Johnstef
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2022
- Κριτικές
- 65
- Like
- 9.653
- Πόντοι
- 5.436
Συνάδελφε, δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα. Τα στούντιο ΔΕΝ έχουν πάντα μια χαρά υπηρεσίες (εκτός αν εννοούμε μόνο τους χώρους, που δεν νομίζω να εννοείς αυτό). Υπάρχουν στουντιοκόριτσα που είναι σαφώς κατώτερα, από πλευράς συμμετοχής στο παιχνίδι, σε σχέση με μια κοπέλα της προκοπής στο 20ρικο.Υπάρχουν και τα στούντιο που έχουν μια χαρά υπηρεσίες υπάρχουν και τα call girls που έχει απίστευτα πατομουνα !! Ότι πληρώνεις παίρνεις
Όσο για τα call girls, άστο. Κι εκεί πέφτει κοροϊδία, πληροφορίες και φωτογραφίες άλλα αντί άλλων στα σάιτ, στο παιχνίδι χλιαρές και κάτω κ.ο.κ. Έχω πάρει καμιά δεκαριά από την αρχή του χρόνου και μόνο τρεις είναι αυτές με τις οποίες θα ξαναπήγαινα ευχαρίστως.
Και πόσα 150αρια να ρίξει κανείς στον κουβά μέχρι να πετύχει καλό call girl; Εκτός αν είναι εισοδηματίας ή βγάζει μαύρα και το χρήμα περισσεύει.
Παρεμπιπτόντως, μου κάνει μεγάλη εντύπωση που οι περισσότερες κριτικές που ανεβαίνουν εδώ στο σάιτ είναι για call girls. Πολύς κόσμος τη βολεύει με αφορολόγητο χρήμα τελικά...