Ναι φιλε μου αυτη ειναιΗ Λιλη και να μην ακουμπαγες μουνι πρόβλημα δεν είχε. Αλλά να βρεθεί μαζί σου (μου , του κλτπ) και να μην της το βάλεις κωλοτρυπιδα δε μπορούσε να το διανοηθεί.
Αλλά ναι. Όταν την πρωτοείδα, σοκ...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 924
- Πόντοι
- 86
Ολες οι καλες θειτσες σταμάτησαν... κρίμα που δεν την προλάβαμε... είδος σπάνιο οι εθισμένες στο κουλούρι
Ακόμα υπάρχουν μερικές σοβιετικές γιαγιάδες αλλά καμία σχέση με τότε. Μην ξεχνάτε ότι είχαν έρθει απονήρευτες και διψασμένες.
Παίζει να έχουν και δισέγγονα πλέον.
Για την δε Lilly όντως όπως τα λέτε κορυφαία απόδοση αλλά από πρόσωπο ήταν για πολύ αποφασισμένους…
Για την δε Lilly όντως όπως τα λέτε κορυφαία απόδοση αλλά από πρόσωπο ήταν για πολύ αποφασισμένους…
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 3.535
Το ιεραποστολικό μαζί της ήταν εκτός. Μόνο αν είχες σακούλα μαζί σου ή πολύ δυνατό στομάχι.Ακόμα υπάρχουν μερικές σοβιετικές γιαγιάδες αλλά καμία σχέση με τότε. Μην ξεχνάτε ότι είχαν έρθει απονήρευτες και διψασμένες.
Ήταν και σαν είδος τεστ το πρόσωπο της.Το αντεχες και δεν το έβαζες στα πόδια όταν τη συναντούσες; Μετά πηδαγες γκροβερ μέχρι να βγάλεις αίμα αδιαμαρτύρητα χωρίς μα μου σου του και όχι..
Gregory την Θεία Λιουμπλια στην Πλατεία Βικτωριας την θυμάσαι με 30 ευρώ καθόσουν όση ώρα ήθελες και έκανες ότι ήθελες,σου εδιεχνε και φωτό από την κόρη της που έψαχνε γαμπρό .Το ιεραποστολικό μαζί της ήταν εκτός. Μόνο αν είχες σακούλα μαζί σου ή πολύ δυνατό στομάχι.
Ήταν και σαν είδος τεστ το πρόσωπο της.Το αντεχες και δεν το έβαζες στα πόδια όταν τη συναντούσες; Μετά πηδαγες γκροβερ μέχρι να βγάλεις αίμα αδιαμαρτύρητα χωρίς μα μου σου του και όχι..
Φωτό προσώπου της υπάρχει;Το ιεραποστολικό μαζί της ήταν εκτός. Μόνο αν είχες σακούλα μαζί σου ή πολύ δυνατό στομάχι.
Φωτό προσώπου της υπάρχει;
Συνημμένα
στην φωτο δεν φαινεται τιποτα...αν εβλεπες απο κοντα πιστεψε με θα τρομαζες!Χμμμ δεν βλέπω κάτι το τρομακτικό στο πρόσωπο της.
Ε ποσό άσχημη ρε συ;Γεωργία Βασιλειάδου;στην φωτο δεν φαινεται τιποτα...αν εβλεπες απο κοντα πιστεψε με θα τρομαζες!
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 924
- Πόντοι
- 86
Θέλω τηλέφωνο απο Λιλή, μπαίνω αδιαμαρτηρητα
Φίλε αν μπεις θα κεράσω εγώ να ξερεις. Όχι μια αλλά δυο φορέςΘέλω τηλέφωνο απο Λιλή, μπαίνω αδιαμαρτηρητα
gregory35
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 4.334
- Πόντοι
- 3.535
Δεν πρέπει να είναι πλέον Ελλάδα. Ή αν είναι έχει αποχωρήσει από το άθλημα (έτσι πιστεύω, δεν έχω ψάξει)Θέλω τηλέφωνο απο Λιλή, μπαίνω αδιαμαρτηρητα
kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.287
- Πόντοι
- 441
της εχουν πέσει τα μαλλιά;Γιαγιά ναντια αχαρνων
η μου φαίνεται;
kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.287
- Πόντοι
- 441
Γιαγιάκατης εχουν πέσει τα μαλλιά;
η μου φαίνεται;
Σαν τα ιστορικά αυτοκινητα. Τα βλεπεις και αναπολείς τα γκάζια τους. Αν στο έδιναν για βόλτα σημερα παλι θα ήθελες να το οδηγήσεις με σεβασμό στην ιστορική αξία του...αλλα και λιγο παραπάνω γκάζι αν δεν έβλεπε κανειςΓιαγιά ναντια αχαρνων
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 924
- Πόντοι
- 86
Αν γνωρίζει κάποιος τηλ Λιλής ή αν ειναι Ελλάδα γενικά ας με ενημερώσει με προσωπικό μήνυμα
50 παίρνει?..Γιαγιά ναντια αχαρνων
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12