mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 926
- Πόντοι
- 86
Φιλε kostara μου την εμφανισε στο fb πριν μερικές μέρες... πραγματικά θα ήθελα να παραθέσεις την εμπειρία σου
Καλησπέρα υπαρχει τηλεφωνο;Γιαγιά ναντια αχαρνων
Έχω πολύ καλή εμπειρία μαζί της.Το θέμα είναι ότι άλλαξα συσκευή και έχασα τα πάντα.Μπορει κάποιος ινμποχ να μου στείλει;Δου΄λευε καλά στον Καλύμνου 36 η Νανά παρά την ηλικία της. Για εκεί καλά ήταν τώρα να πας ξενοδοχείο ... Θυμάμαι τις ρομαντικές γαργάρες και ροχάλες που έριχνε στο νεροχύτι πριν κάθε πελάτη.
Πάντως είχε θετικό vibe για παλιά ελληνίδα πουτάνα.
Ναι εδώ και χρόνια προ κορωνοιοουΑυτη είναι η Λιλή που γραφουν πιο πανω? Που εχει σταματήσει?
Ναι εδώ και χρόνια προ κορωνοιοου
Παίζει να υπάρχει κανένας τρόπος επικοινωνίας? Τηλέφωνο ή social?Ναι εδώ και χρόνια προ κορωνοιοου
σημειωτεον δεν εβγαζε και τις πορνογοβες γιατι σιχαινονταν να παταει τις μοκετες τον χοτελ οποτε πηδαγες τον παπουτσωμενο γατοΤο ιεραποστολικό μαζί της ήταν εκτός. Μόνο αν είχες σακούλα μαζί σου ή πολύ δυνατό στομάχι.
Ήταν και σαν είδος τεστ το πρόσωπο της.Το αντεχες και δεν το έβαζες στα πόδια όταν τη συναντούσες; Μετά πηδαγες γκροβερ μέχρι να βγάλεις αίμα αδιαμαρτύρητα χωρίς μα μου σου του και όχι..
Αυτή ήταν μια χοντρούλα 50αρα, ή και παραπάνω, τότε (πριν από 20 χρόνια περίπου) ;;Με Λιούμποφ από Μάμπα είχαμε πάει παλιά στο Λυδία Hotel. Τον είχε στο στόμα και ακόμα δεν είχα σκληρήνει με το που αγγίξε τη μουνα της και μπήκα μέσα έγινα πέτρα και άρχισα να βογγάει σαν αγελάδα και με ρώταγε πως έγινε τόσο σκληρό. Ωραίες εποχές με ένα 30άρι την είχα ξεσκίσει για ένα δίωρο
Σωστά. Και της άρεσε πολύ να φοράει και σέξυ μαύρα εσώρουχα...σημειωτεον δεν εβγαζε και τις πορνογοβες γιατι σιχαινονταν να παταει τις μοκετες τον χοτελ οποτε πηδαγες τον παπουτσωμενο γατο
παντως πηδαγες κωλο φουλ αδιαμαρτυρητα και για την ηλικια της 60 plus ηταν κορμαραΣωστά. Και της άρεσε πολύ να φοράει και σέξυ μαύρα εσώρουχα...
Όπως είπα, αν ήθελες μπορούσες να γαμησεις ΜΌΝΟ κωλο σε όλο το ραντεβού. Δεν θα έλεγε όχι. Ίσα ίσα που το γουσταρε πιο πολύ από το μουνι. Αν την αφηνες σου στηνόταν και άνοιγε τα κωλομαγουλα της μόνη της και σου έλεγε να μπεις.παντως πηδαγες κωλο φουλ αδιαμαρτυρητα και για την ηλικια της 60 plus ηταν κορμαρα
υπηρχαν γυναικες τοτε που γαμιοντουσαν και το ευχαριστιοσουν ...θα αναφερω αλλο ενα ονομα που μου εχει μεινει ΠΑΟΛΑ ΤΣΕΧΑΌπως είπα, αν ήθελες μπορούσες να γαμησεις ΜΌΝΟ κωλο σε όλο το ραντεβού. Δεν θα έλεγε όχι. Ίσα ίσα που το γουσταρε πιο πολύ από το μουνι. Αν την αφηνες σου στηνόταν και άνοιγε τα κωλομαγουλα της μόνη της και σου έλεγε να μπεις.
Και ναι. Κορμάρα.
στο σπιτι της στην Πατησίων τοτε την ειχα σκισει την κωλαρα...Σωστά. Και της άρεσε πολύ να φοράει και σέξυ μαύρα εσώρουχα...
Ναι ρε φιλε η Εμμυ.Τότε δηλώνει 55 αν θυμάμαι καλά. Είχα βρεθεί μαζι της δυο φορές. ΤίμιαΕπίσης εκείνα τα χρόνια έπαιζε,και η Εμμυ η Ουκρανή,τρελός σέξυ γκολφ για όσους θυμουνται
εγω παντως την ειχα παραλαβει 2-3 φορες απο καλλιθεα ?? επαιζε και στα πατησια μπαλα μωρε μπραβοστο σπιτι της στην Πατησίων τοτε την ειχα σκισει την κωλαρα...
ειχε φαντασιωση - να την σκιζουν 3 αντρες ταυτοχρονα
Και εγώ από Καλλιθέα την έπαιρνα με το αμάξι. Μία φορά μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι να φτάσουμε Λακομπα τον είχε βγάλει έξω και ρουφούσε και έπαιζε με τον εαυτό της. Αφού δεν το κοκαλωσα τότε να την πηδήξω επιτόπου ήταν θαύμα.εγω παντως την ειχα παραλαβει 2-3 φορες απο καλλιθεα ?? επαιζε και στα πατησια μπαλα μωρε μπραβο
αυτη πηγενοερχοταν Ρωσια - Ελλαδα ...μια εμενε καπου Αττικη, μια Καλλιθεαεγω παντως την ειχα παραλαβει 2-3 φορες απο καλλιθεα ?? επαιζε και στα πατησια μπαλα μωρε μπραβο