Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
506
Πόντοι
21
Anastasia RU παίζει ακόμα; Ήταν δυνατή στον αγώνα...

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
506
Πόντοι
21
Ολοκλήρωσα το καθήκον μου στην πορνοκοινωνια! Σήμερα η μέρα είχε νανα.
Πέρα απτή πλάκα ομορφο πρόσωπο ,πολύ ευδιάθετος ανθρωπος καθαρή,συζήτησιμη και παλεας σχολης.... στα του αγώνα νορμαλ πράγματα χωρίς από μέρους μου διαθέσεις για κασκαντεριλικια και αεροπλανικα.... η γυναίκα ξέρει να σε περιποιειτε και στο τέλος μου άφησε θετικη εικόνα... μην τη παίρνετε πριν τις 2 αλλά ούτε και αργά το μεσημέρι γιατί και εγώ έκανα αμάν να τη βρω.. με τα μυνηματα οντως δεν τοχει μουπε χαριτολογοντας... έπιασε τόπο το σαρανταρικακι... και το bill εντάξει καθαρο ήταν.. γεια σου νανα!!!
Πόσο σου στοίχισε το ξενοδοχείο φίλε μου για 4 ώρες;

geol

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Και εγώ θέλω τηλ. Νανάς και Λίλη. Ευχαριστώ!

Tarzaneas

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
59
Πόντοι
0
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.

tolis72

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2024
Like
16
Πόντοι
0
Φίλε μου εάν θέλεις στείλε σε πμ τηλέφωνο και υπηρεσίες

Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
220
Πόντοι
21
Στείλε μου αν θες φίλε μου..

milfogilfas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2025
Like
46
Πόντοι
0
Αν μπορείς τηλ φίλε μου.

chance.bennett

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2017
Κριτικές
8
Like
195
Πόντοι
280
Φίλε και σε εμένα τηλ όταν μπορείς

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
922
Πόντοι
86
Υπάρχει και αυτή η Lilly: Γυναικάρα milf! που αν δεν απατώμαι είναι η γιαγιά Νάντια της Αχαρνών που παλιά λεγόταν και αυτή Lilly.
Στην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
922
Πόντοι
86
Στην αγγελία φαινεται δυνατη, μου έστειλε μια φωτογραφία αδερφέ και σιχάθηκα τον εαυτο μου μονο που το σκέφτηκα... καμία σχέση με τις φωτογραφίες της αγγελίας
Η Ναντια απο Αχαρνών μου έστειλε φωτογραφία, οχι αυτη της αγγελίας, δεν ξερω αν είναι η ιδια πριν κανα 15 χρόνια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom