πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 103.490
- Πόντοι
- 16.131
αλλο τρελοκομειο δεν σε αφηνε να φυγεις αν δεν σε ξεζουμιζεΕξαιρετική η πίπα της γιαγιάς Νάντιας...
αλλο τρελοκομειο δεν σε αφηνε να φυγεις αν δεν σε ξεζουμιζεΕξαιρετική η πίπα της γιαγιάς Νάντιας...
Δήλωνε 55 αλλά ήτανε 60 φεύγα,τρελό μουνι και σώμα 30αρας,φοβερή στην κατάποση.Ναι ρε φιλε η Εμμυ.Τότε δηλώνει 55 αν θυμάμαι καλά. Είχα βρεθεί μαζι της δυο φορές. Τίμια
Πολύ τίμιαΔήλωνε 55 αλλά ήτανε 60 φεύγα,τρελό μουνι και σώμα 30αρας,φοβερή στην κατάποση.
ΨάχνουμεΔυστυχώς σταματήσαμε,τα σούπερ γκιλφ
και δεν υπάρχει τίποτα.Ψάχνουμε
Σίγουρα κατι θα υπάρχει. Απλά εγώ ψάχνω γυναίκα της διπλανής πόρτας. Με μικρο κυκλο εργασιώνκαι δεν υπάρχει τίποτα.
Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο. Και είναι δύσκολο...Σίγουρα κατι θα υπάρχει. Απλά εγώ ψάχνω γυναίκα της διπλανής πόρτας. Με μικρο κυκλο εργασιών
Οτι ειναι ειναι....Αυτό θέλει πολύ ψάξιμο. Και είναι δύσκολο...
Ήταν οι συγκυρίες. Προσωπικά έτυχε και έφυγα εξωτερικό λίγο μετά που άρχισε η κρίση (και ακόμα δεν είχε τον αντίκτυπο που είχε) με πάρα πολύ καλά χρήματα (και όταν είχε φτάσει στο πικ το 2015 τα χρήματα που έπαιρνα ήταν σούπερ ντούπερ για την Ελλάδα. Ζούσα 10 μήνες εξωτερικό και 2 μήνες Ελλάδα. Όταν επέστρεψα το καλοκαίρι του 12 Ελλάδα και κατάλαβα τι γίνεται και τι μπορείς να βρεις, η αλήθεια είναι ότι τα έκανα ολίγον τι ταναπου. Ήμουν και πολύ νεότερος τότε, ήταν άλλες οι αντοχές......Πραγματικά σας διαβάζω όπως τα περιγράφεται πόσο ωραία έχετε περάσει μερικοί με κάποιες και σας θαυμάζω και σάς ζηλεύω.υποθετω είστε μεγαλύτερη σε ηλικία από εμένα τουλάχιστον ή άλλα χρόνια αλλες εποχές τότε δεν ξέρω πραγματικά ή έστω ότι είστε από Αθήνα ίσως . όπως και να χει χαίρομαι πραγματικά
Η Βουλγάρα φίλη της Μαρτας, κορμάρα για την ηλικία της και ομορφη αλλά εμένα με κόλλησε "τέρμινθο" (έφυγε σε ενα μηνα μετά από επίσκεψη για καθαρισμό σε δερματολόγο) και είχε πρόγραμμα "κασσέτα"κατι βρηκα ακομη
![]()
![]()
![]()
Ποια είναι Βουλγάρα?? Μπερδευεσαι παίχτηΗ Βουλγάρα φίλη της Μαρτας, κορμάρα για την ηλικία της και ομορφη αλλά εμένα με κόλλησε "τέρμινθο" (έφυγε σε ενα μηνα μετά από επίσκεψη για καθαρισμό σε δερματολόγο) και είχε πρόγραμμα "κασσέτα"
Συμφωνώ φιλε μου αλλά απο τις αναμνήσεις μαθαίνουν και οι νεότεροι. Υπάρχουν παιδιά που δεν γνωρίζουν τους θρύλους εδώ μέσα.Σας παρακαλώ: Μην το χαλάτε το νήμα με αφηγήσεις του παρελθόντος. Υπάρχουν άλλα νήματα γι'αυτά π.χ. "Αναζητήσεις ΜΙLF call girls " κ.α. Εδώ να βάζουμε μόνο κάτι που υπάρχει τώρα και θέλουμε να το μοιραστούμε...
Υπάρχει σχετικό νήμα: Μασέζ με δικό τους χώρο - bourdela.com forumΓια Penny milf υπάρχει κάποιος να μας δώσει τα φώτα του...;;;