Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 220 άτομα (13 μέλη και 207 επισκέπτες)

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Μηνύματα
10.012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
166
Αν λες την Ντενίσσα που είχα πάρει στο Κολωνού 32 υπόγειο προσφάτως, αυτή που είχε δουλέψει ένα διάστημα και Βέργας 3 αλλά και Φυλής 109 σύμφωνα με συναγωνιστές δεν ήταν αυτή.
αυτη τη ντενισσα λεω,ναι...
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
αυτη τη ντενισσα λεω,ναι...
τύπε μη μας τρελάνεις, άλλη είναι αυτή που λέει ο Προφέσσορας και άλλη είναι η μιλφ Ντενίσα η καστανή που δούλευε στο Περδίκα 3 και μετά Ιάσωνος 37Β όπως πολύ σωστά έγραψες! Η Ντενίσα που λέει ο Προφέσσορας δεν είναι μιλφ πρώτον και δευτέρον δεν δούλεψε ποτέ κατά πάσα πιθανότητα στο Μεταξουργείο και σίγουρα ποτέ στο Περδίκα 3 και Ιάσωνος 37Β εκτός από την Ντενίσα που ανέφερες αρχικά!!!
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
11136829885_3820a49bf7_c.jpg



15) Περδίκκα 3 αριστερά: Η Αλίνα˙ με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη ψηλά, έκφυλο όμορφο πρόσωπο, μεσαίο καλογραμμένο στήθος, καλοσχηματισμένο αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Για ακόμα μία φορά καταπληκτική η ενημέρωση σου απο όλους τους οίκους Φανούρη.Συγχαρητήρια!
Σύμφωνα με την ενημέρωση σου λοιπόν η φόλα που πέρασα το Σάββατο στην πρωινή βάρδια λεγόταν Αλίνα αν δεν το αλλάζει συνέχεια.

Προς διαχειριστή και moderators: Είχα στείλει εχθές μία κριτική μου για αυτήν την κοπέλα με τον τίτλο έπιπλο για τα παλιοσίδερα  δεν την βλέπω όμως να έχει ανεβεί.Επειδή αρνήθηκε να μου δώσει το όνομα της δεν το είχα γράψει.Αν θέλετε ανεβάστε την μήπως και βοηθήσει κανέναν.
 

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Μηνύματα
440
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Αγαπητοι Χυστες του bou.........Ανεβαινω αυριο για τριημερη καταδρομικη και σκοπευω να στρωσω το αγαπημενο μου σεντονι και να καταγαμησω με σειρα προτιμησεως ( αναλογα βεβαια και αν θα τις πετυχω ή τα κεφια μου εκεινη την ωρα ) τις κατωθι κορασιδες : 1)  ΑΓΚΥΡΑΣ 12 ΕΒΕΛΙΝΑ  2) διδ 7 ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ  3) 84 β ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ  4)
59 ΠΑΝΩ ΙΖΑΜΠΕΛΑ      ή  ΚΟΛΩΝΟΥ 15 ΑΛΕΞΙΑ        και      ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΑΝΝΑ
  .....Αν εχετε να προτεινεται κατι σχετικο  περιμενω προτασεις σας ...........Καλα μουνια ( και κολοτρυπιδες ) στη πουτσα σας .............

 

nikbel2000

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2011
Μηνύματα
440
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
1
Επισης κανα καλο ξανθο milfaki αν εχετε να προτεινεται .......καθοσον εχω καιρο να γαμησω κατι αναλογο......Με Αγαπη ...........
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Πριν από λίγο (18:20 - 19:10) στην απογευματινή (2η) βάρδια στην ερημική περιοχής της Φυλής και πέριξ με τη σειρά που τα πήρα...

Πιπίνου
65Β κλειστό καιρό τώρα..

Φυλής
136 κλειστό
134Β (υπόγειο) η νεαρή Τζέσικα, ξανθιά με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων πιασμένο αλογοουρά, ωραίο πρόστυχο πρόσωπο, κανονικό ύψος πάνω σε ψηλά πορνοτάκουνα με ωραίο αδύνατο κορμί, 2αρι βυζί και ωραίο κώλο και η   σχετικά νεαρή Αλεξάνδρα που ήταν στο δωμάτιο, μελαχρινή με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, πιο κοντή από την πρώτη και ατσούμπαλο σώμα, 2,5αρι - 3αρι βυζί, κοιλίτσα με χαλάρωση και κώλος με λίγα πιασίματα, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
134Α (ισόγειο) η μιλφ Άννα, μελαχρινή με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, καλό πρόσωπο, κανονικό ύψος προς το ψηλή με κανονικό ωραίο σώμα, 2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, φορούσε μαύρα εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
134 (όροφος) η προμίλφ-μιλφ Κατερίνα, μελαχρινή με μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο με ωραία χαρακτηριστικά και ωραία μάτια, κανονικό ύψος με ωραίο κορμί, 1,5αρι - 2αρι βυζί και ωραίο κώλο, φορούσε ροζ εσώρουχα, απλό πρόγραμμα.
109Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Άννα "Πίτσος", μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο κοντά, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί λαμπάδα, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φορούσε λευκά καυτά εσώρουχα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά επιφυλάσσονται εκπλήξεις στο δωμάτιο για μερικούς.
Έχει μεγάλη σταθερή πελατεία από γέρους και μόλις δει νέο πέφτει πάνω του βλέποντάς τον ως λουκούμι!
109Α (όροφος) η υπηρεσία μου παρουσίασε τις δύο νεαρές της κοπέλες, την Πάολα, μελαχρινή με μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο προς συμπαθητικό πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα και έλαχιστα κιλάκια παραπάνω, 1,5αρι βυζί και κώλος με λίγα πιασίματα και την Καρίνα, καστανόξανθη με μακρύ ελαφρώς σπαστό μαλλί, συμπαθητικό προς καλό πρόσωπο, ελάχιστα πιο ψηλή από την πρώτη με κανονικό σώμα και έλαχιστα κιλάκια παραπάνω και αυτή, 1,5αρι - 2αρι βυζί με ωραία κοιλίτσα και ωραίο κωλαράκι με πιασιματάκια, εμφανίστηκαν γυμνόστηθες με την πρώτη να έχει μεγάλες ρόγες, απλό πρόγραμμα αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.

Μαγνησίας  
11 η προμιλφ Άννα/Αννίτα, μελαχρινή με μακρύ μαλλί πιασμένο χαμηλά, πρόσωπο καλό με έντονα χαρακτηριστικά με μεγάλα τσιμπουκόχειλα, κανονικό ύψος προς το κοντή με αδύνατο συμπαθητικό σωμα, 2αρι βυζί με συμπαθητικό κώλο, φορούσε ροζ κορμάκι, στο πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό και ελεύθερο τελειωτικό.
1 η γκιλφ Ρωσίδα Ντιάνα, ξανθιά με κοντό μαλλί, αδιάφορο πρόσωπο, κοντή με γεμάτο κορμί, 3αρι - 3,5αρι βυζί, κοιλιά, μεγάλη κωλάρα και μπουτάρες, φορούσε μαύρο μεσοφόρι και είχε έντονο βαμμένο πρόσωπο ειδικά στις βλεφαρίδες, φουλ πρόγραμμα ανακοίνωσε η ίδια.

Άγκυρας
12Β η μιλφ Άννα, μελαχρινή με ελαφρώς σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, ωραίο πρόσωπο, ψηλή με κορμάρα, 2αρι - 2,5αρι βυζί και ωραία κωλάρα, φορούσε καυτά εσώρουχα, με ελεύθερο στοματικό.
12Α η προμίλφ-μιλφ Μαρίνα, καστανόξανθη με μαλλί πιασμένο αλογοουρά, μέτριο προς αδιάφορο πρόσωπο, κανονικό ύψος με κανονικό σώμα, 2αρι βυζί, κοιλίτσα και και συμπαθή κώλο, απλό πρόγραμμα.

Έλλης
3 η νεαρή ή σχετικά νεαρή Αλεξάνδρα, ξανθιά με μακρύ σπαστό μαλλί, αδιάφορο γεμάτο πρόσωπο, κοντή με γεμάτο... πολύ γεμάτο σώμα, 3,5αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά και κωλάρα με πολλά πιασίματα, η ίδια μου ανακοίνωσε πως κάνει φουλ πρόγραμμα + αυταρχικό με ελεύθερο τελειωτικό μόνο στα βυζιά.

