επισης τωρα που θυμηθηκα.
περασα και ειδα...
- χριστινα απο 56.
γυφτοντολμας με κατσαρα σκουρα καστανα μαλλια, μετριου προς ψηλου αναστηματος, πατσοκοιλιες κλπ, παντελως αδιαφορη και υπερακυρη φατσα. μου θυμησε η ολη εικονα νατασα γερασιμιδου γυναικαρα απο το κιλκις.
- αντζελα απο 74 δεξια.
μελαχρινη πιτσιρικα, μετριου αναστηματος, μαλλια μεχρι μεση περιπου, ψαρωμενη τεζα στο σαλονι με κατι κερατακια σα χριστουγεννιατικο δεκορ, καλο σχετικα σωματακι, καλη φατσα για την περιοχη και για την εποχη, αλλα δεν επεισε με τιποτα σαλονι. εγω δεν τρελαθηκα παντως.
- ιζαμπελλα απο 59 οροφος.
λατινα απο πουερτο ρικο ειπε, μετριου προς ψηλου αναστηματος, μελαχρινη, σιλικονες βυζια με μεγαλη ρογα, ωραιο σωμα το υπολοιπο αν και με τη ξενερα δεν ειχα ορεξη να προσεξω τιποτα απολυτως μεσα, μαλακο δερμα btw και το μονο που αξιζε, πολυ πονηρο και υποσχομενο σαλοναρισμα (μη ψαρωσετε), αλλα μεσα οπως προειπα
Η ΦΟΛΑ !!!
μεσα παγωμαρα, ουτε πιπα να κανει δε ξερει, ουτε να σε φτιαξει, ουτε μπαλαμουτι εννοειται.
κομιουνικεϊσο σε λιγκο ελεινικα και λιγκο αγκληκα.
για το μπουτσο δηλαδη.
εκτος αν εισαι λατινλαβερμανα... πασο τοτε.
το babydoll που φοραγε, δεν το εβγαλε καν και μου ειπε δικαιολογια οτι δεν εχει χρονο για να το βαζωβγαζει απο την πολυ πελατεια
wtf dude δηλαδη ???
εφαγα ενα δεκαλεπτο μεσα για να της εξηγησω πως πρεπει να κανει πιπα, αλλα δεν εβγαλα ακρη τελικα.
της επιανα το κεφαλι, της εβγαζα τα χερια, της ελεγα το ενα, της εκανα νοημα το αλλο... τιποτα.
επεμενε να κανει κυκλους στο πουτσοκεφαλο λες και ειναι γλειφιτζουρι πουτσα πουτς και επαιζε χειρονακτικη.
την εδιωξα.
ευγενικος ο τσατσος να πουμε και τα καλα.
- λουνα απο φωκαιας 13 υπογειο.
νταρντανοκουβαριστρα, ευθυμη φατσα, ψηλου αναστηματος, μεγαλη φακλανοκωλαρα, ξανθοκαστανη μεχρι ωμους απο οσο θυμαμαι μαλλια, εννοειται δεν εκατσα να δωσω παραπανω σημασια και λακησα.
ακυρη - μπαζο.
- εβελινα (εβε) απο περγαμου 1 οροφος, ειπα.
- νανσυ και σουζυ απο περγαμου 1 ισογειο.
ταϊλανδεζες ξεχασμενες απο πολεμο του βιετναμ φαση.
η μια σα σκιαχτρο αδυνατη με φατσα δαλαϊ λαμα και η αλλη μπαμπατσικη προς χονδρη με μετρια προς ακυρη φατσα. η δευτερη με ζαχαρωσε λιγο πριν την εξοδο και με κραταγε μη φυγω
μαλλον με γουσταρε και της χαλασα το ονειρο
τελος πλην τις γνωστες και καπως ευχαριστες παρουσιες, ΠΟΛΥ ΜΠΑΖΙΛΑ ...
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!!
ισως ξαναπαω να δω και κατι αλλες που δεν εχω δει.