Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 199 άτομα (21 μέλη και 178 επισκέπτες)

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.736
Πόντοι
9.450
Όλη η καύλα είναι να είναι η Ρωσίδα ξαπλωμένη στο κρεβάτι...να έχει ανοίξει τα πόδια της...το αριστερό πόδι να κρατάει κόντρα στον τοίχο....το δεξί πόδι να είναι πάνω στο μαξιλάρι... εγώ να έχω κάτσει στα γόνατα.... ακριβώς δίπλα από το κεφάλι της..... αυτή με το αριστερό χέρι της να παίζει με το μουνακι της...και με το δεξί να χαϊδεύει τα αρχιδακια μου....και εγώ παράλληλα με το αριστερό χέρι μου να χαϊδεύω το βυζάκι της....και με το δεξί να παίζω την μπουτσα μου πάνω στην γλώσσα της.....και αυτή να μου λέει: ''κυσε με μούρο μου, τελου να ντουκιμασου σπέρμα ντσου''.........
Και μετά από λίγο να της λέω: ''νταβαη μωρό μου, χυνωωωωωωωωωω''...........
Όλα μέσα...και αυτή να τα καταπίνει όλαααααα......:pipa1:
Μας καύλωσες...μεσημεριάτικα και είπα σήμερα να μη κατέβω...για πες ποια είναι η τύπισσα?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.117
Πόντοι
47.170

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.611
Πόντοι
5.827
Πιστεύω ότι τα μέτρα ίσως εφαρμοστούν σε τίποτα μασατζίδικα και στούντιο, τα οποία είναι πιο σοβαρά. Και στα μασατζίδικα με μια επιφύλαξη, γιατί εκεί σέβονται περισσότερο τη διακριτικότητα για τυχόν παντρεμένους. Άμα το κάνουν στα απλά μπουρδελάκια, θα γελάνε και οι πέτρες. Πάντως έτσι και κάνουν κανένα αστείο και μου ζητήσουν ταυτότητα για εξακρίβωση, για να μην πω καν πιστοποιητικό, μάλλον θα φάνε από μένα οριστικό άκυρο και θα το γυρίσω στα μασατζίδικα. Δε φτάνει όσο ανεχτήκαμε τη βλάχικη, κουτοπόνηρη συμπεριφορά σκατο-τσατσάδων και μαλακισμένων πουτάνων που μας κλέβουν συνέχεια με το χρόνο και μας κοροϊδεύουν. Θα δεχτούμε από πάνω να μας κάνουν και έλεγχο... :headbang:

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
41
Like
10.041
Πόντοι
4.510
Να φανταστώ δεν ισχύουν μέτρα κλπ...;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.117
Πόντοι
47.170
Ρωτα την αν περνάει δωματιο,με την καραντίνα την τελευταία που δούλευε στην ζούλα ο οίκος,μου είχε πει αν ήθελα να περάσω και με αυτήν.Δεν μου άρεσε ο σωματοτυπος ομως και έτσι την απεφυγα διακριτικα.
Ισχύει ?

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Μεγάλη βόλτα σε τρίγωνο Ομόνοιας αλλά και Φυλής σήμερα πρωί. Με εντυπωσίασε μία ξανθιά milf στο Φωκαίας 17, πολύ καυλάντζα, μου την έπεσε χοντρά, και απορώ γιατί δεν την πήδηξα. Επίσης, η Τάνια(?) με πολύ καλό σώμα και μέτρια μάπα στον πάνω όροφο στο 27, αλλά και το λεπτούλι ξανθό απέναντι στο 24, που την πήδηξα γιατί μου θύμιζε μία παλιά καψούρα αλλά τελικά ήταν μέτρια. Στα υπόλοιπα μαγαζιά είδα νέο αίμα, αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο.

Τελευταία τροποποίηση:

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
53
Like
4.148
Πόντοι
17.210

Διανοούμενος

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
36
Like
33.944
Πόντοι
11.096
Η παολα σερί από χθες τα μεσάνυχτα…
Όντως ρε μάγκες, αυτή η Πάολα στη Φώκαιας που δίνει κουλουρι δεν ξεκουράζεται ποτε; Είναι μόνιμα διπλοβαρδια νυχτερινή κι έπειτα πρωι. Μόνο απογευμα δεν την πετυχαίνω. Γι'αυτο έχει φωλιάσει και πολλους με την κωλοτρυπίδα της και παίζει συνέχεια κατενάτσιο. Για να την έχει ξεκουραστη αλλά να την πλασαρει η καριόλα στο σαλοναρισμα.... Τεσπα...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.117
Πόντοι
47.170

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
335
Πόντοι
21
με την τσατσα με τα γυαλακια απο φωκαιας 17 εχει περασει κανεις μου ειπε και εμενα σημερα για 40 ευρω να περασει μαζι με την παολα στειλτε μυνηματα οποιος την εχει παρει μεσα και τι κανει στο δωματειο

oneiros

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
1
Συνέχεια live

Χωματιανου 11Α
Σοφία καστανο πετιτ πιπινι με ελευθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξακι σε όλες τις στάσεις

Χωματιανου 11Β
Αλεξανδρα ξανθια με πιασιματα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Δοκιμάστηκε, πάντα μες την καύλα αυτο το κορίτσι

Λιοσίων 73 πανω
Σονια ξανθια Ρουμανα με νορμάλ σωμα, απλό προγραμμα σεξ σε όλες τις στάσεις
Ιωάννα μελαχρινη τσαχπίνα Ρουμανα με απλό πρόγραμμα σεξ σε όλες τις στάσεις

Τροφωνιου 18Γ
Τατιάνα καστανοξανθη μπαμπατσικη μολδαβη με απλό πρόγραμμα

Τροφωνιου 18Β
Μιλενα κοντη χοντρή μιλφ με ελεύθερο στοματικό σεξ σε όλες τις στάσεις

Τροφωνιου 18
Ελλη κοντη ξανθια μιλφ με απλό πρόγραμμα

Λιοσίων 79Β
Αντζελα γκιλφ ρωσιδα με ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό σωμα στομα

Βεργας 2
Βίκυ χοντρή μιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα σεξ σε όλες τις στάσεις

Βεργας 6 κατω
Ανώνυμη ξανθια γεματουλα γκιλφ με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα

Βεργας 6 πάνω
Ναταλί γκιλφ Ρωσιδα με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό σωμα στομα σεντόνι πάτωμα παράθυρα

Βεργας 7
Σαμπινα τσαχπίνα νεαρή με πιασίματα και κωλαρα
Απλο πρόγραμμα
(Ειμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι η Αλινα απο Διδυμου 8Α που δουλευε το '18-'19 και είχε πολλούς θαυμαστες εδω μεσα)
ΣΤΟΝ ΈΒΔΟΜΟ ΟΥΡΑΝΟ ΟΛΟΙ ΑΔΕΡΦΙΑ

Σίγουρα σαν εμφάνιση μετραει πολύ μυστη μου... βέβαια από αποδοση, χμμ, ψιλοκρύα θα έλεγα.

Είναι η ίδια ,προχθές γύρισε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.679
Πόντοι
4.546
με την τσατσα με τα γυαλακια απο φωκαιας 17 εχει περασει κανεις μου ειπε και εμενα σημερα για 40 ευρω να περασει μαζι με την παολα στειλτε μυνηματα οποιος την εχει παρει μεσα και τι κανει στο δωματειο

Λογικά θα κάνει καλό παστίτσιο & γεμιστά.

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
3.858
Πόντοι
746
Ρε πούστη μου ένα καλό μωράκι με βυζαρες να πάω να ξελαφρωσω δεν έχει τι διάολο ☹️ Εκείνη η Μιράντα από τροφωνιου έχει κανεις ιδέα που είναι;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
296.117
Πόντοι
47.170
Αλκιβιάδου 16β Άννα ξανθιά κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα και 2αρι συν βυζι, σήμερα ανακοινώθηκε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, δοκιμάστηκε, θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική καθώς και φωτός του δωματίου.
16.jpg
16-2.jpg
16-3.jpg
16-4.jpg

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Καταθεση πριν λίγο στην Αγαπη στο Φυλης 105 δεξιά.
Καστανοξανθο μπαμπατσικο Ρωσιδακι γυρω στα 25, γεννημένη 8 Ιουνίου, με όμορφα ματια μικρο αλλα ωραίο βυζακι, κωλος πεταχτος που μαρεσει..
Ειναι λιγο ψυχρή στην είσοδο της στο δωμάτιο, αλλά ο Τονυ οταν βλέπει τέτοια τις αγκαλιάζει τις κορασίδες για να σπάσει τον πάγο.
Έπειτα από μια μικρή συζήτηση έτσι δήθεν για την γνωριμία, αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα, γλωσσοφιλα δεν δίνει, και ευτυχώς, με τόσο κραγιόν θα με είχε κάνει κλοουν στο πρόσωπο
Την εστησα στα 4, πηγα για γλειφομούνι αλλά μύρισα μουνόκρεμα, και αρκεστηκα σε δαγκώματα στο κωλομέρι της.
Η ελεύθερη πιπα της λίγο ατεχνη και μονότονη, πίστευε οτι με γρήγορους ρυθμούς θα με εκανε πέτρα, αμ δε, η πιπα θελει μαεστρία να μας καυλωσει.
Καθώς έβλεπα ότι το κορίτσι δεν τσουλαει και πολυ, την έστησα στα 4 και έδωσα όλη μου την ενέργεια εκεί.
Δεν αντέχει δυνατο σφυροκοπημα, δυστυχώς, αφέθηκα σε έναν χλιαρό ρυθμό ετσι ώστε να χυσω κάποτε με θέα την κωλαρα της και το ωραίο βλέμμα της που έσταζε καυλα κοιτώντας με στον καθρέφτη μπροστά της, ενώ χάιδευε με το ένα χέρι την κλειτοριδα της, και με το αλλο έσφιγγε το δικό μου χέρι.
Το τέλος ήρθε κάπως έτσι.
Μετά κάναμε και την πλακιτσα μας ετσι για το αντίο, στα λίγα αγγλικά που μιλάει, και γεια σας.
Η κοπελα στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Τουρκια μου ειπε.
Με βάση την σημερινή μου εμπειρία μαζί της, δε πρόκειται να τη ξαναπάρω.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom