Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 488
  • Εμφανίσεις 118K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
27
Πόντοι
1

guaglione

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2006
Like
27
Πόντοι
1
Οι προμοτορες θα πανε φυλακή για σύσταση συμμορίας. Εχω καταθέσει μυνηση στην "κυρία".
Γέροντα μιλάς με γρίφους. Τελικά είναι απλή συμμορία ή εγκληματική οργάνωση ? Μήπως πρέπει να μαζευτούμε κι άλλοι και κάνουμε καταγγελία στην Κοβέσι αντί για μιά απλή μύνηση ?

Baskinas

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2025
Like
100
Πόντοι
0
Συναγωνιστές οποίος ξέρει αν υσχιουν αυτά που θα γράψω ας μας πει , μίλησα τυχαία με έναν γνωστό του γνωστού σε μια κοινή παρέα που βρεθήκαμε τυχαία με έναν τύπο μπουρδελιαρη 55αρης αυτός ,ο οποιος λέει έχει πάρει Νανά και φάγε φωλαρα μεγάλη υσχιριζεται , αρχικά άργησε στο ραντεβού μια ώρα η κυρία του φάγε μια ώρα στο έτσι λέει ,μετά του λέγε μη το ένα μη το άλλο τσιμπάνε τα γένια σου μην γλύφεις τα βυζιά μου κτλπ ,μετά του λέγε που τη γαμαγε όχι χαστούκια κώλο δε μπορώ είμαι μεγάλη γυναίκα , πολύ μπλα μπλα Γενικότερα η κυρία ολη την ώρα μιλάει για θέματα διάφορα και από σεξ ψυχούλα , τρώει το χρόνο στο έτσι , υσχιουν αυτά?? Εγώ δεν έχω πάει μαζί της δεν έχω άποψη ,αλλά αν θα υσχιουν μιλάμε για Φωλαρα μεγάλη η μαντάμ.
Αν κάποιοι την έχουν πάρει ας μας πουν

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
325
Πόντοι
21
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Καλησπερα.Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της?Ευχαριστω πολυ.

Pitsirikosss

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
2.528
Πόντοι
2.591
Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Αυτή που κάνει πιάτσα Χαλκοκονδύλη και μερικές φορές αράζει 3ης Σεπτεμβρίου;;

Μαριος77

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
1.060
Πόντοι
360
Ξέρεις που μπορώ να την βρω είναι μεγάλη καύλα

akal1ptos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
1
Πόντοι
0
Και εγω θα ειθελα το τηλεφωνο της λαρισας ,αν υπαρχει και φωτο ακομα καλητερα

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.128
Πόντοι
13.065
Αυτή η Ναταλία που έχει χώρο;

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
300
Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Για στείλε μύστη μου ...
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

1000039277.jpg

Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.

Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.

1000039279.jpg
Που τη βρίσκουμε αυτή κάνα τηλ παίζει να στείλεις με μήνυμα?
Ευχαριστώ

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
300
1000039277.jpg

Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.

Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.

1000039279.jpg
Που τη βρίσκουμε αυτή κάνα τηλ παίζει να στείλεις με μήνυμα?
Ευχαριστώ

LAZAROS007

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2025
Like
13
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι.. Είμαι λάτρης των μεγάλων κυρίων γιατί ξέρουν πως να σε ευχαριστήσουν.. Μπορεί να μου στείλει κάποιος τηλ από Νανά και Λάρισα? Ευχαριστώ

agokairos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2014
Κριτικές
7
Like
414
Πόντοι
300
Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Στείλε τηλ φίλε ευχαριστώ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom