mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 922
- Πόντοι
- 86
Σε αυτο το forum την λεξη ηρωισμός την έχουμε παει σε αλλο επίπεδο, αλλα γούστα είναι αυτά δεν επιμένω
Πολλά τά κυβικά τής.Τουλαχιστον αξίζει;Πουτσοθεια !
Ωραίο δουλεύει ακόμα ;Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πως μπορουμε να επικοινωνησουμε μαζι της?Πριν λίγες μέρες ,επαναλήφθηκε παρτουζα με την Νανά σε hotel, με μέλος από το sait,για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το κατέχει το άθλημα κ μπορεί να το υποστηρίξει σε υψηλό επίπεδο ακόμη.Αναμονη μέχρι την επόμενη φορά.
κρατιέται ακόμη.... παρακαλω στείλε τηλέφωνο. ευχαριστώΥπάρχει και η Νανά από το πρώην Καλύμνου 36, δουλεύει πλέον επιλεκτικά με ραντεβού στο Hotel Bill. Εχει πάρει κάποια κιλά και έχει πέσει η απόδοση της, αλλά η διάθεση παραμένει η ίδια. Τελευταία φορά που την πήρα, χρέωνε 40 Ευρώ για 4ωρο. (+22 Ευρώ το χοτέλι). Οποιος ενδιαφέρεται, ΠΜ.
Εγώ που δεν την έχω συναντήσει ξανά,μπορω να κλείσω ραντεβού ή μόνο με παλιούς κανονίζει?Πριν λίγες μέρες ,επαναλήφθηκε παρτουζα με την Νανά σε hotel, με μέλος από το sait,για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το κατέχει το άθλημα κ μπορεί να το υποστηρίξει σε υψηλό επίπεδο ακόμη.Αναμονη μέχρι την επόμενη φορά.
αν μπορεις στειλε και απο εδω το τηλ της Anastasia ru, το εχω χασει λογω αποτομης αλλαγης τηλεφωνου. ευχαριστω προκαταβολικαΚαλησπέρα, ενδιαφέρομαι κι εγώ για τηλ Νανας και Anastasia ru, το είχα το τηλ της μιας και έχω βρεθεί μαζί της απλά για κάποιο λόγο δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει pm.
Ποια είναι η θεία έχουμε τηλ;Πουτσοθεια !
Τυπε Ταρζανεα επαιξε και σάντουιτς με την γιαγιά Νανά ?? Την βάλατε στη μεση και την σάντουιτσιασατε μουνι και κωλο same time ??Πριν λίγες μέρες ,επαναλήφθηκε παρτουζα με την Νανά σε hotel, με μέλος από το sait,για άλλη μια φορά απέδειξε ότι το κατέχει το άθλημα κ μπορεί να το υποστηρίξει σε υψηλό επίπεδο ακόμη.Αναμονη μέχρι την επόμενη φορά.
Η Γκαλίνα είναι αυτή μάγκες;;;Πουτσοθεια !
Απο κατω ανέβηκε και η αγγελία ρε μαγκες... μια μάσκα για χημικό πόλεμο να έχετε μαζι και ολα καλα θα πανεΠοια είναι η θεία έχουμε τηλ;
Στη κωλαρα της μέχρι να φέξει.Πουτσοθεια !
Μια χαρά κρατάει ακόμα..Φωτογραφίες της Νανάς, όπως είναι τώρα. Οσοι την θυμόνται από το Καλύμνου 36, έχει πάρει κιλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλημέρα και χρονια πολλα το τηλέφωνο της νανας στηλε μουΚαλημέρα σε όλους. Οσοι ενδιαφέρονται για την Νανά, θα απαντήσω σε όλους αργότερα με ΠΜ.
Θα ήθελα και εγώ τηλέφωνο της Νανάς αν γίνεται!!!Καλημέρα και χρονια πολλα το τηλέφωνο της νανας στηλε μου
Ευχαριστω
Ημουν χρόνια πελάτης αν θες δωσε τηλ τηςΝανά επι το έργο στο prive hotel