You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
Αλκιβιάδου 16β Άννα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα και 2αρι συν βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική καθώς και φωτός του δωματίου.
★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.082
- Πόντοι
- 3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Αγαπη στο Φυλης 105 δεξιά.
Καστανοξανθο μπαμπατσικο Ρωσιδακι γυρω στα 25, γεννημένη 8 Ιουνίου, με όμορφα ματια μικρο αλλα ωραίο βυζακι, κωλος πεταχτος που μαρεσει..
Ειναι λιγο ψυχρή στην είσοδο της στο δωμάτιο, αλλά ο Τονυ οταν βλέπει τέτοια τις αγκαλιάζει τις κορασίδες για να σπάσει τον πάγο.
Έπειτα από μια μικρή συζήτηση έτσι δήθεν για την γνωριμία, αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα, γλωσσοφιλα δεν δίνει, και ευτυχώς, με τόσο κραγιόν θα με είχε κάνει κλοουν στο πρόσωπο
Την εστησα στα 4, πηγα για γλειφομούνι αλλά μύρισα μουνόκρεμα, και αρκεστηκα σε δαγκώματα στο κωλομέρι της.
Η ελεύθερη πιπα της λίγο ατεχνη και μονότονη, πίστευε οτι με γρήγορους ρυθμούς θα με εκανε πέτρα, αμ δε, η πιπα θελει μαεστρία να μας καυλωσει.
Καθώς έβλεπα ότι το κορίτσι δεν τσουλαει και πολυ, την έστησα στα 4 και έδωσα όλη μου την ενέργεια εκεί.
Δεν αντέχει δυνατο σφυροκοπημα, δυστυχώς, αφέθηκα σε έναν χλιαρό ρυθμό ετσι ώστε να χυσω κάποτε με θέα την κωλαρα της και το ωραίο βλέμμα της που έσταζε καυλα κοιτώντας με στον καθρέφτη μπροστά της, ενώ χάιδευε με το ένα χέρι την κλειτοριδα της, και με το αλλο έσφιγγε το δικό μου χέρι.
Το τέλος ήρθε κάπως έτσι.
Μετά κάναμε και την πλακιτσα μας ετσι για το αντίο, στα λίγα αγγλικά που μιλάει, και γεια σας.
Η κοπελα στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Τουρκια μου ειπε.
Με βάση την σημερινή μου εμπειρία μαζί της, δε πρόκειται να τη ξαναπάρω.
Καστανοξανθο μπαμπατσικο Ρωσιδακι γυρω στα 25, γεννημένη 8 Ιουνίου, με όμορφα ματια μικρο αλλα ωραίο βυζακι, κωλος πεταχτος που μαρεσει..
Ειναι λιγο ψυχρή στην είσοδο της στο δωμάτιο, αλλά ο Τονυ οταν βλέπει τέτοια τις αγκαλιάζει τις κορασίδες για να σπάσει τον πάγο.
Έπειτα από μια μικρή συζήτηση έτσι δήθεν για την γνωριμία, αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα, γλωσσοφιλα δεν δίνει, και ευτυχώς, με τόσο κραγιόν θα με είχε κάνει κλοουν στο πρόσωπο
Την εστησα στα 4, πηγα για γλειφομούνι αλλά μύρισα μουνόκρεμα, και αρκεστηκα σε δαγκώματα στο κωλομέρι της.
Η ελεύθερη πιπα της λίγο ατεχνη και μονότονη, πίστευε οτι με γρήγορους ρυθμούς θα με εκανε πέτρα, αμ δε, η πιπα θελει μαεστρία να μας καυλωσει.
Καθώς έβλεπα ότι το κορίτσι δεν τσουλαει και πολυ, την έστησα στα 4 και έδωσα όλη μου την ενέργεια εκεί.
Δεν αντέχει δυνατο σφυροκοπημα, δυστυχώς, αφέθηκα σε έναν χλιαρό ρυθμό ετσι ώστε να χυσω κάποτε με θέα την κωλαρα της και το ωραίο βλέμμα της που έσταζε καυλα κοιτώντας με στον καθρέφτη μπροστά της, ενώ χάιδευε με το ένα χέρι την κλειτοριδα της, και με το αλλο έσφιγγε το δικό μου χέρι.
Το τέλος ήρθε κάπως έτσι.
Μετά κάναμε και την πλακιτσα μας ετσι για το αντίο, στα λίγα αγγλικά που μιλάει, και γεια σας.
Η κοπελα στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Τουρκια μου ειπε.
Με βάση την σημερινή μου εμπειρία μαζί της, δε πρόκειται να τη ξαναπάρω.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
προσοχη στο λεκε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
λογικα στο προφυλακτικό θα αναφέρεσαιπροσοχη στο λεκε
Διαγραμμένο μέλος 204727
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 555
- Πόντοι
- 80
Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Giannis$$$
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Ξερει κανείς τι παίζει πρωινή βαρδισ βεργας 2?
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.067
- Πόντοι
- 216
Λέγεται "λαρδί" τύπε, όχι bacon... και, στις ανατολικές, πρώην Σοβιετικές περιοχές, είναι αρκετά δημοφιλές, για προφανείς λόγουςΑσχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Διαγραμμένο μέλος 204727
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 555
- Πόντοι
- 80
Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.067
- Πόντοι
- 216
Εννοείται θα έγραφε bacon ρε μεγάλε. Αλλοιώς, πώς θα το αγοράζανε οι Έλληνες πελάτες; Για εμάς, το λαρδί ήταν, και θα είναι πάντοτε, μαγειρικό λίπος, όχι αλλαντικό/σνακ. Αν δεν μας το πλασάρουν για φαγώσιμο, θα το πετάνε με τις κούτες κάθε 3-4 μήνες.Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.327
- Πόντοι
- 27.261
κανα ρουμανο ποντικο εφαγες.Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
νο γορις μαν.
πανε χεσε μια καλη και θα εισαι κομπλε.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Θα γράψεις κριτική;Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Υπάρχει δεν υπάρχει ο Κάλφας τη γαμαει.ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω
Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Μην αφήσετε τις τσατσάδες να σκανάρουν τα πιστοποιιτικά σας. Δεν ξέρετε που μπορεί να αποθηκεύονται. Ούτε να βλέπουν τα στοιχεία σας με το μάτι.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 232.748
- Πόντοι
- 46.232
πληροφοριακά... η εφαρμογή δεν αποθηκεύει στοιχείαΜην αφήσετε τις τσατσάδες να σκανάρουν τα πιστοποιιτικά σας. Δεν ξέρετε που μπορεί να αποθηκεύονται. Ούτε να βλέπουν τα στοιχεία σας με το μάτι.
Τελευταία τροποποίηση:
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μιλ
Μιλάμε όμως για εμπειρία. Τέτοια ασχετοσύνη και τέτοιο καπρίτσιο σε μπορδέλο δεν έχω ξαναδεί.ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω
Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Η Μαρία ,στο Φολης 65. Αλλα αν καταφέρεις να τη γαμησεις ,στείλε ...πμ.Ρε πούστη μου ένα καλό μωράκι με βυζαρες να πάω να ξελαφρωσω δεν έχει τι διάολο Εκείνη η Μιράντα από τροφωνιου έχει κανεις ιδέα που είναι;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις