα της με την καμία προφανώς γιατί ξέρει τι φόλα είναι και δεν θέλει να φάει μαύρισμα.Αλλά που θα πάει θα το βρω σίγουρα ελπίζοντας ότι όλο και κάποιος συναγωνιστής θα τσάρκαρε σίγουρα και θα ξέρει ποια κοπέλα εννοώ. Μέτρια πράγματα.Ένα αρκετά τυπικό γαμήσι.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο εμφανίστηκε ώριμη στην ηλικία των γκράνυ με καστανά μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,ελαφρώς γεμάτη με κώλο στο δεκάρικο.Αδιάφορη.
Στο Κωλοκυνθούς 63 στο αριστερό η Ελληνίδα τριαντάρα με το όνομα Στέλλα που δουλεύει τελευταία εκεί.Υπέρβαρη με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους και κώλο στο δεκάρικο.Ευθεία μπροστά η Μαρία-Ιζαμπέλα πιπίνι κοντό,λεπτό,μελαμψό με καστανά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Νοστιμούλα.'Εχει δοκιμαστεί παλιότερα απο μένα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κων/πόλεως 166 υπόγειο ήταν καινούριο πιπινάκι.Αδύνατη,με καστανά,ίσια μακριά μαλλιά,νοστιμούλα.Εργάζεται με το όνομα Άντζελα και προσφέρει απλό πρόγραμμα χωρίς κανένα εξτρά.Στο ισόγειο η μιλφ Ναταλία απο τα Διδύμου 18 και Αλκιβιάδου 16Β&Γ παλιότερα.Ψηλή,κανονικών κιλών με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου.Έχει ομορφύνει απο παλιότερα λόγο λίφτινγκ. Στο σαλόνι δεν ανακοινώνει κάποιο έξτρα πρόγραμμα κατόπιν συνεννόησης κάνει γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.
Στον ίδιο οίκο εργάζεται και δεύτερη Ναταλία η πιο ώριμη με τα πρησμένα μάγουλα και την κωλάρα την οποία τουρλώνει στο σαλόνι.
Στο Παιανίων 34 αν δεν με απατά η μνήμη μου  συνάντησα την γκράνυ πλέον Σοφία γνωστή απο τα Αλκαμένους 117,Περγάμου 27,Αλκαμένους 113,Καλύμνου 48.Κοντή με κοντά καστανόξανθα μαλλιά,σώμα και πρόσωπο αδιάφορο.Ο οίκος της όδου Παιανίων  ανέκαθεν αποροφούσε συνταξιούχες ιερόδουλες,μπαρουτοκαπνισμένες.Ακόμα και τώρα δεν αποτελεί εξαίρεση.
Στο Μαραθώνος 59 ήταν η κοπέλα με το όνομα Νίκη.Αδύνατη με ίσια μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους και πρόσωπο που χάνει λίγο.Να αναφέρω ξανά ότι πρόκειται για την Ρομπέρτα απο το Φυλής 74.
Στο Αχιλλέως 48 ήταν η Ρεβέκα κοπέλα με ξανθά μαλλιά,γεματούλα με σφιχτό σώμα και ελεύθερο στοματικό.
Στο Ιάσωνος 37 υπόγειο κοπέλα με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά μακριά,κανονικών κιλών με ατσούμπαλο σώμα και άσχημο πρόσωπο.Απλό.
Στο Ιάσωνος 37 όροφος θυμάμαι την τσατσά δεν θυμάμαι την κοπέλα.
Στο Ιάσωνος 33 στον όροφο καινούρια κοπέλα αδιάφορη κοντή,ελαφρώς γεμάτη με καστανά μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η Χριστίνα η Νανάκα μαζί με την άλλη κοπέλα που δουλεύει τώρα τελευταία εκεί.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά καπελάκι και κάπως βλαμμένη.
Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο δούλευε μελανούρι πιθανόν Ελληνίδα η Αλβανίδα,ομιλούσα πολύ καλά Ελληνικά,ψηλή,με μελαμψο σώμα,μαύρα μαλλιά καρέ,πρόστυχο μεικ απ με παχιά βαμμένα μωβ-μπλε τσιμπουκόχειλα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια.Απλό πρόγραμμα.Δεν πέρασα γιατί την έκοψα για ξεπέτα.Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα και οι άλλες 2 που πήρα στο Μετάξι σάμπως μου βγήκαν καλύτερες;
Στον όροφο κλασσικά η Ρωσίδα μιλφ Μαρία,ψηλή νταρντάνα με ξανθά μαλλιά.Γνωστή και απο ΜΑ 28, Ιάσωνος 31 υπόγειο και Κολωνού 15 αριστερό.
Στο Μ.Α 28 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Ανδριάννα η αλλιώς Άνδρεα.Ξανθά μαλλιά τα οποία και έχει κοντύνει σε καρέ,ελαφρώς γεματούλα,αδιάφορη.Μαζί της ήταν η υπέρβαρη Πάολα αδελφή της Βερόνικα με τις πολύ καλές υπηρεσίες απότι διαβάζω.
Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο ήταν η Αλίνα.Με ξανθά μαλλιά,πίρσινγκ στο χείλος,κανονικών κιλών.Στον όροφο η καινούρια κοπέλα που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα.Ξέχασα το όνομα της.Κοντή,με μαύρα μαλλιά,μελαμψή,αθίγγανη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.
Στο Ιάσωνος 19 ήταν η Έλλη με το καμμένο πρόσωπο.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια,φοράει γραβάτα,καστανά μαλλιά πλέον ως τους ώμους.Έχει δουλέψει και Λεωνίδου 28 ισόγειο.
Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η Ρωσόφωνη μιλφ Ρίτα.Με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα με πιασιματάκια.Στο δεξιό ισόγειο πάλι θυμάμαι την υπηρεσία και όχι την κοπέλα.
Στο Κολωνού 23 ήταν 2 κοπέλες η γυφτοπούλα Πάμελα με αυτό το όνομα την πήρα εγώ πριν 2 εβδομάδες έχει δουλέψει και με άλλα 2 ονόματα.Γεματούλα,μελαμψή,με βυζάρες.Έχει ανακοινώσει κατά σειρά φουλ,μόνο κώλο,μόνο γυμνό τσιμπούκι και τέλος απλό πρόγραμμα.Αυτό που κάνει πραγματικά στο δωμάτιο.Μαζί της ήταν η μάλλον Ελληνίδα η Αλβανίδα Μάγδα.Κοντή,κανονικών κιλών με αδιάφορο πρόσωπο και σώμα,μαλλιά ξανθά πιασμένα πίσω.Αυτήν την φορά παρουσιάστηκε χωρίς γυαλιά οράσεως.
Στο Κολωνού 27 όροφος ήταν καινούρια κοπέλα.Υπέρβαρη με ξανθά μαλλιά,μέσα σε λευκό ολόσωμο εσώρουχο. Οι λάτρεις της άφθονης σάρκας ίσως την βρουν ενδιαφέρουσα περίπτωση.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνου 32 ισόγειο η ίδια κοπέλα με την προηγούμενη φορά.Κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα.κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,χαμηλοκώλα.
Στο Κολωνού 30 όροφος ήταν 2 κοπέλες. Η μία ήταν με ξανθά μαλλιά,γεματούλα αδιάφορη.Και η άλλη ήταν κοντή με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,σχετικά νόστιμη και με τατού αστεράκια πίσω στην μέση της.
Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ήταν η Κορίνα,κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κάπως πλαδαρό κώλο.Στο δεξιό ήταν 2 κοπέλες καινούριες.Μελαχρινές και οι δύο,η μία με καρέ μαλλί και η άλλη με μακρύ,η πρώτη με πιασιματάκια η δεύτερη κανονικών κιλών. Μέτρια πράγματα αλλά φαινόντουσαν και οι 2 τους αρκετά τσαχπίνες.Απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 11 ήταν κοπέλα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,με πρόσωπο τραχύ και όμορφο σώμα.Απλό.Το όνομα που παρουσιάστηκε ήταν Άννα.
Τέλος στο Δεληγιώργη 39 ήταν η Κλαούντια.Η δεύτερη κατάθεση έγινε σε αυτήν πριν πάω στο Περδίκα 3. Καινούρια κοπέλα,με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα αλογοουρά,οδοντοστοιχία προβληματική,κανονικών κιλών.Γνωρίζει πολύ καλά Αγγλικά ενώ δεν μιλάει καθόλου Ελληνικά.Το μουνάκι της είναι με τρίχες για όσους ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο.Απο υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου.
Θα ενημερώσω σχετικά και για τις 3 περιπτώσεις μάλλον απο αύριο η το αργότερο μέχρι Δευτέρα.
Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Αγαπητέ "professor" , μιά καί οι κριτικές σας είναι ακριβείς καί σχολαστικές, νομίζω ότι κάποιο μπέρδεμα έχει γίνει με την τωρινή Σοφία του Παιανιέων καί την Σοφία της Καλύμνου 48Α,καί τούτο ,νομίζω, διαβάζοντας την κριτική σας της 20.04.2013. Ευχαριστώ καί νάστε πάντα καλά.SERAPIS.
 

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Μηνύματα
10.012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
166
professor μηπως ειδες τη ντενισα απο περδικκα και ιασωνος 37 ισογειο?χθες το απογευμα αυτη δουλευε ιασωνος 30 υπογειο
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
professor μηπως ειδες τη ντενισα απο περδικκα και ιασωνος 37 ισογειο?χθες το απογευμα αυτη δουλευε ιασωνος 30 υπογειο
αυτή όντως έχει δουλέψει σε αυτά που λες και με την σειρά που τα ανέφερες και έχω πολύ καιρό να την δω αλλά ψηλή δεν την λες, όπως μετά την επισήμανση του προφέσσορα που δεν είχα δει αρχικώς για το ύψος! Εμένα μου άρεσε για μιλφ του Μεταξουργείου παρόλο που είχε χαλαρωμένο σώμα, αλλά ήταν πολύ βρωμιάρα και με απέτρεπε στο να την πάρω!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
professor μηπως ειδες τη ντενισα απο περδικκα και ιασωνος 37 ισογειο?χθες το απογευμα αυτη δουλευε ιασωνος 30 υπογειο
Αν λες την Ντενίσσα που είχα πάρει στο Κολωνού 32 υπόγειο προσφάτως, αυτή που είχε δουλέψει ένα διάστημα και Βέργας 3 αλλά και Φυλής 109 σύμφωνα με συναγωνιστές δεν ήταν αυτή.
Ωστόσο αυτή που πήρα εχθές την πρωινή βάρδια στο Περδίκας 3 είχε μία χαρακτηριστική ομοιότητα στο κομοδίνο Ειρήνη απο τα Φώκαιας 27 και 24 η οποία και πλέον δεν εργάζεται εκεί.
Μόλις σήμερα το συνηδητοποίησα ότι μπορεί να ήταν τελικά αυτή και για αυτό δεν μου έλεγε το όνομα της που δουλεύει μιας και με ξέρει ότι δεν περνάω σε αυτήν.
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.685
Πόντοι
14.156
11136829885_3820a49bf7_c.jpg


[size=11pt]Οπως εχθές˙ ανάμεσα σε όλα τα μπουρδέλα της πρωτευούσης[/size]

Ηταν γραμμένο στη Μεγάλου Αλεξάνδρου



10:20-18:29


1) Ιωαννίνων 3 αριστερά: Η νταρντάνα milf Αλεξία˙ με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ογκωμένος κώλος, γεροδεμένα (όχι χοντρά) πόδια. Απλό (69, ισπανική, μασάζ) στα 20, και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 30.
2) Ελευσινίων 22: 2 κοπέλες: Η Βανέσσα˙ με καστανό σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο μέτριου αναστήματος κορμί, μπούτια με κυτταρίτιδα. ΚΩΛΟΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ. Και η αλβανίδα Μαίρη˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Σε απλό (Δεν μου είπε για ελεύθερο στοματικό).  
3) Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ναταλί, από Μαγνησίας 1 και το στούντιο της Φραντζή 47. Επρόκειτο για εμφανίσιμη milf, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε ολόσωμο εσώρουχο), ωραίο κώλο και πόδια επίσης. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.    
4) Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Αντζελα˙ με ίσιο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο πρόσωπο, πλακόστηθη, με αδύνατο καλοσχηματισμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.    
5) Παιανιέων 24: Η milf Σοφία˙ με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, φεγγαροπρόσωπη, με μεγάλο στήθος (κλασικά φορούσε μεσοφόρι) και βαρύ κορμί. Σε απλό.
6) Βιργινίας Μπενάκη 31: Η milfogilf Βίκυ˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλα μπομπόνια, γεμάτο κορμί. Σε απλό.
7) Μαραθώνος 59: Η νεαρή Νίκη˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο προσωπάκι με ένα μικρό στοματάκι, πετίτ στήθος, καλλίγραμμο κορμάκι. Σε απλό.
8) Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η νεαρή ρουμάνα Ρεβέκκα, από το διπλανό Μαραθώνος 59, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μικρόστηθη (φορούσε ολόσωμο εσώρουχο) γεματούλα, αλλά με συμπαθητικό κωλαράκι.
9) Μυλλέρου 33: Στις 10:50 π.μ ήταν κλειστό.
10) Κολοκυνθούς 63 ευθεία (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
11) Κολοκυνθούς 63 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό επίσης.
12) Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Δούλευε μαστοράντζα.
13) Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Η σιτεμένη Ελένη˙ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) σώμα με πιασίματα. ΚΩΛΟΣ.
14) Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Κλασικά: η νεαρή Αντρέα (σε απλό) και η επίσης νεαρή, αλλά παράλληλα θηριώδης, Πάολα (σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ).
15) Περδίκκα 3 αριστερά: Η Αλίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, έκφυλο όμορφο πρόσωπο, μεσαίο καλογραμμένο στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
16) Περδίκκα 3 δεξιά: Κλειστό στις 10:55 π.μ.
17) Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σόνια˙ νεαρή με ίσιο ξανθό μαλλί, καλό πρόσωπο, μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος, κανονικό κορμί. Μάλλον σε απλό.
18) Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Κλειστό.
19) Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η Αναστασία˙ νεαρή με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, καλό (σε γενικές γραμμές) φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί, καλούτσικος κώλος με κάπως γεμάτα μπούτια. Σε απλό.
20) Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία˙ με ξανθό μαλλί πιασμένο ψηλά, μέτριο πρόσωπο, πολύ μεγάλο στήθος (φορούσε ένα διχτυωτό ρούχο) βαρύ κορμί με χοντρά μπούτια. Απλό και ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ.
21) Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Αλλη Μαρία˙ νεαρή και εκείνη, με ίσια καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους της, μέτριο πρόσωπο με άσχημα δόντια, μικρό στήθος, ωραίο λεπτό σώμα. ΚΩΛΟΣ (Δεν ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό).
22) Ιάσονος 43: Η μελαχρινή (θα μπορούσε να ήταν αθιγγανίδα) Αννα, απ' το Κολοκυνθούς 63, με ίσια μαύρα μαλλιά πιασμένα σε αλογοουρά, χαμογελαστό πρόσωπο, μικρό στήθος (φορούσε μεσοφόρι), κοντούλα και ψιλογεματούλα. Εδινε ΚΩΛΟ.
23) Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η Μαρία˙ με ξανθό μπουκλωτό μαλλί, αχημούλα, με μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος. Σε απλό.
24) Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Η Αννα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, χαμογελαστή, με μεγάλο στήθος, κοντοφάρδουλη. Σε απλό.
25) Ιάσονος 36: 2 κοπέλες: Η ρωσίδα milf Εύα, που δούλευε και στον όροφο της Κολωνού 47˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμί, κάπως φαρδύς κώλος με κυτταρίτιδα. Σε απλό. Και η επίσης milf Μαρίνα˙ με σγουρό μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε ένα κόκκινο μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί. Σε απλό και εκείνη.
26) Ιάσονος 33: Η Τζένη˙ μία όμορφη νεαρή αδύνατη μελαχρινή, σε απλό.
27) Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Κλασικά η κοντή milf Τατιάνα. ΚΩΛΟΣ.
28) Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Αντζελα, απ' τον όροφο της Κολοκυνθούς 38, με ίσιο κοντό καστανόξανθο μαλλί, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο προς μεγάλο στήθος, γεμάτο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
29) Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ελληνίδα Ελενα, από το Εφέσου 11 και τον όροφο της Ιάσονος 19. Επρόκειτο για milfogilf με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος,  αψηλό γεματούτσικο κορμί. Σε απλό.
30) Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): 2 ομορφούλες νεαρές κοπέλες: Η Κατερίνα˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μικρό στήθος με μία μικρή δερματοστιξία αριστερά, αδύνατη με καλλίγραμμο κορμί. Και η Αλίνα, από το διπλανό ημιυπόγειο, με ξανθωπό μαλλί, πιο γεμάτη. Σε απλό αμφότερες.
31) Ιάσονος και Λεωνίδου: Κλειστό στις 11:17 π.μ
32) Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ρωσίδα Ρίτα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, έκφυλο φαρδύ πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) βαρύ κορμί. Απλό στα 10 και ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ στα 15.
33) Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Δούλευε μία Μαρία με απλό.
34) Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Μανταλίνα, απ' το 15 της Κολωνού, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με ένα καρφωτό κόσμημα δεξιά στο άνω χείλος, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) τσουπωτή. Σε απλό.
35) Ιάσονος 19 ισόγειο: Η Ελλη˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεματούλα μ' ένα ταττού δεξιά στην κοιλιά. Απλό.
36) Ιάσονος 19 όροφος:  Η Νικολέτα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, πρόστυχο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κάπως ευμεγέθης κώλος με κυτταρίτιδα και γεμάτα μπούτια. Σε απλό.
37) Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Σταθερά η χαμογελαστή milf Ειρήνη˙ με καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, πολύ αδύνατη με μικρό στήθος. Απλό.
38) Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Στις 11:28 π.μ κλειστός.
39) Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Κλασικά η Μαρίνα˙ με ίσιο κοκκινωπό καρέ μαλλί, μέτριο χαμογελαστό πρόσωπο, πλακόστηθη και πολύ αδύνατη. ΚΩΛΟΣ.
40) Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): H ρωσίδα Νικόλ˙ μία milf με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριας εμφάνισης πρόσωπο, μεσαίο στήθος, βαρύ κορμί με μεγάλο κώλο και γεροδεμένα πόδια. Σε απλό πρόγραμμα.
41) Λουκά Νίκα 1: 2 σιτεμένες κοπέλες ή post-op τρανσέξουαλς: Η Μπέτυ˙ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί και η Τζένη˙ με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χοντροκόκαλη επίσης. Απλό ή/και "γούστα" στα 25.
42) Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η όμορφη νεαρή Μιρέλα με τα γυαλάκια, απ' το υπόγειο της Κεραμεικού 13. Απλό.
43) Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Στις 11:42 π.μ ήταν κλειστός.
44) Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η νεαρή Αννα, απ' το διπλανό υπερυψωμένο ισόγειο, με ξανθό ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα με ανάγλυφα χείλη, ένα ζεύγος βυζέττα, καλλίγραμμο αδύνατο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Απλό.
45) Κολωνού 15 αριστερά: Η Ρωξάνα˙ μια μελαχρινή, νεαρή, γλυκιά, γεματούλα κοπέλα με μεσαίο στήθος. Σε απλό.
46) Κολωνού 15 δεξιά: 2 επίσης νεαρές κοπέλες: Η Ρόζα και η Αντρέα: Με ίσια μαλλιά (η μία μέχρι τους ώμους και η άλλη μέχρι την πλάτη) ομορφούλες με μικρά στήθη και σώματα με πιασιματάκια. Σε απλό μποθ οβ δεμ.
47) Κολωνού 28: 2 νεαρές κοπέλες: Μία νέγρα, με σγουρό ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Και η «Μαγδαληνή, Μάγδα»˙ με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκιά με μεσαίο στήθος (μεγάλη διάστιξη αριστερά) και προπετείς θηλές, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
48) Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Ιζαμπέλλα˙ νεαρή κοπέλα με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μικρό στήθος με προπετείς θηλές, καλογραμμένο κορμάκι. Σε απλό.
49) Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η Τζώρτζια. Σε απλό.
50) Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Η Ντάνα˙ μία ξανθιά χοντρούλα. Σε απλό.
51) Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): 2 νεαρές ρουμάνες: Η ξανθιά Ολγα και η μελαχρινη Ελένα˙ με μικρά στηθάκια και ωραία σωματάκια. Σε απλό.
52) Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Επίσης 2 ρουμάνες: Η αψηλή μελαχρινή "γυρολόγος" Ναϊάνα ή Ντάνα, με καλλίγραμμο κορμί αλλά ξινή μούρη. Και η Ντάρια˙ με ξανθωπό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφη, με ωραίο κορμί επίσης. Σε απλό και οι δύο.
53) Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Παρουσιάστηκε μία νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με λίγο γεμάτο κωλαράκι. Σε απλό.
54) Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Η νεαρή Ντάνα˙ αψηλή, γεροδεμένη, μελαχρινή, ξινομούρα, με ένα ζευγάρι μεγάλα βυζιά. Σε απλό.
55) Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): 2 κοπέλες: Η ξανθιά νεαρή, όμορφη Γαβριέλα με το ινγκουάνα ταττού της στην αριστερή ωμοπλάτη. Και η (λιγότερο όμορφη αλλά έκφυλη) μελαχρινή Καρίνα. Απλό στα 15 έκαστη.
56) Κολωνού 48: Κλασικά η ρωσίδα Τάνια και η πολωνέζα Αννίτα. Σε απλό.
57) Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Η Χρύσα το γιουβαρελάκι. Σε απλό.
58) Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): 2 κοπέλες: Η αψηλή θεριακωμένη milf Ολγα, από Λεωφ. Ιωνίας 12, με κοντό κοκκινωπό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) χοντρά κάτω άκρα με κυτταρίτιδα. Και η καλοζωισμένη βυζαρού νέγρα Τζένη. Σε απλό και οι δύο.
59) Κολωνού 53: 2 κοπέλες επίσης: Κλασικά η μελαχρινή ευτραφής Μαρία και η Φλωρίνα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο προσωπάκι, κοντούλα γεματούλα. Απλό και για τις δύο.
60) Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Κλειστό στις 12:15 μ.μ
61) Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Η Μαρία, από το ισόγειο της Κολοκυνθούς 38, το ισόγειο της Ιάσονος 37, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, κανονικό κορμί. Απλό.
62) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Σταθερή η νεαρή μελαχρινή Γιασμίν, απ το ισόγειο της Κεραμεικού 15. Σε απλό.
63) Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Η Ροζαλίντα με ΚΩΛΟ.
64) Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Κλασικά η φαρδομούρα milf Βίκυ. Σε απλό.
65) Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Η Χριστίνα˙ μία κοκκινομάλλα νεαρή αδυνατούλα με πρόστυχο προσωπάκι. Σε απλό.
66) Καλλέργη 33: Παρουσιάστηκε μία έκφυλη κοπέλα με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με ένα τρίμπαλ στην οσφύ και μία διάστιξη στην δεξιά ωμοπλάτη. ΚΩΛΟΣ.
67) Λεωνίδου 6: Ιονέλα και ξερό ψωμί!
68) Δεληγιώργη 39: Η 22άχρονη ρουμάνα Κλαούντια˙ με ίσιο καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογουρά, γλυκό προσωπάκι (αργότερα διαπίστωσα πως τα δόντια της ήταν προβληματικά), μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με μία διάστιξη στη δεξιά ωμοπλάτη, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Πληρώθηκε...

11136900576_f6fa093f77_c.jpg


11136862985_ee289bdf7a_c.jpg


11136856255_19fee73baf_c.jpg


69) Δεληγιώργη 30: Κλασικά η ξανθιά, σιτεμένη, (πιθανή) τρανσέξουαλ Λόλα με τα συνθετικά χείλη. Μαζί με μία Μαριάνα, η οποία δεν εμφανίστηκε, πρόσφεραν απλό στα 20 (έκαστη) και ανωμαλίες με παραπάνω χρήματα.
– Ελα, πού πας, γιατί φεύγεις;
– Καλά, θα δω θα δω!...
– Τί θα δεις;...
– Ευχαριστώ πολύ!
– Και οι δυο θα μπούμε μέσα μαζί σου!
70) Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η τσατσά μού είπε ότι δούλευε μία Μαρία με απλό πρόγραμμα αλλά καλύτερα θα ήταν να πήγαινα στις: Αννίτα και Χριστίνα, που δούλευαν «κάτω στην πράσινη πόρτα»!
71) Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Δεν μπήκα, αλλά προφανώς θα δούλευαν οι αψηλές, ευπαρουσίαστες: Αννίτα και Χριστίνα. Σε απλό.
72) Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η milf Μαργαρίτα˙ με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεματούτσικο κορμί. Σε απλό.
73) Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Κλασικά, η άψηλη, καστανή, νεαρή Καμέλια. Σε απλό.
74) Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Η Αννίτα˙ νεαρή μέτριας εμφάνισης και ύψους, με ίσιο καστανό σκούρο μαλλί με ανταύγειες πιασμένο πίσω, μεσαίο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος, κορμάκι με πιασιματάκια. Σε απλό.
75) Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, έκφυλο μέτριο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με πιασιματάκια και ένα ταττού στην κοιλιά. Σε απλό.
76) Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η Αννα˙ μία νεαρή μελαχρινή με μαύρο, σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, όμορφο προσωπάκι, χαμηλού αναστήματος, με μεσαίο στήθος (είχε μία διάστιξη –μία λέξη–  στον αριστερό μαστό) και ωραίο τροφαντό κωλαράκι. Σε απλό.
77) Χωματιανού 11 δεξιά (όροφος): Στις 13:38 κλειστό.
78) Χωματιανού 11 αριστερά (ισόγειο): Επίσης.
79) Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο): Επίσης.
80) Λιοσίων 76 δεξιά (ισόγειο): Και εκείνο.
81) Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Ααχχ...και αυτό!
82) Βέργας 3 (δεξιά πόρτα): Κλασικά η milf Πω(α)λίνα. Με δυνατότητα για ντουζ.
83) Βέργας 3 (αριστερή πόρτα): H «22 και μισό ετών» Μαρία˙ με καστανό ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμοφο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Με δυνατότητα για ντουζ.
84) Βέργας 2: Σταθερή η ρωσίδα milf Ναταλί-Τσιαντάκης. Με δυνατότητα για ντουζ.
85) Βέργας 6 δεξιά (ημιυπόγειο): Σταθερή και εδώ η ρωσίδα milf Σόνια, με το ογκώδες στήθος της. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
86) Βέργας 6 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η milf Σοφία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, φαρδομούρα μέτριας εμφάνισης, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σε απλό.
87) Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): Η νεαρή τσουπωτή Αλεξάνδρα. Σε απλό.
88) Λιοσίων 91: Στις 13:45 ήταν κλειστό.
89) Αδάνων 2: Σταθερά, η φαρδομούρα, ξανθιά, βυζαρού milfοgilf Ζάνα. Μ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
90) Προύσης 22: Κλασικά η milfogilf Αλίκη. Σε απλό.
91) Τροφωνίου 11 αριστερά (ισόγειο): Η σιτεμένη Τζούλια˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, τεράστιο στήθος, κοντόφαρδη με μεγάλα τατουάζ στην πλάτη. Απλό.
92) Τροφωνίου 11 δεξιά (όροφος): Η Καρολίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
93) Τροφωνίου 13 αριστερά (ισόγειο): Κλασικά η milfogilf Αγάπη˙ με κοντό ξανθό μαλλί, φαρδομούρα, μεγάλο στήθος και βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
94) Τροφωνίου 13 δεξιά (όροφος): Η Μπέτυ: "ΜΙΑ Π...ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ", που έγραφε και ο Γ. Σεφέρης στο πεζογράφημά του: "Εξι νύχτες στην Ακρόπολη". Σε απλό.
95) Κνίδου 18: Η συμπαθητική Εύα˙ μία milfogilf με καστανό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και μασάζ.
96) Εξηκίου 18 δεξιά (ισόγειο): Η ρωσίδα milf Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) καλοταϊσμένο κορμί. Σε ΦΟΥΛ.
97) Εξηκίου 18 μεσαίο (όροφος): Η Νάντια˙ με ξανθό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) κοντοφάρδουλη. Σε απλό.
98) Εξηκίου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά, η ηθοποιός ταινιάς πορνό, milf Τζούλια. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ!
Σημείωση: Το μαγαζί είναι: «Μόνο Ελληνες!»
99) Εξηκίου 20: Η ρουμάνα Κορίνα˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
100) Παρασίου 36: 2 κοπέλες: Η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" και η milf Λίνα˙ με ξανθό μαλλί σε 2 κοτσίδες, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ευτραφής. Σε απλό.

11136906034_7e76d516df_c.jpg


Δίπλα στο Παρασίου 36

101) Λεωφ. Ιωνίας 12: Παρουσιάστηκε μία milf με κοντό ξανθωπό μαλλί, καλούτσικο πρόσωπο (λίγο ξινό) μεσαίο στήθος, γεροδεμένο αψηλό κορμί. Σε απλό.
102) Ξανθίππης 2: Η κα Βάσω μου παρουσίασε τη Λίλια, που έχει και βιβλιάριο υγείας (δεν το είδα). Μία προmilf με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό κορμάκι. Σε απλό.
103) Κωνσταντινουπόλεως 206: Στις 14:35 ήταν κλειστό.
104) Πιπίνου 107: Στις 14:44 κλειστό.
105) Αλκαμένους 113: Η milf Αλίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασίματα. Σε απλό.
106) Αλκαμένους 117: Η δηλωμένη και νόμιμη (σύμφωνα με την υπηρεσία) νεαρή ρωσίδα Νίκη˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, τσουπωτό κορμάκι, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
107) Περγάμου 27 αριστερά (ισόγειο): 2 μέτριες εμφανισιακά κοπέλες: Η Καίτη, από Κολωνού 53 και 48, με ίσιο κοντό ξανθωπό μαλλί, μεγάλο στήθος, και η Ολγα, η "δολοφόνος φάλαινα", με ίσιο ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, μεγάλο στήθος επίσης. Σε απλό και οι δύο.
108) Περγάμου 27 δεξιά (όροφος): Η Μαριάνα˙ μία milf με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
109) Ρεμούνδου 21 αριστερά (ισόγειο): Στις 14:57 το φως ήταν αναμμένο, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη
110) Ρεμούνδου 20: Η ευγενική Αννα˙ μελαχρινή κοπέλα με κατσαρό μαλλί μέχρι τους ώμους, συμπαθητικό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με λίγα πιασιματάκια. Σε απλό.
111) Περγάμου 1: Η Λουίζα˙ με ίσιο καστανό μαλλί σε αλογοουρά, καλογραμμένο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με ωραίο κώλο. Απλό και ΠΟΔΟΛΑΓΝΕΙΑ.
112) Αγίου Πέτρου 7: Η νεαρή Τάνια˙ με ξανθωπό σγουρό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί, κάπως φαρδύ κώλο με λίγη κυτταρίτιδα. Σε απλό.
113) Δροσοπούλου 97: Στις 15:27 ήταν κλειστό.
114) Θάσου 13: 2 μιλφς: Η μέτριας εμφάνισης, ευτραφής, μελαψή βραζιλιάνα Σούζη˙ με μεγάλο στήθος και κωλάρα, και η Μαρία˙ με ίσιο κοντό ξανθό μαλλί, έκφυλο άγριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί με ένα ταττου (το λαγουδάκι του πλεϊμπόι στο αριστερό της κωλομέρι). Σε απλό και οι δύο. Ενώ υπάρχει και η δυνατότητα χορήγησης ΑΠΥ.
115) Δροσοπούλου 98: Η Χριστίνα, απ' το ημιυπόγειο της Διδύμου 18 και το Φυλής 200, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλογραμμένο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, γεροδεμένο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
116) Καλλιφρονά 12: Η post-op τρανσέξουαλ Διό˙ με μακρύ μαύρο μαλλί, γλυκό πρόσωπο. Στα 30 το πρόγραμμα.
117) Φυλής 200: Η νεαρή Ναταλία˙ με ίσιο καρέ καστανό μαλλί, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο ζουμερό κορμί. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
118) Πιπίνου και Φυλής (δίπλα απ' το μανάβικο): Στις 15:41 ήταν κλειστό. Ως συνήθως τον τελευταίο καιρό.
119) Φυλής 136: Επίσης κλειστό τώρα τελευταία.
120) Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο):  Η νεαρή Κατερίνα˙ με καστανό ίσιο μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριο συμπαθητικό πρόσωπο, αψηλό και αδύνατο κορμί, με μικρό στήθος. Σε απλό.
121) Φυλής 134 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Ισως η Τζέσσικα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί. Σε απλό.
122) Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η πιτσιρίκα Κλαούντια, από το παραδιπλανό ημιυπόγειο, με ίσιο, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη χαμηλά, ομορφούλα με καλογραμμένα χείλη, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
123) Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): Η Αννα "ΠΙΤΣΟΣ". Σε απλό και όχι μόνο...
124) Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Ντάνα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, εμφανίσιμη, άψηλή, αδύνατη με μικρό στήθος. Σε απλό.
125) Μαγνησίας 11: 2 κοπέλες: Η Αννίτα˙ με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, έκφυλο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος, αδύνατο κορμί. ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ. Και η μιγάδα Στεφανία˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί. Σε απλό.
126) Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Κλασικά η ρωσίδα milfogilf Ολγα, με το γοδεμίσιο ανά χείρας. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
127) Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Σταθερή η ώριμη Αναστασία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί, φαρδομούρα, με μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), γεροδεμένο κορμί. Σε απλό.
128) Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η ευγενική milf Κατερίνα˙ με κατάξανθο ίσιο μαλλί κοντό χτενισμένο κολλητά στο κεφάλι, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί. Απλό και μασάζ.
Το απόγευμα θα ερχόταν η Αννα.
129) Καλύμνου 36: Η milf Εβίτα˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, καλό αψηλό σώμα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
130) Πιπίνου 32 (το "γατόσπιτο"): Στις 16:01 η gilf Σύλβια μ' ενημέρωνε ότι δουλεύει μόνο με ραντεβού.
131) Πιπίνου 54: Η ενεργοπαθητική pre-op τρανσέξουαλ Χριστίνα˙ μελαχρινή με μεγάλο στήθος. Στα 25 ευρώ.
132) Φυλής 99 (με το ρόπτρο): 2 τρανσέξουαλς: Η pre-op Δέσποινα και η post-op Μάρθα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος. Στα 25 έκαστη.
133) Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Η Εμμυ˙ μία νεαρή με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τη μέση, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σωματάκι με πιασιματάκια, ωραίο κωλαράκι. ΚΩΛΟΣ.
134) Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αννι˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο σώμα με ωραίο ΚΩΛΟ.
135) Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Τάνια˙ μία χαϊκλασάτη κοπέλα, με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο σε κοντή αλογοουρά, όμορφο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοσχηματισμένο κορμί με ωραία (κωλο)ημισφαίρια. Σε απλό
136) Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η Τζουλιάνα, από Αλκιβιάδου 16, νεαρή με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και ωραίο κωλαράκι με λίγη κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟΣ.
137) Φυλής 67: Στις 16:20 ήταν κλειστό.
138) Φυλής 65 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Μία πολύ όμορφη ξανθιά μουνάρα, με μικρό στήθος, η Αντζελίνα. Σε απλό.
139) Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
140) Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η πανέμορφη νεαρή Τζίνα. Σε απλό
141) Φυλής 86 δεξιά (όροφος): Κλειστός.
142) Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ξανθιά καυλιάρα Λαουρίτσα "η φραουλίτσα". Σε απλό.
143) Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Μία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά σε πλεξούδα, έκφυλο προσωπάκι, μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι.
144) Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η Μαρίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο (έφερε γυαλάκια), μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι). Σε απλό.
145) Αγκύρας 1: Οι post-op τρανσέξουαλς Μαρίνα (μελαχρινή) και Μπάρμπι (ξανθιά) Στα 30 ευρώ το πρόγραμμα.
146) Αχαρνών 104 (το προεδρικό): Ανοιξε στη δεύτερη βάρδια.
147) Αχαρνών 85: Η milf Βικτώρια˙ με καστανό μαλλί πιασμένο πίσω, μέτριας εμφάνισης, μεσαίο στήθος, αψηλό γυμνασμένο κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
148) Φυλής 80: Η Ντανιέλα.
149) Φυλής 61: 2 νεαρές κοπέλες: Η ομορφούλα Αλεξάνδρα˙ αδύνατη με ίσιο ξανθό μαλλί. Και η Τζούλια˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό και οι δύο.
150) Φυλής 59 ισόγειο: Κλασικά η αψηλή Ιζαμπέλλα˙ με μικρό στήθος και φιδίσιο κορμί. Σε απλό.
151) Φυλής 59 όροφος: Κλειστός.
152) Φωκαίας 17 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Εμμανουέλα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό προσωπάκι, αψηλό κορμί με μικρό στήθος και καλό κωλαράκι. Σε απλό.
153) Φωκαίας 19: Η Μόνικα. Σε απλό.
154) Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος): Στις 16:45, η Λαουρίτσα "φραουλίτσα" είχε αναλάβει βάρδια εδώ.
155) Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
156) Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η Ελένη˙ μία πανέμορφη νεαρή με ξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, ωραίο κορμί με πιασίματα. Σε απλό.
157) Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Μαρία το αλβανιδάκι.
158) Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Η Μπάρμπα(ο)ρα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, φιλήδονο πρόσωπο, αισθησιακή φωνή, μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος. «Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, 20 ευρώ κάνει!»
159) Φωκαίας 24: Στη β' βάρδια έπιασε δουλειά η Μπάρμπα(ο)ρα.
160) Φυλής 74 δεξιά: Στις 16:59 ήταν κλειστό.
161) Φυλής 74 αριστερά: Η νεαρή Μάρθα˙ με σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. ΚΩΛΟΣ.
162) Φυλής 66 δεξιά: Στις 17:00 ήταν κλειστό.
163) Φυλής 66 αριστερά: Η Αντζελα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφη, με μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι. ΚΩΛΟΣ.
164) Φυλής 56: Η νεαρή Τζούλια˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο προσωπάκι, μικρό προς μεσαίο στήθος μ' ένα μικρό ταττού αριστερά, αδύνατη με καλλίγραμμο κορμί και ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
165) Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή Αουρόρα˙ με σκούρο μαλλί μ' ανταύγειες μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) καλλίγραμμο σώμα. Σε απλό.
166) Φυλής 40: Η Ελενα˙ μία νεαρή ρωσίδα με ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μικρό προς μεσαίο στήθος, λυγερόκορμη. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟΣ.
167) Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η Βικτώρια˙ με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, πανέμορφη, με μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί. Σε απλό.
168) Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): 2 νεαρές κοπέλες: Η μικρόσωμη Φλώρα, απ' το Φωκαίας 24 και 27, με κοντό ίσιο ξανθό μαλλί, ωραίο σωματάκι. Και η Χριστίνα˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, τσαχπίνα με γλυκό προσωπάκι, ένα ζευγάρι βιζέττα, αδύνατη. ΚΩΛΟΣ και για τις δύο, ενώ η παρτούζα πάει στα 30.
169) Διδύμου 7 δεξιά: Η Ανδριάνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί καρέ, φορούσε γυαλάκια, μικρό στήθος, αψηλή με ωραίο σωματάκι. Σε απλό.
170) Διδύμου 7 αριστερά: Η Ελενα˙ μία νεαρή ρουμάνα με μαύρο ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους της, όμορφη, με μικρό στήθος, καλογραμμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό πρόγραμμα.
171) Διδύμου 16: 2 μίλφς: Η γνωστή Λίλιαν, και η Χριστίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεματούτσικο κορμί.
172) Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Η ευτραφής Αννούλα, από Ελλης 3 και Φωκαίας, σε ΦΟΥΛ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ. Ηταν δωμάτιο.
173) Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αλιόνα.
174) Διδύμου 20: Η ρωσίδα Αννα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο με ωραία μάτια, αδύνατο γυμνασμένο σώμα. Απλό πρόγραμμα.
175) Διδυμου 27: Η νεαρή Ελένη˙ με μαύρο μαλλί, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), γεματούτσικο κορμί. ΚΩΛΟΣ.
176) Αλκιβιάδου 16 αριστερά (ημιυπόγειο): Η ρωσίδα milf Ειρήνη˙ με ίσιο κοκκινωπό καρέ μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. ΦΟΥΛ.
177) Αλκιβιάδου 16 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η νεαρή Πατρίτσια, απ' το Διδυμου 27, με την ευμεγέθη κωλάρα. ΦΟΥΛ.
178) Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Ανέλαβε βάρδια η νεαρή Τζουλιάνα.
179) Ιουλιανού 71: Κλασικά η στρουμπουλή ξανθιά milf Ινκα. Σε απλό.
180) Ελλης 3: Η Αλεξάνδρα˙ μία milf με σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτρια εμφανισιακά, με μεσαίο προς μεγάλο πεσμένο στήθος, κορμί με πιασίματα και προπετή κοιλιά, κώλος και μηροί με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
181) Κωνσταντίνου Σχοινά 2: Στις 18:29 ήταν...

11136913204_38a41b3474_c.jpg



μουνι εγινες αλλα χαλαλι...εκανες ομορφη ενημερωση :P
Χα χα χα...
Να 'σαι καλά Melancholy Angel! ;)

Τώρα θυμήθηκα που σε είχα συναντήσει πριν πολύ καιρό να τραβάς φωτό στην Φυλής....... :rockon:
Χε χε χε  :tooth:

Τώρα κατάλαβα ποιον είδα και τράβαγε φωτό..................... :dancing: :dancing: :dancing:

τεράστιο ρισπέκτ στον Φανούρη που κατέβηκε στον πορνοστίβο με αυτή την βροχή. Εξαιρετικός και ήρωας, εγώ αν έχει βροχή δεν πάω ούτε στο περίπτερο!!!
[...]
Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινούσα απ' το σπίτι μου δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνε τόση βροχή.

[...]
Όμως ρε Φανούρη, κατέβηκες που κατέβηκες δεν φόραγες κανένα μποτάκι
[...]
Ελα ντε!

[...]
αυτά τα παπούτσια θα μπάζουν νερά, χώρια που μετά είναι μανίκι να τα στεγνώνεις.
Τα έβαλα κάτω από ένα σώμα καλοριφέρ και μέχρι το επόμενο απόγευμα ήταν (σχεδόν) εντάξει :grin:

Τεράστιο συνεχόμενο Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:
[...]
:thumbsup:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Αν λες την Ντενίσσα που είχα πάρει στο Κολωνού 32 υπόγειο προσφάτως, αυτή που είχε δουλέψει ένα διάστημα και Βέργας 3 αλλά και Φυλής 109 σύμφωνα με συναγωνιστές δεν ήταν αυτή.
Ωστόσο αυτή που πήρα εχθές την πρωινή βάρδια στο Περδίκας 3 είχε μία χαρακτηριστική ομοιότητα στο κομοδίνο Ειρήνη απο τα Φώκαιας 27 και 24 η οποία και πλέον δεν εργάζεται εκεί.
Μόλις σήμερα το συνηδητοποίησα ότι μπορεί να ήταν τελικά αυτή και για αυτό δεν μου έλεγε το όνομα της που δουλεύει μιας και με ξέρει ότι δεν περνάω σε αυτήν.
άλλη Ντενίσα λέει ο τύπος και είναι μιλφ καστανή, η Ειρήνη που λές είχε γραφτεί πριν λίγο καιρό πως πήγε σε στούντιο... αν και αμφιβάλλω!
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Χε χε χε  :tooth:
Η αλήθεια είναι πως όταν ξεκινούσα απ' το σπίτι μου δεν φανταζόμουν ότι θα έριχνε τόση βροχή.
Ελα ντε!
Τα έβαλα κάτω από ένα σώμα καλοριφέρ και μέχρι το επόμενο απόγευμα ήταν (σχεδόν) εντάξει :grin:
:thumbsup:

Βρήκες το ποστ από 5/2012...............είσαι Θεός....... :sunglasses:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.061
Κριτικές
1.245
Like
191.976
Πόντοι
45.465

nasouliskk

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Μηνύματα
356
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
11
Συγχαρητηρια Φανουρη....εισαι ο πρωτος! :rockon:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
πολλά μπράβο στον Φανούρη που χτύπησε κανονικό οκτάωρο ενημέρωσης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

136) Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Η Τζουλιάνα, από Αλκιβιάδου 16, νεαρή με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, καλογραμμένο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια και ωραίο κωλαράκι με λίγη κυτταρίτιδα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΚΩΛΟΣ.

178) Αλκιβιάδου 16 δεξιά (ημιυπόγειο): Ανέλαβε βάρδια η νεαρή Τζουλιάνα.

Σε είδε δύο φόρες την ίδια μέρα να τσαρκάρεις!! Αναρωτιέμαι αν της έκανε εντύπωση καθόλου ή αν σπάστηκε διπλά που δεν πέρασες!

168) Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): 2 νεαρές κοπέλες: Η μικρόσωμη Φλώρα, απ' το Φωκαίας 24 και 27, με κοντό ίσιο ξανθό μαλλί, ωραίο σωματάκι.

Η Φλώρη το καρτούν δουλεύει εκεί τώρα; Καλή περίπτωση θα το έχω στα υπόψιν!  :rockon: :rockon:

158) Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Η Μπάρμπα(ο)ρα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τη μέση, φιλήδονο πρόσωπο, αισθησιακή φωνή, μεγάλο ελαφρώς κρεμασμένο στήθος. «Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, 20 ευρώ κάνει!»

εμένα αστεία μου φαίνεται η φωνή της!!

100) Παρασίου 36: 2 κοπέλες: Η Μαρία η "τρελοκοτσιδού" και η milf Λίνα˙ με ξανθό μαλλί σε 2 κοτσίδες, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ευτραφής. Σε απλό.

Λίνα ή Μίνα; Είναι η Δώρα από Φ200 και Μαγνησίας 11 που αναφέρθηκε πιο πρίν;

87) Παιωνίου 47 (το "σκυλόσπιτο"): Η νεαρή τσουπωτή Αλεξάνδρα. Σε απλό.

θα σε πρότεινα να την δοκιμάσεις. Είναι τίμια!
79) Λιοσίων 76 αριστερά (ισόγειο): Επίσης.
80) Λιοσίων 76 δεξιά (ισόγειο): Και εκείνο.
81) Λιοσίων 76 δεξιά (όροφος): Ααχχ...και αυτό!

πάντα κλειστά είναι το πρωί.


 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
πολλά μπράβο στον Φανούρη που χτύπησε κανονικό οκτάωρο ενημέρωσης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

πάντα κλειστά είναι το πρωί.
όχι Dawn, έτυχε, το 76 ισόγειο τις περισσότερες φορές ανοιχτό είναι ενώ το 76 όροφος είναι μόνο τα απογεύματα και το 76Β 50/50 τα πρωινά..

33) Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Δούλευε μία Μαρία με απλό. Είναι η ίδια στο Φ.136 την απογευματινή βάρδια μερικές φορές.

41) Λουκά Νίκα 1: 2 σιτεμένες κοπέλες ή post-op τρανσέξουαλς: Η Μπέτυ (από το Μυλλέρου 33)˙ με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, έκφυλο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, γεροδεμένο κορμί και η Τζένη˙ με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, χοντροκόκαλη επίσης. Απλό ή/και "γούστα" στα 25.

47) Κολωνού 28 23: 2 νεαρές κοπέλες: Μία νέγρα, με σγουρό ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Και η «Μαγδαληνή, Μάγδα»˙ με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκιά με μεσαίο στήθος (μεγάλη διάστιξη αριστερά) και προπετείς θηλές, κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.

53) Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Παρουσιάστηκε μία νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, κανονικό κορμί με λίγο γεμάτο κωλαράκι. Σε απλό. Φλώρη/Φλωρίνα

126) Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Κλασικά η ρωσίδα Ουκρανέζα milfogilf Ολγα, με το γοδεμίσιο ανά χείρας. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.

145) Αγκύρας 1: Οι post-op τρανσέξουαλς Μαρίνα (μελαχρινή) και Μπάρμπι (ξανθιά) Στα 30 ευρώ το πρόγραμμα.  
Τελικά Φανούρη δε μου απάντησες τις προάλλες, η Barbie είναι η Ζωή;

149) Φυλής 61: 2 νεαρές κοπέλες: Η ομορφούλα Αλεξάνδρα˙ αδύνατη με ίσιο ξανθό μαλλί. Και η Τζούλι(α)˙ με μαύρο σγουρό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό και οι δύο.
3η Χάιπερ σε σύντομο χρονικό διάστημα από την 2η... Κάτι πρέπει να γίνει μέ την περίπτωσή σου... ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΡΝΟ-RESPECT!!!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
όχι Dawn, έτυχε, το 76 ισόγειο τις περισσότερες φορές ανοιχτό είναι ενώ το 76 όροφος είναι μόνο τα απογεύματα και το 76Β 50/50 τα πρωινά..

για να είμαστε απόλυτα ακριβείς το 76 ισόγειο ανοίγει μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Έτσι με ενημέρωσε η Μαργαρίτα.
 

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.273
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.016
...
[size=11pt]Οπως εχθές˙ ανάμεσα σε όλα τα μπουρδέλα της πρωτευούσης[/size]
...

Ο Υπερκαινοφανής Αστήρ, ή σουπερνόβα (supernova), αναφέρεται σε διάφορους τύπους εκρήξεων, που συμβαίνουν στο τέλος της ζωής του Αστέρος, κατά τις οποίες παράγονται εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα, αποτελούμενα από πλάσμα, (ιονισμένη ύλη) και των οποίων η αρχική φωτεινότητά τους στη συνέχεια αδυνατίζει, μέχρι του σημείου της αφάνειας του Αστέρος, μέσα σε λίγους μήνες.
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
για να είμαστε απόλυτα ακριβείς το 76 ισόγειο ανοίγει μετά τις 15:00 το μεσημέρι. Έτσι με ενημέρωσε η Μαργαρίτα.
το 76Β ισόγειο ναι, για να στο πε έτσι θα είναι... το 76 όμως αρκετά νωρίτερα.. :P :grin:
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
πολλά μπράβο στον Φανούρη που χτύπησε κανονικό οκτάωρο ενημέρωσης!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

Σε είδε δύο φόρες την ίδια μέρα να τσαρκάρεις!! Αναρωτιέμαι αν της έκανε εντύπωση καθόλου ή αν σπάστηκε διπλά που δεν πέρασες!

Η Φλώρη το καρτούν δουλεύει εκεί τώρα; Καλή περίπτωση θα το έχω στα υπόψιν!  :rockon: :rockon:

εμένα αστεία μου φαίνεται η φωνή της!!

Λίνα ή Μίνα; Είναι η Δώρα από Φ200 και Μαγνησίας 11 που αναφέρθηκε πιο πρίν;

θα σε πρότεινα να την δοκιμάσεις. Είναι τίμια!
πάντα κλειστά είναι το πρωί.

η λινα-μινα…ειναι η δωρα απο φ200 και μαγνησιας 11……...
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.967
Κριτικές
490
Like
36.588
Πόντοι
41.447
Φανούρη έκανες σούπερ τσάρκα! :headbang2:
 

astronautis@@@

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2012
Μηνύματα
1.127
Κριτικές
9
Like
168
Πόντοι
296
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom