papaphilips
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 193
- Like
- 57.907
- Πόντοι
- 40.423
προσοχη στο λεκε
προσοχη στο λεκε
λογικα στο προφυλακτικό θα αναφέρεσαιπροσοχη στο λεκε
Όπως τη βρίσκει ο καθένας.Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Λέγεται "λαρδί" τύπε, όχι bacon... και, στις ανατολικές, πρώην Σοβιετικές περιοχές, είναι αρκετά δημοφιλές, για προφανείς λόγουςΑσχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Εννοείται θα έγραφε bacon ρε μεγάλε. Αλλοιώς, πώς θα το αγοράζανε οι Έλληνες πελάτες; Για εμάς, το λαρδί ήταν, και θα είναι πάντοτε, μαγειρικό λίπος, όχι αλλαντικό/σνακ. Αν δεν μας το πλασάρουν για φαγώσιμο, θα το πετάνε με τις κούτες κάθε 3-4 μήνες.Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
κανα ρουμανο ποντικο εφαγες.Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
Θα γράψεις κριτική;Bacon έγραφε στην αυτοκόλλητη ετικέττα στα ελληνικά, δεν ξέρω να διαβάσω ρουμανικά την original συσκευασία. Πάντως έφαγα φόλα!
Υπάρχει δεν υπάρχει ο Κάλφας τη γαμαει.ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω
Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
πληροφοριακά... η εφαρμογή δεν αποθηκεύει στοιχείαΜην αφήσετε τις τσατσάδες να σκανάρουν τα πιστοποιιτικά σας. Δεν ξέρετε που μπορεί να αποθηκεύονται. Ούτε να βλέπουν τα στοιχεία σας με το μάτι.
Μιλάμε όμως για εμπειρία. Τέτοια ασχετοσύνη και τέτοιο καπρίτσιο σε μπορδέλο δεν έχω ξαναδεί.ρε τυπε δεν την έχω δει καν(στο εχω απαντήσει και πιο πίσω)
τι να κωλωσω, εδώ έχω περάσει με τόσες και τόσες αν την πετύχω και μου κάνει κάτι εννοείτε θα περάσω
Υ.Γ Φυλής 64 δεν υπάρχει
Η Μαρία ,στο Φολης 65. Αλλα αν καταφέρεις να τη γαμησεις ,στείλε ...πμ.Ρε πούστη μου ένα καλό μωράκι με βυζαρες να πάω να ξελαφρωσω δεν έχει τι διάολοΕκείνη η Μιράντα από τροφωνιου έχει κανεις ιδέα που είναι;
Σάλα πήρες άσχετε,όχι μπέικον. Λίπος είναι.Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Την Καλησπερα Φιλε Kolobariko.....μηπως αγορασες salla???στα ελληνικα Λαρδι????Φιλε μου αυτο ειναι πηγη ενεργειας....ειναι και για πιωμα Μανουλα......Ασχετο με το thread, αλλά για να σώσω άλλους μην την πατήσουν. Από καιρό μου τρέχαν τα σάλια να πάρω κάποιο αλλαντικό από αυτά που έχει στην προθήκη το ρουμάνικο super market στην Αχαρνών δίπλα στο ομόσταυλο τουριστικό πρακτορείο γωνία με Διδύμου. Μου ήρθε λιγούρα μετά την κατάθεση σε νεαρά εργάτρια, και είπα να πάρω μία μικρή συσκευασία με bacon, στα 1,70 ευρώ, να δοκιμάσω. Ουσιαστικά ήταν ένα κομμάτι λίπος με δέρμα και πάπρικα, και μηδέν κρέας. Μακρυά!
Ξέρεις ρώσικα;Σάλα πήρες άσχετε,όχι μπέικον. Λίπος είναι.
Στη Ρωσία υπάρχει και ρητό. Φάτε σάλα για να σας σηκώνεται ,σε μετάφραση.