Θέλω και εγώ το τηλ της ΝανάςΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θέλω και εγώ το τηλ της ΝανάςΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Θελω και εγω αδερφέΘέλω και εγώ το τηλ της Νανάς
Πόσο σου στοίχισε το ξενοδοχείο φίλε μου για 4 ώρες;Ολοκλήρωσα το καθήκον μου στην πορνοκοινωνια! Σήμερα η μέρα είχε νανα.
Πέρα απτή πλάκα ομορφο πρόσωπο ,πολύ ευδιάθετος ανθρωπος καθαρή,συζήτησιμη και παλεας σχολης.... στα του αγώνα νορμαλ πράγματα χωρίς από μέρους μου διαθέσεις για κασκαντεριλικια και αεροπλανικα.... η γυναίκα ξέρει να σε περιποιειτε και στο τέλος μου άφησε θετικη εικόνα... μην τη παίρνετε πριν τις 2 αλλά ούτε και αργά το μεσημέρι γιατί και εγώ έκανα αμάν να τη βρω.. με τα μυνηματα οντως δεν τοχει μουπε χαριτολογοντας... έπιασε τόπο το σαρανταρικακι... και το bill εντάξει καθαρο ήταν.. γεια σου νανα!!!
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Στείλε μου αν θες φίλε μου..Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Αν μπορείς τηλ φίλε μου.Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Φίλε και σε εμένα τηλ όταν μπορείςΎστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Μυστη στειλε και σε μενα σε πμ το τηλ της Νανας.Θέλω και εγώ το τηλ της Νανάς
Ποια είναι ή Λίλη;Και εγώ θέλω τηλ. Νανάς και Λίλη. Ευχαριστώ!
Υπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.Ποια είναι ή Λίλη;
Στην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίαςΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Δεν είναι η ναντιαΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Η Ναντια απο Αχαρνών μου έστειλε φωτογραφία, οχι αυτη της αγγελίας, δεν ξερω αν είναι η ιδια πριν κανα 15 χρόνιαΣτην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας