Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (22 μέλη και 148 επισκέπτες)

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Βραδυνη μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα πριν λιγο....ειχε μια ωραια καινουργια μελαχρινουλα και ψηλη την Ευα Φωκαιας 13 υπογειο αλλα ειχε πολυ αναμονη, δεν πηρα...πηγα σε ολα της φωκαιας μηπως πετυχαινα την καινουργια κολομβιανη την Καρολινα αλλα δεν την βρηκα...επειτα απο αρκετη ωρα ειπα να παω φυλης 109ισογειο (ειχα καιρο να παω) ειχε δυο Ρωσιδες κοπελες βαρδια, η μια η Νελλυ πετιτ σκιννυ μελαχρινο με σιλικονατα βυζια φοραγε μαυρα εσωρουχα και η Ειρηνη και αυτη πετιτ και σκιννυ μελαχρινη επισης κανονικο μικρο βυζακι με γαλαζια εσωρουχα...τελικα πηρα Ειρηνη λογο το οτι ειχε κατι το πολυ προστυχο το προσωπο της...τελειωσα εχοντας την ιεραποστολικα και φιλωντας την προστυχη φατσα της στο μαγουλο...παντως μου εμεινε απωθημενο να παω καποια στιγμη στην καινουργια την ψηλη την Ευα Φωκαιας 13....

Jpxa79

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 5 το μεσημέρι ενώ έχω γυρίσει από ταξίδι στην Βιέννη την προηγούμενη ημέρα μου λείψανε τα μπουρδελα της Ελλάδος
Στην Βιέννη επισκέφτηκα οίκους δεν είναι όπως εδώ είναι πολύ πιο ακριβά και δεν έχουν καλές κοπέλες
Βέβαια κατέληξα να τον δώσω σε μια Κινέζα 60ευρω μισή ώρα
Πάω λοιπόν Μεταξουργείο δεν είχε και κάτι το wow αφού τα περισσότερα καλά τα έχω διαλέξει Αναμπελ κτλπ κτλπ
Και βλέπω εδώ πέρα να λέτε για μια Μαυρούλα φυλής πάω λοιπόν κάνω μια τσάρκα και βλέπω την Τζου με την Βαλέρια και η αλήθεια ότι ο συνδυασμός μαύρη με άσπρη θα μου άρεσε όποτε ρώτησα την Τσατσα άμα κάνουν παρτουζα και μου είπε ναι και πάω να τις δώσω τα λεφτά και μου λέει δεν θα προλάβεις γιατί η Βαλέρια πρέπει να φύγει μετά από αυτό το δωμάτιο
Όποτε έριξα άκυρο ψάχνωντας ανακάλυψα το ταϊλανδεσπιτο στο οποίο μπηκα και ήταν 3 κοπέλες που εξηγούσαν σε έναν παππού τα προγράμματα μια ψιλό milf-gilf με μεγάλα βυζια , μια μικρή αδύνατη , και μια μικρούλα με ωραίο βυζι και γεμάτη περιφέρεια δεν θυμάμαι ονόματα
Βλέπω τα προγράμματα και επιλέγω το πρόγραμμα των 50 που είναι μέσα για μισή ώρα με νορμαλ σεξ
Μπαίνει λοιπόν η κοπέλα γδύνεται μου λέει εάν θέλω να κάνω μπάνιο και της λέω ευχαριστώ αλλά όχι και αρχίζει να μου παίρνει πίπα χωρίς προφυλακτικό ενώ δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα δεν λέω κάτι γιατί με ελεύθερο στοματικό ήτανε 70ευρω
Τέλος πάντων καυλωμενος φουλ της λέω ανέβα από πάνω έλα όμως που ξεχαστήκαμε και οι 2 και δεν έβαλε προφυλακτικό και την γαμησα χωρίς μου κάνει oh I forgot condom Ε της λέω me I don’t have problem only if you have problem μου λέει και συνεχίζουμε με καβαλάει καλά χύνει πάνω στην πουτσα μου μετά την πηρα στα 4 που την γαμαγα σχεδόν 20 λεπτά μετά την έχυσα πάνω στην κωλαρα της
Λίγο σοσιαλ και της πρότεινα να μου δώσει ινστα όπου ανταλλάξαμε μετά όταν πήγα να φύγω με καυλαντιζε και η αλλη αδύνατη η μικρή
Μιλάμε από ινστα και προσπαθώ να ψησω κατάσταση τριο αυτή με την φίλη της και εγώ
Από μένα πάντως οι Κινέζες - Ταϊλανδέζες είναι ναι αξίζουν έστω και με αυτά τα λεφτά παραπάνω
Καλη χρόνια σε όλους με υγεία
Αδρρφε ταυλανδοσπιτο που ειναι?

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
151
Like
3.172
Πόντοι
6.925
Καλη χρονια φιλε μου!! πως πας να γαμησεις μετα το μπογιατισμα ? νομιζεις οτι οταν σε δει θα δωσει το 100% ? μπορεις εστω να αλλαζεις ρουχα εχε μαζι σου ενα σακιδιο μην ειστε ολοι λετσαρια .
Υποδηλώνει πως κατέχεις το "πινέλο"

Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
51
Like
3.259
Πόντοι
4.420
Φώκαιας 13 δεξιά Μαρίνα..μπαλοτσα χοντρούλα..
Αριστερά Φώκαιας 13 μια λατίνα ..μέτρια εμφάνιση με ελεύθερο και 69
Στον όροφο η ειρήνη..
Τα πιο πολλά σπίτια κλειστά

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εύχομαι σε όλους μας καλά γαμήσια και μηδέν αφροδίσια.

Σε βόλτα που έκανα την Παρασκευή μετάξι παρατήρησα αυξημένη κίνηση μάλλον λόγω εορτών. Επειδή ΄ηθελα να αδειάσω οπωσδήποτε αλλά με περιορισμένο χρόνο μπήκα σε λίγα και τελικά έριξα έναν γρήγορο στην λατίνα Χριστίνα/Χριστιάνα στο Κ27 με το μεγάλο σαλόνι την οποία δεν είχε τύχει να ξαναδώ, κλασική ημίψηλη λατίνα με ~2άρι βυζί και γυαλιά ψιλοσκυλόφατσα με μέτριες υπηρεσίες, δεν με άφησε άχυστο αλλά δεν με έψησε να ξαναπάω.

Σήμερα λέω να πάω προς Φωκαίας μια βόλτα ή και στην Αουρόρα μπας και ξεκινήσει καλά ο νέος χρόνος.

Περγάμου 1 ισόγειο προ ολίγου τρεις ταϋλανδέζες. Η γνωστή Κικί, ψιλοσάπια, η Νάνσυ ψηλή λυγερόκορμη πανέμορφη και άλλη μια πιο μπαμπάτσικη αρκετά καλή. Το ladyboy για τους μερακλήδες θα έρθει απόγευμα. Η Κική με την άλλη με ψιλοστρίμωξαν ΄και με κράταγαν από τον πούτσο παρακαλώντας
Πέρασα μία από εκεί γιατί η αλήθεια είναι δεν έχω πάρει ποτέ βέρα Ασιάτισα, κατά τις 19:00 και δεν χώραγα να μπω στο σαλονάκι από τον κόσμο και έφυγα καπάκια, αλλά η περιγραφή αυτής της Νάνσυ με ψήνει, όποιος δοκίμασε ας μιλήσει (έστω και 30 για το παλμαρέ θα τα έδινα).

Θα έχεις το ανάλογο μέγεθος φαντάζομαι για να στο προσφέρει με τέτοια άνεση !!! Μπράβο χυστη μου!!!
Ειλικρινά 3 φορές έχω περάσει από πολύ εώς αρκετά καλά με την συγκεκριμένη, δεν ξέρω αν την πέτυχες "πεσμένη" γιατί δουλεύει ασταμάτητα, λυπάμαι και αν ξαναπεράσω θα το έχω υπόψιν... ΑΛΛΑ και εμένα που είμαι σχετικά "μικρούλης" κώλο δεν μου προσέφερε ποτέ (ψιλοχέστηκα κιόλας βέβαια προσωπικά αλλά λέμε τώρα).

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.083
Πόντοι
4.821
Καλησπέρα και Καλή Χρονιά, εύχομαι σε όλους μας καλά γαμήσια και μηδέν αφροδίσια.

Σε βόλτα που έκανα την Παρασκευή μετάξι παρατήρησα αυξημένη κίνηση μάλλον λόγω εορτών. Επειδή ΄ηθελα να αδειάσω οπωσδήποτε αλλά με περιορισμένο χρόνο μπήκα σε λίγα και τελικά έριξα έναν γρήγορο στην λατίνα Χριστίνα/Χριστιάνα στο Κ27 με το μεγάλο σαλόνι την οποία δεν είχε τύχει να ξαναδώ, κλασική ημίψηλη λατίνα με ~2άρι βυζί και γυαλιά ψιλοσκυλόφατσα με μέτριες υπηρεσίες, δεν με άφησε άχυστο αλλά δεν με έψησε να ξαναπάω.

Σήμερα λέω να πάω προς Φωκαίας μια βόλτα ή και στην Αουρόρα μπας και ξεκινήσει καλά ο νέος χρόνος.

Πέρασα μία από εκεί γιατί η αλήθεια είναι δεν έχω πάρει ποτέ βέρα Ασιάτισα, κατά τις 19:00 και δεν χώραγα να μπω στο σαλονάκι από τον κόσμο και έφυγα καπάκια, αλλά η περιγραφή αυτής της Νάνσυ με ψήνει, όποιος δοκίμασε ας μιλήσει (έστω και 30 για το παλμαρέ θα τα έδινα).

Ειλικρινά 3 φορές έχω περάσει από πολύ εώς αρκετά καλά με την συγκεκριμένη, δεν ξέρω αν την πέτυχες "πεσμένη" γιατί δουλεύει ασταμάτητα, λυπάμαι και αν ξαναπεράσω θα το έχω υπόψιν... ΑΛΛΑ και εμένα που είμαι σχετικά "μικρούλης" κώλο δεν μου προσέφερε ποτέ (ψιλοχέστηκα κιόλας βέβαια προσωπικά αλλά λέμε τώρα).
Το σκέφτηκα και αυτό που λες αλλά εδώ η κοπέλα δεν ήξερε ούτε τα βασικά ...καποτα σε πεσμένο πουτσο;; Ούτε καν μπήκε στον κόπο να βγάλει το σουτιέν ;; Που τα είδαμε αυτά;;

Επίσης η Αουρόρα είναι Φυλής 54

Mpooumpoukos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
25
Like
12.331
Πόντοι
3.246
Χαχά, ξέρω που είναι από εκεί ξεκίνησε πρόσφατα η πορνοκαριέρα μου.
Τώρα για την Τζίνα ναι το σουτιέν δεν το βγάζει εύκολα (έχει αναφερθεί) λογικά για να μην φανούν πεσμένα ή γιατί βαριέται να τα ξαναβάλει μέσα, καπότα σε πεσμένο προσπαθούν να μου το κάνουν 8/10 στο μετάξι και τις σταματάω εγώ αρχίζοντας το μπαλαμούτι μέχρι να σηκωθεί.
Πάντως είναι εκπληκτικό (και αν το σκεφτείς απολύτως λογικό, παίζουν άπειροι παράγοντες) πόσο διαφορετική εμπειρία μπορεί να κάτσει στον καθένα .

giorgiodelafuentes2

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.060
Πόντοι
81
Πρόσεχε πως τα γράφεις αυτά, συναγωνιστή. Το site είναι μαγικό. Αύριο αναμένεται κοσμοσυρροή, από κατεστραμένα ναυάγια. Το έχω ήδη εικόνα, μπροστά μου: Θα περνάνε πρώτα από τον όροφο της Φιλιππίδου, θα τους τσιμπουκώνει η τσατσά-τραβέλι και μόλις είναι έτοιμοι θα πηγαίνουν στο τσαρδί και θα ξεκωλιάζουν ξεκωλιάζονται από τον παλίκαρο.

Morty love Jessica

Μέγας
Εγγρ.
5 Σεπ 2020
Κριτικές
52
Like
4.083
Πόντοι
4.821
Δεν νομίζω να την νοιάζει αν φανούν πεσμένα μάλλον βαριέται όπως λες και εσύ αλλά και πάλι τι θα πει βαριέται...ας αλλάξει δουλειά .
Εγώ δεν έχω εμπειρία από μετάξι και ούτε πρόκειται να ξαναπάω μετά την Τζίνα...πάλι καλά ήταν φωλα του 10αρικου

asdee12

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλη χρονια μαγκες! Γνωριζει κανεις που δουλευει η Ζετα που ηταν στην Ιασωνος στο γκαραζ?

Rodo07

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Βραδυνη μεταμεσονυχτια μπουρδελοτσαρκα πριν λιγο....ειχε μια ωραια καινουργια μελαχρινουλα και ψηλη την Ευα Φωκαιας 13 υπογειο αλλα ειχε πολυ αναμονη, δεν πηρα...πηγα σε ολα της φωκαιας μηπως πετυχαινα την καινουργια κολομβιανη την Καρολινα αλλα δεν την βρηκα...επειτα απο αρκετη ωρα ειπα να παω φυλης 109ισογειο (ειχα καιρο να παω) ειχε δυο Ρωσιδες κοπελες βαρδια, η μια η Νελλυ πετιτ σκιννυ μελαχρινο με σιλικονατα βυζια φοραγε μαυρα εσωρουχα και η Ειρηνη και αυτη πετιτ και σκιννυ μελαχρινη επισης κανονικο μικρο βυζακι με γαλαζια εσωρουχα...τελικα πηρα Ειρηνη λογο το οτι ειχε κατι το πολυ προστυχο το προσωπο της...τελειωσα εχοντας την ιεραποστολικα και φιλωντας την προστυχη φατσα της στο μαγουλο...παντως μου εμεινε απωθημενο να παω καποια στιγμη στην καινουργια την ψηλη την Ευα Φωκαιας 13....
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μύστες, έκανα και εγώ βόλτα χθες στα πέριξ φυλής, Φωκαίας αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο η ήταν σε δωμάτια... Έγινε κατάθεση στην Εύα παρά τα συνεχόμενα δωμάτια η τύπισσα τα δίνει όλα και είναι στενή. Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και τρελή κορμάρα και βυζάρες για τα γούστα μου μέσα στο 10 λεπτό με τελείωσε θα γίνει το καινούριο στανταρακι μου

Dsar263

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
101
Like
21.614
Πόντοι
19.386
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους τους μύστες, έκανα και εγώ βόλτα χθες στα πέριξ φυλής, Φωκαίας αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο η ήταν σε δωμάτια... Έγινε κατάθεση στην Εύα παρά τα συνεχόμενα δωμάτια η τύπισσα τα δίνει όλα και είναι στενή. Πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση και τρελή κορμάρα και βυζάρες για τα γούστα μου μέσα στο 10 λεπτό με τελείωσε θα γίνει το καινούριο στανταρακι μου
ωραιος bro και μενα το ενστικτο μου ελεγε να παω με την Ευα η τυπισα ηταν κορμαρα και πολυ ομορφη , βλακεια μου που δεν περασα στο δωματιο...την επομενη φορα δε πα να εχει 30 ατομα πριν απο μενα, θα κανω υπομονη να την δοκιμασω....

• Like
Αντιδράσεις: Rodo07

Rodo07

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2022
Like
53
Πόντοι
0
ωραιος bro και μενα το ενστικτο μου ελεγε να παω με την Ευα η τυπισα ηταν κορμαρα και πολυ ομορφη , βλακεια μου που δεν περασα στο δωματιο...την επομενη φορα δε πα να εχει 30 ατομα πριν απο μενα, θα κανω υπομονη να την δοκιμασω....
Με ξενέρωσε και εμένα η αναμονή αλλά με φτιάχνουν και μένα οι ψηλές με πιασίματα, αναμένω την κριτική σου

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.122
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά να ευχηθώ και εγώ με την σειρά μου, σήμερα το πρωί με ελλείψεις παντού ,βρήκα την Καρολίνα Φιλιππίδου 11Β, που ειναι η γνωστή κορασίδα από Φωκαίας 27 πιο παλιά. Αξιόλογη κορασίδα με καλό πρόγραμμα, τα πάντα εκτός από πρωκτικό. 30άρα με 2.5άρι - 3άρι στήθος και όμορφο πρόσωπο/σώμα, υπομονή μύστες μερικές μέρες να ανοίξουν πάλι οι οίκοι.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.867
Πόντοι
7.195

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.361
Πόντοι
47.170

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
557
Like
90.110
Πόντοι
48.067
Περασμα στα τελειωματα της πρωτης βαρδιας απο το Μεταξουργειο.

Στο Κολωνου 11 ισογειο ηταν το ομορφοκοριτσο Λαουρα αδυνατη με ομορφο προσωπο απλο στα 10ε.
Η Βιολετα ειναι διακοπες αγνωστο ποτε θα γυρισει.

Στο Κολωνου 11 υπογειο ηταν η Μαργαριτα παχουλη ατσουμπαλη νεαρη μαυρομαλλα απλο στα 10ε.

Στο Κολωνου 27 οροφος δυο κοπελες Τζουλια μαλλον Ελληνιδα με ελευθερο στοματικο και Φλωρα ατσουμπαλη χοντρουλα.

Κολωνου 32 υπογειο Αννα, πολυ ενδιαφερον μιλφ, ομορφη σεξυ με γυαλιστερο σκουροχρωμο δερμα,απλο στα 10ε.
Τερμα ξινη στο σαλοναρισμα.

Κολωνου 15 δεξι μια χοντρη και ενας πουστης τσατσος ολα τα διπλανα κλειστα.

Ιασωνος 27 υπογειο δυο κοπελες Ελενη αδιαφορη και μια Μαρια που δεν ειδα.
Η Ναταλιτσα ειναι στην πατριδα της. Εφυγε λιγο πριν τα Χριστουγεννα οποτε θα αργησει να γυρισει.

Ιασωνος τα 20αρια ολα κλειστα.

Λεωνιδου 28 πανω και κατω κλειστα.

Ιασωνος 31 υπογειο Ελενη χοντρη ξανθια.

Ιασωνος 37 οροφος κλειστο, στο ισογειο ηταν η Καρμεν, ψηλη αδυνατη σεξυ καλη παρουσια.

Πορνομολ δε μπηκα.

Μεγαλου Αλεξανδρου 28 υπογειο Χριστινα μαυρομαλλα Ρωσσιδα με απλο στα 10ε.

Αυτα....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom