Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (5 μέλη και 106 επισκέπτες)

Hunter milf

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2019
Κριτικές
16
Like
316
Πόντοι
290
Μάγκες μένω επαρχία και θα βρεθώ στην Αθήνα για λίγες μέρες. Λέω να περάσω από φυλής, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά ποσό επικίνδυνα είναι να περπατήσεις την οδό. Γενικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα, αλλά ακούω διαφορά περί ασφαλείας και είπα να ρωτήσω. Δηλαδή κινδυνεύεις να σου την πέσουν για χρήματα η οτιδήποτε άλλο
Μάγκες μένω επαρχία και θα βρεθώ στην Αθήνα για λίγες μέρες. Λέω να περάσω από φυλής, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω αρχικά ποσό επικίνδυνα είναι να περπατήσεις την οδό. Γενικά δεν έχω ιδέα από Αθήνα, αλλά ακούω διαφορά περί ασφαλείας και είπα να ρωτήσω. Δηλαδή κινδυνεύεις να σου την πέσουν για χρήματα η οτιδήποτε άλλο ;
Χλωμό φίλε μου… Όλοι εμείς πηγαίνουμε εκει για ενα σκοπο πολλοί τριγυρνούν μονοι τους όπως και εγω και δεν μας έχει γίνει κάνα ντου, όσο αφορά φυλής,φωκαιας… ενταξει εγω προσωπικά κινητά κλπ δεν τα βγάζω φάτσα κάρτα, καλό θα είναι να γυρνάς και με κανένα τσαντάκι και να τα εχεις μέσα

ΣΠΥΡΟΣΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
30
Like
2.427
Πόντοι
2.591
Ιάσονος 30 όροφο η Τικ Τοκερ εμφανίστηκε φευγαλέα στην πόρτα ντυμένη με παντελονα πολύχρωμη και ασορτί πουκάμισο ανοιχτό και μου λέει παμε;; μπαίνοντας κατευθείαν στο κουζινάκι. Που να πάμε της λέω όταν εμφανίστηκε κανονικά. Στράβωσε και μου λέει, καλά καλά καλά αν δεν περάσεις φύγε γιατί έχω δουλειά. Αν και εμφανίσημη δεν περνούσα ούτε τσάμπα γιατί μου φάνηκε βαρεμένη. Παρακαλούσε τον πακι να την τραβήξει βίντεο να το ανεβάσει Τικ Τοκ. Άφησα το όμορφο Πακιστανό να την γαμήσει και πολύ της πέφτει.
Έχει γυρίσει σε πρωινό ή τικ τόκερ;

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
419
Πόντοι
21
Κάποια με κωλαρα να προτείνει κάποιος; Μετά το καλοκαίρι έχουμε φορτώσει άσχημα με τόσους κωλους που είδαμε στις παραλίες

koulamaria

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
48
Like
14.480
Πόντοι
4.460
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.
...αρχιδια ειναι.Μια ξιπασμενη κωλογρια ειναι που ειναι σχεδον καραφλη απο την αραιωση.Οταν την δεις μερα μεσημερι να περπαταει σερνωντας τα πασουμια της στην Αχαρνων,θα πας να της ζητησεις ολα τα 20αρικα που φυτιλιασες για παρτη της καποτε.

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435
Επίσης μιας και το ξέχασα, Κολωνού 27 βράδυ στο 15άρι εγώ προσωπικά έχω ΚΑΙΡΟ να δω κάτι που να αξίζει τη χρηματική διαφορά, για μένα προς το παρόν είναι ΚΑΘΑΡΑ χάσιμο χρήματος (σουβλάκι+hell με το 5ευρο) και σκέτη ψευδαίσθηση!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.606
Πόντοι
201
Στοχευμένα χωματιανου 11. Έδωσα το 20αρικο οριακά πριν η τσα2 μου πει ότι δουλεύει η Αντριάνα. Μπήκα και περίμενα να τελειώσει τον προηγούμενο. Ήρθε και ξεκίνησε τα κλασικά φιλιά δαγκώματα γλυψιματα( έχει τεράστια γλώσσα) και εγώ δε χωρταινα να πιάνω κωλαρακι. (Αν και δεν αναφέρεται συχνα έχει και τιμια βυζάκια, δεν είναι αβυζη) σχολαστικό καθάρισμα με μανταλάκι και πίπα ακα καλουτσικη. Ενώ ανέβηκε και 69 με προτροπή μου. Ωραίο μουνάκι μηδέν τζελ. Με τελείωσε με πολύ δυνατό ανάποδο cow με εμένα να βαραω κωλαρα( δεν είδα κυτταρίτιδα όπως λεν πολλοί. Αντιθέτως σαν να μου φάνηκε πιο σκληρός από την προηγούμενη φορά. )
Υγ. Συγκριτικά με οσε έχω πάρει νιώθω ότι έχει αρκετά σφιχτό μουνι, ας επιβεβαιώσει ή διαψεύσει οποίος έχει αποψη

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.856
Πόντοι
736
Δοκιμή πριν λίγο με την Ηλέκτρα στο Φυλής 67.
Πιο πολύ από περιέργεια μιας και στο σαλοναρισμα δεν με εψησε και πολύ.
Όποιος δεν έχει παντρευτεί και δεν ξέρει τι σημαίνει συζυγική γκρίνια μπορεί να πάει να ζήσει μια τέτοια εμπειρία
Σε μια φάση πήγαν να με πιάσουν τα γέλια,ουδέν περαιτέρω σχόλιο.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
20
Like
21.283
Πόντοι
4.646
Κάποια με κωλαρα να προτείνει κάποιος; Μετά το καλοκαίρι έχουμε φορτώσει άσχημα με τόσους κωλους που είδαμε στις παραλίες
Σιμόνα φυλής 65 βράδυ αργά, αλλά είναι κι αυτή
με τα φεγγάρια της

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
53
Like
19.505
Πόντοι
10.906
Όποιος δεν έχει παντρευτεί και δεν ξέρει τι σημαίνει συζυγική γκρίνια μπορεί να πάει να ζήσει μια τέτοια εμπειρία
Για πες,για πες,να δω αν μοιάζει με τη δική μου.... :grin:

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
Ρε παιδιά έχω μια απορία.
Μονίμως έξω απο τον οίκο που εργάζεται η Μπάρμπαρα είναι παρκαρισμένη μία SLK .
Αυτός που την έχει δεν φοβάται μην την κλέψουν ή την σπάσουν ;
Μήπως είναι της Μπαρμπορας ή του νταβά του καταστήματος;
Εγώ πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα την άφηνα σε τόσο κακόφημη περιοχή.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
Ρε παιδιά έχω μια απορία.
Μονίμως έξω απο τον οίκο που εργάζεται η Μπάρμπαρα είναι παρκαρισμένη μία SLK .
Αυτός που την έχει δεν φοβάται μην την κλέψουν ή την σπάσουν ;
Μήπως είναι της Μπαρμπορας ή του νταβά του καταστήματος;
Εγώ πάντως σε καμιά περίπτωση δεν θα την άφηνα σε τόσο κακόφημη περιοχή.
της ξανθιάς τσατσας που δουλεύει στο Βέργας 7 όροφο ανήκει, εκεί που λές την αφήνει ή έξω από τα Εξηκιου 18.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
293.911
Πόντοι
47.170
τόσα χρόνια τα ίδια αυτή η κοπέλα...

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Λιοσίων 73β Εύα και Άννα...Εύα με βυζάρες υπάρχουν φωτό..Άννα μια χοντρούλα..στο 73α Μίρα και μια καινούρια Κασσάνδρα..πιπινι αλλά μέτρια μέσα...στο Φώκαιας 13 Μάργκο όχι ελεύθερο στοματικό...

okotzak

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
2.212
Πόντοι
441
της ξανθιάς τσατσας που δουλεύει στο Βέργας 7 όροφο ανήκει, εκεί που λές την αφήνει ή έξω από τα Εξηκιου 18.
Ωραία η τσατσά !!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λιοσίων 73β Εύα και Άννα...Εύα με βυζάρες υπάρχουν φωτό..Άννα μια χοντρούλα..στο 73α Μίρα και μια καινούρια Κασσάνδρα..πιπινι αλλά μέτρια μέσα...στο Φώκαιας 13 Μάργκο όχι ελεύθερο στοματικό...
Που υπάρχουν φωτό ;

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.712
Πόντοι
446
Άλλο αντέχουν και άλλο γουστάρουν.
Σε αντίθεση με τους άρρωστους εμείς οι φυσιολογικοί άντρες αντλούμε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ηδονή από το γαμήσι παρά από τον πόνο ή έστω την ενόχληση που μπορεί να νιώθει η γυναίκα. Εντάξει, όλοι έχουμε μερικά σαδιστικά γονίδια που μπορεί να εκδηλώνονται με το να γουστάρουμε να «ζορίζουμε τις τρύπες τους», να ρίχνουμε πουτσοσκάμπιλα, κωλοχάστουκα κλπ αλλά το να καυλώνει κανείς περισσότερο από τον πόνο που προκαλεί παρά από το γαμήσι τότε δεν θέλει γυναίκα αλλά ψυχίατρο.
Οι πουτάνες που ζητούν γαμήσι και ξύλο ακόμα και από τους πελάτες τους δεν χρειάζονται ψυχίατρο;

assfucker7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2023
Κριτικές
3
Like
2.069
Πόντοι
201
Κωλο έδωσε ? Μήπως για αυτο γκρίνιαζε ...

snarftc

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
102
Πόντοι
0
γνωριζει κανεις αν εχουμε ασσιατισα αποψε μην κατεβαινω τζαμπα (Φ69) η καπου αλλου

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom