θα το σκεφτώ ok...Την ανταλλάσσω με τη δικιά σου....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
GILF / Granny Προτάσεις
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SxT
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 89
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 556
- Πόντοι
- 26
Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.Αν συνοδεύονται οι πληροφορίες και από φωτος της, θα το εκτιμούσα δεόντως. Ευχαριστώ φίλος
ειναι υπεροχη γιατι δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα δεν ξερωΦωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι υπέροχη όντως, τουλάχιστον στην κατηγορία Gilf, δεν πρέπει να χει αντίπαλο. Μάλλον γιατί σαν νει μέλος έχω περιορισμό γι αυτό δεν μπορείς να μού στείλεις. Αναμένω μόλις αρθούν οι περιορισμοί....Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Για ξαναστείλε τώρα τηλέφωνο της....ειναι υπεροχη γιατι δεν μπορω να στειλω προσωπικο μηνυμα δεν ξερω
patrick
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 5
- Like
- 556
- Πόντοι
- 26
Στο Ελλης 3 η Νανά? Ποιά εποχή? Ξέρω για Φυλής και μετά Καλύμνου.Την παλια εποχη που δουλευε στο Ελλης 3 της ειχα ριξει πολυ κωλογαμησι! Α ρε Νανα με τα ωραια σου...
kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 789
- Πόντοι
- 81
Δοκίμασε κανείς πρόσφατα την καυλογρια ;Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Johnblackmamouth
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Einai thesaloniki?Επειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.
Τελικα´ πήγε κάποιος τελευταία να μας πει τι παίζει. ΓιατιΕπειδή δεν μπορώ να ψάχνω το νήμα για το ποιός ζητάει το τηλέφωνο της Νανάς, όποιος ενδιαφέρεται να μου στέλνει ΠΜ και θα του απαντήσω.
τη βλέπω λίγο challenge τη γριά. Αλλά ψήνομαι
Johnblackmamouth
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2022
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Telika vrikame kamia gia thesalonikiThessaloniki gilf έχουμε κάποια πρόταση ;;
Αφού ψήνεσαι να δοκιμάσεις και να μας πεις την εμπειρία σου μετάΤελικα´ πήγε κάποιος τελευταία να μας πει τι παίζει. Γιατι
τη βλέπω λίγο challenge τη γριά. Αλλά ψήνομαι
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 454
- Πόντοι
- 21
Εχει κανένας το τηλέφωνο της Νανάς που ανεβασε ο φίλος πιο πανω φωτογραφίες? Μου ειχε δωσει ενα μέλος ενα που τελειωνει σε 864 αλλα περνω απο το πρωι και δεν απαντάει
Και εγω το θέλω παρακαλώΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
2010 και πιο πρινΣτο Ελλης 3 η Νανά? Ποιά εποχή? Ξέρω για Φυλής και μετά Καλύμνου.
kostaras1312
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2025
- Like
- 789
- Πόντοι
- 81
Όλο κλειστό το εχει η καυλογριαΕχει κανένας το τηλέφωνο της Νανάς που ανεβασε ο φίλος πιο πανω φωτογραφίες? Μου ειχε δωσει ενα μέλος ενα που τελειωνει σε 864 αλλα περνω απο το πρωι και δεν απαντάει
Παιδιά αν υπάρχει το τηλέφωνο της Νανάς το θέλω και εγώ.σας ευχαριστώ!!!Όλο κλειστό το εχει η καυλογρια
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 342
- Πόντοι
- 20
Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
Απο το 2015 που την επισκέφτηκα τελευταία φορά στην Καλύμνου 36 όντως έχει πάρει κιλά και κοιλιά, μπούτια, κώλο.Τοτε ήταν πολύ αδύνατη-ξερακιανη.Για αυτούς που δεν την πρόλαβαν και δεν την ξέρουν Πίπα μην περιμένετε φοβερά πράγματαν"εκτός αν διορθώθηκε",στο κρεββάτι την κάνετε ότι θέλετε και όπως θέλετε. Υ.Γ.1 Τότε πριν μπει στο δωμάτιο γενικά η Νανά εβηχε και είχε χαρτοπετσέτα όπου πριν γδυθεί έφτυνε μέσα στην χαρτοπετσέτα πριν ξεκινήσει να κάνει το οτιδήποτε.Υ.Γ.2 γενικά μουρμουραει και λέει τα δικά της μόνη της σε ακαταλαβιστικη γλώσσα κατά την διάρκεια και λίγο πριν.Μην σκαλωσετε μην δώσετε σημασία έτσι είναι το στυλ της.![]()
Ωραίο κομμάτι δυνατόΦωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mpixtis888
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2025
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Την είχα σκίσει πολλές φορές στο Καλύμνου!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 51K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 12
- Εμφανίσεις