Νέα

GILF / Granny Προτάσεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 118
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
5.128
Πόντοι
456
Υπερωρίες θα δουλέψει το Granny!

lasusurela

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
12
Like
1.343
Πόντοι
6.240
Ήμουν μόλις είκοσι χρονών όταν γνώρισα τη Νανά. Ένα κορίτσι λεπτό, γεμάτο νεανική ζωντάνια και μια ομορφιά διακριτική, όχι κραυγαλέα — σαν εκείνα τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο για λίγο, αλλά μένουν στη μνήμη για πάντα. Ήταν αυθόρμητη, ειλικρινής, και η σχέση μας είχε εκείνη την απλότητα και την ένταση που μόνο τα πρώτα χρόνια της ζωής γνωρίζουν.

Πέρασαν δεκαετίες από τότε. Τώρα, έχοντας φτάσει στη δική μου έκτη δεκαετία, έτυχε να τη δω ξανά — όχι από κοντά, μα μέσα από φωτογραφίες. Ο χρόνος είχε αφήσει τα σημάδια του, όπως κάνει σε όλους, κι όμως κάτι από εκείνη την παλιά σπίθα φάνηκε να παραμένει. Ένιωσα ένα περίεργο μείγμα τρυφερότητας και απόστασης· μια ήρεμη αποδοχή πως κάθε εποχή της ζωής μας έχει τους δικούς της ανθρώπους, τα δικά της πρόσωπα και τους δικούς της ρυθμούς.

Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, δεν έχω καμιά διάθεση για σύγκριση — μονάχα ευγνωμοσύνη. Για εκείνη τη σύντομη νεανική συνάντηση που, με τον τρόπο της, με συνόδευσε ως εδώ.

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Υπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Τι εννοείς @patrick 40€ το 4ωρο; Πόσες εκτονώσεις; Κάθεται δηλαδή 4 ώρες και την γαμείς ανελέητα; Μπορείς να μας το αναλύσεις αυτό αν μπορείς;

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
36
Πόντοι
0

thank

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Οποιος ενδιαφέρεται για το τηλ. της Νανάς, να μου στείλει ΠΜ. Εχω απαντήσει σε όλους όσους έστειλαν ΠΜ.
Φίλε μου θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο της Νανάς; σε ευχαριστώ.

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
36
Πόντοι
0
Για Νάντια;;;;;

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
60
Πόντοι
1
Για Νάντια;;;;;
Σκυλι του πολεμου δυνατο πολυ...
Αλλα οχι 40....

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
Ήμουν μόλις είκοσι χρονών όταν γνώρισα τη Νανά. Ένα κορίτσι λεπτό, γεμάτο νεανική ζωντάνια και μια ομορφιά διακριτική, όχι κραυγαλέα — σαν εκείνα τα λουλούδια που ανθίζουν μόνο για λίγο, αλλά μένουν στη μνήμη για πάντα. Ήταν αυθόρμητη, ειλικρινής, και η σχέση μας είχε εκείνη την απλότητα και την ένταση που μόνο τα πρώτα χρόνια της ζωής γνωρίζουν.

Πέρασαν δεκαετίες από τότε. Τώρα, έχοντας φτάσει στη δική μου έκτη δεκαετία, έτυχε να τη δω ξανά — όχι από κοντά, μα μέσα από φωτογραφίες. Ο χρόνος είχε αφήσει τα σημάδια του, όπως κάνει σε όλους, κι όμως κάτι από εκείνη την παλιά σπίθα φάνηκε να παραμένει. Ένιωσα ένα περίεργο μείγμα τρυφερότητας και απόστασης· μια ήρεμη αποδοχή πως κάθε εποχή της ζωής μας έχει τους δικούς της ανθρώπους, τα δικά της πρόσωπα και τους δικούς της ρυθμούς.

Σήμερα, κοιτάζοντας πίσω, δεν έχω καμιά διάθεση για σύγκριση — μονάχα ευγνωμοσύνη. Για εκείνη τη σύντομη νεανική συνάντηση που, με τον τρόπο της, με συνόδευσε ως εδώ.
Μια από τις ωραιότερες αναρτήσεις που έχω διαβάσει ποτέ.

Αρκετοί άντρες έχουν ζήσει κάτι ανάλογο. Λίγοι όμως, ίσως ελάχιστοι, μπορούν να το διατυπώσουν τόσο όμορφα!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ σας ευχαριστώ, κύριε!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
25.482
Πόντοι
5.006

Αρκετοί άντρες έχουν ζήσει κάτι ανάλογο. Λίγοι όμως, ίσως ελάχιστοι, μπορούν να το διατυπώσουν τόσο όμορφα!

πες στα παιδια και την δικη σου ιστορια...οταν στα εικοσί σου γνωρισες ενα τρυφερο αγορι, τον χουσείν....:coffee:

ekatse_i_koutsi_katsika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.535
Πόντοι
201

Οι δεκαετίες μας φίλε είναι γεμάτες όμορφα χρώματα!!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
πες στα παιδια και την δικη σου ιστορια...οταν στα εικοσί σου γνωρισες ενα τρυφερο αγορι, τον χουσείν....:coffee:
Καλησπέρα, κ. συνάδελφε!
Με εκείνο το προβλήματακι σας, που είχατε εξομολογηθεί στους παππούληδες τι έγινε;

Οι επισκέψεις σας σε Ουρολόγο - Ανδρολογο απέδωσαν;;;

Η πλαστελίνη έγινε τσιμέντο;
Η πεθερά σας έμαθε το θέμα σας;

Conqueror_Greg

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2025
Like
36
Πόντοι
0

Πράγματι ο κύριος @lasusurela αφηγείται πολύ γλαφυρά με έντονο το άρωμα της γλυκιάς νοσταλγίας γνωρίζοντας ότι στο πέρασμα των χρόνων δεν υπάρχει η επιστροφή αλλά οπωσδήποτε η ικανοποίηση για όλα όσα ποθήσαμε και καταφέραμε να γευθούμε.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
41
Like
27.897
Πόντοι
28.716
Πράγματι ο κύριος @lasusurela αφηγείται πολύ γλαφυρά με έντονο το άρωμα της γλυκιάς νοσταλγίας γνωρίζοντας ότι στο πέρασμα των χρόνων δεν υπάρχει η επιστροφή αλλά οπωσδήποτε η ικανοποίηση για όλα όσα ποθήσαμε και καταφέραμε να γευθούμε.
Για όσα ποθησαμε και καταφέραμε να γευθούμε...

Απόλυτα σωστό!
Εκείνο όμως που με σκίζει είναι αυτά που είχα ευκαιρία να κάνω και να γευτώ αλλά δείλιασα....

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.961
Πόντοι
456

Εγώ όντας νέος άντρας, μου αρέσει να κάνω έρωτα με γυναίκες που έχουν φτάσει την πέμπτη, την έκτη, ή ακόμα και την έβδομη δεκαετία της ζωής τους. Με γοητεύει το ότι είμαι η πηγή της νεότητας, όπου έστω και για λίγο, θα τους χαρίσω το γάργαρο νερό της νιότης, σαν ένας κηπουρός όπου θα ποτίσει έναν κήπο ο οποίος κάποτε ήταν ανθισμένος και όμορφος, οπού προσέλκυε χιλιάδες επισκέπτες για να τον θαυμάσουν αλλά πλέον έχει μείνει μόνος, μαραμένος, να αναπολεί τα παλιά χρόνια της δόξας του. Κάπως σαν τα παρατημένα νεοκλασικά στο κέντρο της Αθήνας. Όταν είμαι μαζί τους, νιώθω μια ηρεμία που δεν έχω βρει πουθενά αλλού. Μια αίσθηση ωριμότητας, σιγουριάς, εμπειρίας — και μιας απλότητας που δεν έχει ανάγκη από μάσκες. Εξάλλου δεν υπάρχει τίποτα πιο ειλικρινή από δύο γυμνά κορμιά που το ένα απολαμβάνει το άλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom