Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sullyman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2022
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.
Αν μπορείς και εδώ ένα τηλέφωνο, δεν ξέρω αν μπορώ για μνμτ ακόμα. Νέος εδω

festos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2026
Like
4
Πόντοι
0
Το θέλω και εγώ δεν μπορώ να στείλω μηνύματα ακόμα

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21
Συναγωνιστές οποίος ξέρει αν υσχιουν αυτά που θα γράψω ας μας πει , μίλησα τυχαία με έναν γνωστό του γνωστού σε μια κοινή παρέα που βρεθήκαμε τυχαία με έναν τύπο μπουρδελιαρη 55αρης αυτός ,ο οποιος λέει έχει πάρει Νανά και φάγε φωλαρα μεγάλη υσχιριζεται , αρχικά άργησε στο ραντεβού μια ώρα η κυρία του φάγε μια ώρα στο έτσι λέει ,μετά του λέγε μη το ένα μη το άλλο τσιμπάνε τα γένια σου μην γλύφεις τα βυζιά μου κτλπ ,μετά του λέγε που τη γαμαγε όχι χαστούκια κώλο δε μπορώ είμαι μεγάλη γυναίκα , πολύ μπλα μπλα Γενικότερα η κυρία ολη την ώρα μιλάει για θέματα διάφορα και από σεξ ψυχούλα , τρώει το χρόνο στο έτσι , υσχιουν αυτά?? Εγώ δεν έχω πάει μαζί της δεν έχω άποψη ,αλλά αν θα υσχιουν μιλάμε για Φωλαρα μεγάλη η μαντάμ.
Αν κάποιοι την έχουν πάρει ας μας πουν
Για τα λεφτά που του έκλεψε μέσα απο το πορτοφόλι του δε σου είπε γιατί ντρεπόταν παρότι παλιός να την πατήσει σαν αγράμματος.... και του πήγε 105Ε το μαλί αντί για 65... και ο patric- Σωτήρης εδώ δίνει το τηλέφωνό της αβέρτα... είτε του κλάφτηκε και της στέλνει πελάτες είτε είναι αγαπούλης και του κάνει έκπτωση... Ρε σεις ποια 65αρα, παλιά τάνα, γαμιέται σήμερα 4 ώρες με 40Ε; Που στην ουσία το hotel είναι 3ώρες για 25Ε. Μετά ανεβαίνει... Για να αργήσει μισή ώρα εκείνη και να φύγει 1 ώρα πιο νωρίς, να έρθει μες τη ζέστη με τη γούνα να μην την σταμπάρουν οι υπάλληλοι στο bill που την έχουν πάρει χαμπάρι και τώρα κάνει τα ραντεβού στο απέναντι που δεν τη ξέρουν ακόμα.... Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμένα το promotion για να πηγαίνουν νεα κοτοπουλάκια στη γιαγιά-αλεπού να τα μαδάει...

Τσάμπα την ανάλυση, σιγά μη το διαβάσουν όλοι αυτοί που λένε ¨θελω κι εγω τηλ Νανάς.." και "έτσι για την καλτίλα ρε συ..."

• Ουάου
Αντιδράσεις: veneto

Baskinas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Για τα λεφτά που του έκλεψε μέσα απο το πορτοφόλι του δε σου είπε γιατί ντρεπόταν παρότι παλιός να την πατήσει σαν αγράμματος.... και του πήγε 105Ε το μαλί αντί για 65... και ο patric- Σωτήρης εδώ δίνει το τηλέφωνό της αβέρτα... είτε του κλάφτηκε και της στέλνει πελάτες είτε είναι αγαπούλης και του κάνει έκπτωση... Ρε σεις ποια 65αρα, παλιά τάνα, γαμιέται σήμερα 4 ώρες με 40Ε; Που στην ουσία το hotel είναι 3ώρες για 25Ε. Μετά ανεβαίνει... Για να αργήσει μισή ώρα εκείνη και να φύγει 1 ώρα πιο νωρίς, να έρθει μες τη ζέστη με τη γούνα να μην την σταμπάρουν οι υπάλληλοι στο bill που την έχουν πάρει χαμπάρι και τώρα κάνει τα ραντεβού στο απέναντι που δεν τη ξέρουν ακόμα.... Δεν ξέρω αν γίνεται εσκεμένα το promotion για να πηγαίνουν νεα κοτοπουλάκια στη γιαγιά-αλεπού να τα μαδάει...

Τσάμπα την ανάλυση, σιγά μη το διαβάσουν όλοι αυτοί που λένε ¨θελω κι εγω τηλ Νανάς.." και "έτσι για την καλτίλα ρε συ..."
Δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο ,θεωρρω αν του Κλέβε και χρήματα θα το έλεγε .
Γενικότερα είναι Φωλα έχω καταλάβει η συγκεκριμένη πάντως

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21
Δεν μου ανέφερε κάτι τέτοιο ,θεωρρω αν του Κλέβε και χρήματα θα το έλεγε .
Γενικότερα είναι Φωλα έχω καταλάβει η συγκεκριμένη πάντως
Και δυστυχώς είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στο νήμα... τι να πω....

fluffy

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
15
Like
2.942
Πόντοι
1.326
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Καλό είναι το κορίτσι αλλά ο χώρος, απελπισία..

vizomanis

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
111
Πόντοι
1
Έχετε επικοινωνήσει με Νανά Καλϋμνου?Γάμησε κανεις?

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
918
Πόντοι
86
Και δυστυχώς είναι αυτή που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στο νήμα... τι να πω....
Γιατι νομίζουν οτι με 30 ευρω θα γαμανε 3 ωρες οι ύπνοι... που εστω οτι χρεωνε όντως 30 ευρω για 3 ωρες.. πραγματικά ρε ποια 70χρονη (μην πω παραπανω) εχει κουραγια και υποτυπώδη ορεξη να γαμηθει 3 ωρες? Εδω κατι 50ρες 60ρες επαγγελματίες πορνοσταρ για μια σκηνη κανουν 2 και 3 διαλείμματα

Cool21

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2025
Like
55
Πόντοι
0
Στο Καλύμνου 36 δούλευε τα πρωϊνά μιά Ελληνίδα Τζίνα. Εχουμε κάποιο τηλέφωνο της ?
Συναγωνιστή μου και εγώ την ψάχνω χρόνια την ελληνίδα τηνΤζιναρα καρατουμπανο αν ξέρει κάποιος κάτι ας μας διαφωτίσει

Leon **

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Καλημερα φιλε μου μπορω να εχω και εγω το τηλ δεν μπορω να στειλω μνμ ειμαι καινουργιος εδω..

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290
Οφείλω να πω και εγώ την γνώμη μου για την Νανά και ας με πούνε και προμοτορα δεν με πειράζει.μιας και έχω βρεθεί αρκετές φορές, ποτέ δεν μου είπε όχι και μη, ναι αργεί κάποιες φορές όχι πάντα, επίσης τώρα αν κάποιος νομίζει ότι θα γαμαει συνέχεια για τρεις και τέσσερις ώρες μια κυρία κάποιας ηλικίας σαν την Νανά....ουδέν σχόλιο, ούτε εμείς οι πιο νέοι δεν αντέχουμε αλλά δύο φορές είναι στάνταρ.τωρα όσον αφορά το κλέψιμο έχω μπει στο μπάνιο μετά την πρώτη γυρα για φρεσκαρισμα και όχι δεν μου έλειψε απολύτως τίποτα.επισης τηλέφωνο δεν δίνω κατόπιν επιθυμίας της.και κλείνω όπως ξεκίνησα,αν θεωρηθω προμοτορας τί να πω, ούτε συμφέρον έχω ούτε όφελος, την εμπειρία μου μαζί της είπα.αυτα και καλά γαμησια και καλή συνέχεια σε όλους

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Armyboy82

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2015
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
0
Για στείλε μύστη μου ...
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Που τη βρίσκουμε αυτή κάνα τηλ παίζει να στείλεις με μήνυμα?
Ευχαριστώ
Θέλω και εγώ το τηλέφωνο της στειλτε μου σε μηνυμα μονο να ειναι οπως ειναι στην φωτογραφια τετοια καβλα

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
492
Πόντοι
21
Οφείλω να πω και εγώ την γνώμη μου για την Νανά και ας με πούνε και προμοτορα δεν με πειράζει.μιας και έχω βρεθεί αρκετές φορές, ποτέ δεν μου είπε όχι και μη, ναι αργεί κάποιες φορές όχι πάντα, επίσης τώρα αν κάποιος νομίζει ότι θα γαμαει συνέχεια για τρεις και τέσσερις ώρες μια κυρία κάποιας ηλικίας σαν την Νανά....ουδέν σχόλιο, ούτε εμείς οι πιο νέοι δεν αντέχουμε αλλά δύο φορές είναι στάνταρ.τωρα όσον αφορά το κλέψιμο έχω μπει στο μπάνιο μετά την πρώτη γυρα για φρεσκαρισμα και όχι δεν μου έλειψε απολύτως τίποτα.επισης τηλέφωνο δεν δίνω κατόπιν επιθυμίας της.και κλείνω όπως ξεκίνησα,αν θεωρηθω προμοτορας τί να πω, ούτε συμφέρον έχω ούτε όφελος, την εμπειρία μου μαζί της είπα.αυτα και καλά γαμησια και καλή συνέχεια σε όλους
promotoras

Αν είχες όφελος θα μας το έλεγες 'ετσι;
Προσωπικά με 71 μυνηματα συμμετοχή θα μπορούσες να είσαι και η ίδια η νανα!!!

8inches

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2023
Κριτικές
10
Like
398
Πόντοι
290
promotoras

Αν είχες όφελος θα μας το έλεγες 'ετσι;
Προσωπικά με 71 μυνηματα συμμετοχή θα μπορούσες να είσαι και η ίδια η νανα!!!
Μάλιστα βγήκε το πόρισμα λοιπόν άκουσον άκουσον επειδή έχω μόλις 71 μηνύματα από τι κατάλαβα.αρχικα να σου πω ότι η Νανά όχι να γράφει μυνήματα δεν ξέρει αλλά ούτε καλά καλά να διαβάσει μηνύματα και αυτό το λέω πάλι από την προσωπική μου εμπειρία μαζί της που και εσύ αν είχες βρεθεί μαζί της ίσως να το ήξερες οπότε αμφιβάλλω αν βρέθηκες ποτέ μαζί της απλά έγραψες ότι αρνητικό ήθελες για αυτήν χωρίς καν να την ξέρεις (συμπέρασμα μου τουλάχιστον). και δεύτερον όπως είπα και πριν τηλέφωνο της δεν έχω δώσει σε κανέναν γιατί δεν μου το επέτρεψε η ίδια, τώρα πως θεωρούμε προμοτορας δεν ξέρω.οπως και να χει δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι ούτε να σου αλλάξω γνώμη και δεν έχω σκοπό και πρόθεση να έρθω σε αντιπαράθεση με κανέναν.σεβαστη και δεκτή η άποψη σου είπες και είπα τί γνώμη μου και δεν θα ήθελα να το συνεχίσω άλλο και να χαλαμε το νήμα εδώ μέσα.να είσαι καλά και καλή συνέχεια

• Like
Αντιδράσεις: fluffy

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom