Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 287 άτομα (28 μέλη και 259 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.769
Κριτικές
183
Like
3.153
Πόντοι
8.535
να ξαναρθεις με περισσοτερο χρονο :grin: :grin:
:thumbsup: :cool2: :cool2:
την Παρασκευη το απογευμα κατα τις 18:00 κ περπατησα κ την Φωκαιας (κατα μηκος)κ ειδα δυο τρια νεαρα παλικαρια που γυροφερνανε εκει....ειχαν το προφιλ ιντερνετικων ενημερωτων... :grin:
 

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Μηνύματα
964
Κριτικές
67
Like
297
Πόντοι
5.855
Μινι χθεσινοβραδινη βολτα στο μεταξουργειο.

-κεραμεικου 13, παχουλη με τεραστια στηθη
-κεραμεικου 13α, ψηλη, κανονικο σωμα,κοντο μαλλι    *τιμηθηκε*
-μ.αλεξανδρου 28, γκιλφ πολυ κατω του μεσου ορου
-μ.αλεξανδρου 17, μιλφ προς γκιλφ αδιαφορο
-κολωνού 30Β, μετρια ξανθια
-λεωνιδιου 28 οροφος, μελαμψη κοντουλα πολυ μετρια
-ιάσωνος 30Β υπογειο, 2 κοπελες, η μια μετρια κ η αλλη αδιαφορη εντελως μαλλον βουλγαρες

Ονοματα δεν αναφεραν στα περισσοτερα για αυτο κ δεν γραφω.

Μεγαλη προσοχη στα αμαξια σας στην περιοχη αυτη ! Παρολο που ειχε πολυ αστυνομια, οταν επιστρεψαμε στο αμαξι
που το ειχαμε παρκαρει αγησιλαου προς κολωνου (σχεδον γωνια) ΒΡΗΚΑΜΕ σπασμενο-διαλυμενο τον καθρεπτη του αμαξιου που ηταν απο την μερια του πεζοδρομιου! Επισης κατι αλλοδαποι (μαλλον μουσουλμανοι) ακριβως στο 2ο τετραγωνο της κολωνου ηταν στην ταρατσα κ εφτυναν τους περαστικους (παρατριχα την γλυτωσαμε την φτυσια τους) κ ειχαν το θρασος κ γελουσαν κι απο πανω.
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Προφέσσορ άραγε να είναι η Αλεξάνδρα του Παιωνίου 47;; Ταιριάζει με την περιγραφή.
Δεν την γνωρίζω την Αλεξάνδρα απο Παιωνίου.


Επίσης η περιγραφή ταιριάζει και με μια Άλεξάνδρα από Έλλης 3 απογευματινή βάρδια πρόσφατα. Αν πρόκειται περί αυτής εγκρίνεται  :rockon: :rockon: :rockon:
Στο Έλλης 3 εκδίδεται μία ώριμη Ελληνίδα με το όνομα Αλεξάνδρα που δούλευε και στο Αλκαμένους 117 με το όνομα Βιολέτα.Αυτή έχει καστανά μαλλιά,σώμα με κυτταρίτιδα αλλά δεν είναι τόσο παχουλή όσο η πιο νεαρή της Αλεξάνδρα που είδα στο Αλκιβιάδου 16Α.


Πρόκειται περί σύνθετης εξίσωσης, αλλά λύνεται:

Αλεξάνδρα {Αλκιβιάδου 16Α} [size=18pt]=[/size] Αλεξάνδρα {Έλλης 3} [size=18pt]≠[/size] Αλεξάνδρα {Παιωνίου 47}.

Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά.
Δεν γνωρίζω κατά πόσο έχει λυθεί αυτή η εξίσωση εκτός και αν στο Έλλης 3 δουλεύουν πλέον 2 Αλεξάνδρες.


Θρυλικές στιγμές, μοναδικές, ανεπανάληπτες!
:woldman:  :rockon::woldman:  :rockon::woldman: :rockon:
Οι οποίες να προσθέσώ και εγώ με την σειρά μας ότι κοσμούν την καθημερινότητα μας.

αν είναι η ίδια δεν την λές χοντρή. Γεματούλα ίσως και νταρντάνα. Χοντρή όμως όχι, ούτε κοιλιά έχει, ούτε ξεχυλίζουν οι πατσάδες.
Αυτή που είδα εγώ στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν υπέρβαρη με σφιχτό όμως σώμα και σχετικά νεαρής ηλικίας όπως την Άννα Σάντουιτς ένα πράγμα.


Σωραίος ρε Προφέσσορα... Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Ευχαριστώ.
Να προσθέσω μόνο ότι αυτή που είδα στην Μαραθώνος 59 εχθές στην πρωινή βάρδια δεν δούλευε στο Φυλής 74 με το όνομα Ντανιέλλα αλλά με το όνομα Ρομπέρτα. Δεν αναφέρομαι στην Σοφία-Ρομπέρτα-Μίκυ κλπ. άλλα στην άλλη κοπέλα την πιο καινούρια που είναι αρκετά αδύνατη με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και κάπως περίεργο πρόσωπο. Όπως φαίνεται σε αυτό το μαγαζί δουλεύει με το όνομα Νίκη.

Το ίδιο παιχνίδι παίχτηκε με εμένα πριν 2-3 εβδομάδες με το βρωμόμουνο Μισέλ, ακριβώς από κάτω (25Α). Στο σαλόνι η τσατσά υποσχέθηκε για άφιλτρο και τελειωτικό στα βυζόμπαλα. Στο δωμάτιο η φόλα αρνήθηκε να κάνει τέτοια, οπότε σηκώθηκα και φώναξα τη τσατσά μέσα στο δωμάτιο και την έβαλα να ρωτήσει την απατεώνησα Μισελ. Η τσατσά την ρώτησε σε ξένη γλώσσα τα σχετικά που είχε υποσχεθεί στο σαλόνι και αυτή κούναγε το κεφάλι της αρνητικά. Οπότε της λέω φέρε πίσω τα χρήματα όπως και το έκανε, ντήθηκα επί τόπου και έφυγα. Άρα τα χρήματα πίσω σε τέτοιες περιπτώσεις και να πάνε να γαμηθούν αν δεν τους αρέσει
Εγώ την Μισέλ την είχα ρωτήσει κατ ιδίαν αν κάνει ελεύθερο στοματικό και μου αρνήθηκε και έτσι δεν πέρασα.


 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Δεν την γνωρίζω την Αλεξάνδρα απο Παιωνίου.

Δεν γνωρίζω κατά πόσο έχει λυθεί αυτή η εξίσωση εκτός και αν στο Έλλης 3 δουλεύουν πλέον 2 Αλεξάνδρες.

Οι οποίες να προσθέσώ και εγώ με την σειρά μας ότι κοσμούν την καθημερινότητα μας.
Αυτή που είδα εγώ στο Αλκιβιάδου 16Α ήταν υπέρβαρη με σφιχτό όμως σώμα και σχετικά νεαρής ηλικίας όπως την Άννα Σάντουιτς ένα πράγμα.

ε άμα ξανακατεβώ στην περιοχή θα τσεκάρω να επιβεβαιώσω.
 

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Μηνύματα
1.673
Κριτικές
29
Like
7
Πόντοι
2.007
Περπατωντας στους κατουρημενους,βρεγμενους,χεσμενους (απο σκυλο-σκατα)κ απαξιωμενους δρομους της πληρωμενης συνουσιας.....
3 καταθεσεις ολες κ ολες...
Επισκεφθηκα το Βεργας 3 στο δεξι:εδω συναντησα την Σοφια ξανθια μιλφ (?) Ουκρανεζα με βυζαρες 2,5-3 αρες κρεμαστες,ομορφο/συμπαθητικο προσωπο,λευκο/ασπρουλιαρικο χυτο κορμι...καλη στο δωματιο,οχι κατι φοβερο,προς το τελος βιαζοτανε να με ξεπεταξει,με τελειωσε με μαλακια κ ακα τελειωτικο στο στομα...τα ρουφηξε,με καληνυχτησε κ εφυγε....(βραδυνη βαρδια)

Στο Εξηκιου 18Γ ξαναεπισκεφτηκα την Μιλφ Ρωσσο-Φιλανδεζα Τζουλια...μαλιστα με θυμοτανε απο τα πολλα τατουαζ-οπως η ιδια ειπε- απο προηγουμενη καλοκαιρινη μου επισκεψη....σταθερα καλη στο δωματιο,ολες οι στασεις,μου εδωσε κ κωλο,πεσανε κ ρομαντικα γλωσσοφιλα.....με τελειωσε κ αυτη χειροκινητα,με ακα τελειωτικο....τα ρουφηξε,τα εφτυσε κ αποχωρησε απο το δωματιο....το μονο που με χαλασε ηταν η ελαφρια μυρωδια σε στηθος κ αναπνοη...μια μυρωδια κωλιλας,πουτσιλας κ ανδρικου καβαλου....με τα γλωσσοφιλα που μου εκανε περασε κ στο δικο μου στομα...ευτηχως το δωματιο διεθετε στοματικο δ/μα....(πρωΐνη βαρδια)(στην βραδυνη βαρδια εχει μια μελαχροινη τσουπωτη κοπελα...η τσατσα μου ειπε οτι ειναι Βραζιλιανα (μαλλον Ρουμανα)...προσωπικα την βρηκα αδιαφορη)

Στο Παρασίου 36 βρηκα την Καρολινα...Ρωσσιδα,ξανθια μιλφ,συμπαθητικο προσωπο,με ωραια τσουπωτη κωλαρα,μεγαλο βυζι (3-3,5 αρι),με τις φλεβες να φαινονται στο στηθος,ασπρουλιαρικο κορμι...ευγενικη,χαμογελαστη,με ''κλειδωσε'' στο σαλονι με την κωλαρα της να την τριβει εντονα πανω μου...εδωσα το 20 αρι κ περασα στο δωμα...η Καρολινα ηταν η καλυτερη επιλογη...στο δωματιο σουπερ,με ξετιναξε καλα,τελειωσα με πισωκολλητο με ενα εντονο οργασμο απο μεριας μου....(βραδυνη βαρδια)...btw,ολος ο δρομος της Παρασιου μυριζε εντονη τηγανιλα.....

Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...

Τα καταστηματα της Χωματιανου τα βρηκα κλειστα...
στο Λιοσίων 76Β πετυχα μια ψηλη,μελαχροινη,με μαυρα μαλλια...η τσατσα η ξανθια ηταν πιο ομορφη απο αυτην...επειδη δεν περασα με εβρισε στην γλωσσα της....μπαζο....
στο Κνίδου 18 πετυχα μια μιλφ που φορουσε μεσοφωρι...αρκετα γαυμεσιμη,ευγενικη,ηταν να περασω μαζι της,αλλα τελικα επικρατησε η Καρολινα....μαλιστα οσο περιμενα στο σαλονι,ανοιξε την εξωπορτα ενα Πακι εβαλε το κεφαλι του μεσα με κοιταξε εντονα στα ματια κ ξαναεκλεισε την πορτα χωρις να περασει τελικα μεσα στο σαλονι.... :jerking:
στο Προύσσης 22 πετυχα ενα μπαζο ασχημο σιτεμενο,με σαπιο κορμι κ ακομη πιο σαπια φατσα...βλεποντας την θυμηθηκα τον δισκο ( της υπερτατης καλτ death μπαντας) Dawn of possession....τραπηκα σε φυγη,ενω αυτη βρωντοφωναξε:καλε που πας?ελα εδω... :S :S(οποιος γαμαει τετοια μπαζα,θελει δημοσιο ευνουχισμο κ εκτελεση στο Συνταγμα...)

η τσαρκα εγινε ενδιαμεσα σε πρωινη κ βραδυνες ωρες...ενδιαμεσα ημουν σε κεντρικο ξενοδοχειο παρεα με γυναικεια συντροφια.... :grin:
Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο.... :)
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)
Καλά ρε φίλε dimmits , ήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο με γυναικεία συντροφιά, καί πήγες καί γάμησες στα μπουρδέλα? Καμία από την συντροφιά του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ξενοδοχείου δεν ήταν γαμευσιμη?
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.769
Κριτικές
183
Like
3.153
Πόντοι
8.535
Καλά ρε φίλε dimmits , ήσουν σε κεντρικό ξενοδοχείο με γυναικεία συντροφιά, καί πήγες καί γάμησες στα μπουρδέλα? Καμία από την συντροφιά του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ξενοδοχείου δεν ήταν γαμευσιμη?
δυο σε ενα φιλε μου ;)
σε δωματιο ξενοδοχιου ημουν...απλα ηθελα να παω κ στα σπιτακια μια βολτα... :grin:
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.685
Πόντοι
14.156
μπράβο σε όλους για τις ενημερώσεις τους...
[...]
Και από μένα μπράβο!

[...]
μονο ο Φανούρης δεν έχει ανεβάσει ακόμα την καθιερωμένη του ενημέρωση :thumbsup:
Σήμερα φίλε redmanftw˙σήμερα!
Οπου από τις 10:05 π.μ μέχρι τις 12:28 μ.μ

[size=11pt]η βρόχα έπεφτε, στρέιτ θρου...[/size]


Δροσοπούλου 98: Η 29άχρονη ρωσίδα Ειρήνη˙ με ίσιο καστανό μαλλί σε κοντή αλογοουρά, καλογραμμένο φιλήδονο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο ελαφρώς πεσμένο στήθος, καλοσχηματισμένο σώμα, καλός κώλος. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΑΡΧΙΔΙΩΝ.
Πληρώθηκε...

11028463116_1d62af3710_c.jpg


11028439406_119fae7291_c.jpg


11028355075_15a5e58dbe_c.jpg


11028502284_b4c70d1e7f_c.jpg


Θάσου 13: Η μελαχρινή βραζιλιάνα Αντζελίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) ευμεγέθης κωλάρα και μπουτάρες με κυτταρίτιδα. Απλό˙ ενώ κάποιος μπορεί να ζητήσει και απόδειξη παροχής υπηρεσιών.
Φυλής 200: Η Χριστίνα, από το ημιυπόγειο της Διδύμου 18 και το Δροσοπούλου 98, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, καλό προσωπάκι, μεγάλο στήθος, κανονικό κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Φυλής 134 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Σύλβια˙ με ίσιο ξανθωπό μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, γλυκό μέτριο πρόσωπάκι, μεσαίο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο), κανονικό κορμί με ένα ταττού στη δεξιά ωμοπλάτη και ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.

11028506713_3eb7d4c18e_c.jpg


Φυλής 134 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Κλαούντια, από το διπλανό ημιυπόγειο, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) ωραίο σωματάκι. Απλό.
Φυλής 109 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή Αννα "Πίτσος" σε απλό και όχι μόνο...
Φυλής 109 αριστερά (όροφος): Η επίσης νεαρή Κατερίνα˙ με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφη με μεσαίο στήθος (φορούσε στηθόδεσμο) ωραίο κορμάκι. Σε απλό, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για ντουζ.
Μαγνησίας 11: Η Αννα˙ με τα καστανά μαλλιά της πιασμένα σε 2 κοτσίδες, καλούτσικο πρόσωπο με ανάγλυφα χείλη, μικρό στήθος (φορούσε μεσοφόρι) αδύνατη με καλλίγραμμα πόδια. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ (Μου το ανέφερε συνωμοτικά ο συμπαθής μονόφθαλμος υπηρέτης).

11028406946_ffb7656926_c.jpg


Μαγνησίας 1 (με το καμπανάκι): Η ουκρανή milf Ολγα˙ με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, φαρδομούρα με ανάγλυφα χείλη, μεσαίο καλό στην αφή στήθος, γεμάτο κορμί. Στα χέρια κρατούσε μία μπανάνα και ένα γοδεμίσιο (από το Γαλλικό godemiché = φαλλικό ομοίωμα). ΕΛΕΥΘΕΡΕΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Καλύμνου 48 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η ώριμη Αναστασία˙ με ίσιο ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, πλατύ μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), βαρύ κορμί. Σε απλό.
Καλύμνου 48 δεξιά (όροφος): Η επίσης milf Αναστασία˙ με σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) χαλαρό γεματούτσικο κορμί. ΜΑΣΑΖΑΚΙ ΣΤΑ "ΜΠΑΛΑΚΙΑ" ΜΕ ΓΛΩΣΣΑ.
Καλύμνου 36: Η milf Ναταλί˙ με καστανό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος (φορούσε μεσοφόρι) γεμάτο κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ.
Πιπίνου 54: Η ενεργοπαθητική τρανσέξουαλ Χριστίνα˙ με μαύρο μαλλί, φαρδοπρόσωπη αλλά εμφανίσιμη, μεγάλο στήθος, όχι πρώτο μπόι. Στα 25 ευρώ το πρόγραμμα.
Σημείωση: Η ξανθιά Κορίνα θα είναι το απόγευμα μετά τις 5.
Φυλής 99 (με το ρόπτρο): «Το Δεσποινάκι η τραβεστούλα μας!» Αψηλή, ξανθιά, όμορφη, με μεγάλο στήθος στα: «25 ευρώ με την αγάπη σας!» και «πλούσια προσόντα!» όπως δήλωσε ο αρσενοκοίτης τσάτσος.
Αγκύρας 12 αριστερά (υπεριψωμένο ισόγειο): Μία εμφανίσιμη κοπέλα με μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλλίγραμμο αδύνατο κορμί. Ισως σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Αγκύρας 12 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Η milf Μίλα. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Αγκύρας 1: Η post-op νεαρή τρανσέξουαλ Μπάρμπι˙ με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο με φιλήδονο στόμα, αψηλή και καλλίπυγη. Στα 30 ευρώ.
Φυλής 71 μεσαίο (ισόγειο): Μία νεαρή μουνάρα, η Ντανιέλα˙ με ίσο σκούρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μεσαίο στήθος, καλλίγραμμο κορμί, καλλίπυγη επίσης! Σε απλό.

11028523433_9aef66378d_c.jpg


Φυλής 71 αριστερά (όροφος): Η όμορφη Χριστίνα από το Καζακστάν. Σε απλό.
Φυλής 69 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η επίσης όμορφη Τάνια. Σε απλό.
Φυλής 69 αριστερά (όροφος): Σταθερή η νεαρή ξανθιά Τζουλιάνα, από Αλκιβιάδου 16. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Φυλής 86 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Επίσης σταθερή η νεαρή ξανθωπή Λαουρίτσα "φραουλίτσα". Σε απλό.
Φυλής 84 αριστερά (1ος όροφος): Η πανέμορφη νεαρή Τζίνα˙ με πυρρόξανθο μαλλί μέχρι την πλάτη, μεσαίο καλοσχηματισμένο στήθος, αψηλό καλλίγραμμο κορμί, προπετές ωραιότατο κωλαράκι. Σε απλό.
Φυλής 84 δεξιά (ισόγειο): Κλασικα η νεαρή έκφυλη Τζούλια˙ με βυζάρες και ωραίο ΚΩΛΑΡΑΚΙ.
Φυλής 80: Δεν εμφανίστηκε κανείς επί ένα 10άλεπτο.
Φυλής 61: Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ με ίσιο ξανθό μαλλάκι, όμορφο προσωπάκι, αδύνατο κορμάκι. Σε απλό προγραμματάκι.
Φυλής 59 ισόγειο: Η αψηλή μελαχρινή Ιζαμπελλα˙ με μικρό στήθος και φιδίσιο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 74 δεξιά: Η νεαρή Τερέζα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεγάλο στήθος, ωραίο κορμί. Σε απλό.
Φυλής 74 αριστερά: Η συμπαθητική φαρδομούρα Αννούλα˙ με μικρό στήθος και ΚΩΛΟ στο πρόγραμμά της.
Φωκαίας 17 αριστερά (ισόγειο): Η νεαρή ξανθιά Εμμανουέλα˙ αψηλό κορμί με μικρό στήθος και αφράτη κωλάρα. Σε απλό.
Φωκαίας 25 αριστερά (όροφος): Η ουκρανή Σοφία˙ με μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, μάλλον όμορφο πρόσωπο με ανοιχτόχρωμα μάτια, μικρό στήθος (φορούσε ένα λευκό διχτυωτό) γεματούτσικο κορμάκι με όχι τόσο καλοσχηματισμένα πόδια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στήθος.

11028323755_24fac72c28_c.jpg


Φωκαίας 25 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η Αννα «η πολωνέζα» με ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Φωκαίας 27 αριστερά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Ελένη˙ με ολόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο, μεγάλο ζουμερό στήθος, ωραίο κορμί με πιασιματάκια. Σε απλό.
Φωκαίας 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία το αβανιδάκι˙ με ξανθό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, έκφυλη, με μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο κορμάκι. Μάλλον απλό.
Φωκαίας 27 δεξιά (όροφος): Σταθερή η Μπάρμπ(ο)αρα.
Φωκαίας 24: Δύο κοπέλες: Η νεαρή Φλώρα˙ με κοντό ίσιο ξανθό μαλλί, ομορφούλα με φιλήδονο στόμα, μικρά βυζάκια, κοντούλα με καλογραμμένο κορμάκι και ωραίο κωλαράκι. Σε ΦΟΥΛ (ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και κώλο). Και η επίσης νεαρή Χριστίνα˙ με ίσιο καστανό μαλλί πάνω απ' τους ώμους, ομορφούλα, με μικρό στήθος. Σε ΦΟΥΛ επίσης.
Φυλής 66 δεξιά: Η μουνάρα Γιάννα απ' το Φυλής 54.
Φυλής 66 αριστερά: Η μελαχρινή νεαρή Μπιάνκα˙ με ίσιο μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, καλλίγραμμο αδύνατο κορμί. ΚΩΛΟΣ.
Φυλής 56: Δύο κοπέλες: Η νεαρή ξανθιά μουνάρα Νικολέτα και η μελαχρινή γεματούλα Ρωξάνη. Σε απλό αμφότερες.
Φυλής 54 αριστερά (ισόγειο): Η Τζούλια˙ νεαρή με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, μικρό προς μεσαίο στήθος με μία διάστιξη αριστερά, αδύνατο καλλίγραμο κορμί, ωραίο κώλο. Σε απλό.
Φυλής 40: Η νεαρή ρωσίδα Ελενα˙ με ξανθωπό μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, μικρό προς μεσαίο στήθος (φορούσε σέξι ολόσωμο εσώρουχο) καλό αψηλό κορμί. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΚΩΛΟ.
Διδύμου 8 δεξιά (όροφος): Η νεαρή Αλεξάνδρα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο σε αλογοουρά, μικρό προς μεσαίο στήθος, ωραίο αδύνατο κορμί. Σε απλό.

11028589813_4a1e09a1ec_c.jpg


Διδύμου 8 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Αννίτα˙ με ξανθό μαλλάκι πιασμένο σε αλογοουρά, γλυκό προσωπάκι, μεσαίο κρεμασμένο στήθος, κορμί με πιασιματάκια. Και η Ολγα˙ με καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, πρόσωπο με ανατολικοευρωπαϊκά χαρακτηριστικά, μεσαίο στήθος, αψηλό κορμί με μέτριο κώλο. Απλό και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ. Κλασικά η παρτούζα στα 30.
Διδύμου 7 αριστερά: Η όμορφη-έκφυλη Τζωρτζιάνα του Μεταξουργείου (Κολωνού 30).
Διδύμου 7 δεξιά: Η νεαρή ρουμάνα Ελενα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλλίγραμμο κορμί, ωράιο κωλαράκι. Σε απλό.
Διδύμου 16: Δύο κοπέλες: Η Χριστίνα˙ με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό. Και η Ιζαμπέλα, το "θωρηκτό" απ' το Ελλης 3, με τον μεγάλο ΚΩΛΟ.
Διδύμου 18 δεξιά (ημιυπόγειο): Κλασικά η Σύλβια, με το "νυσταγμένο" βλέμμα αλά Μαρλέν Ντίτριχ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ, ΚΩΛΟΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Διδύμου 18 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλασικά η milfogilf Ανδριάνα.
Διδύμου 20: Κλασικά η ρωσίδα Αννα˙ με μαύρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο, αδύνατο γυμνασμένο κορμί. Απλό.
Ελλης 3: Μάλλον η milf Αλεξάνδρα˙ με καστανόμαυρο σπαστό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο πίσω, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο κρεμασμένο στήθος, σώμα με πιασίματα και προπετή κοιλίτσα, κώλος και μπούτια με κυτταρίτιδα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.

11028541933_3fca1b5678_c.jpg


Αχαρνών 85: Η Βικτώρια˙ μία αψηλή milf με καστανόξανθο μαλλί πιασμένο πίσω, αυστηρό πρόσωπο, μεσαίο στήθος και γεροδεμένο κορμί. Απλό, ΓΛΕΙΨΙΜΑΤΑ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.

11028471186_46763d45ed_c.jpg



[...]
Για άλλη μια φορά Μεγάλο Respect!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Σ' ευχαριστώ!
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
τεράστιο ρισπέκτ στον Φανούρη που κατέβηκε στον πορνοστίβο με αυτή την βροχή. Εξαιρετικός και ήρωας, εγώ αν έχει βροχή δεν πάω ούτε στο περίπτερο!!!

Όμως ρε Φανούρη, κατέβηκες που κατέβηκες δεν φόραγες κανένα μποτάκι, αυτά τα παπούτσια θα μπάζουν νερά, χώρια που μετά είναι μανίκι να τα στεγνώνεις.
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.007
Κριτικές
490
Like
36.736
Πόντοι
41.447
ΣΦΑΙΡΑ πάει η ενημερωση!!!!! :rockon:
world-fast-train.jpg


παρολη τη βροχή και τον αέρα οι ενημερωτές κεντάνε!!!!
πολλά μπράβο σε όλα τα παιδια:

[size=20pt]
John_Fystikis
xilnik
maxitis
professorx
dimmits
Φανουρης Τζουρας
Ακορεστος
Dawn
[/size]

πάντα τέτοια παιδια!!!
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
21.007
Κριτικές
490
Like
36.736
Πόντοι
41.447
....το μονο που με χαλασε ηταν η ελαφρια μυρωδια σε στηθος κ αναπνοη...μια μυρωδια κωλιλας,πουτσιλας κ ανδρικου καβαλου....με τα γλωσσοφιλα που μου εκανε περασε κ στο δικο μου στομα...ευτηχως το δωματιο διεθετε στοματικο δ/μα....

ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο!
rela3.jpg



Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...
ειναι πλεον αξιοθρηνητες οι ελληνιδες, δεν λενε να βαλουν μυαλο με τιποτα....


Ζητώ συγγνωμη απο παιδια (billy13,zero,ccss13) που τους ειχα πει οτι με την πρωτη ευκαιρια που θα βρεθω κατω,θα συναντηθουμε...μου ''ρουφηξε'' την ενεργεια κ τον χρονο η γυναικεια συντροφια...η τσαρκα μου εγινε στο μεσοδιαστημα που ειχα λιγο ελευθερο χρονο.... :)
Κριτικες θα βαλω μετα για οποιον ενδιαφερεται....πιο αναλυτικα δεν γραφω,τα γραφουν αλλοι καλυτερα απο μενα ντοπιοι ενημερωτες (u know who u are...)... ;)

δεν πειραζει φιλε την επόμενη φορα σε περιμενουμε να τσαρκαρουμε παρεα
 

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Μηνύματα
29.769
Κριτικές
183
Like
3.153
Πόντοι
8.535
ο ρομαντισμός σε όλο του το μεγαλείο!

ειναι πλεον αξιοθρηνητες οι ελληνιδες, δεν λενε να βαλουν μυαλο με τιποτα....


δεν πειραζει φιλε την επόμενη φορα σε περιμενουμε να τσαρκαρουμε παρεα
+1
μετα χαρας φιλε zero να τσαρκαρουμε μαζι....να πιουμε κ μπυρες μετα... :grin: :grin:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Βγαινοντας απο το καταστημα της Παρασιου συαντηθηκα face to face με δυο Ελλεΐνιδες 20 something wanna-be...με κοιταξαν απαξιωτικα,με κοιταξαν με μισος κ απεχθεια...εγω τις κοιταξα με ευγνωμοσυνη που δεν ειμαι πυρφορος...

χαλαρά ζήλευαν.
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom