Παραμονή πρωτοχρονιάς κατά τις 5 το μεσημέρι ενώ έχω γυρίσει από ταξίδι στην Βιέννη την προηγούμενη ημέρα μου λείψανε τα μπουρδελα της Ελλάδος
Στην Βιέννη επισκέφτηκα οίκους δεν είναι όπως εδώ είναι πολύ πιο ακριβά και δεν έχουν καλές κοπέλες
Βέβαια κατέληξα να τον δώσω σε μια Κινέζα 60ευρω μισή ώρα
Πάω λοιπόν
Μεταξουργείο δεν είχε και κάτι το wow αφού τα περισσότερα καλά τα έχω διαλέξει Αναμπελ κτλπ κτλπ
Και βλέπω εδώ πέρα να λέτε για μια Μαυρούλα φυλής πάω λοιπόν κάνω μια τσάρκα και βλέπω την Τζου με την Βαλέρια και η αλήθεια ότι ο συνδυασμός μαύρη με άσπρη θα μου άρεσε όποτε ρώτησα την Τσατσα άμα κάνουν παρτουζα και μου είπε ναι και πάω να τις δώσω τα λεφτά και μου λέει δεν θα προλάβεις γιατί η Βαλέρια πρέπει να φύγει μετά από αυτό το δωμάτιο
Όποτε έριξα άκυρο ψάχνωντας ανακάλυψα το ταϊλανδεσπιτο στο οποίο μπηκα και ήταν 3 κοπέλες που εξηγούσαν σε έναν παππού τα προγράμματα μια ψιλό milf-gilf με μεγάλα βυζια , μια μικρή αδύνατη , και μια μικρούλα με ωραίο βυζι και γεμάτη περιφέρεια δεν θυμάμαι ονόματα
Βλέπω τα προγράμματα και επιλέγω το πρόγραμμα των 50 που είναι μέσα για μισή ώρα με νορμαλ σεξ
Μπαίνει λοιπόν η κοπέλα γδύνεται μου λέει εάν θέλω να κάνω μπάνιο και της λέω ευχαριστώ αλλά όχι και αρχίζει να μου παίρνει πίπα χωρίς προφυλακτικό ενώ δεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα δεν λέω κάτι γιατί με ελεύθερο στοματικό ήτανε 70ευρω
Τέλος πάντων καυλωμενος φουλ της λέω ανέβα από πάνω έλα όμως που ξεχαστήκαμε και οι 2 και δεν έβαλε προφυλακτικό και την γαμησα χωρίς μου κάνει oh I forgot condom Ε της λέω me I don’t have problem only if you have problem μου λέει και συνεχίζουμε με καβαλάει καλά χύνει πάνω στην πουτσα μου μετά την πηρα στα 4 που την γαμαγα σχεδόν 20 λεπτά μετά την έχυσα πάνω στην κωλαρα της
Λίγο σοσιαλ και της πρότεινα να μου δώσει ινστα όπου ανταλλάξαμε μετά όταν πήγα να φύγω με καυλαντιζε και η αλλη αδύνατη η μικρή
Μιλάμε από ινστα και προσπαθώ να ψησω κατάσταση τριο αυτή με την φίλη της και εγώ
Από μένα πάντως οι Κινέζες - Ταϊλανδέζες είναι ναι αξίζουν έστω και με αυτά τα λεφτά παραπάνω
Καλη χρόνια σε όλους με υγεία