ΛΙΛΛΥ παγκρατι/γουβα ...φωτος 10 χρονια πρινΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
το νου σας!
ΛΙΛΛΥ παγκρατι/γουβα ...φωτος 10 χρονια πρινΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Δεν με χαλάει καθόλου. ΧαχαχαΛΙΛΛΥ παγκρατι/γουβα ...φωτος 10 χρονια πριν
το νου σας!
as y ...wantΔεν με χαλάει καθόλου. Χαχαχα
στείλε ΝανάςΠοια είναι ή Λίλη;
Είχα πάει πριν κάνα 2 χρόνια ότι χειρότερο σαν υπηρεσίεςΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Θα μπορουσα να εχω το τηλ;Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται
Αν μπορείς τηλ φίλε μου και εμένα.Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
24€ είχα πληρώσει εγώ για το χοτελ όταν είχα πάει και έκατσα λίγο λιγότερο από 3 ωρεςΠείτε μου ρε παιδιά κάποιος πόσο πάει το 4ωρο στο bill με τη Νανά... γιατί κάνει 4ωρα απ'ότι ξέρω...
Στο bill αυτά. Εγω που πηγα για 1 ώρα στο prive 25E παρακαλώ....24€ είχα πληρώσει εγώ για το χοτελ όταν είχα πάει και έκατσα λίγο λιγότερο από 3 ωρες
Και στα 2 χοτελ που λες είναι η ελάχιστη χρέωση για μέχρι και τρεις ώρες ή τουλάχιστον τόσο πλήρωσα εγώ.νομιζω έχουν και σελίδα στο fb το λέει και εκείΣτο bill αυτά. Εγω που πηγα για 1 ώρα στο prive 25E παρακαλώ....
Την έχεις πάρει φίλε ?Η Λιλυ πρέπει να ναι εύκολα 75… και λιλυ είναι μόνο μια… που λέγαν ότι είναι η μάνα της γκαμπριελας
Και τις 2 πριν χρονιαΤην έχεις πάρει φίλε ?
Λίλυ πόσα περνει ? Περιοχή ?Και τις 2 πριν χρονια
Έχω να την πάρω πάνω από 8-10 χρόνιαΛίλυ πόσα περνει ? Περιοχή ?
Εγώ πάλι τήν βρίσκω αλλά όλο μου λέει πως δεν μπορεί έχει κανονίσει κτλ μάλλον δεν κλείνει μπούτι.Παιδιά γνωρίζει κανείς καμιά θειτσα πουτανα άλλη εδω Αθήνα με 40€ όπως η Νανά , γιατί τη Νανά δεν την βρίσκει ούτε η Νικολούλη .
Στείλτε πριβέ κάνα τηλ αν έχει κανείς τπτ υπόψην.
Άλλη εινε. Λες τη Νάντια δίπλα Σκλαβενίτη; Άμα λες αυτή, άλλη είνε φίλε.Υπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.