Διδύμου
16Α κλασσικά όρθια στην στάση αναμονής η μιλφ Λίλιαν, ξανθιά με μαλλί ίσιο κάτω από το ύψος των ώμων, συμπαθητικό γλυκό πάντα χαμογελαστό πρόσωπο, ψηλή με ωραίο κανονικό σώμα, 2αρι - 2,5αρι βυζί με λίγη κοιλίτσα και ωραία κωλάρα και η μιλφ Χριστίνα, καστανόξανθη με σπαστό μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, αρκετά ωραίο πρόσωπο, λίγο πιο κοντή από την πρώτη με κανονικό ύψος και ωραίο κορμί, 2,5αρι βυζί με ωραίο κώλο, ελεύθερο στοματικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα.
18Α η προμιλφ - μιλφ Χριστίνα, μελαχρινή με μακρύ ίσιο μαλλί, όμορφο τραχύ πρόσωπο με μαύρα δόντια (σάπια), κονονικό ύψος με ωραίο κανονικό σώμα, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και ωραία κωλάρα, στο πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό + αυταρχικό.
Η Αλιόνα απουσιάζει.
18Β η μιλφ Άννα, ξανθιά με μαλλί πιο πάνω από το ύψος των ώμων, γλυκό στρογγυλό πρόσωπο με ωραία μάτια, κοντή με γεμάτο πληθωρικό σώμα, 3,5αρι βυζί, μεγάλη κοιλιά, μεγάλη κωλάρα με πολλά πιασίματα και μπουτάρες, φουλ πρόγραμμα.
20 η πάντα καλοσυνάτη χαμογελαστή και ευγενική τσατσά με το βιβλίο στο χέρι μου παρουσίασε από τα καλύτερα εντυπωσιακά ντουέτα που έχω δει και σίγουρα το καλύτερο της περιοχής, την προμίλφ Εβελίνα, ξανθιά με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, εκπληκτικό πρόστυχο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με ωραίο ίσιο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και υπέροχο κώλο και την καινούρια και κατά δήλωση της υπηρεσίας 2η μέρα στη δουλεία προμιλφ Όλγα αν θυμάμαι καλά, καστανή με ίσιο μαλλί κάτω από το ύψος των ώμων, εντυπωσιακό ωραίο πρόσωπο, ψηλή με ωραίο κορμί λαμπάδα, 2ρι - 2,5αρι βυζί με πολύ ωραίο κώλο, φορούσαν εντυπωσιάκα καυτά εσώρουχα με την πρώτη να φοράει την καυτή καλτσοδέτα στο αριστερό της πόδι, ελεύθερο στοματικό αμφότερες και κάνουν και παρτούζα για όποιον αντέχει σύμφωνα με την υπηρεσία.
27 η νεαρή Ελένη, μελαχρινή με μαλλί ίσιο πιασμένο αλογοουρά, καλό προσωπάκι, κανονικό ύψος προς το κοντή με κανονικό σχετικά σώμα και γεμάτη περιφέρεια, 1,5αρι - 2αρι βυζί, λίγο χαλαρωμένη κοιλιακή χώρα, και κώλος με λίγα πιασίματα και ίχνη κυτταρίτιδας και η μιλφ Μαρία αν θυμάμαι καλά, καστανή με σπαστό μαλλί λίγο πιο κάτω από το ύψος των ώμων, μέτριο πρόσωπο, κανονικό ύψος με λίγα παραπανίσια κιλά άλλά όχι χοντρή, 2,5αρι βυζί, λίγη κοιλίτσα και κώλος με λίγα πιασίματα, με κώλο στο πρόγραμμα η πρώτη και με απλό πρόγραμμα η δεύτερη και κάνουν και παρτούζα με προσφορά του καταστήματος 30 ευρώ σύμφωνα με την υπηρεσία.

Καλό βράδυ...
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Πριν από λίγο (18:20 - 19:10) στην απογευματινή (2η) βάρδια στην ερημική περιοχής της Φυλής και πέριξ με τη σειρά που τα πήρα...


20 η πάντα καλοσυνάτη χαμογελαστή και ευγενική τσατσά με το βιβλίο στο χέρι μου παρουσίασε από τα καλύτερα εντυπωσιακά ντουέτα που έχω δει και σίγουρα το καλύτερο της περιοχής, την προμίλφ Εβελίνα, ξανθιά με μαλλί ίσιο στο ύψος των ώμων, εκπληκτικό πρόστυχο πρόσωπο, σχετικά ψηλή με ωραίο ίσιο κορμί, 2αρι - 2,5αρι βυζί και υπέροχο κώλο
Καλό βράδυ...

Σε ερώτηση μου.......η υπηρεσία,έχει πει ότι η Εβελίνα είναι 23 ετών......... :fuck2:
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.129
Πόντοι
17.436
Μινι ενημερωση απο απογευματινη βαρδια στο Μεταξι:

Κεραμεικου 13 αριστερο οροφος: ντουετο, μια κοντη και χοντρη μελαχρινη, και μια ψηλη παχουλη που κρυβοταν πισω απο την κοντη  :idiot:  αδιαφορες

Κεραμεικου 12 μεσαιο: παλι δυο κοπελες, δεν τις προσεξα επειδη εφυγα αρον-αρον, το σπιτι βρωμοκοπαγε πακιστανιλα, τετοια μποχα δεν εχω ξαναφαει

Κεραμεικου 13 δεξια: καινουρια κοπελα λεει, Βαλεντινη λεει, μελαχρινο, σωμα με πιασιματακια με κοιταξε με υποσχομενο βλεμμα (βεβαια εγω ειμαι και ομορφοπαιδο  :grin: )

Κεραμεικου 15 αριστερα οροφος: Ντιανα νομιζω, ξανθο, κοντο και παχουλο, πιο ευκολα επαιρνα τη χοντρη τσατσα

Κεραμεικου 15 δεξια: μια καστανη με εξυπνο μουτρακι, λεπτο κορμι αλλα οχι στυλιαρι και την κρεμα ανα χειρας

Κολωνου 15 δεξια: ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ, λεπτο, με βυζαρες, μελαχρινο με ωραιο μαυρο μαλλι, στα 15 ευρα η συγκεκριμενη

Κολωνου 15 αριστερα: ξανθο, λεπτο, ωραιο μωρο, σα μαστουρωμενο, κατι μου θυμιζε, εφυγα επειδη φοβηθηκα φολα

Κολωνου 11 αριστερο οροφος: κλειστο

Κολωνου 11 αριστερο ισογειο: ενα απιστευτο ΜΠΑΖΟ, κοντο, λεπτο με φατσα σαν φανταρος του στρατου των νεκρων που εβλεπα χθες στο LOTR

Κολωνου 11 υπογειο: η Αννα με ξανθο μαλλι, λεπτο και κοντο πιπινι με φατσα μπουγατσα, εχει κριτικες στο Κολωνου 11 αριστερο ισογειο

Κολωνου 27 αριστερο: ενα ξανθο με ωραιο κορμακι με πιασηματακι και 2 βυζια πολυ δυνατα, απο αυτα τα σουβλερα, πολυ καυλα φαινοταν  :tits2:

Κολωνου 27 υπογειο: μια χοντρελα, με κοιλαρα και κωλαρα. Η κωλαρα ηταν στο μενου.

Κολωνου 27 δεξια: ενα ψηλο, λεπτο, μελαχρινο με τατουαζ, καλο για Μεταξι

Κολωνου 30 δεξια: Αννα, το γνωστο μιλφ

Κολωνου 32 υπογειο: μια τυπισσα με γεροδεμενο κορμι (οχι χοντρο), νταρντανα, αρκετα ψηλη, καλο βυζι και κωλος, αλλα με απαραδεκτο υφος

Κολωνου 32 και Λεωνιδου: η ξανθια με το ομορφο προσωπο και βυζια (αλλα πρεπει να ειναι φολα) που εχει ριζωσει εκει


τύπε μη μας τρελάνεις, άλλη είναι αυτή που λέει ο Προφέσσορας και άλλη είναι η μιλφ Ντενίσα η καστανή που δούλευε στο Περδίκα 3 και μετά Ιάσωνος 37Β όπως πολύ σωστά έγραψες! Η Ντενίσα που λέει ο Προφέσσορας δεν είναι μιλφ πρώτον και δευτέρον δεν δούλεψε ποτέ κατά πάσα πιθανότητα στο Μεταξουργείο και σίγουρα ποτέ στο Περδίκα 3 και Ιάσωνος 37Β εκτός από την Ντενίσα που ανέφερες αρχικά!!!

Λοιπον για να τα ξεκαθαρισουμε, η μιλφ Ντενισα που εχει δουλεψει σε Περδικα 3 (www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:7075/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:7075/[/url]), Ιασωνος 37Β, και Ιασωνος 1Γ (www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:5448/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:5448/[/url]) τωρα δουλευει απογευματινη βαρδια στο υπογειο του Ιασωνος 30.


Αγαπητοι Χυστες του bou.........Ανεβαινω αυριο για τριημερη καταδρομικη και σκοπευω να στρωσω το αγαπημενο μου σεντονι και να καταγαμησω με σειρα προτιμησεως ( αναλογα βεβαια και αν θα τις πετυχω ή τα κεφια μου εκεινη την ωρα ) τις κατωθι κορασιδες : 1)   ΑΓΚΥΡΑΣ 12 ΕΒΕΛΙΝΑ  2) διδ 7 ΤΖΩΡΤΖΙΑΝΑ   3) 84 β ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ  4)
59 ΠΑΝΩ ΙΖΑΜΠΕΛΑ      ή  ΚΟΛΩΝΟΥ 15 ΑΛΕΞΙΑ        και       ΚΟΛΩΝΟΥ 30 ΑΝΝΑ
   .....Αν εχετε να προτεινεται κατι σχετικο  περιμενω προτασεις σας ...........Καλα μουνια ( και κολοτρυπιδες ) στη πουτσα σας .............

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138406.msg3444140#msg3444140]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138406.msg3444140#msg3444140[/url]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Μηνύματα
2.529
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
109Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Άννα "Πίτσος", μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο κοντά, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί λαμπάδα, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φορούσε λευκά καυτά εσώρουχα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά επιφυλάσσονται εκπλήξεις στο δωμάτιο για μερικούς.
Έχει μεγάλη σταθερή πελατεία από γέρους και μόλις δει νέο πέφτει πάνω του βλέποντάς τον ως λουκούμι!

Τυχερούλη, σου έφεξε πάλι ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
μπράβο σε duskolieggrafi και τεράστιο Φυστίκη!!
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Μινι ενημερωση απο απογευματινη βαρδια στο Μεταξι:

Κεραμεικου 12 13 μεσαιο: παλι δυο κοπελες, δεν τις προσεξα επειδη εφυγα αρον-αρον, το σπιτι βρωμοκοπαγε πακιστανιλα, τετοια μποχα δεν εχω ξαναφαει
Αν ήταν σχετικά ψηλές, η μία καστανόξανθη και η άλλη μελαχρινή, ήταν το κλασσικό ντουέτο Χριστίνα και Αννίτα/Αννέτα αντίστοιχα...

Κεραμεικου 15 δεξια: μια καστανη με εξυπνο μουτρακι, λεπτο κορμι αλλα οχι στυλιαρι και την κρεμα ανα χειρας Αννίτα :huh:

Κολωνου 15 δεξια: ενα ΤΟΥΜΠΑΝΟ, λεπτο, με βυζαρες, μελαχρινο με ωραιο μαυρο μαλλι, στα 15 ευρα η συγκεκριμενη Αλεξία

Κολωνου 15 αριστερα: ξανθο, λεπτο, ωραιο μωρο, σα μαστουρωμενο, κατι μου θυμιζε, εφυγα επειδη φοβηθηκα φολα Τζέσικα :huh: από Λεωνίδου 28 όροφο

Κολωνου 11 αριστερο ισογειο: ενα απιστευτο ΜΠΑΖΟ, κοντο, λεπτο με φατσα σαν φανταρος του στρατου των νεκρων που εβλεπα χθες στο LOTR Σοφία

Κολωνου 27 αριστερο: ενα ξανθο με ωραιο κορμακι με πιασηματακι και 2 βυζια πολυ δυνατα, απο αυτα τα σουβλερα, πολυ καυλα φαινοταν  :tits2:  :think:

Κολωνου 27 υπογειο: μια χοντρελα, με κοιλαρα και κωλαρα. Η κωλαρα ηταν στο μενου. Γεωργία/Τζώρτζια

Κολωνου 27 δεξια: ενα ψηλο, λεπτο, μελαχρινο με τατουαζ, καλο για Μεταξι Τζένιφερ :huh:

Κολωνου 32 υπογειο: μια τυπισσα με γεροδεμενο κορμι (οχι χοντρο), νταρντανα, αρκετα ψηλη, καλο βυζι και κωλος, αλλα με απαραδεκτο υφος Ντάνα

Κολωνου 32 και Λεωνιδου: η ξανθια με το ομορφο προσωπο και βυζια (αλλα πρεπει να ειναι φολα) που εχει ριζωσει εκει :think:
τον τελευταίο καιρό είχε ριζώσει μια μελαχρινή ψιλό κοντή εν ονόματι Φλώρη/Φλωρίνα πρωί-απόγευμα, από πότε ρίζωσε αυτή που λες; :think:


Λοιπον για να τα ξεκαθαρισουμε, η μιλφ Ντενισα που εχει δουλεψει σε Περδικα 3 (www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:7075/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:7075/[/url]), Ιασωνος 37Β, και Ιασωνος 1Γ (www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:5448/]http://www.bourdela.com/sex/girl-reviews/girlname:%CE%9D%CF%84%CE%B5%CE%BD%CE%AF%CF%83%CE%B1/listingid:5448/[/url]) τωρα δουλευει απογευματινη βαρδια στο υπογειο του Ιασωνος 30.

Άει γεία σου!!! ;) ;) ;)
Έχω πολύ καιρό να την πετύχω, μάλλον ξεκίνησε σε νέα αλυσίδα! :knockinb:

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138406.msg3444140#msg3444140]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=138406.msg3444140#msg3444140[/url]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπράβο ρε Δύσκολε..... :rockon: :rockon: :rockon:

Σε ερώτηση μου.......η υπηρεσία,έχει πει ότι η Εβελίνα είναι 23 ετών......... :fuck2:
ναι billy13, το πιστεύω ότι στο είπε αλλά κράτα και μια πισινή! Στα πεταχτά που την είδα μεγαλοφάνηκε στα μάτια μου αλλά όχι και τραγικά! Να δεις και το άλλο το μωρό να χύσεις... ;)
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Μπράβο ρε Δύσκολε..... :rockon: :rockon: :rockon:
ναι billy13, το πιστεύω ότι στο είπε αλλά κράτα και μια πισινή! Στα πεταχτά που την είδα μεγαλοφάνηκε στα μάτια μου αλλά όχι και τραγικά! Να δεις και το άλλο το μωρό να χύσεις... ;)

συνήθως οι "μόλις 20 χρονών" είναι τουλάχιστον 25. Όλες κρύβουν χρόνια και με μεϊκ-άπ παριστάνουν τις νεότερες. Κλασσικές γυναίκες.
 

iron addict

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
26
ρε μαγκες τι παιζει τωρα φυλης?ξερει κανεις?
 

iron addict

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
26
οχι τιποτα αλλο εχει και σκατοκαιρο,μην τρεχω τσαμπα
 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
οχι τιποτα αλλο εχει και σκατοκαιρο,μην τρεχω τσαμπα
Αυτό λέμε.....πετάξου,να μας πεις.....να μην σκάμε τσάμπα......μπορεί να έχει σκούπα και να φας πακέτο.....να φάμε και εμείς....?  :crazy:
 

iron addict

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Μηνύματα
563
Κριτικές
2
Like
516
Πόντοι
26
χωρις μιραντα και μπαρμπαρα(μαγια αν και εγω μπαρμπαρα την ξερω απο το '11) ειναι champion's league χωρις barcelona και real,εγω αυτο εχω να πω παντως :P
 

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Μηνύματα
3.706
Like
1
Πόντοι
16
109Β (ισόγειο) η σχετικά νεαρή Άννα "Πίτσος", μελαχρινή με μαλλί στο ύψος των ώμων πιασμένο κοντά, όμορφο γλυκό πρόσωπο, κανονικό ύψος με ωραίο αδύνατο κορμί λαμπάδα, 1,5αρι βυζί και ωραίο κωλαράκι, φορούσε λευκά καυτά εσώρουχα, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται αλλά επιφυλάσσονται εκπλήξεις στο δωμάτιο για μερικούς.
Έχει μεγάλη σταθερή πελατεία από γέρους και μόλις δει νέο πέφτει πάνω του βλέποντάς τον ως λουκούμι!

Για αυτο μυριζει το στομα της σπερμα. Η γενια του Πολυτεχνειου εχει αλλεργια στις καποτες.
 

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Μηνύματα
10.012
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
166
τύπε μη μας τρελάνεις, άλλη είναι αυτή που λέει ο Προφέσσορας και άλλη είναι η μιλφ Ντενίσα η καστανή που δούλευε στο Περδίκα 3 και μετά Ιάσωνος 37Β όπως πολύ σωστά έγραψες! Η Ντενίσα που λέει ο Προφέσσορας δεν είναι μιλφ πρώτον και δευτέρον δεν δούλεψε ποτέ κατά πάσα πιθανότητα στο Μεταξουργείο και σίγουρα ποτέ στο Περδίκα 3 και Ιάσωνος 37Β εκτός από την Ντενίσα που ανέφερες αρχικά!!!
τυπε οταν χρειαστω διερμηνεα στην κουβεντα μου με τον προφεσορα θα σε φωναξω...προς το παρον μια χαρα συνεννοουμαστε
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom