Καταθεση πριν λίγο στην Αγαπη στο Φυλης 105 δεξιά.
Καστανοξανθο μπαμπατσικο Ρωσιδακι γυρω στα 25, γεννημένη 8 Ιουνίου, με όμορφα ματια μικρο αλλα ωραίο βυζακι, κωλος πεταχτος που μαρεσει..
Ειναι λιγο ψυχρή στην είσοδο της στο δωμάτιο, αλλά ο Τονυ οταν βλέπει τέτοια τις αγκαλιάζει τις κορασίδες για να σπάσει τον πάγο.
Έπειτα από μια μικρή συζήτηση έτσι δήθεν για την γνωριμία, αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα, γλωσσοφιλα δεν δίνει, και ευτυχώς, με τόσο κραγιόν θα με είχε κάνει κλοουν στο πρόσωπο
Την εστησα στα 4, πηγα για γλειφομούνι αλλά μύρισα μουνόκρεμα, και αρκεστηκα σε δαγκώματα στο κωλομέρι της.
Η ελεύθερη πιπα της λίγο ατεχνη και μονότονη, πίστευε οτι με γρήγορους ρυθμούς θα με εκανε πέτρα, αμ δε, η πιπα θελει μαεστρία να μας καυλωσει.
Καθώς έβλεπα ότι το κορίτσι δεν τσουλαει και πολυ, την έστησα στα 4 και έδωσα όλη μου την ενέργεια εκεί.
Δεν αντέχει δυνατο σφυροκοπημα, δυστυχώς, αφέθηκα σε έναν χλιαρό ρυθμό ετσι ώστε να χυσω κάποτε με θέα την κωλαρα της και το ωραίο βλέμμα της που έσταζε καυλα κοιτώντας με στον καθρέφτη μπροστά της, ενώ χάιδευε με το ένα χέρι την κλειτοριδα της, και με το αλλο έσφιγγε το δικό μου χέρι.
Το τέλος ήρθε κάπως έτσι.
Μετά κάναμε και την πλακιτσα μας ετσι για το αντίο, στα λίγα αγγλικά που μιλάει, και γεια σας.
Η κοπελα στο παρελθόν έχει δουλέψει και στην Τουρκια μου ειπε.
Με βάση την σημερινή μου εμπειρία μαζί της, δε πρόκειται να τη ξαναπάρω.