You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 488
- Εμφανίσεις 119K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 441
πού τη βρισκουμε;Νανά επι το έργο στο prive hotel
, υπάρχει τηλέφωνο φίλε μου?..Νανά επι το έργο στο prive hotel
εξολοθρευτής
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.475
- Πόντοι
- 1.071
Gilf για ελεύθερη σχέση?
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 955
- Πόντοι
- 86
Μπορώ να εχω μερικές πληροφορίες για την Νανα, τιμή εμφάνιση υπηρεσίες? Ενα pm αν εχει παει καποιος πρόσφατα
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 983
- Πόντοι
- 81
Μπράβο ρε φίλε . ΕυγεΉμουν μόλις είκοσι χρονών όταν γνώρισα τη Νανά. Ένα κορίτσι λεπτό, γεμάτο νεανική ζωντάνια και μια ομορφιά διακριτική, όχι κραυγαλέα — σαν εκείνα τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο για λίγο, αλλά μένουν στη μνήμη για πάντα. Ήταν αυθόρμητη, ειλικρινής, και η σχέση μας είχε εκείνη την απλότητα και την ένταση που μόνο τα πρώτα χρόνια της ζωής γνωρίζουν.
Πέρασαν δεκαετίες από τότε. Τώρα, έχοντας φτάσει στη δική μου έκτη δεκαετία, έτυχε να τη δω ξανά — όχι από κοντά, μα μέσα από φωτογραφίες. Ο χρόνος είχε αφήσει τα σημάδια του, όπως κάνει σε όλους, κι όμως κάτι από εκείνη την παλιά σπίθα φάνηκε να παραμένει. Ένιωσα ένα περίεργο μείγμα τρυφερότητας και απόστασης· μια ήρεμη αποδοχή πως κάθε εποχή της ζωής μας έχει τους δικούς της ανθρώπους, τα δικά της πρόσωπα και τους δικούς της ρυθμούς.
Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, δεν έχω καμιά διάθεση για σύγκριση — μονάχα ευγνωμοσύνη. Για εκείνη τη σύντομη νεανική συνάντηση που, με τον τρόπο της, με συνόδευσε ως εδώ.
agriemenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2018
- Like
- 983
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα μύστες. Ποιο είναι το ινστα της Γκαλινας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 6.190
Αυτό είναι το τηλέφωνο που έδωσα κι εγώ σε συναγωνιστηκαι με σκυλοβρισε. Γιατί πήρε να κανονίσει για μια τρίτη, του είπε θα κανονίσουμε πιο μετά. Δεν τον πήρε. Κάλεσε αυτός και του λέει μπορώ Τετάρτη μετά το μεσημέρι. Παίρνει Τετάρτη του λέει εντάξει πάει η ώρα τρεις μεσημέρι την παιρυκαι του λέει μου έτυχε κάτι έκτακτο. Και μαλακίες. Τη ρώτησε τι μέρα μπορεί τελικά; Και αύριο σίγουρα. Τελικά ούτε Πέμπτη έγινε τίποτα. Δεύτερη φορά που άκουσα μπινελικι για αυτήν. Την προηγούμενη φορά έδωσα τηλ σε άλλο συνάδελφο και μου έκοψε την καλημέρα γιατί πήγε στην Γκαλίνα και του έκανε κάτι μαλακίες με χορευτικά και γιατί δεν έφερε κάτι να πιούμε! Και στα του αγώνα του έλεγε για ακαποτο και δεν έχει κάποτες , και όλα καλά. Και κωλο όχι γιατί δεν είναι έτοιμη! Αυτά για την Γκαλίνα. Κάποτε ίσως ήταν σκυλί του πολέμου τώρα είναι γειά σας!Ενα τηλεφωνο της Γκαλίνας που τελειωνει σε 008 έχει φραγή εισερχομένων. Εάν κάποιος έχει κάποιο άλλο που να λειτουργεί, ας μου το στείλει σε ΠΜ.
goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 4.266
- Πόντοι
- 456
Αυτό είναι το τηλέφωνο που έδωσα κι εγώ σε συναγωνιστηκαι με σκυλοβρισε. Γιατί πήρε να κανονίσει για μια τρίτη, του είπε θα κανονίσουμε πιο μετά. Δεν τον πήρε. Κάλεσε αυτός και του λέει μπορώ Τετάρτη μετά το μεσημέρι. Παίρνει Τετάρτη του λέει εντάξει πάει η ώρα τρεις μεσημέρι την παιρυκαι του λέει μου έτυχε κάτι έκτακτο. Και μαλακίες. Τη ρώτησε τι μέρα μπορεί τελικά; Και αύριο σίγουρα. Τελικά ούτε Πέμπτη έγινε τίποτα. Δεύτερη φορά που άκουσα μπινελικι για αυτήν. Την προηγούμενη φορά έδωσα τηλ σε άλλο συνάδελφο και μου έκοψε την καλημέρα γιατί πήγε στην Γκαλίνα και του έκανε κάτι μαλακίες με χορευτικά και γιατί δεν έφερε κάτι να πιούμε! Και στα του αγώνα του έλεγε για ακαποτο και δεν έχει κάποτες , και όλα καλά. Και κωλο όχι γιατί δεν είναι έτοιμη! Αυτά για την Γκαλίνα. Κάποτε ίσως ήταν σκυλί του πολέμου τώρα είναι γειά σας!
Εσύ τι φταις ρε φίλε και σε βρίζουν? Άμα η άλλη δεν μπορεί να κλείσει ένα ραντεβου, είναι δικό της πρόβλημα..εσύ απλά το τηλ έδωσες
dionisiakos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.107
- Πόντοι
- 6.190
Το ακούω γιατί υποτίθεται ότι έδωσα κάτι καλό. Και βγήκε μουφα. Ο ένας έχασε δύο μέρες που θα μπορούσε να κάνει ραντεβού με καμμία άλλη. Κι ο άλλος άκουσε για ακαποτο και μαλακίες περί δεν μπορώ από κει κλπ και λογικά αφού έχει ακούσει άλλα....να μου τα χώσει.Εσύ τι φταις ρε φίλε και σε βρίζουν? Άμα η άλλη δεν μπορεί να κλείσει ένα ραντεβου, είναι δικό της πρόβλημα..εσύ απλά το τηλ έδωσες
kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 441
trimis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 33.020
- Πόντοι
- 7.865
Άξιος !!!Πουτσοθεια !
Ωραίος που την βρίσκουμε την κολαραΠουτσοθεια !
Ωραίος ρε μάγκα που την βρίσκουμε την κολαρα;Πουτσοθεια !
kostaras1312
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.293
- Πόντοι
- 441
Ωραίος που την βρίσκουμε την κολαρα
Ωραίος ρε μάγκα που την βρίσκουμε την κολαρα;
6985717487 ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 955
- Πόντοι
- 86
Δεν εχω παει με μεγαλύτερη βρωμιάρα... μύριζε άσχημα, ηταν αξύριστη και το αποκορύφωμα ηταν που ήθελε προφυλακτικό στην πιπα... παίζει το ματζαφλαρι μου ηταν λες και βγηκε απο κλιβανο μπροστά στην μποχα τηςμεγάλη Ξεκωλιαρα![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 6.120
Μεγαλη δεν λες τπτ εχει παρει φιστινγκ στην κωλαρα της χωρις αχνα κανει τα παντα και συμφερει.μεγάλη Ξεκωλιαρα![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΥΛΟΠΟΥΤΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΥΛΟΜΟΥΝΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ 69,ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΚΙ,ΜΟΥΝΑΚΙ,ΚΟΛΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΩΝ ΤΟΝΩΝ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ ΡΟΛΩΝ,ΥΠΟΤΑΓΗ ΠΟΔΟΛΑΓΝΙΑ,ΟΥΡΟΛΑΓΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΈΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ Η ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΑΠΟ...kanesex.com
giorgos_07
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.029
- Πόντοι
- 6.120
Αξυριστη ναι αλλα δεν με χαλαει. Αλλα για μυρωδια οσες φορες την εχω παρει δεν εχω διαπιστώσει τι να πωΔεν εχω παει με μεγαλύτερη βρωμιάρα... μύριζε άσχημα, ηταν αξύριστη και το αποκορύφωμα ηταν που ήθελε προφυλακτικό στην πιπα... παίζει το ματζαφλαρι μου ηταν λες και βγηκε απο κλιβανο μπροστά στην μποχα της
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 57K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις