You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Georgefeet1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Όλα με καποτα εμένα Δεν μαρεσειΔιαφωνείς ότι είναι καλή η Σαμπινα αδερφέ;
Εκτός κι αν εννοείς ότι τα αποστειρωμένα προγραμματα είναι εκτός ανταγωνισμου. Έτσι παω πασο.
Πάντως για προγραμμα "όλα με καποτα" εμένα με ικανοποιεί πληρως.
Mpooumpoukos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 25
- Like
- 12.327
- Πόντοι
- 3.246
Καλησπέρα, να επιστρέψω με μια ερώτηση για τους έμπειρους.
Αν υποθέσουμε ότι μ'αρέσει κάποιο κομμάτι του 10/20ρικού αρκετά και θέλω να κάνω πρόταση/ερώτηση για Hotel για καμία ώρα με το αντίστοιχο/διαπραγματεύσιμο αντίτιμο και πρόγραμμα, σε ποιόν την κάνω ;
Στην κοπέλα απευθείας σκέφτομαι (αν δεν μιλάει Ελληνικά ή αρκετά Αγγλικά;) ή στην υπηρεσία; , μην φάμε και τίποτα φάπες από κάναν άσβερκο λόγω παρεξήγησης.
Φαντάζομαι όλο και κάποιος εδώ θα έχει εμπειρία σε κάτι τέτοιο.
Αν υποθέσουμε ότι μ'αρέσει κάποιο κομμάτι του 10/20ρικού αρκετά και θέλω να κάνω πρόταση/ερώτηση για Hotel για καμία ώρα με το αντίστοιχο/διαπραγματεύσιμο αντίτιμο και πρόγραμμα, σε ποιόν την κάνω ;
Στην κοπέλα απευθείας σκέφτομαι (αν δεν μιλάει Ελληνικά ή αρκετά Αγγλικά;) ή στην υπηρεσία; , μην φάμε και τίποτα φάπες από κάναν άσβερκο λόγω παρεξήγησης.
Σωστή η ερώτηση. Εγώ μια φορά έκανα σε κοπέλα. Δέχθηκε δώσαμε ραντεβού σε hotel.Καλησπέρα, να επιστρέψω με μια ερώτηση για τους έμπειρους.
Με έστησε και από τότε δεν την ξαναείδα ποτέ ούτε στον οίκο.
Άτυχος δυστυχώς και χάρηκα τόσο πολύ που δέχθηκε για χοτελ.
Georgefeet1994
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 74
- Πόντοι
- 0
Μόνο αν δουλεύει η Κωνσταντίνα αξίζει φουλΠοια να πάρω στα 73αρια της Λιοσίων που να είναι καλή εμφανισιακά και όχι εντελώς φόλα μέσα;
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Σε μία περίπτωση δική μου, ενώ τα είχα πάρα πολύ καλά με τσατσά και κυρίως κορασίδα , πρώτα ρώτησα την οικοδέσποινα και ήταν καταφατική.Καλησπέρα, να επιστρέψω με μια ερώτηση για τους έμπειρους.
Μετά η κοπέλα η οποία το είχε πληροφορηθεί ,αμέσως μετά την πρόταση το δέχτηκε και μάλιστα σε πάρα πολύ καλή τιμή .. μάλιστα μου είχε πει ότι μόνο εσένα δίνω το τηλ... άμα θέλουμε το πιστεύουμε.
Προσπάθησε να ψήσεις την τσατσά που πρέπει να σε πάει ..
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Οχι για την Σαμπινα παντως που αναφέρομαι.το "ολα με καποτα" περιλαμβάνει και κώλο?
mixanikos85
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2019
- Like
- 359
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα ξερουμε μεχρι τι ωρα δουλευει η Μιλένα δυδιμου 27?
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.594
- Πόντοι
- 40.423
καλως το βορδελοκουλουριο φιλο μας, το παιδι το δικο μας.Που είναι ο σαμπινοφραπόγαλος να 'ενημερώσει'; Έφαγε πάλι μπλόκο μετά τη δεύτερη αναφορα;
τι εγινε, ξεμεινες απο 50αρικα παλι και εσκασες για φολοεισπραξη 20αρικου... παλι?
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Αδερφέ η Εβε είναι κορυφαία σε όλα της. Και στον επαγγελματισμό της. Απλά από τη στιγμή που είναι κορυφή παιζει έτσι μπάλα. Χρόνια τώρα. Και στην Αχαρνών παλαιοτερα. Συχνά σταματάει για καιρό κι επίσης αλλάζει τα ωράρια της. Η πορνεια δεν είναι επάγγελμα του "40 ώρες την εβδομάδα, 24 ένσημα το μηνα'.Αν και έχει κάργα
μπουρδελο-ιερόδουλες στην Αθήνα απ ότι διαπίστωσα, μονο 3 αξίζουν ως γενικώς αποδεκτές στο σύνολο απ ότι διαβασα εκ των οποίων η μία δουλεύει όποτε θέλει (επαγγελματισμός της πλάκας) και η άλλη είναι εξαφανισμένη. Παλι καλά που υπάρχει μια δηλαδή. Παρόλα αυτά σε ευχαριστώ.
Η πορνεια θέλει ξεκουραση και άρτια ψυχολογία για να αποδόσει μια κοπέλα. Επίσης όταν σταματάει για καιρό μπορεί να μην είναι ότι θέλει να αραξει, υπάρχει παντα και η περίπτωση να έχει κολλήσει κάποιο δερματικο αφροδισιο ή γενικά κάποιο αφροδισιο και να κάνει αγωγή. Η Εβε είναι από τις ευσυνείδητες ιερόδουλες και προσεχει την υγιεινή της αλλά και των πελατων της. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα!
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.594
- Πόντοι
- 40.423
πρεπει να κανω ενα τεστ και σε αυτην.Αδερφέ η Εβε είναι κορυφαία σε όλα της. Και στον επαγγελματισμό της. Απλά από τη στιγμή που είναι κορυφή παιζει έτσι μπάλα. Χρόνια τώρα. Και στην Αχαρνών παλαιοτερα. Συχνά σταματάει για καιρό κι επίσης αλλάζει τα ωράρια της. Η πορνεια δεν είναι επάγγελμα του "40 ώρες την εβδομάδα, 24 ένσημα το μηνα'.
Η πορνεια θέλει ξεκουραση και άρτια ψυχολογία για να αποδόσει μια κοπέλα. Επίσης όταν σταματάει για καιρό μπορεί να μην είναι ότι θέλει να αραξει, υπάρχει παντα και η περίπτωση να έχει κολλήσει κάποιο δερματικο αφροδισιο ή γενικά κάποιο αφροδισιο και να κάνει αγωγή. Η Εβε είναι από τις ευσυνείδητες ιερόδουλες και προσεχει την υγιεινή της αλλά και των πελατων της. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα!
απορω πως μου εχει ξεφυγει τοσο καιρο btw. μαλλον λογω πρωϊνης δουλειας υποθετω λογικα.
ριχνεις πολυ προμοσιον αρκετο καιρο και εχω κρατησει σημειωσεις.
οι αλλες 2 ειναι δοκιμασμενες εδω και χρονια και οφειλω μια κριτικη στην τζωρτζια, επιβαλλεται.
ας ελπισουμε για επιστροφη που σιγουρα το κοβω με το νεο ετος.
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.594
- Πόντοι
- 40.423
κριμα ρε παιχτηΠιθανως
εγω κοιταω στουδιοανεξαρτητες και εσυ γυρισες στα παλια λημερια.
ρε κατι αλλαξοκωλιες που εχει η ρουφιανα η ζωη εεε ?
αστο δεν το σωζεις τωρα, οκ.Ή απλά σκυλοβαριεμαι του κέρατα και γράφω μαλακιες να σκοτώσω την ωρα
μαρια πηγες για φολοεισπραξη ?
βελτιωθηκε (και καλα λεμε τωρα) η' εχει μεινει ακομα στο ιδιο ρεπερτοριο... συντηρησης ?
papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 187
- Like
- 57.594
- Πόντοι
- 40.423
οχι, ΟΧΙ, Ο Χ Ι... μη μας το κανεις αυτο.Το προφιλ μου θα το σβησω
μη μας ραγιζεις την καρδια.
δεν αντεχουμε αλλο.
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Σαμπινακι σε αγαπάμε,αν και δεν σε έχω γνωρίσει ποτέ... ένα όμορφο κορίτσι έχει το μπουρδέλο -σαιτ μην το χάσουμεΤο προφιλ μου θα το σβησω

arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 491
Η Εβε εαν δεν ειχε το πλαστικο βυζι θα μπορουσε να συγκριθει με Σαμπινα .Αλλα εγω τουλαχιστον προτιμω το φυσικο αγγιγμα.Άρχοντα η Σαμπινα δεν πιανει μια στην Βασίλισσα Εβε. Ουτε σε ομορφιά ουτε σε κορμί. Το έχω ξαναπεί. Μη συγκρίνετε ανόμοια πραγματα. Η Σαμπινα εχει σαν ατου το κοριτσίστικο look που εχει. Το αθωο κορμάκι της. Και η Εβε είναι και 12+ χρόνια μεγαλυτερη, φαντάσου! Όταν η Εβε χαμογελάει είναι top model!!
Τζώρτζια, Εβε και Ρενάτα,που πλεον εχει γινει στουντιοκοριτσο, έχουν τα ιστορικοτερα κορμιά της περιοχης!! Απλά πρεπει να κάνουμε διαχωρισμους. Θέλουμε κοριτσάκια 20-25 ετων ή γυναικαρες Champions League 30 έως 40 ετών;!
Οστοσο η Σαμπινα είναι εμφανισιμη ναι και κάνει και καλο προγραμματακι, αλλά δεν την παραλληλιζουμε με ιερά τέρατα!
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Λες?..χαχαΝαι με φραπόγαλο.
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.769
- Πόντοι
- 11.096
Ναι αλλά θεωρώ πως είναι πολυ πιο όμορφη κι εχει πιο θυληκό σώμα.Η Εβε εαν δεν ειχε το πλαστικο βυζι θα μπορουσε να συγκριθει με Σαμπινα .Αλλα εγω τουλαχιστον προτιμω το φυσικο αγγιγμα.
Διαγραμμένο μέλος 202276
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 803
- Πόντοι
- 360
Αμαρτία αν είναι το μικρό, τέλος πάντων αγαπάμε το όνομα...θα πάω να την δω από κοντά,αν πιάσω σειρά..πιθανώς. διαπιστευτηρια δεν εδωσε
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 491
Παντως μαγκες οταν κατεβαινω να γαμησω νιωθω σαν καταδρομεας.Στο χερι της ειναι της πουτανας να με φτιαξει οπως πρεπει να χυσω ομορφα και να σηκωθω να φυγω .Σε αντιθετη περιπτωση οχι μονο δεν χυνω ευκολα αλλα θα την ταλαιπωρησω αφανταστα.Θα την ξεμουνιασω .Θα την γυρνοβολαω στο κρεββατι μεχρι να μετανιωσει την συμπεριφορα της .Δυνατο και ανελεητο γαμησι .Κι ας χτυπανε οι πορτες .Σε αντιθετη περιπτωση ειμαι τζεντλεμαν.Δυστυχώς πολλές κοπέλες λειτουργούν με αυτό το σκεπτικό, από τη δική μου πρόσφατη εμπειρία τουλάχιστον.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις