Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (11 μέλη και 115 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Πρωϊνή βόλτα σε Φυλής και Σια. Για να δούμε τι συνάντησα:

Φυλής 134Β: συνάντησα την Κατερίνα. Πρόκειται για skinny ψηλή όμορφη κοπέλα με καστανό μαλλί πιασμένο κοτσίδα. Πολύ όμορφο το σύνολο αλλά κάπως άγουρο. Αμφιβάλω για τις όποιες δυνατότητες της στο δωμάτιο. Το γεγονός οτι θυμίζει μια παλιά μου καψούρα δεν βοηθάει καθόλου....
Φυλής 134Α: συνάντησα την όμορφη Τζέσσικα. Πρόκειται για ξανθιά νεαρή κοπέλα με ωραίο κορμάκι στα πρότυπά της διπλανής Κατερίνας. Όμορφο και φιλικό το σύνολο είναι στα υπόψιν καθότι εκπέμπει περισσότερι αυτοπεποίθηση
Φυλής 134: συνάντησα την Λάουρα μια μελαχρινή πιτσιρίκα με σώμα κάπως πιο ωραίο από τις προηγούμενες δύο. Όμορφο πρόσωπο και ίσιο μαύρο μαλλί. Μου άρεσε περισσότερο από τις τρεις.
Φυλής 109Α: συνάντησα την Ντάνα. Πρόκειται για μελαχρινή κοπέλα με σκούρο δέρμα. Ψηλή και άβυζη θυμίζει την Κατερίνα του 134Β. Μαύρο στην τσατσά που την φώναξε από το δωμάτιο.
Μαγνησίας 11 συνάντησα δύο κοπέλες, την Ανίτα και την Στεφανία. Η πρώτη είναι αδύνατη, μέτριας εμφάνισης, κοκκινομάλλα που την έχω ξαναδεί στο 66Δ, ενώ η δεύτερη η γνωστή Λατινοαμερικάνα, με το σκούρο δέρμα και το αράπικο πρόσωπο, τώρα με έξτρα κιλάκια.

Φυλής 65Β συνάντησα την Αντζελίνα, μια ψηλή ξανθιά όμορφη κοπέλα. Αδύνατη με ωραίο σώμα.
Φυλής 71Β συνάντησα μια ξανθιά πιτσιρίκα, αδύνατη με μικρό βύζι που βλέπω συνεχώς στην πρωϊνή τσάρκα στο συγκεκριμένο ίδρυμα. Ωραία εμφάνιση και αυτή αλλά δεν θυμάμαι το όνομα της.
Φυλής 71Α συνάντησα την Έμμυ, μια ψηλή κοπέλα με κάποια κιλάκια, κρεβατογεμίστρα και νταρντάνα. Ωραία εμφανισιακά, έμοιαζε με κλαμπογκόμενα.
Φυλής 69Β συνάντησα το σκληρό milf Τάνια. Πρόκειται για αρχοντογυναίκα, ξανθιά και πολύ όμορφη, με αδύνατο κόρμί και ωραίο πρόσωπο.
Φυλής 86Β συνάντησα επίσης μια ξανθιά κοπέλα, ψηλή με ωραίο πρόσωπο και γεμάτο ψιλοχαλαρό βυζί. Πολύ ωραία ερωτική παρουσία.
Φυλής 84Α συνάντησα την Κατερίνα. Μια υπέροχα όμορφη κοπέλα, μελαχρινή με ωραίο αδύνατο σώμα και μικρό βύζι. Από τις πιο όμορφες παρουσίες στην περιοχή είναι στα πολύ υπόψιν για κατάθεση.
Φυλής 84Β συνάντησα την Ζήνα, μια ψηλή αδύνατη καστανόξανθη κοπέλα με σγουρό μαλλί. Έμοιαζε με κλαμπογκομενα και είχε σεξουαλική ελίτσα στο μάγουλο. Ομολογουμένως πολύ σέξυ αλλά βγάζει μια ξινίλα.

Φυλής 61 συνάντησα δύο κοπέλες. Η σγουρομάλλα καστανή Τζούλι, κοντούλα με καλό σώμα και συμπαθητικό στρογγυλό πρόσωπο και η Αλεξάνδρα η πουτάνα των παιδιών. Η δεύτερη ήταν ακόμα με τα ρούχα και προσφέρθηκε να έρθει βόλτα μαζί μου.  :rockon: :rockon:
Φυλής 74 συνάντησα στο αριστερό μαγαζί μια κοντούλα μελαχρινή με μέτριο σώμα και μικρό στήθος. Εμφανισιακά κατώτερη όλων των υπολοίπων και γενικά αδιάφορη. Όνομα δεν συγκράτησα.
Φυλής 80 συνάντησα την μουνάρα Αντζελίνα αν θυμάμαι καλά το όνομα. Πρόκειται για μελαχρινό μούναρο με σώμα κόλαση και πρόστυχο πρόσωπο. Δυνατή παρουσία με έβαλε σε πειρασμό να περάσω.
Φυλής 59 συνάντησα την γνωστή μελαχρινή ψηλή μουνάρα Ιζαμπέλα (είσαι τρέλα  :rockon: :rockon:)
Φυλής 66Δ συνάντησα την όμορφη Άντζελα, μια μελαχρινή κοπέλα με ωραίο σώμα με πιασίματα που δίνει και κώλο και λίγο τσιμπουκάκι χωρίς σύμφωνα με τον τσάτσο.

Διδύμου 8Α ο τσάτσος κόμης Φράκουλας με ενημέρωσε ότι δούλευε η Αλεξάνδρα, το γνωστό skinny συμπαθητικό πιπίνι.
Διδύμου 8Β η milf σκληρή τσατσά με ενημέρωσε ότι δούλευε η Όλγα και η Ανίτα. Η πρώτη είναι ψηλή αδύνατη milf ενώ η δεύτερη είναι γλυκεία ξανθιά γεματούλα. Η δεύτερη έχει δοκιμαστεί με καλές εντυπώσεις.
Διδύμου 7Α συνάντησα μια όμορφη καστανή κοπέλα με σώμα παρόμοιο με αυτό της Άντζελας στο 66Δ. Δηλαδή αδύνατη αλλά με πιασίματα και ωραίο πρόσωπο.
Διδύμου 7Β συνάντησα την ψηλή αδύνατη Ανδριάννα. Πρόκειται για μια συμπαθητική κοπέλα με κοντό μαύρο μαλλί και γυαλάκια μυωπίας που μάλλον χαλάνε το απότελεσμα αντί να το φτιάχνουν. Καθώς έφευγα άκουγα κράξιμο με βαριά προφορά.
Διδύμου 16 συνάντησα τα σκληρά milfs Ιζαμπέλλα και Νίκη. Η πρώτη είναι γεματούλα κοκκινομάλλα και ευδιάθετη και η δεύτερη ξανθιά με ωραίο σώμα και πρόστυχα εσώρουχα. Έχουν δοκιμαστεί και οι δύο και τις βρήκα άψογες. Η Ιζαμπέλλα έδειξε ενδιαφέρον για το βιβλίο που διάβαζα.
Διδύμου 18Β συνάντησα την Σύλβια με το πρόστυχο γατοειδές πρόσωπο και το μέτριο γεματούλικο χαλαρό σώμα.
Διδύμου 20 συνάντησα την μουνάρα Άννα. Πρόκειται για ένα σκληρό milf, αδύνατη με κορμάρα μοντέλου και υπέρ-πρόστυχη φάτσα. Στα υπόψιν.
Διδυμου 27 συνάντησα την γνωστή γυρολόγο Βικτώρια/Μίκι/Σοφία/Ρομπέρτα και δεν ξέρω ΄γω τι άλλο. Πάντα όμορφη και συμπαθητική.
Έλλης 3 συνάντησα το σκληρό milf Αλεξάνδρα. Πρόκειται για ωραία γυναίκα καστανομάλλα με μακρύ μαλλί, καλό αλλά κάπως χαλαρό σώμα. Μου έκανε μια μίνι συνέντευξη με βάση το βιβλίο που διάβαζα και με ρώτησε αν έχω σπουδάσει, αν είμαι Χρυσή Αυγή, αν ξέρω Αγγλικά, αν έχω ζήσει στο εξωτερικό κ.α.

Τελικά η κατάθεση έγινε στην Μαρία Τρελοκοτσιδού στο Παρασίου 36 όπου μαζί της δουλεύει και η Μίνα μια ξανθιά γεματούλα milf την οποιά η Μαρία σύστησε σαν ο κλώνος της μιας και είχε και αυτή κοτσίδες. Πάντα άξια και δυναμική η Μαρία, το ευχαριστήθηκα δεόντως.

Αυτά από μένα φίλοι μου. Η κατάθεση στην Μαρία ήταν υπέρ-αρκετή για να αντέξω το σ/κ και την υπόλοιπη εβδομάδα. Αναμένω τις ενημερώσεις από Φυστίκη, Προφέσσορ, Τζούρα, Νσμύρνη κ.α. Νάστε καλά και να περνάτε τέλεια.

...να αναφερω οτι σημερα στη συντομη βολτα μου στον στοιβο και αφου ειδα πως δεν ηταν στο ποστο τους η αθηνα και η βαλερια..πηγα κατευθειαν να γνωρισω τη καρολινα που πιριν λιγες μερες συνουσιαστηκε μαζι της καποιος συναγωνιστης στο παρασιου 36...μπημα μεσα και με ρωτα η τσατσα...πριν βγουν οι κορασιδες,ποια γνωριζω απο αυτο το σπιτι....και της λεω ψαχνω τη καρολινα...αααα πολυ ωραια μου λεει και μου τη παρουσιαζει.......βγηκε μια ξανθια γεματουλα με κοτσιδες και μου ειπε πως αυτη ειναι η καρολινα...διαβαζοντας την ενημερωση του συνοδοιπορου dawn....ειδα πως την ανεφερε ως μινα........προσοχη λοιπον...η συγκεκριμενη τσατσα πηγε να ψαρωσει λεγοντας οτι αυτη ειναι η καρολινα...ενω ο φιλος το ιδιο πρωινο τη γνωρισε ως μινα..........τι τροπους εφευρισκουνε για να σου φανε το εικοσαρικο.....ντροπη της...δε σεβονται τιποτα στο βωμο του χρηματος.......α και να πω και κατι αλλο....η...μινα δεν ειναι καποια αλλη,αλλα η γνωστη φολαρα δωρα απο φυλης 200 αλλα και μαγνησιας......αυτα......ΠΡΟΣΟΧΗ.
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16
δε σεβονται τιποτα στο βωμο του χρηματος

Σιγά ρε φίλε!
Το μουνί τους πουλάνε!
Θα κολλήσουν στο να σου πουν ένα ψεύτικο όνομα (που ούτως ή άλλως και το αληθινό, ψεύτικο είναι)?

Ποτέ δε λέμε ποια ζητάμε, εκτός κι αν την ξέρουμε!
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Σιγά ρε φίλε!
Το μουνί τους πουλάνε!
Θα κολλήσουν στο να σου πουν ένα ψεύτικο όνομα (που ούτως ή άλλως και το αληθινό, ψεύτικο είναι)?

Ποτέ δε λέμε ποια ζητάμε, εκτός κι αν την ξέρουμε!
δεν ειναι αυτο το θεμα..για το ποιο ειναι αληθινο ονομα...αλλα η πονηρια...αυτο μου την εδωσε.
 

orinosleon

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2011
Μηνύματα
139
Κριτικές
11
Like
226
Πόντοι
31
  Σημερινό νέο στα δελτία ειδήσεων. Στη Γαλλία ποινικοποιείται η χρήση ερωτικών υπηρεσιών απο αδήλωτες ιερόδουλες. Ο πελάτης θεωρείται συνένοχος και θα πληρώνει πρόστιμο 1.500 ευρώ. Αν εφαρμοστεί και εδω κάθε βόλτα στη Φυλής και στα πέριξ θα κοστίζει μια περιουσία !
 
Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Μηνύματα
1.792
Like
4
Πόντοι
16
  Σημερινό νέο στα δελτία ειδήσεων. Στη Γαλλία ποινικοποιείται η χρήση ερωτικών υπηρεσιών απο αδήλωτες ιερόδουλες. Ο πελάτης θεωρείται συνένοχος και θα πληρώνει πρόστιμο 1.500 ευρώ. Αν εφαρμοστεί και εδω κάθε βόλτα στη Φυλής και στα πέριξ θα κοστίζει μια περιουσία !
Άρα θα δηλωθούν όλες  :grin:
 

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Χυστες μολις εκανα ενα απ τα καλυτερα γαμησια της μπουρδελοκαριερας μου στο 10ρικο  :rockon:
Ιασωνος 33 Λαρισα ενα πανεμορφο κοντοπουτανο πιπινι απο Ρουμανια με απιστευτο προσωπο και ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΩΛΑΡΑ που εχω πιασει ποτε..  :cum:
Χωρευει απιστευτα πανω στο καυλι, ειναι πολυ γλυκια και πολυ gfe συμμετοχη..  :cum:
Θα δουλευει καθε μερα 2η βαρδια
Θα γραψω κριτικη

Επισης να αναφερω οτι μαζι της δουλευει η Μαρια η μελαχρινη αλβανιδα ΜΟΥΝΑΡΑ που ειχε εξαφανιστει εδω και κανα 3μηνο
σιγα την γκομενα  :shit:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.163
Κριτικές
1.245
Like
195.465
Πόντοι
45.465
ξεροχύνω με μύστη BAΣΙΒΟΥΖΟΥΚΟ  :rockon: :rockon: :rockon:
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Bόλτα στην πρωινή βάρδια υπό την συνοδεία ψιχάλας.

Στο Ιάσωνος 44 στο δεξιό ήαν κοπέλα με ξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,τραχύ πρόσωπο,κανονικών κιλών, κάπως νοστιμούλα με απλό πρόγραμμα. Σόνια

Στο Παιανίων 34 24 αν δεν με απατά η μνήμη μου  συνάντησα την γκράνυ πλέον Σοφία γνωστή απο τα Αλκαμένους 117,Περγάμου 27,Αλκαμένους 113,Καλύμνου 48.

Στο Ιάσωνος 37 υπόγειο ισόγειο κοπέλα με ελαφρά κύφωση,ξανθά μαλλιά μακριά,κανονικών κιλών με ατσούμπαλο σώμα και άσχημο πρόσωπο.Απλό.

Στο Ιάσωνος 37 όροφος θυμάμαι την τσατσά δεν θυμάμαι την κοπέλα. Αν ήταν μία αρκετά κοντή μελαχρινή τότε πρόκειται για την Αλεξανδρα

Στο Ιάσωνος 31 υπόγειο η Χριστίνα η Νανάκα μαζί με την άλλη κοπέλα που δουλεύει τώρα τελευταία εκεί.Κανονικών κιλών,με καστανά μαλλιά καπελάκι και κάπως βλαμμένη. Τζωρτζιάννα

Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο δούλευε μελανούρι πιθανόν Ελληνίδα η Αλβανίδα,ομιλούσα πολύ καλά Ελληνικά,ψηλή,με μελαμψο σώμα,μαύρα μαλλιά καρέ,πρόστυχο μεικ απ με παχιά βαμμένα μωβ-μπλε τσιμπουκόχειλα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια.Απλό πρόγραμμα.Δεν πέρασα γιατί την έκοψα για ξεπέτα.Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα και οι άλλες 2 που πήρα στο Μετάξι σάμπως μου βγήκαν καλύτερες;
πρέπει να είδες τη Μαρία από το Ιάσωνος 33 (όροφος), δεν είναι ξεπέτα εφόσον είναι αυτή,
την έχω δοκιμάσει και έχω ανεβάσει και κριτική και έχω ακούσει καλά σχόλια και από άλλους επίσης.


Στο Λεωνίδου 28 ισόγειο ήταν η Αλίνα.Με ξανθά μαλλιά,πίρσινγκ στο χείλος,κανονικών κιλών.Στον όροφο η καινούρια κοπέλα που είχα δει την προηγούμενη εβδομάδα.Ξέχασα το όνομα της.Κοντή,με μαύρα μαλλιά,μελαμψή,αθίγγανη,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια. Άννα-Μαρία

Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η Ρωσόφωνη μιλφ Ρίτα.Με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα με πιασιματάκια.Στο δεξιό ισόγειο πάλι θυμάμαι την υπηρεσία και όχι την κοπέλα. Τζοάννα :huh:

Στο Κολωνού 23 ήταν 2 κοπέλες η γυφτοπούλα Πάμελα (ως Τάνια μου συστήθηκε προχθές και έκανε ελεύθερο στοματικό και ως Τάνια είναι και στο Καλλέργη 33 και εκεί ανακοινώνεται απλό)  με αυτό το όνομα την πήρα εγώ πριν 2 εβδομάδες έχει δουλέψει και με άλλα 2 ονόματα.Γεματούλα,μελαμψή,με βυζάρες.Έχει ανακοινώσει κατά σειρά φουλ,μόνο κώλο,μόνο γυμνό τσιμπούκι και τέλος απλό πρόγραμμα.Αυτό που κάνει πραγματικά στο δωμάτιο.

Στο Κολωνου 32 ισόγειο η ίδια κοπέλα με την προηγούμενη φορά.Κοντή,με μαύρα μακριά μαλλιά,λευκό δέρμα.κανονικών κιλών προς το λίγο γεμάτο,χαμηλοκώλα. Φλώρη/Φλωρίνα

Στο Κολωνού 15 στο αριστερό ήταν η Κορίνα,κοπέλα με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και κάπως πλαδαρό κώλο.Στο δεξιό ήταν 2 κοπέλες καινούριες.Μελαχρινές και οι δύο,η μία με καρέ μαλλί και η άλλη με μακρύ (Αλεξία :huh:),η πρώτη με πιασιματάκια η δεύτερη κανονικών κιλών. Μέτρια πράγματα αλλά φαινόντουσαν και οι 2 τους αρκετά τσαχπίνες.Απλό πρόγραμμα.

Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε!
Ωραίος και πάλι!!! :headbang2: :headbang2: :headbang2:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Στο Ιάσωνος 37 όροφος θυμάμαι την τσατσά δεν θυμάμαι την κοπέλα. Αν ήταν μία αρκετά κοντή μελαχρινή τότε πρόκειται για την Αλεξανδρα

Όχι δεν ήταν η Αλεξάνδρα.Την Αλεξάνδρα την θυμάμαι φυσιογνωμικά.

Στο Ιάσωνος 30 υπόγειο δούλευε μελανούρι πιθανόν Ελληνίδα η Αλβανίδα,ομιλούσα πολύ καλά Ελληνικά,ψηλή,με μελαμψο σώμα,μαύρα μαλλιά καρέ,πρόστυχο μεικ απ με παχιά βαμμένα μωβ-μπλε τσιμπουκόχειλα.Κανονικών κιλών με πιασιματάκια και φαρδιά περιφέρεια.Απλό πρόγραμμα.Δεν πέρασα γιατί την έκοψα για ξεπέτα.Τώρα όμως που το σκέφτομαι καλύτερα και οι άλλες 2 που πήρα στο Μετάξι σάμπως μου βγήκαν καλύτερες;

πρέπει να είδες τη Μαρία από το Ιάσωνος 33 (όροφος), δεν είναι ξεπέτα εφόσον είναι αυτή,
την έχω δοκιμάσει και έχω ανεβάσει και κριτική και έχω ακούσει καλά σχόλια και από άλλους επίσης.


Όχι δεν ήταν αυτή που λες.Η Μαρία απο Ιάσωνος 33 γράφεις ότι είναι κοντοπούτανη.Αυτή ήταν ψηλή, μιλφ γύρω στα 30, αρχοντογυναίκα.Δεν την έχω ξαναπετύχει σε κάποιο σπίτι.Μιλούσε αρκετά καλά Ελληνικά.

Στο Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας η Ρωσόφωνη μιλφ Ρίτα.Με ξανθά μαλλιά ως τους ώμους περίπου,σώμα με πιασιματάκια.Στο δεξιό ισόγειο πάλι θυμάμαι την υπηρεσία και όχι την κοπέλα. Τζοάννα Huh?

Όχι δεν ήταν η Τζοάννα.Την Τζοάννα την ξέρω.
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
...να αναφερω οτι σημερα στη συντομη βολτα μου στον στοιβο και αφου ειδα πως δεν ηταν στο ποστο τους η αθηνα και η βαλερια..πηγα κατευθειαν να γνωρισω τη καρολινα που πιριν λιγες μερες συνουσιαστηκε μαζι της καποιος συναγωνιστης στο παρασιου 36...μπημα μεσα και με ρωτα η τσατσα...πριν βγουν οι κορασιδες,ποια γνωριζω απο αυτο το σπιτι....και της λεω ψαχνω τη καρολινα...αααα πολυ ωραια μου λεει και μου τη παρουσιαζει.......βγηκε μια ξανθια γεματουλα με κοτσιδες και μου ειπε πως αυτη ειναι η καρολινα...διαβαζοντας την ενημερωση του συνοδοιπορου dawn....ειδα πως την ανεφερε ως μινα........προσοχη λοιπον...η συγκεκριμενη τσατσα πηγε να ψαρωσει λεγοντας οτι αυτη ειναι η καρολινα...ενω ο φιλος το ιδιο πρωινο τη γνωρισε ως μινα..........τι τροπους εφευρισκουνε για να σου φανε το εικοσαρικο.....ντροπη της...δε σεβονται τιποτα στο βωμο του χρηματος.......α και να πω και κατι αλλο....η...μινα δεν ειναι καποια αλλη,αλλα η γνωστη φολαρα δωρα απο φυλης 200 αλλα και μαγνησιας......αυτα......ΠΡΟΣΟΧΗ.

για να είμαι απόλυτα ειλικρινής τώρα που το αναγράφεις, πιθανών να είναι Καρολίνα και να παράκουσα εγώ έτσι όπως μου την σύστησαν μέσα στα γέλια και στα νάζια. Πάντως την Δώρα την ξέρω αλλά δεν νομίζω ότι ήταν η ίδια (να πω την αλήθεια ούτε πολυπρόσεξα, είχα έρθει για την Μαρία οπότε όποια και να μου έδειχναν στα τέτοια μου)  :huh: :huh:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Χυστες μολις εκανα ενα απ τα καλυτερα γαμησια της μπουρδελοκαριερας μου στο 10ρικο  :rockon:
Ιασωνος 33 Λαρισα ενα πανεμορφο κοντοπουτανο πιπινι απο Ρουμανια με απιστευτο προσωπο και ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΣΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΩΛΑΡΑ που εχω πιασει ποτε..  :cum:
Χωρευει απιστευτα πανω στο καυλι, ειναι πολυ γλυκια και πολυ gfe συμμετοχη..  :cum:
Θα δουλευει καθε μερα 2η βαρδια
Θα γραψω κριτικη

Επισης να αναφερω οτι μαζι της δουλευει η Μαρια η μελαχρινη αλβανιδα ΜΟΥΝΑΡΑ που ειχε εξαφανιστει εδω και κανα 3μηνο

:rockon: :rockon: :rockon: ¨Ελα ρε κορυφαίε, μπράβο!!

Επίσης χίλια μπράβο στον τεράστιο Προφέσσορ.  :rockon: :rockon:
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
[size=12pt]Μια πολύ γρήγορη τσάρκα κατά τις 8 εχθές το βράδυ,ενώ περίμενα να με με "μαζέψουν" λαγός + ινδιάνος.....από Φυλής....


Φυλής

65 Εμμανουέλα (πέρασα διότι όπως είπε ο n.smirni76,με έψαχνε...είπαμε κάποια πράγματα και αποχώρησα)
67 Αλίσια (τέρμα η μουσική,με την ίδια να τραγουδάει)
84 κάτω Αλίνα (έκατσε μπροστά στην πόρτα και δεν με άφηνε να φύγω,αλλά την έκανα)
84 πάνω Νικόλ (ενδιαφέρουσα περίπτωση,την έχουμε τσεκάρει πρώτοι με Προεδράρα Sotirof)
86 πάνω Μισέλ (υπό προϋποθέσεις θα περνούσα μαζί της)
86 κάτω Ειρήνη (τα πάντα όλα)



Διδύμου

7α Έλενα (αδιάφορη για τα γούστα μου)
7β Αντριάνα (αν είχα χρόνο θα περνούσα,την έχω τιμήσει 2 φορές)[/size]
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom