Morty love Jessica
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 52
- Like
- 4.080
- Πόντοι
- 4.821
Φιλε μου φαίνεται ότι τα γουστα
Τυπε μου φαίνεται ότι τα γουστα σου είναι με υψηλά στάνταρ (δεν είναι κακό αυτό δεν το λέω και για κακό ) αλλά τα πράγματα με αυτές τις τιμές έτσι είναι για αυτό μπορείς να παίξεις σε μεγάλη ποικιλία μπάλα!! Υπάρχουν και τα στούντιο που έχουν μια χαρά υπηρεσίες υπάρχουν και τα call girls που έχει απίστευτα πατομουνα !! Ότι πληρώνεις παίρνεις αλλά ο νόμος του πρέπει να ρισκάρεις κάποια χρήματα για να δεις πως είναι και να μάθεις είναι αιώνιος σε όλα τα χόμπι!!!Γάμα τα η κατάσταση σύντροφε. Και στην Διδύμου καυσόξυλα έχει τελικά. Δεν έχω δει κάτι της προκοπής σαν πακέτο. Στο 27 τέρμα διαόλου νομίζω αυτό, δυο χοντρές έχει, μια Μιλένα και μια Τάνια. Κάνουν λένε ωραία πράγματα αν ρωτήσεις τι αλλά εγω θέλω κορμί σαν της Σαμπίνας να κάνει ωραια πράγματα. Αν είναι να τον βάζω όπου να ναι, τον παιζω καλύτερα. Είδα φωτογραφία της Σαμπίνας τώρα σε ένα σπίτι με πισίνα και μου άρεσε. Αυτή όμως θα κάνει τίποτα μέσα η θα το παίζει πιπίνι με τσιχλόφουσκα; στο 20 της οδού Διδύμου είχε μια πολύ κοντή Ελένη ενώ αν θυμάμαι καλα στο δίπατο 18 είχε μια χοντρή Κιμ και μια άλλη υπερβολικά αδύνατη που την ειδα κι έφυγα. Είδα και μια Κατερίνα με τελείως περίεργο σώμα. Τι γίνεται ρε μάγκες; στο Μεταξουργείο πάλι βρωμάει κάτουρο και χεσίδι ενώ τα στρώματα έχουν βουλιάξει στο τέρμα. Ούτε φώτα δεν έχει. Οι εργαζόμενες είναι όλες για το τσίρκο εκεί και ο μεσος ορος ηλικιας είναι 50 ετών ή μικρές και άχρηστες. Το ερώτημα είναι ένα. Αυτοί που τις έχουν στα σπίτια και δουλεύουν, θα τις πηδαγαν όλες αυτές με λεφτά; μα είμαστε σοβαροί;