Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 182 άτομα (17 μέλη και 165 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
193
Like
57.913
Πόντοι
40.423
16-2.jpg
16-3.jpg
προσοχη στο λεκε

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!

ANH

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2019
Κριτικές
5
Like
267
Πόντοι
1
Γειά σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς τι ώρα παίζει η Εβελινα από Περγάμου 1;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827
Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Όπως τη βρίσκει ο καθένας. :P

Giannis$$$

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
0
Ξερει κανείς τι παίζει πρωινή βαρδισ βεργας 2?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.181
Πόντοι
456
Λέγεται "λαρδί" τύπε, όχι bacon... και, στις ανατολικές, πρώην Σοβιετικές περιοχές, είναι αρκετά δημοφιλές, για προφανείς λόγους

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.181
Πόντοι
456
Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
Εννοείται θα έγραφε bacon ρε μεγάλε. Αλλοιώς, πώς θα το αγοράζανε οι Έλληνες πελάτες; Για εμάς, το λαρδί ήταν, και θα είναι πάντοτε, μαγειρικό λίπος, όχι αλλαντικό/σνακ. Αν δεν μας το πλασάρουν για φαγώσιμο, θα το πετάνε με τις κούτες κάθε 3-4 μήνες.

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
193
Like
57.913
Πόντοι
40.423
Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
κανα ρουμανο ποντικο εφαγες.
νο γορις μαν.
πανε χεσε μια καλη και θα εισαι κομπλε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω

Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
Υπάρχει δεν υπάρχει ο Κάλφας τη γαμαει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.297
Like
296.429
Πόντοι
47.170
Μην αφήσετε τις τσατσάδες να σκανάρουν τα πιστοποιιτικά σας. Δεν ξέρετε που μπορεί να αποθηκεύονται. Ούτε να βλέπουν τα στοιχεία σας με το μάτι.
πληροφοριακά... η εφαρμογή δεν αποθηκεύει στοιχεία

Τελευταία τροποποίηση:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Μιλ
ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω

Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
Μιλάμε όμως για εμπειρία. Τέτοια ασχετοσύνη και τέτοιο καπρίτσιο σε μπορδέλο δεν έχω ξαναδεί.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Οι μπορδελιάρηδες βλέπω έχουν παρανοήσει. Την πέφτουν σε μεσήλικες πατσόκοιλες τσαδύος. Άντε και στα εις ανώτερα. Στα Καπί.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ρε πούστη μου ένα καλό μωράκι με βυζαρες να πάω να ξελαφρωσω δεν έχει τι διάολο ☹️ Εκείνη η Μιράντα από τροφωνιου έχει κανεις ιδέα που είναι;
Η Μαρία ,στο Φολης 65. Αλλα αν καταφέρεις να τη γαμησεις ,στείλε ...πμ.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Σάλα πήρες άσχετε,όχι μπέικον. Λίπος είναι.

Στη Ρωσία υπάρχει και ρητό. Φάτε σάλα για να σας σηκώνεται ,σε μετάφραση.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.349
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα Φιλε Kolobariko.....μηπως αγορασες salla???στα ελληνικα Λαρδι????Φιλε μου αυτο ειναι πηγη ενεργειας....ειναι και για πιωμα Μανουλα......

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom