kouvanos123
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές γνωρίζουμε καμία Φυλης/Διδιμου που να δέχεται γλωσσοφιλα
Βάλε τηλέφωνακι πρόγραμμα τιμή και θα σε τιμήσουμε δεόντως...κάνε και μια περιγραφή πως είσαι η βάλε καμία φωτό.καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
3Επαναληπτικη με τη Μιλφ Άννα στο Ιωαννίνων 5 όροφος.
Καυλιάρα γυναίκα,φουλ ερωτική, προσαρμόζεται στα γούστα σου,σε ρωτάει τι σου αρέσει και το κάνει.
Γνήσια γυναίκα που θα περάσεις καλά.
Γεια σου Μαρία και καλός ήρθες.καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
Στο 3,τυπογραφικό λάθος,σωστός.
Αυτη κοντοχοντρη ξανθιά;Οσες φορες εχω παει ειναι μια ξινη..
Γεια σου Μαρίακαλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
ναι του εκανε και καλα καταγγελια επειδη την ειπε βιζιτα, του εκλασε τα αρχιδια, και τωρα θελει να γινει βιζιταΓεια σου Μαρία
Περσυ που έγραφες "είμαι η κοπέλα που ανέβασες (.....)να κατέβει άμεσα το πόστ που αφορά εμένα! έχει γίνει ήδη καταγγελία στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος!" .....
σε κάποιον τι έγινε με την περίπτωση αυτή? Έβγαλες άκρη?
Από τις καλύτερες πουτανες που υπάρχουν!!!Επιστροφή από Σόνια (old school milfαρα σοβιετικής προελέυσεως, ψηλή, κανονικό σώμα, αρχοντική με απιστευτα χαλαρωτική γλυκιά φωνή) Φ84??? ή κατι τέτοιο που ειναι στον όροφο που είχε όλο λατίνες πριν κανα μήνα. Μπαίνω, κάθομαι, βγαίνει η ίδια και έρχεται να με καλοσωρίσει, πρώτα οι βυζάρες τις στο πρόσωπο μου (δεν υπήρχε πιο ωραία αίσθηση από αυτο το βυζοκαλοσώρισμα, τις άφησε πανω μου αρκετά δευτερόλεπτα για να τις περιεργαστώ), και μετά αυτή. Περνάω χωρίς δεύτερη κουβέντα, ερχεται, ξεκινάει αριστοτεχνική περιποιηση στις μπαλες με γλειψαρχίδι, βυζομάλαξη, βυζομαλακία, πίπα με ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ που μονο στα πανεπιστήμια τις Σοβιετικής Ενωσης δίδασκαν, είσοδος σε τρυφερό αψεγάδιαστο μουνάκι. Για τελείωμα της ζήτησα να μου γλείψει ξανά τις μπαλες για να στραγγίξω καλά. Απίστευτη γυναίκα. Τωρα μου είπε οτι γύρισε 5 μέρες έχει. Περιποιηση επιπέδου Μπαρμπορας, με λίγο μεγαλύτερες βυζάρες μάλιστα.
ΥΓ στην είσοδο πετυχα λατινοειδές πετιτ με παρα πολλά τατου, αλλαξάμε βλέμματα και την φαντάστηκα καβάλα στον πούτσο μου.
τι απ τις καλύτερες ρε χαλαρώστε λίγο! με τα μη και ταΑπό τις καλύτερες πουτανες που υπάρχουν!!!
Καλά νέα ότι επέστρεψε!!
απο περιέργεια κάθισα και διάβασα λίγο την στιχομυθία που είχε παιχτεί και πέθανα στο γέλιο. Η τύπισσα απειλούσε και έβριζε και έλεγε για διώξεις ηλεκτρονικού εγκλήματος και ότι έχει θιχτεί η αξιοπρέπεια της και 1 χρόνο μετά ανεβάζει off topic στην ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα ότι έγινε βίζιτα. Θεωρώ πως απλά απέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της κάποιος πρώην της κοπέλας και ανέβασε αυτό το ποστ. Μάλλον ο πρώην που του ζάλιζε τα αρχίδια και αυτουνού στο σπίτι για το πόσο θίχτηκε. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Αν είμαι λάθος και πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, μιλάμε για περίπτωση διχασμένης προσωπικότητας.ναι του εκανε και καλα καταγγελια επειδη την ειπε βιζιτα, του εκλασε τα αρχιδια, και τωρα θελει να γινει βιζιτα![]()
Με το καλο!!!!Πως μπορουμε να επικοινωνουμε οι ενδιφερομενοι???Και να δειγματισεις φωτο κτλ να ξερουμε περι τινως προκειται.καλημέρα είμαι καινούρια και ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω ραντεβού
Κωλο δίνει αλλά όπως θέλει αυτή,όσο θέλει αυτή με το Ρυθμό που θέλει αυτή.Κωλο δίνει αδιαμαρτύρητα ;;;
Από ότι θυμάμαι έδινε κωλο τώρα δεν ξέρω θα πάω και θα δωΚωλο δίνει αδιαμαρτύρητα ;;;
συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.τι απ τις καλύτερες ρε χαλαρώστε λίγο! με τα μη και τα
μου η μιγιάγγιχτη δεν σ αφήνει να πιάσεις τίποτα
και είναι συνέχεια μες την ξινίλα και την υπεροψία! ο κώλος της φαρδύς και το τσιμπούκι της τίποτα το ιδιαίτερο
Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.συμφωνω απολυτως. Μυγιαγκιχτη. Τωρα για την ηλικια της, ξαλα κρατει το σωμα της.
Σε ποιο μαγαζί εργάζεται να την επισκευτώ? Τι πρόγραμμα κάνει?Η ΣΟΝΙΑ ειναι μουναρα για την ηλικια της..φατσαρα εχει ματαρες βυζαρεσ απιστευτες...ισως τα πιο ωραια βυζια που χω δει στη ζωη μου μπορω να πω..στα νιατα της δε τη πλησιαζες καν ηταν σιγουρη χυλοπιτα.κατα τα αλλα φολα εντελως σε θεμα υπηρεσιων κτλ.οκ για μια φορα ισως να πας αλλα δευτερη δε ξαναπας βεβαια παιζει και η χημεια ρολο.ισως δεν εχω εγω χημεια με αυτην.
Μηπως μαστγωθηκε στα πλαισια των υπηρεσιων που προσφέρει? Σαν εξτρα.μάγκες πέρασα με Βίκυ από φυλής 69 και όσο με τσιμπούκωνε παρατήρησα στο σώμα της χαμηλά αλλά και στα πόδια της αρκετές μελανιές! λέτε να ναι θύμα τράφικινγκ η συγκεκριμένη γι αυτό
και η αλλαγή στη συμπεριφορά της; αν περάσει κάποιος συναγωνιστής ας με επιβεβαιώσει... στενοχωρήθηκα πραγματικά