argyrotoxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 59.218
- Πόντοι
- 16.235
Eγκρινεται....ιδού και οι σφραγίδες ...

Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο - Page 515 - bourdela.com forumΎστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Θα μπορούσα να εχω και εγώ το τηλΘέλω και εγώ το τηλ της Νανάς
Θα μπορουσα να εχω το τηλ παρακαλώ? ειμαι νεος εδω και ψαχνω εμπειρες κυριες...Θα μπορούσες σε παρακαλώ να μου στείλεις σε Π.Μ. πως μπορώ να βρω τη Νανα;
Φίλε μου άμα μπορείς σε προσωπικό μήνυμα το νούμερο της νανας![]()
Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.
Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
TO THELW!!PARAKALW!!!Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pmKανα γκιλφακι μέχρι 70 ετών ξέρει κανείς? Βίζιτα για χοτελ ,όχι σε μπουρδέλο.
Αν υπάρχει τηλέφωνο ενδιαφέρομαι για Λαρισα φίλε μουΛαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Καλημέρα 30€ τήν ώρα παίρνει ή το μισάωρο;Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Μια πιστολιαΚαλημέρα 30€ τήν ώρα παίρνει ή το μισάωρο;
Στείλε μου το τηλέφωνο της νανας σε ευχαριστώΟποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
Τι εννοείς ρε φίλε Μίλα ξεκαθαραΠροσοχή στη Νανά! Οποιος νομίζει ότι θα γαμήσει 3ωρο με 40Ε εκεί που το μισάωρο κοστίζει 30Ε... μάλλον τον τρώει ο κ... του.
Οι δε προμότορές της και/ή αγαπούληδες καλά θα κάνουν να σταματήσουν γιατί θα τους έρθει ραβασάκι ξέρετε απο που...
Μη στείλετε άδικα μυνήματα δεν πρόκειται να κάνω καμμία άλλη διευκρίνηση και καμμιά φορά να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι...
Για το 3ωρο στα 40 ευρω και εγω μουφα το ακουω, αλλα ετσι οπως τελειώνεις την αποψη σου ειναι σαν να αναζητάς απλά προσοχή και παρακαλετά με σχόλια απο κατω τύπου "πες μας τι εγινε", "μην μας σκας" και αλλα τετοιαΠροσοχή στη Νανά! Οποιος νομίζει ότι θα γαμήσει 3ωρο με 40Ε εκεί που το μισάωρο κοστίζει 30Ε... μάλλον τον τρώει ο κ... του.
Οι δε προμότορές της και/ή αγαπούληδες καλά θα κάνουν να σταματήσουν γιατί θα τους έρθει ραβασάκι ξέρετε απο που...
Μη στείλετε άδικα μυνήματα δεν πρόκειται να κάνω καμμία άλλη διευκρίνηση και καμμιά φορά να σκέφτεστε με το πάνω κεφάλι...
Οι προμοτορες θα πανε φυλακή για σύσταση συμμορίας. Εχω καταθέσει μυνηση στην "κυρία".Μλκ
Για το 3ωρο στα 40 ευρω και εγω μουφα το ακουω, αλλα ετσι οπως τελειώνεις την αποψη σου ειναι σαν να αναζητάς απλά προσοχή και παρακαλετά με σχόλια απο κατω τύπου "πες μας τι εγινε", "μην μας σκας" και αλλα τετοια
Καύλα είναι![]()
Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.
Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()