Θέλω και εγώ το τηλ της ΝανάςΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 118K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Dimitriskalama
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2021
- Like
- 210
- Πόντοι
- 21
Θελω και εγω αδερφέΘέλω και εγώ το τηλ της Νανάς
perkosetis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Παιζει κανενα γκρανι 60 +
Μεταξουργείο μεριά
Μεταξουργείο μεριά
Πόσο σου στοίχισε το ξενοδοχείο φίλε μου για 4 ώρες;Ολοκλήρωσα το καθήκον μου στην πορνοκοινωνια! Σήμερα η μέρα είχε νανα.
Πέρα απτή πλάκα ομορφο πρόσωπο ,πολύ ευδιάθετος ανθρωπος καθαρή,συζήτησιμη και παλεας σχολης.... στα του αγώνα νορμαλ πράγματα χωρίς από μέρους μου διαθέσεις για κασκαντεριλικια και αεροπλανικα.... η γυναίκα ξέρει να σε περιποιειτε και στο τέλος μου άφησε θετικη εικόνα... μην τη παίρνετε πριν τις 2 αλλά ούτε και αργά το μεσημέρι γιατί και εγώ έκανα αμάν να τη βρω.. με τα μυνηματα οντως δεν τοχει μουπε χαριτολογοντας... έπιασε τόπο το σαρανταρικακι... και το bill εντάξει καθαρο ήταν.. γεια σου νανα!!!
perkosetis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Εχει κανεις το τηλ της Νανάς ;
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Φίλε μου εάν θέλεις στείλε σε πμ τηλέφωνο και υπηρεσίες
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Στείλε μου αν θες φίλε μου..Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
milfogilfas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2025
- Like
- 46
- Πόντοι
- 0
Αν μπορείς τηλ φίλε μου.Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
chance.bennett
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 195
- Πόντοι
- 280
Φίλε και σε εμένα τηλ όταν μπορείςΎστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
giorgio523
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2020
- Like
- 38
- Πόντοι
- 0
Μυστη στειλε και σε μενα σε πμ το τηλ της Νανας.Θέλω και εγώ το τηλ της Νανάς
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 1.794
- Πόντοι
- 206
Ποια είναι ή Λίλη;Και εγώ θέλω τηλ. Νανάς και Λίλη. Ευχαριστώ!
Υπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.Ποια είναι ή Λίλη;
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Στην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίαςΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Fullspoonmoon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2024
- Like
- 5.312
- Πόντοι
- 1.056
Δεν είναι η ναντιαΥπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Η Ναντια απο Αχαρνών μου έστειλε φωτογραφία, οχι αυτη της αγγελίας, δεν ξερω αν είναι η ιδια πριν κανα 15 χρόνιαΣτην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις