Στο Καλύμνου 36 δούλευε τα πρωϊνά μιά Ελληνίδα Τζίνα. Εχουμε κάποιο τηλέφωνο της ?Φίλε μου άμα μπορείς σε προσωπικό μήνυμα το νούμερο της νανας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 118K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Γέροντα μιλάς με γρίφους. Τελικά είναι απλή συμμορία ή εγκληματική οργάνωση ? Μήπως πρέπει να μαζευτούμε κι άλλοι και κάνουμε καταγγελία στην Κοβέσι αντί για μιά απλή μύνηση ?Οι προμοτορες θα πανε φυλακή για σύσταση συμμορίας. Εχω καταθέσει μυνηση στην "κυρία".
Συναγωνιστές οποίος ξέρει αν υσχιουν αυτά που θα γράψω ας μας πει , μίλησα τυχαία με έναν γνωστό του γνωστού σε μια κοινή παρέα που βρεθήκαμε τυχαία με έναν τύπο μπουρδελιαρη 55αρης αυτός ,ο οποιος λέει έχει πάρει Νανά και φάγε φωλαρα μεγάλη υσχιριζεται , αρχικά άργησε στο ραντεβού μια ώρα η κυρία του φάγε μια ώρα στο έτσι λέει ,μετά του λέγε μη το ένα μη το άλλο τσιμπάνε τα γένια σου μην γλύφεις τα βυζιά μου κτλπ ,μετά του λέγε που τη γαμαγε όχι χαστούκια κώλο δε μπορώ είμαι μεγάλη γυναίκα , πολύ μπλα μπλα Γενικότερα η κυρία ολη την ώρα μιλάει για θέματα διάφορα και από σεξ ψυχούλα , τρώει το χρόνο στο έτσι , υσχιουν αυτά?? Εγώ δεν έχω πάει μαζί της δεν έχω άποψη ,αλλά αν θα υσχιουν μιλάμε για Φωλαρα μεγάλη η μαντάμ.
Αν κάποιοι την έχουν πάρει ας μας πουν
Αν κάποιοι την έχουν πάρει ας μας πουν
καλησπέρα φίλε, μπορώ να έχω το τηλέφωνο της Λαρίσας;Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
franconero
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 325
- Πόντοι
- 21
Καλησπερα.Θα μπορουσες να μου στειλεις το τηλεφωνο της?Ευχαριστω πολυ.Ύστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Pitsirikosss
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.528
- Πόντοι
- 2.591
Αυτή που κάνει πιάτσα Χαλκοκονδύλη και μερικές φορές αράζει 3ης Σεπτεμβρίου;;Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 414
- Πόντοι
- 300
Για στείλε μύστη μου ...Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Ευχαριστώ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Που τη βρίσκουμε αυτή κάνα τηλ παίζει να στείλεις με μήνυμα?![]()
Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.
Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.
![]()
Ευχαριστώ
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 414
- Πόντοι
- 300
Που τη βρίσκουμε αυτή κάνα τηλ παίζει να στείλεις με μήνυμα?![]()
Νανά ... στενό μουνάκι ωραία αίσθηση. Επίσης και το κωλαράκι της. Στην πιπα θα μπροούσε και καλύτερα.
Αλλα για gilf στα 40 ευρώ σιγουρα αξιζει.
![]()
Ευχαριστώ
LAZAROS007
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2025
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι.. Είμαι λάτρης των μεγάλων κυρίων γιατί ξέρουν πως να σε ευχαριστήσουν.. Μπορεί να μου στείλει κάποιος τηλ από Νανά και Λάρισα? Ευχαριστώ
Στείλε αν θες και σε μένα φίλε..!!Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Μπορω να εχω το τηλ φίλε;Λαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
καλημέρα γιά στείλε ινφοΛαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
Θα το ηθελα και εγω το τηλεφωνοΛαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 918
- Πόντοι
- 86
Φίλε ολοι ψάχνουμε το τηλΛαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 414
- Πόντοι
- 300
Θα μας στείλεις το τηλ ευχαριστώΛαρίσα, ρωσιδα granny, 70+ ,ωραιο τσιμπουκι, τα παιρνει στο στομα. Σε hotel στο κεντρο, 30e. Οποιος θελει τηλ σε pm
agokairos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 414
- Πόντοι
- 300
Στείλε τηλ φίλε ευχαριστώΎστερα από 7 έτη, συνάντηση εκτός μπουρδέλου με την Ναταλία, μια γυναικάρα 50 plus Ρωσίδα,για όσους δεν την γνωρίζουν..δούλευε μαζί με την Νανά στο καλυμνου 36 πολλά χρόνια κ αυτή,την βρήκα σε τρομερή φόρμα,όπως παλιά.Εχει χώρο δικό της κ έδωσε ρεσιτάλ.Οποιοσ ενδιαφέρεται για τηλ,σε μνμ.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις